he did it



81 minuten: Ibrahimovic - nickmål!



don't drink and love




måndag

Klarade mig igenom måndagen, herregud, 8.00-15.45! Bildbehandlingen imorse var väl inte det roligaste, kunde inte logga in på någon av datorerna i skolan så där satt jag i en timme och fyrtio minuter och gjorde...ingenting. Så jag önskar att fotografiskt bild (som jag också valt som iv-val) är ett riktigt höjdarämne, behövs ju för att orka med de andra tråkämnena. Snart är det dags för träning och sen skulle jag möta upp nicole och ta igen lite. Blir säkert super, hade!


chai

Jag är en av dom som är helt sålda på chailatte. Blev så himla glad när mamma kom hem med en burk pulver som man bara blandar med vatten och mjölk, så nu kan jag göra egen!


söndag

Inte helt utvilad idag, kanske inte helt konstigt med tanke på att jag somnade halv fyra. Sen vaknar man upp och ser att man slagit omkull tekoppen från igår så det blir till att tvätta golvet sen, KUUUL! Gårkvällen var lite random, drog med några till görväln där ett gäng var, sen kom ytterligare ett gäng och sedan ett till. Men jag var inte pepp och ville hem så drog med robin, henke och några. Mötte min bästo och pratade en stund med honom innan jag hoppade på bussen hem. Idag ska jag förbereda nån äcklig franskaredovisning, hoppas ni har det roligare!


truth

Det finns en anledning till varför man säger "sanningen kommer alltid fram", och det är för att den förr eller senare faktiskt gör det.

eftermiddag

Matchen vann vi med 3-0, kändes riktigt bra och vi hade verkligen ett grymt spel med många anfall. Nu ska jag ta mig an rummet, ser helt förjävligt ut. Funtar även på att möblera om lite. Hur det blir får ni veta sen, ciao!

lördag

Det gick helt okej på träningen igår, blir nog en träning i veckan med skolan nu också. Resten av dagen var inte vidare händelserik, kom hem och somnade och gjorde ingenting på kvällen. Var rätt skönt ändå. Idag är det match som gäller, mot kungsängen vilket är lite som ett derby. Det är såna matcher man vill vinna, måste vinna!
Är taggad och hoppas att jag spelar bra. Trevlig lördag

uppe med tuppen

07.01. Jag sitter fullt påklädd och bloggar, jag fattar knappt att jag är uppe.  Och när börjar jag då? Jo, fem över tio. Lite ångest har man ju när man kunde legat och sussat någon timme till men nu är det ju så att jag ska träna med skollaget. Och för fotboll gör jag ju nästan allting. Nej men det ska bli kul, tränarna är så himla snälla! Slutar sedan ett idag, thank goood!

Aut omne aut nihil

Nu ska jag snart bege mig till träning och snälla gör så att det går bra. Har haft nog med motgångar och jag vill bara känna att det är på väg framåt på någon front. Gör i alla fall så att jag tänker på annat en stund

headache

Jobbigaste dagen hittills, har verkligen känts som att jag har en tickande bomb i huvudet, som är redo att sprängas vilken sekund som helst. Gick till syster och fick två panodil men inte fan hjälpte de.


bäst <3

torsdag

ÅNGEEEST! Uppstigning innan 07.00 och inte mycket sömn har jag fått heller så har riktigt ont i huvudet. Ska fixa lite te och ta några alvedon och hoppas på det bästa. Sugen på att ha en gaalet stor tjocktröja i skolan, vill bara gömma mig.

betrayal



just därför hatar jag augusti




onsdag

Härligt med sovmorgon till elva, mindre härligt med spöregn. Första lektionen var religionskunskap, nytt ämne och ny lärare. Kan bli en riktig hit, nytt favoritämne kanske. Nej, men diggade läraren, han verkar riktigt schysst och bra. Resten av dagen flöt på och efter skolan mötte jag upp nicole och drog hem till henne. Det blev såklart te, popcorn och massa girltalk! Nu är jag hemma och har käkat middag, ska kolla på tv och chilla en stund. Träningen är inställd ikväll -.-


he loves me, he loves me not, he loves me..



