NYÅR

Länge sedan det var en outfit i bloggen, men förhoppningsvis kommer det fler nu när jag har en kamera.

image122
inget märkvärdigt;
-svarta jeans h&m
-mörkblå tunika ginatricot
-guldigt sidenband
-svarta pumps skopunkten
-halsband h&m

Gott nytt år!

nya rummet

Här kommer lite före och efterbilder av rummet. Bilderna kanske inte är dom bästa, har inte lärt mig kameran än.

före:  

efter:  

2007-slutet

Nu är det bara timmar kvar innan även detta år ligger bakom oss. Om jag skulle beskriva år 2007 med ett ord blir det nog känslomässigt, mycket skratt men även mycket gråt. Senaste halvåret har varit värst (dom som läst kanske har märkt), stress, slit och en enorm press på mig själv. Satsar på ett fantastiskt 2008. Har dock inte kommit på ett nyårslöfte än, vi får se.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 självklart!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
 ja, slutade bita på naglarna

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
 nej

4. Dog någon som stod dig nära?
 min morbror dog men vi stod inte så nära

5. Vilka länder besökte du?
 England och Danmark

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
 ja

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
17/11, 8/12 glömmer nog bort datumen men händelserna glömmer jag aldrig

8. Vad var din största framgång 2007?
 jag förstod verkligen hur mycket mina vänner betyder

9. Största misstaget?
 gjorde världens tabbe i en fotbollsmatch

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
 några förskylningar

11. Bästa köpet?
mina svarta stuprör från h&m, riktiga fynd
 
12. Vad spenderade du mest pengar på?
 kläder!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
 mina vänner

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
 balsam boys-här kommer sommaren, michael bublè-everything, gwen stefani-the sweet escape

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 betydligt mer ledsnare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
 varit ute på helgerna

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
suttit hemma på helgerna


18. Hur tillbringade du julen?
 hemma med familjen

19. Blev du kär i år?
kanske
 
20. Hur många one night stands?
 
inga

21. Favoritprogram på TV?
 
scrubs, ugly betty, desperate housewives

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
 
JA!

23. Bästa boken du läste i år?
 
harry potter-dödsrelikerna

24. Största musikaliska upptäckten?
john mayer

25. Något du önskade dig och fick?
ja 

26. Något du önskade dig men inte fick?
 
ja

27. Årets bästa film?
ingen aning
 
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
 
gick i skolan

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
 
mindre stress

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
 
jeans, sjal, cardigan

31. Vad fick dig att må bra?
 
fotbollen

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
 
jude law

33. Vem saknade du?
 
mormor

34. De bästa nya människorna du träffade?
många!


late night

Lite sent, jag vet men jag var bara tvungen att läsa klart harry potter- dödsrelikerna. FYFAN, vad bra den va, allt föll på plats. Rummet är färdigt, möbler saknas dock fortfarande men jag har min säng, mitt tv-bord och självklara tv:n. Nyår imorgon, blir inget storslaget för min del, käkar med mamma och pappa och deras vänner och efter det blev jag bjuden till steph. Fortfarande oerhört ledsen över min borttappade mobil, har ingen aning om hur den försvann. Det känns så himla tomt och man känner sig så lost, jag kan inte nå någon eftersom jag inte brytt mig om att memorera alla nummer då jag alltid trodde att mobilen skulle vara vid min sida, men nej. Vet inte riktigt vad som händer nu, kortet är spärrat och jag får ett nytt om en vecka. Har fortfarande ingen mobil då våra övriga är kopplade till telenor och jag hade då comviq. Så finns det någon i min vänrkrets som har en icke-opperatörlåst mobil som inte används och som vill vara vänlig att låna ut den tills vidare, let me know! godnatt...

SE HIT!!

Min mobil försvann idag någon gång mellan 14.00-16.00 på ikea eller outlet i barkarby. Om någon hittar en sony ericsson w850i, säg till, du kan rädda liv!
image117

påbörjat

Gick upp halv tio imorse och har sedan dess slipat allt som jag spacklade igår, tejpat alla lister (golv, tak, dörr och fönster) och grundmålat de tre väggarna som ska målas. Grymt jobbigt säger jag bara, kommer säkert inte kunna röra armarna imorgon... Ska snart måla första gången med den riktigt färgen. sen imorgon ska sista lagret målas, tapeten ska upp och sen blir det väl att finputsa listerna. Ikväll blir det tjejmys hos olivia, felajcia har kommit hem så det blir nog mycket snack. hare bra, ciao!

