valborg

Idag var skolan väldigt chill, började med engelska-prov och matte. Därefter skulle vi ha svenska med vikarie, klassrummet var öppet så vi gick in och sen kom vikarien och frågade om vi var 8b, ingen hann reagera utan hon sa att eftersom lektionen dragit ut på fem minuter skulle vi börja nästa lektion lite senare. Sen skickade hon ut oss på rast. För er som inte vet går jag i 9b och vi skulle haft svenska i ca en timme, istället fick vi håltimme i två och en halvtimme. Jag, lisa, olivia, felicia, jocke och dahl gick till vallen och lirade fotboll en och en halvtimme, sen var vi så varma och gömde oss i skuggan. Till sist hade vi bild då jag blev klar med det sista i konsthistoria, ciao!
           
1. Felicia, fotografen då hon inte deltig i spelet
2. Olivia går på skott
3. Dahl var på topp
4. Jocke var inte med på utsparken, fick bollen i bakhuvudet och däcka
5-6. Hela incidenten var så jävla rolig, alla fick skrattanfall

work out

Hemma från träningen nu och ska gå och duscha, därefter är läget oklart. Vet inte om jag ska göra svenskan eller inte, jag funderar om jag bara ska renskriva men inte lämna in, jag vill inte att nån ska läsa mina reflektioner (som uppsatsen ska innehålla) innan jag är klart med själva uppsatsen. Sjuk läxa säger jag bara. Vi kör en sak i taget, nu dusch!

tisdag

image222Idag har vi haft besök av olle waller i skolan. Han höll ett föredrag och sex & samlevnad i ca 2 timmar och därefter hade vi en sammanfattning i helklass i en timme och därefter bara bildprov. Bildprovet gick faktiskt bra, tror jag har ett fel på hela och det är ju ingenting. Åkte till outlet med felicia och jocke idag, hon skulle köpa en likadan bh som jag fast en vit till hennes balklänning, jocke var nog i himmelriket! Väl hemma har jag legat och solat i en och en halvtimme och kollat igenom svenska-reflektionerna. Nu ska jag snart fixa käk, träning ikväll!!!! ciao

full rulle

Det har varit dålig uppdatering idag men som vanligt har jag inte hunnit, det är mycket ny i skolan och inför balen. Jag och felicia åkte iaf till komethallen för att sola efter skolan, vi bastade även och hade det allmänt bra. Därefter tog vi nog fel buss men vi kom till jakobsberg efter en stund. Illröda i ansiktena gick vi in på hm (för att köpa mascara men priset hade höjts) kicks och wedins. Felicia hittade en kuvertväska till balen och lite annat smått så jag tror hon är nöjd. Ikväll har jag tränat och pluggat inför ett prov i konsthistoria som vi har imorgon, lite smått orolig... Nu ska jag borsta tänderna, sleep tight!

söndag

Idag har jag spelat match och är sjukt trött i fötterna, dom är fulla av skavsår från dom nya skorna och det hjälpte inte att jag hade ett fotbad igår med peeling och insmörjning...
Kan nu säga att nästan allt är kirrat till balen, endast smycken saknas och dom inhandlas nog nästa vecka och veckan efter det är det soldusch som gäller. Hae ju lite problem med limon men vi har bokad en nu men ska ringa ett annat företag nästa vecka som var billigare, så hur det är blir så blir det limo, naaaajs :)

i'm in love

image221

lördag

Jag försökte faktiskt logga in imorse men det gick inte. Hela dan har jag och mamma varit på outleten och i vällingby. Vi har letat skor och bh:ar till balen, blir så irriterad när man hittar en perfekt sko men sen finns den inte i rätt storlek eller rätt färg. Men jag har ändå hittat ett par som fick följa med hem, även en kuvertväska och bh-tejp (har ingen aning om hur man använder det så hjälp behövs). Visar inga bilder då det är hemligt tills den stora dagen!

