fredag

Godmorgon allihop! Idag bär det av in till stan igen, denna gång med lisa. Vi har sjukt mycket att ta igen så det ska bli superroligt. Kul att solen har tittat fram också, den kan ju stanna framme resten av lovet. Vi får säkert en jättemysig dag!

jag fattar ingenting


jag tror jag drömde om ett liv
bara utan korridorer
utan korridorer skulle jag bli lycklig

oliiiivia

Jag hoppas ingen missade att min underbara vän Olivia fyllde år den 23 juni. Jag la aldrig upp ett inlägg men det är klart att hon också ska få ett. Sen får jag väl kirra ett inlägg när du kommer hem också..

sötnos <3

jag vill and i will

Jag vill gå på lars winneräck 5 november!



29 juli

Gårkvällen spenderades först hemma med middag och skumpa för bror. Drog vid nio hem till anna där resten av tjejerna var. Där blev det tårta, presenter, sång, vattenpipa, skratt och skoj, hoppas du blev glad <3
Senare på kvällen drog vi till max där några boys hängde så var vi där och umgicks. Taggade sedan hem till nicole med henne och anton och efter ett nattsnack somnade jag på direkten. Hade sjukt kul!
Gårkvällens outfit!

stockholm

Var ju som sagt på en liten shoppingrunda igår och fick hem lite saker. Lycka igår men ångest idag, min plånbok mår INTE bra. Men man lever ju bara en gång, eller hur?
 
höstkap från ginatricot


headband från h&m, märks det att jag totaaaaalälskar det :D

onsdag

Hittills idag har jag inte gjort så mycket, kollar runt på lite resor. Om allt går om planerat ska nämligen hela familjen dra utomlands i maj. Det ryktas om att det blir egyten eller tredje gången gillt för turkiet, we love it! Ska bli så himla najs, och sen ska ju jag och mina flickor dra iväg en vecka också. Sommar 09 har varit otroligt skön och minnervärd men nästa år blir nog svårslaget! Jag ser framåt

grattis bror

Idag fyller även min kära bror år. Hela 20 bast blir han och min och jeppes present kunde ju inte vara mer klockren, presentkort på systemet! Han var mer än nöjd ;) Nu ska jag kirra lite käk, ryktas matt tacos left-overs finns i kylskåpet. Mumma!


love you


Det här sötnosen fyller 17 år idag! Se till att gratta henne för hon är helt underbar <3

tisdag

Tillbringade hela dagen i staden med irma. Det var mysigt och vi hittade många kap, gaaalet snygga dessutom. Men the main point så att säga var ju självklart att hitta present till anna och så småningom gjorde jag det och har plitat på den nu i natt, så nu är den klar. Hoppas hon gillar den. Efter mycket spring satte vi oss på espresso house för en fika, chailatte i all ära!



notis: invidgde min nya kavaj idag och den var faaab! För övrigt älskar jag att Pride har tagit över stockholm.

gårkvällen

Spenderade hela kvällen hos olivia med te och bullar, massa tjejsnack och musik. Det är riktig vardagslyx and i love it! Vid halv ett drog vi för att träffa anna som äntligen hade kommit hem från gotland efter tre veckor. Mycket bra kväll




i have joined the club

Jag blev ägare åt dessa idag!




-

vad är du så jävla rädd för?

dagens outfit


simpelt, har inte gjort så mycket idag.

måndag

I'm up and awake!

filmkväll

Det blev en hemmakväll med bröderna framför Yes man, behövdes efter gårdagen kan jag säga. Jag och felan var på vift hela dagen, från färja mellan danmark och göteborg, tåg till stockholm och sedan biltur hem dröjde det inte länge förrän vi satt i bilen igen och styrde kursen mot greven. Slående! Det var grymt och dimmigt.
Nu har jag kirrat en påse popcorn och satt på I taket lyser stjärnorna, så det blir väl till att gråta en skvätt nu. Ciao

Dana cup

DANA var grymt, askul och minnesvärt. Vi tog oss till A-slutspel och höll oss obesegrade varje match vid full tid. Dock åkte vi ut på straffar, kändes riktigt surt men vad ska man göra? Jävla lotteri.
När det inte var fotboll busade vi, kanske lite väl mycket på onsdagskvällen men det var det värt. Sovit har jag också gjort, nästan lite oroväckande mycket och tydligen pratat i sömnen. Men jag bjuder.

En sammanfattning då: Fotboll, musik, breezers och sömn. Dana cup  09

tjoho



hemma!