..he loves me not...

efter match

Vi vann med 5-0, det går bra nu! Bjöd på en assist men de va de heele, bättre än inget aiight? Nu ska jag duscha och sen äta fruktsallad :D

onsdag

Jag märker att uppdateringarna bara blir mindre och mindre men vad gör man, schemat för tvåan är ju inte direkt slappt. Hade första franskalektionen idag också, sollan one more year och jag kunde inte vara lyckligare. Herre min skapare vilken ångest! Jag och anna fick som sagt läxa redan idag, ska ha en redovisning om vår resa till frankrike, vi hoppas ju på plus i kanten så det är väl enda anledningen till varför vi ställer upp. Nu ska jag tagga till knatteträningen och därefter har jag match direkt så ingen update förrän ikväll. Ni överlever nog.

ta mig tillbaka, hatar augusti






there's no place in the world where I would rather be

måndag

Hemma från en heldag i skolan, my god vad inställningen och motivationen inte alls är på topp. Usch, jag är inte alls redo för skolan. Men som sagt, är hemma nu och sitter och fyller magen med mat, ikväll är det träning och i can't wait såklart. Dock har jag ett skavsår på hela högra hälen och igår kväll kunde jag knappt gå, men förhoppningsvis ska allt gå bra.

barcelooona!

Har träffat mika en stund ikväll, trevligt värre med temys såklart! Nu sitter jag bänkad framför matchen med världens smile, fotboll i världsklass och det ser så enkelt ut.
Säger bara en sak, Lionel Messi


du är min kung

söndag

Gick upp vid halv tio och drog till vallen för att kolla på natta och carros lillasyster jennifers match. Hon är så söt och gullig och ville verkligen att jag skulle komma och kolla på henne så självklart fanns det inget annat! Sen drog jag hem och fixade mig för min egen match. Vi mötte skå och spelade oavgjort, kändes lite surt då dom gjorde mål i 87minuten efter att vi haft ledning hela matchen. Helt otippat var det jag själv som skottade in bollen i högra krysset, raaandom!


Lyckat

Tjejmiddagen var riktigt trevlig, härligt initiativ! God mat, vin, mysiga vänner och oväntat besök av grabbarna grus. Allt slutade med att vi skjutsade iväg killarna och tog fram tärningarna olivia fått av oss, måste ha sett galet ut. Allt som allt, otrolgt lyckat och måste göras oftare!


lördag

I pissväder begav vi oss mot täby, bytte om i baracker och började värma upp på en nerdränkt plan. Det var väl ingen riktig kämparmatch utan vi vann fair and square. Gjorde inga mål men bjöd på en assist. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska kollaklart på scrubs hade jag tänkt, vi får väl se hur mycket jag hinner beta av innan jag ska fixa mig igen. Ikväll vankas det middag hos olivianfian.


nu jävlar



10.30, matchstart mot täby.

-

Hur jag än vrider och vänder, försöker hitta bitar som passar och hör ihop, står jag ändå kvar på samma plats där jag började. Jag rör mig inte utan sträcker bara ut mina armar i hopp om att någon ska dra mig upp. Jag lyckas få tag i en hand men tappar greppet och faller tillbaka igen. Jag får liksom ingen ordning...


fredagsmys

Ikväll är jag hemma, de två timmar jag spenderade i skolan tog hårt. Var i jakan med mika och nicole en stund och sen hem till nicole. Drog hem strax innan tre och somnade i soffan. Har legat och kollat på scrubs säsong åtta hela kvällen med bror, nirre! Imorgon blir det upp tidigt, krigarmatch väntar.

jag bara älskaaar morötter och dip, GOTTH som lisa säger ^^

first day of school

Är inte alls taggad på skola, inte efter idag. Visst, det va myys att träffa kompisarna igen men är besviken på schemat och lärarna, gud vad jag hade velat ha andra! Äh, bara att bita ihop och mina förväntningar på mig själv i år är att inte ställa för höga krav på mig själv och att se till att planera bättre. Det här året ska bli mindre stressigt!


ÅNGEST!!!

Åh, om en halvtimma går bussen. Om en och en halvtimme sitter vi i aulan. Om en och en halvtimme har skolan officiellt börjat. Det är över nu...

soool

Har chillat hela dan vid poolen, pressat till max. Olivia och mika svängde förbi och joinade mig i den heta solen. Bränt mig har jag också gjort, men färg som färg. Det är så jag ser det. Nu ska jag snart tagga ner och döma två matcher, peppning kan behövas...

torsdag

Sista sommarlovsdagen. Hör bara hur det låter, meeeegaångest! Ska bara ta det lugnt idag, sola och försöka få färg. Städa kanske man också borde göra men nej, nu ska jag njuta av det sista.

that someone




källa: LeLove


onsdag

Inatt har jag sovit gott, unlike yesterday. Har precis sett klart på säsong sju av scrubs och zappar nu på tvn. Ska snart bege mig till lisa och sola lite, det kan verkligen behövas då allt är så gott som borta. Ska fixa lite och sen dra, ciao!



m.bublé


you're every line
you're every word

you're everything ♥

tisdag

Matchen igår vann vi och fan vad bra det kändes, det var verkligen rättvist och vi körde både vacker och schyst fotboll. Vid halv elva fick jag skjuts till olivia där även mika befann sig, blev lite catch up efter hennes visit i tyskland, såklart med te och popcorn, en slående favorit!!!!
Idag har jag och nicole varit i centrum och fixat saker inför skolstarten men såklart blev det även en sväng in i alla klädaffärer och en lunch på tasty's. Än så länge, bra dag!