Dagens outfit:
image220
- vit t-shirt, hm
- mönstrad kjol, mammas
- svart skärp, mammas
- svarta strumpbyxor, hm

(jag vet att min arm ser miffad ut)

fredag

Det har inte hänt så mkt idag, men jag är helt slut. Därför tillbringas min kväll hemma, jag har så ont i fötterna att jag inte kan gå, åt helvete med nya skor! Har varit i jakan med marika och kollat på balgrejer och limofix, sen åt vi choklad på bussresan hem. Jag börjar tvivla på min balklänning, jag vet inte varför.... :S Nu blir det fotbad, ciao!

torsdag

Det har varit otroligt dålig update denna vecka och jag är verkligen ledsen, men jag har huuuur mycket som helst att göra, läxor i mängder och fotboll varje dag. Jag försöker att hinna med så mycket som möjligt med musten rinner ur mig ganska snabbt nu, har inte mycket ork och energi kvar. Tur att det snart är helg i alla fall... Idag har dagen bestått av skola som innehöll nationella prov i matte och sen har jag dömt en match och kom hem lagom till andra halvlek av derbyt. Fyfan för tur, utan den skulle dom aldrig fått straff. Nu ska jag plugga lite, sen hopp i säng, ciao!

- Ja, jag är AIK:are, ända in i själen!

here comes the sun

Sol, sol, sol, ja hela dagen har bestått av sol och jag har suttit inne... Proven gick bra, är inte orolig för fem öre att jag misslyckats, i engelska är jag stark och är inte rädd för att prata om det, jag tycker det är roligt och lätt, that's it! Sötnosen Nicole (ja, hon som sprutade grädde i håret på mig) följde mig hem, vi snackade om det mesta och åt godis, kände att jag var värd det efter min prestation idag och jag har ändå träning. Nu blir det mer plugg, hinner nog inte blogga mer förrän ikväll isf. Ska på knatteutbildning och efter det är det egen träning, ciao!

image219
passande? jag och felicia i lördags

On my way

Tjosan, har inte hunnit blogga på ett tag så jag gör det nu ist. Jag är iaf på väg till skolan, har reflektionsdag men måste i tre timmar sitta och göra nationella i engelska eftersom jag var borta förut. Ser inte från emot det så mkt då jag har hur mkt annat att göra...
*so
*svenska - påbörja en uppsats
*engelska - glosor, text, skrivuppgift
*matte
*bild - prov nästa vecka
*slöjd - fan jag glömde klänningen!!!
Nu ska jag fortsätta gå, vi höres senare :)

exhausted

Nu ska dra mig tillbaka och läsa lite innan jag somnar. Just nu läser jag Karriär och köksbesvär av Sophie Kinsella, kan gott rekomendera hennes böcker, jag helt älskat dom!
image218

avslappnad

Jag känenr mig ganska lugn i kroppen även fast jag har hur mycket som helst att göra. Kanske var solningen, höll nästan på att somna, så skönt var det att bara ligga där. Nu är jag hemma och ska plugga lite engelska och om jag orkar även lite konsthistoria. So long!

solning

Ville bara säga hej innan jag drar och solar, onödigt kansek när det redan är så mycket sol ute men men. Idag beställde vi även tid för att solduscha vi tjejer, ouuf vad bruna och fräscha vi kommer att vara. Nu är det bara limon kvar sen känns det som om att jag är tillbaka på banan, ciao!

trött flicka

Jag är helt slut! Somnade vid nio och vaknade en timme senare, fattar inte varför jag inte bara fortsatte, behöver ju sömnen... Ska nog gå och borsta tänderna och försöka på nytt, annars har jag en trave chic-litböcker att läsa, godnatt
image217

bad girl

Inte mycket till uppdatering på bloggfronten inte, förlåt mig. Till mitt försvar har jag inte varit hemma... Gårdagen spenderades (efter en låång frukost) på stan med felicia, vi strosade bara omkring utan något syfte, otroligt avslappnande. På kvällen drog vi sedan till rasmus då han va ensam men det var inte så roligt så jag var hemma straxt innan elva. Idag blev det att gå upp tidigt då vi hade fotografering med laget, träffade helle för första gången sedan danmark (vet inte var hon har hållit hus) så det var kul, hon bryr sig så mycket! Nu sitter jag här efter en stadig lunch, samling till match om en timme.