På återseende

Tänkte bara säga hejdå. Nu drar jag snart iväg till Danmark för att spela Dana, kommer säkert bli skitkul! Ni får ha det så bra här hemma, kommer nog inte kunna uppdatera därborta så ni får vänta till på lördag. Lämnar inte Sverige förrän klockan sex ikväll så det är fritt fram att ringa och smsa. Ta hand om er.

Dana here we come!


båttur till eldholmen

Idag ahr jag inte gjort så mycket, umgåtts mycket med bror vilket alltid uppskattas. Kvällen spenderades med olivia, ragge, johan, robin och henke på eldholmen. Vi tog båten dit och gjorde upp en brasa och grillade korv och marchmallows. Mer än så var det inte, men det var mysigt!



Det är fan sjukt, trodde jag skulle behöva åka iväg besviken. Jag vet inte vad jag har gjort, men på nåt random sätt så löser ju sig allt. Vad är oddsen? Tänk dig ett vägskäl och du väljer rätt väg. Bara att det här var  så mycket mer. Jag är helt chockad, aldrig på miljonen trodde jag att det var möjligt. En sak är säker i alla fall. Jag åker inte iväg besviken.


this is where i wanna be

Ni vet när man saknar någon. När man saknar någon så mycket att det nästan gör lite ont. Fast ingen sån där klämma-tummen-i-dörren-smärta, utan ett ont som varken alvedon eller ett plåster kan lindra. Ett svårslaget möte är när man sedan träffar den personen, det är som om alla murar i världen bara faller och där står man, öga mot öga. Man kan inget annat att le, ett lyckorus går genom hela kroppen och man vill bara hoppa upp och ner och skrika. Samtidigt vill man inget annat är att kasta sig i personens armar och stanna där.
 Jag har verkligen saknat dig...

minnesvärt

Jag och olivia hade tänkt chilla ikväll hemma men planerna ändrades och vi hängde med robin, eldin och ragge ut med båten istället. Det är något med att åka båt, att vara ute på havet som är så himla underbart. Det går inte att inte vara glad! När det började spöregna la vi till vid en ö och när det var över hoppade vi ur och fick så småningom igång en brasa. Tack för ikväll


mornar som dessa

Det blev rätt sent, vid sextiden imorse slocknade vi alla tre i madres och padres säng. Nu sitter vi här igen, med härlig lyxfrukost och lite mer livlig musik än i natt. Idag blir det tvättning, packning och sen vill man ju njuta av vädret lite också, ett dopp i poolen blir det säkert. u ska jag vara social igen!




jag hugger i sten


Som du sa, det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Men mycket vill ha mera




kvällar som dessa

Kvällen har varit jättemysig och än är den inte över. Efter middag och fix hos mig drog vi till felan där underbara människor var. Vid tolvslaget sjöng vi för felix som fyllde år och sedan sa jag hejdå till anton och nicole som drar till danmark i förväg i natt. Nu, efter ett nattdopp i poolen sitter vi på uteplatsen med filtar, vattenpipa, cheesecake och te. Och spotify såklart, jack johnson skapar verkligen stämningen nätter som dessa. Underbart




fredag

Idag är det mycket som ska göras, måste till mitt kära högby och hämta luftmadrass hos jessica, träffa nicole och chitchatta, lämna luftmadrassen hos carro och ikväll kommer olivia och irma på middag. Juste, måste ju handla och tvätta också -.- Nu blev det ju stressigt!

baby when you're gone


källa: Le Love

torsdag

Förlåt för den sega uppdateringen, kan nog inte lova er förbättring de närmsta dagarna. Gårkvällen var lyckad, minst sagt. Roligt folk och härlig stämning, chill i dess bästa form. Efter fyra timmar sömn vaknade vi upp och tog en prommis till konsum, tillbaka till huset och gjorde finfrukost, äggröra, bacon och fruktsallad. Åt samtidigt som vi kollade på harry potter, dock somnade jag och olivia. Vid ett mötte jag upp malin!!!!!!! Vi drog till vallen och hade jättekul, var verkligen sjuukt längesen vi sågs, skärpning! Nu blir det käk och vid tio kommer nicole och anton hem!




det var coolt :o

wish i could keep ypu much longer

Tjo! Efter en heldag vid poolen med olivia och irma väntar nu en härlig middag hos fröken zervens. Det vankas grillat och härlig sallad, vattenpipa och girltalk i mängder. Var kvällen tar oss återstår att se, vi kanske rent ut sagt väljer att stanna kvar här, och det är ju verkligen inte fy skam. Ha en awesome kväll!