måndag

Inne på de sista sommarlovsdagarna nu, fyfan vad hemskt det känns. Visst ska det bli mysigt med höst och lite rutin i vardagen men nej, några veckor till. Ska snart tagga till stan en sväng med lisa, är på jakt efter en höstjacka och har även spanat in andra saker som ska prövas. 20.00 är det matchstart på bolindervallen, can't wait!

hon är hemma

Igår kväll kom min undebara olivia hem! Nu blir det till att stämma en promenadträff.



evening

Nu ska jag börja beta av säsong sju av scrubs, det är verkligen en av de roligaste tv-serier jag vet! Har redan planer på att döpa min framtida hund efter någon av karaktärerna för alla ni som undrar. Kan bli en lång natt.
Kan också bli mycket te...


när kreativiteten flödar

Jag och mika har varit riktigt estetiska idag, drog med henne ut på en fotorunda i hopp om att få lite coola bilder. De flesta var helt wacko och otroligt oseriösa men visst knäppte vi några bra. Efter mycket klättrande i träd, hängande i klätterställningar och hopp och skutt på en äng tog vi vårat pick och pack och drog hem till mig och kollade på OC.






söndag

Tog en sovmorgon och kirrade sedan vuxenpoäng i form av städning, eller rättare sagt undanplockning av kläder. Nu har mika joinat mig så vi sitter här med iskaffe och chitchattar, lovely! Får se vad som väntar härnäst, scrubsmaraton, tedrickande, promenad? Vi brukar scora högt i alla tre!

let's play a game


it hasn't been long enough

Det blev ingen båttur idag, andra saker kom i vägen tyvärr. Drog ut och fotade lite istället, inga proffsbilder direkt men det sysselsatte mig en stund i alla fall. Mötte sedan upp nicole och henned madre på ica, handlade och for sedan hem till dom. Blev bjuden på lyxmiddag med kräftor och grillat och så småningom kom anton också. Mötte upp jessica strax efter tolv och pratade med henne en bra stund. Nu har det skett lite bildredigering och scrubstittande. Sömnen kallar nu,
godnatt.

lördag

Matchen igår är bara till att glömma, känns så surt att förlora när motståndarlaget bara har tur att få in bollen i mål, resten av matchen har ju vi solklart. Tog det lugnt sen på kvällen, var helt slut efter veckan som gått och vaknade därför upp helt utvilad imorse. Dagens planer är oklara, kan (om jag har tur) helt enkelt bli en tur med båten. Åh, vad jag hoppas! Jag bara älskar att vara ute på sjön.



no one is flawless




fredag

Slutet på fotbollsskolan och jobbveckan avslutades i ett vattekrig, like always. Vem tycker inte det är roligt att stå på klubbhustaket och kasta hinkar och koner fulla med vatten på småbarn? Det är städningen efteråt man mer än gärna skulle kunna slippa, men nån måste ju göra det. Ikväll är det match på g, hoppas bara på ett bättre väder, haft nogmed vatten för idag om man säger så.

hearts


                                                                                                             källa: LeLove

Hjärtan är inte som vackra höstlöv och växer på träd.
 Men de är sköra och faller till marken lika lätt
..



torsdag

Helt okej dag, inte mycket nytt har hänt. Fotbollsskolan rullade på som vanligt, em har börjat men det ser rätt mörkt ut för oss, som yngsta pojklaget i stora em har vi ingen chans. Ska snart tillbaka till vallen och döma en match, skönt med lite extra klirr i kassan. Ska leta fram domargrejerna nu. Ciao

kvällsplaner

Hemma från träningen nu och har käkat lite. Ska snart hoppa in i duschen och sedan bege mig mot västra för mitt dagliga kvällste @ nicoles uteplats med deeptalk i mängder. Det har blivit mycket sånt den här sommaren. Det ryktas även om att båda två har bunkrat upp med te så att det räcker hela hösten, love it! Ska ta med min godispåse också, kärlek till ica som har prickat in min kvinnovecka perfekt, 4.9 hg på lösgodis!!!!!!!!!!!!!!


du är alltid vid min sida

onsdag

Idag var nog den bästa dagen på fotbollsskolan, full fart hela dagen och eftermiddagspasset bara svishade förbi. Nu blir det till att varva ner och sedan tagga till igen för träning. Händer inte mycket annars, tar vara på det sista av sommarlovet. Tragiskt. Precis när man faktiskt börjar inse att man har lov är det nästan slut. Nej, jag vill verkligen inte tillbaka till skolan. Bara för att få annat att tänka på i så fall...