torsdag

Ni har ingen aning om hur många gånger jag försökte komma ut på internet igår. Vet inte riktigt vad som har hänt men ibland funkar det helt enkelt inte. Tillbaka idag iaf. Såhär lagom till nyår ska vi börja fixa mitt rum. Vi ska köpa färg och tapet idag och så ska jag börja måla i eftermiddag. Innan dess hade jag tänkt åka och kolla lite på rean, om det nu finns nåt kvar... ha en bra dag!

annandag jul

Igår gjordes ingenting, jag upprepar, ingenting. Idag däremot skulle jag åkt och kollat på rean men jag valde att sova istället (somnade vid tre pga magknip). Vid ett ska vi åka till faster&farbror och träffa kusiner och kusinbarn. Vet inte riktigt när jag kommer hem men runt 18.00 hoppas jag. Nu ska jag kila in i duschen, ciao!

juldagen

Idag har det bara slappats, vaknade vid tolv och sen kollade jag och bror på harry potter och fenixorden. I julklapp fick jag min efterlängtade parfym (davidoff-wave) och den luktar underbart! Fick även en digitalkamera, presentkort, kläder och andra väl behövliga saker. Julafton såg ut som vanligt, först kalle anka, middag, julklappar, därefter kollde alla utom jag på film (läste istället) och sen spelade vi spel till två. Nu ska jag ringa olivia, ciao!

kalle anka

Nu har vi kollat på kalle anka, lika underbar som alltid. Min favorit är husvagnen, tycker den är häftig. Saknar dock Arne Weise extremt mycket, han är liksom en del av julen. Nu ska mamma börja fixa med maten så jag ska nu se ett avsnitt av gossip girl, fortsatt trevlig juafton till er alla!

image116

GOD JUL!!!

Hej allihopa, nu är det julafton! Som vi har längtat. Somnade ganska sent igår då jag och felix kollade på spiderman 3. I strumpan hittade jag en sjukt mysig morgonrock, strumpor och ansiktsmasker. Nu på "morgonen" har jag städat rummet, gjorde inte det i fredags då jag förstod att jag ändå skulle få städa om det. Har inget mer att tillägga för stunden, jo, fixade mina rim utan fusk och vissa av dom är slående bra. Merry christmas!



image115

julrim

Sitter här och rimmar, nej, försöker rimma med bror. Har inte kommit på ett enda, visst är det bara att söka på internet men det blir ju inte lika personligt då. Får väl göra det i värsta fall, lär få sitta uppe hela natten. Har ju glömt att det är fjärde advent idag, det känns verkligen inte som söndag. Nu måste jag tillbaka till rimstugan, ciao!

image114

dan före dopparedan

Imorgon är de julafton allihopa, visst känns det inte som det? Om en halvtimma drar vi till farmor, vet inte riktigt när jag kommer hem men troligtvis inte så sent då det fortfarande är mycket som ska fixas. tjingling!

avslappnad

Sitter nu och borstar tänderna, tidigt för en lördagkväll kanske några tänker men jag är galet trött och ska ändå inte äta nåt. Ikväll har jag kollat lite på tv och provat kläder, hittat sånt som jag glömt bort men som faktiskt är riktigt mysiga. Funderar på att ändra bakgrund i bloggen nu över jul, måste bara hitta någon fin. Ha en fortsatt trevlig kväll ni nattugglor!

julfixat

Idag har det fixat som bara den. Mamma har storstädat huset hela dagen och jag har dekorerat pepparkakor, gjort kola, hämtat in julgranen och även klätt den. Vi brukar ha massor med olika saker i granen, både nytt och gammalt men nu börjar vi smått tröttna. I år har vi två paket (rött och guld) med kulor, hjärtan, spiraler och stjärnor, that's it. Nu saknas bara klapparna men dom fixar jag nog ikväll och imorgon. Då ska vi även till farmor, hon brukar vara hos oss varje jul men nu orkar hon inte så hon är hemma hos sig. Det nästan roligaste är att min äldsta bror johan ska vara hos oss hela julafton och sova över. Han brukar bara käka med oss och sen åka till sin mamma men nu stannar han hela julafton. Har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mig, ska inte köpa nåt nytt då jag väntar på rean! Får väl leta runt lite. Skriver nog senare ikväll då jag ska vara hemma, hare!