onsdag

Onsdagen är här, som jag längtat. Mest för att det skulle bli jättevarmt och soligt så idag blir det till att pressa! Gårkvällen var hur mysig som helst, efter min joggingrunda mötte jag upp tjejerna hos olivia. Det blev en långpromenad men massa snack och planering. När vi kom tillbaka blev det mys på terassen med filtar, te och tända ljus. Kunde helst enkelt inte blivit bättre. Nu ropar solen!


båda ni kan ju pallra er hem

dresses

 

Det är ju ingen rättvisa what so ever i bilderna, kanske tar nya och laddar upp men dessa två köpte jag iaf i frankrike.


tisdag

Blev tidig uppgång imorse för den dagliga powerwalken med natta, alltid samma pina att gå upp men efter en timme är det rätt skönt. Däckade iaf i sängen när jag kom hem och sov i några timmar. Sen mötte jag upp jessica, gick till ica och köpte glass och satt och snackade i solen. Har pratat med anna också, fått en liten update och planerat framåt. Kom hem! Nu är det käk och sen drar jag nog ut och springer, behöver rensa tankarna lite.

bra måndag

Hej bloggen! Var hur mysigt som helst att träffa olivia idag, vi tog en promenad till görväln och satt på klipporna och pratade. Nu är jag hemma och ska tagga ner till vallen, vi är några tjejer som ska få igång benen inför danmark. En vecka kvar förfan!

heal the world

Vill tillägna en tanke åt Viola. Fick precis reda på att hennes mamma har gått bort och efter allt den familjen har gått igenom förtjänar dem bara det bästa. Ibland är världen bra grym och orättvis. Mina tankar är med er..


tusan också

FAAAAN! Bloggen kommer att bli bildlös framöver om jag inte hittar min usb-mokajäng, den är spårlöst försvunnen. Har sprungit runt som en galning i huset och letat men men, jakten får fortsätta. Först ska jag få lite mat i magen och sen träffa olivia!!!

fynd!

Efter en powerwalk imorse (ooja, vi kör fortfarande på) drog hela skaran till outlet. Kirrade hem en kavaj som var nedsatt med 70% så man kapade ordentligt.


lördag

Inte mycket till sömn inatt heller och ändå lyckades jag pallra mig upp halv nio. Mötte upp natta vid nio och powerwalkade i en timme, de va gött. Kom hem och käkade frulle tillsammans med resten och fixade mig, sedan bar det in till stockholms stad. Skönt att vädergudarna har bjudit på lite sol idag! När vi kom hem däckade jag i soffan och sov till sju, nu är det snart mat. ciao!

nattfilosofi

Månen var vacker ikväll. Den var stor och rund, som en gigantisk gul ost. Fast det såg ut som om någon hade tuggat på den, men den var vacker ändå.

Man behöver inte vara hel för att vara vacker. En trasig själv är lika mycket värd.
Om inte mer..


update

Lite släkt från skåne är här och vi har nu avnjutit en middag i världsklass. Ska smita ut på en prommis med bästaste bästaste lisa. Hon är äkta <3

tjuu

Känns lite sjukt att ha varit vaken hela natten, men å andra sidan har jag verkligen inte varit trött. Vid åtta var jag så uttråkad att jag gick ut i köket och gjorde scones. Bra start på dagen iaf!




tidsfördriv

Jag är allt annat än trött. Fördriver tiden med facebook, lars winnerbäck, the race och planer på antingen fix i rummet eller go wild and crazy och dra ut och springa. Hur sjukt låter inte det på en skala? Hade ju varit helt jag att göra det, just bara för att. Fotsättning försätter antar jag ;)




Update 04.30: Det spöregnar nu -.-

om du hör det här


från vägarnas lyktor och städernas ljus
från skogarnas väsande, viskande sus
från åkrarnas jord och från strändernas brus
kom hem nu

torsdag

För att lite snabbt sumera gårdagen säger jag bara att hemresan var det roligaste på hela kvällen, skrattade galet!

Vaknade för ungefär en timme sen och har bara suttit här sen dess. Mami hämtar upp mig om en timme och då blir det hem och storstäd, ryktas om att släkt från skåne kommer. Lite spontant sådär, dom hade tydligen tänkt överraska oss. Ska blir roligt iaf, lär bli en massa catch up.