Jag kommer att trivas bra i höst




tisdag

Hur kämpigt det än var imorse tog jag mig upp och befann mig på vallen halv tio. Efter en heldag med småungar och ett domarmöte är jag så gott som slut.Har tryckt i mig "fetaste godaste" salladen och chillar nu vid datorn. Inte mycket mer händer nu, ciao!

question?




Hur glömmer man den som man har tyckt om mer än någon annan?


måndag

Dålig uppdatering i bloggen. Mycket har hänt och lite orkar jag berätta. Har i alla fall umgåtts med vänner hela helgen, jag är så glad att jag har alla er. Nu i veckan är det fotbollsskola, första gången jag inte har dem yngsta flickorna. Nu ahr jag hand om de näst äldsta pojkarna istället, gaaalet stor skillnad. Men, kungen kirrar ju allt. Eller det mesta. Ska kolla lite på tv nu, ciao

fredag

Inte mycket har hänt idag, träffat nära vänner och haft mysiga pratstunder. Nu är jag hemma med anna och nicole och väntar in några från gamla gänget, liten reunion skulle man kunna säga. Blir lite chill med bad i poolen och en och annan cider kanske.


Skål!

billie jean

Ashärligt kväll! Det började lugnt med snack och chill med vattenpipan, sen drog det iväg och alla lfippade och hoppade i poolen, med och utan kläder. Vi satte på bastun och värmde oss, sprang sedan ut igen och hoppade i poolen och sen upp igen. Väl i bastun blev det vattenkrig, blött med fan vad kul! Detta gör vi om..
Nu sitter jag med bästo och lyssnar på M.J. Kungligt!


torsdag

Massor med vuxenpoäng till mig idag! Åkte och hälsade på min kära farmor och satt och pratade med henne en stund, hon blev glad så det värmde. På hemvägen stannade jag på ica, mötte upp mika och storhandlade. Väl hemma la vi oss vid poolen och sckteekte och därefter städade jag. Hör och häpna, anna blev faktiskt chockad. Nu är hon och mika här och snart kommer några grabbs. Det blir lite chill med bad och vattenpipa, sommarmys!


onsdag

Har inte hänt så mycket idag, mest tagit det lugnt och repat mig efter gårdagen. Det var ändå skönt när klockan slog 18.00 och träningen startade. Ska hoppa in i duschen nu och troligtvis bege mig til västra, hare!

Gröna lund

Gårdagen var helt perfekt, fyfan vad kul vi hade! Vi åkte nog allt och såklart provade vi på insane, vilken kom att bli vår favorit. Det finns nog bara ett ord som förklarar insane och det är INSANE!!!!! Det var nog det roligaste jag har åkt i hela mitt liv, vilken kick man fick! Efter tolv timmar på grönan och vid stängningstid tog vi färjan därifrån och åkte hem. Tack <3




Nicole kirrade storvinst!

tisdag

Gårkvällen var mysig, spenderade den med anton och nicole, blivit lite som en vana nu. Och precis som vi brukar kokade vi te, poppade popcorn, roffade åt oss filtar och bänkade oss på hennes altan. På nåt konstigt sätt kom vi in på att prata om rymden, oändlig som den är blev också samtalet. I början kan jag tycka att det är fashinerande och helt otroligt medan jag sedan blir väldigt rädd. Always have, always will.

Idag blir en heldag på grönan med kära vänner. Uppdateringen har väl inte varit den bästa och lär inte förbättras idag heller. Det gäller att ta vara på sommarlovet nu, eller hur? Ha en riktigt bra dag, njut av vädret!

måndag

Dag: Solat med nicole, lisa och anton på nicoles baksida och badat i poolen
Nu: TRÄNING!!!!


real one


Källa: LeLove

söndag

Äldsta bror kom på besök idag för att fira felix, och medtog nya flickvännen. Mötet gick helt okej och jag gillar henne! Det blev jordgubbstårta i sommarvärmen så det kunde väl inte bli bättre. Nu har vi precis käkat grillat, måste säga att jag är stolt över min prestation, det  är tamejfan sällan jag misslyckas! Nu ska jag hoppa in i duschen och dra till nicole, lär bli temys och djupa diskussioner som igår, vi är rätt bra på sånt


update

Jag hade otroligt kul med lisa på stan igår, mycket uppdatering och skratt. Hon var den av oss som verkligen kapade och shoppade loss, medan jag inte fick med mig så mycket hem. Gårkvällen spenderades hemma hos anna med anna, olivia, irma, mika, eldin och jocke. Vi mös med vattenpipa och musik, otroligt härligt!

Idag blir det förhoppningsvis en tripp till stan igen med irma, men denna gång för prideparaden. Den är så himla häftig!

RSS 2.0