uppdate

Dagen började tidigt med en tur till ikea. Två timmar senare träffade jag olivia i jakan och vi for vidare till kista. Vi käkade och köpte en otroligt söt nyårsblåsa till henne (jag hittade den!). Sen åkte vi tillbaka till jakan och kollade runt där, hittade en -------- på mq som jag köpte till mig själv som julklapp, har slagit in den och allt. Sa hejdå till olivia (hon skulle på träning och jag träffade mamma) och åkte till ica för att julhandla, mycket folk. Duktiga som vi var klarade vi allt på en timma, typ rekord eller nåt. Åkte hem, käkade och tog sen bussen till gurra. Har varit där hela kvällen med lite folk och spelat guitar hero och chillat. Nu blir det nog ett avsnitt av gossip girl, så godnatt!

föralltid

image109
en termin kvar nu och tillsammans klarar vi allt, eller hur?

julavslutning

Då var det jullov. Vi började tio i teatern för att kolla på lärarnas julcabaré, gud vad vi skrek! Dom är alltid så roliga och eftersom det var sista för våran del, så var vår klassförestånader med extra mycket! Hon sa att hon var stolt över oss för att vi klappar och ropat så mycket. Sen bar det av till klassrummet där det blev lite fika, vi spelade upp jullåten och fick betygen, höjt mig i språk, so och hemkunskap. När alla gått stannade jag som vanligt kvar och pratade eller jag och olivia gav våran present (ville inte göra det när alla såg på). Sen sa jag hejdå till skolsyster (fråga inte men vi har pratat mycket) och tog bussen hem. Somnade i vår nya soffa och vaknade för tio minuter sen. Ikväll är det träning men jag vet inte om jag orkar gå, så sjukt trött men vi får se. ha det bra!

onsdag

Mindre dålig uppdatering idag men den kommer ändå sent. Internet har varit konstigt hela dagen. Slutade skolan 11.15, följde olivia hem medans vi pratade och var hemma hos mig själv cirka 13.20. Resten av dagen har spenderades framför datorn med gossip girl. Snart blir det förhoppningsvis käk och sen bär det av till kyrkan, måste också hämta cykeln så den kommer hem. Imorgon får jag jullov, efterlängtat? beror på, ja för att jag äntligen kan slappna av och slippa stressen, nej, för att tiden med min klass sakta minskar. ha en fortsatt trevlig kväll, vi hörs!

julgodis

Dålig uppdatering idag men jag har inte varit hemma. Direkt efter skolan träffade jag pillis, vi gick och handlade på ica och sen hem till henne och bakade julgodis, chokladtryffel, snöbollar, kola och chokladfigurer. Allt blev supergott, jo jag tjuvsmakade lite :o I skolan var det väl lugnt, klarade mina sista tre steg på musiken (2 bas, 1 trummor) så nu har jag vg. Hade egentligen det innan lektionen eftersom jag sjöng solo/duett i lucia men det kändes skönt att fixa alla iaf. Grattis till olivia som också har vg i musik!!!!! När jag kom hem, straxt efter halv åtta, åkte bror och köpte mat, ost-och skinkklämma på JET, om jag blev glad! Imorgon ska det fixas inför torsdag, känner att jag har kontroll över allt för en gångs skull. godnatt!

      

måndag 17/12

Precis hemkommen från skolan, ingen jobbig dag direkt. Började med klassråd, idrott (vi hade teori), no, lunch, so och språk. Vi kollar mest på film på lektionerna eller får arbetsblad. Ja, kasnke många säger men själv tycker jag det blir lite tjatigt. Om vi ändå inte ska ha lektioner kan vi väl sitta och snacka eller disskutera, sånt är roligt. Detta är då bara min åsikt och man får tycka som man vill. Ikväll är det träning, känner mig inte direkt taggad, har ont och är stel i ryggen. Ska ändå göra mitt bästa, that's all I can do!


julbak

Idag har jag varit mycket duktig om jag får säga det själv. Klar med alla julklapparna, bara några små pyttegrejer kvar. Till mig själv köpte jag lösnagelremover (sög btw) och en sjal. När jag kom hem, vilket var vid halv tre bakade jag lussebullar och pepparkakor. Nästa vecka (orkar nog inte kväll) ska jag garnera pepparkakorna med kristyr i olika färger. Hoppas ni har fått lika mycket gjort som jag, ciao!

    

3:e advent

Även idag ska jag försöka hitta julklappar, det gick ju inte så bra igår. Nu far jag, mamma och bror till outlet, ikea och därefter jakobsberg. Men nu vet jag lite vad jag ska leta efter så förhoppningsvis blir jag klar. Senare blir det väl lite adventsfika, idag bara familjen. Nu vill jag verkligen att snön ska komma men jag tror det blir som förra året, den kommer efter jul, synd då det är så mysigt. Ha en bra dag!

image99

RSS 2.0