18 föfaan

GRATTIS MIN BYXA!!!!!

loveu<3

kill the lights

Nu är jag hemma hos nicole med henne och anton, förbereder oss för fekke vid slussen. Bästo och charlie väntar redan och med annat nytt folk lär det säkert bli gaaalet! Uppdaterar imorgon, nu ska det partas!

onsdag

Efter en redig powerwalk med bror på två timmar mötte jag upp charlie. Vi drog till centrum och kollade runt, tog en glass och hoppade på tåget mot stockhoolm bara för att. Hoppade av på söder och åkte tillbaka igen. Random! Men vi hann snacka en hel del vilket var det jag mest sett fram emot.




tungt farväl

"He is never really gone at all"


la garde freinet

Vi bodde ju som
sagt i den lilla byn La garde freinet, vackraste platsen på jorden om jag får säga det själv. Har inte så många bilder på själva byn utan mest på oss själva när vi utforskade den.



tisdag

Har haft ett par underbara dagar hos nicole, har varit riktigt skönt att komma bort. Spenderat kvällarna på terassen med varma filtar och spelat spel, pratat massa med henne och anton. Åkte hem idag igen men stannar jag över natten också, saknat jeppe. Vi hade bokat biljetter till harry potter-premiären och trodde att den var i natt men såg att det inte var förrään nästa vecka. Lyckat! Och nu har jag ingen att gå med då han var tvungen att jobba.

Idag har jag iaf inte gjort så mycket, drog ut på en joggingrunda med natta och det kändes att man inte varit igång på ett tag. Men nu ska vi trimma oss till säsongsstarten, som jag väntat på att den tjejen ska bli frisk. Det är nära, 14 augusti!
Nu ska jag kolla på film med bror, ciaooo!

tanke före handling. kom ihåg!



I don't wanna follow death and all of his friends



ELIIIIT

Att jag ens lägger märke kanske är det mest skrämmande



st tropez

I höga gradtal och stekande sol besökte vi st tropez. Vi var först på en riktigt stor marknad och gick sedan till hamnen och kollade in de stora båtarna. Det stavas L Y X 



måndag

Är hemma en sväng nu, saknade mamma och bror. Har spenderat hela eftermiddagen med att söka sista minuten-resor till mamma och pappa, förhoppningsvis nappar dom på nåt. Träffade ju som sagt lisa imorse, dock sprang vi inte utan körde en powerwalk på lite mer än en timme istället. Det var skönt att träffa sötnosen igen.

.




miss you ..



late show

Inte mycket har hänt idag (igår) utan ahr mest umgåtts med nicole, anton och irma, även anna och carro en sväng. Imorgon ska jag ut och springa med lisa, får väl se hur det går efter träningspausen hö hö hö, ska börja trappa upp nu och få igång flåset nu till danmark. Ser fram emot den resan, mycket fotboll och vänner, allt på en gång, kan ju faktiskt inte bli bättre. Nu ska jag sussa, höres imorgon!


instead of facing the problem, i runaway

Kanske flyr jag nu, kanske lämnar jag skiten åt alla andra.
Men jag flyr till en plats där jag mår bättre, och det är väl bra?
Mår inte ni bättre om jag mår bättre?
Det gör ont nu, det gör verkligen ont i hjärtat.
Det är svårt att andas, stora tunga stenar liksom kväver och tynger ner bröstet.
Tårar rinner, i besvikelse, sorg och hjälplöshet.
Men du kan inte fly, och det är det värsta.
Att se på hur du slits mellan de olika parterna.
Hur du måste ställa upp för båda sidorna.
Men jag älskar dig, jag älskar dig mamma.
Och förlåt, men jag orkar bara inte, inte nu.

fredag

Har inte blivit mycket till uppdatering idag, har helt enkelt inte varit hemma. Var en sväng i barkarby med mamma och drog sen till nicole. Bestämde mig för att stanna över natten och eventuellt några till. Nu ikväll satt vi ute med vattenpipan och lyssnade på coldplay och gavin degraw, bra och skön musik med andra ord. Depp i bloggen, jobbigt läge just nu. Deal with it!


la plage

Underbara strandbilder. Flera av dagarna spenderades här, med musik i högtalarna, isglass i handen, span och promenader längs vattnet.









torsdag

Har precis käkat och ligger nu och kollar på scrubs. Vi är rätt sega efter ja, resan. Tror vi räknade ut att vi sovit 3/33 timmar, gaaalet. Vet inte vad som händer ikväll, troligtvis inget dramatiskt.

vive la france

Nu är jag hemma! Känns lite lagom surt sådär, har verkligen njutit därborta. Allt var helt fantastiskt, byn var gudomligt vacker och människorna var så glada och trevliga. Repris blir det, absolut. Har hundratals bilder men dom kommer upp så småningom. Vill bara tillbaka nu...



RSS 2.0