UPPDATE FREDAG: Kvällen började med brasa och chill vid vattenverket med många vänner. Därefter blev det lite kaos och så småningom kom jobbigt folk. Vi gick och fick sen skjuts hem till fiffi och jockes brorsa. Somnade på direkten. Tack för allt!

fredag

Skoldagen har varit lugn, inte mycket har hänt, det vanliga. Ikväll är det att fira mig som gäller. Ska ut med en massa kompisar och härja, gaaaalet roligt. Ska sova hos felicia ikväll så vet inte om jag kommer blogga förrän imorgon, men ska försöka publicera ett inlägg innan jag sticker. Ha en riktigt trevlig kväll folket!

 

födelsedagen

Första grattiset kom i natt, 00.01 av lisa och därefter ett av malin. Sen på morgonen kom familjen in och sjöng, gav mig presenter och så småningom gjorde jag mig redo för plugget. På vägen dit blev jag bombad med sms vilket jag bara tyckte va gulligt och när jag väl var framme kom jag på att jag hade glömt skåpnyckeln, så jag tog trappan upp och gick genom arbetslag ett och får se papperslappar överallt med mitt ansikte på (se bilden i förra inlägg)! Blev jätteglad, det var jättegulligt av er tjejer. Sen började klassen välla in och jag fick kramar och så, därefter vare lektion. Efter lektionen då jag gick ner för att byta böcker ser jag hur klassen står tryckta intill väggen och ser lite luriga ut. Sekunden efter tar robbin tag i mig och nicole tar fram en sån där gräddspray och sprutar i hela håret. Därför har jag gått och luktat "sur, gammal, äcklig mjölk hela dagen". Vi skippade lunchen och satt istället och pluggade. Sen var det dags för min so-redovisning, det gick stråålande, alla tyckte den var jättebra. Jag hade jeopardy efter själva redovisningen då jag fick se om klassen hade lärt sig något och det tyckte dom var roligt. Sen hade vi håltimme och då gick jag, felicia, nicole, lisa, anna, carro, olivia, adi, gurra, irma, jocke och erik och åt på grillen.

Som sagt, dagen har varit underbar, en av dom bästa dagarna av mitt liv och det har jag mina fantastiska vänner att tacka för. Jag har sagt de och jag är rörd över hur mycket ni bryr er, ni har ingen aning om hur mycket det betyder att komma till skolan och veta att ni finns där och lyser upp mina dagar <3

Bilder från lunchen:
            

födelsedag!

JA, DET ÄR MIN DAG IDAG! och den har varit mer än underbar, gud vad kul. Berättar allt sen, måste duscha håret nu, har gått och luktat sur, gammal, äcklig mjölk hela dagen. Be right back!

image207

bloggen är konstig...

...tänkte därför bara säga godnatt, jag är helt slut. Nu blir det scrubs och sen sova, man vill ju inte ha mörka ringar under ögonen på det årliga födelsedagskortet som tas på morgonen när man precis vaknat, dom är ju bara för vackra. godnatt alla vänner!

sista dagen som 15-åring

Dagen har bestått av nationella prov i engelska, uppsatsdelen. Tyckte det gick bra, känner mig ganska nöjd. Förövrigt hade vi bara svenska och bild, har börjat gilla bild jättemycket, vi håller på med konstihistoria och jag målar en bild inom popkonst vilket jag tycker är den coolaste stilen. Gillar det enkla. Efter skolan åkte jag hem till felicia och pluggade, snart klar med so:n. Sen bar det av med mamma till outlet för att köpa skor men det fanns bara ett par skitiga kvar så jag väntar lite. ciao!





Imorgon är det min födelsedag så tveka inte på att säga grattis, det uppskattas!


blött

Sitter här dyngblöt efter träningen, fryser gör jag också. Ska snart kila och duscha och sen mysa framför tv:n. Dagen har inte varit så intressant, det vanliga, skolan. Bloggtorka tyvärr... hejs!

rip Engla

Jag var tyvärr inte hemma klockan nio då alla skulle tända ett ljus så jag gör det nu istället. Jag hoppas att du är på ett bättre ställe där dessa grymma människor inte existerar, där det bara finns godhet och där du kan vila i ro. Jag ber för din familj att dom ska klara av det horibla dom nu går igenom.
Vila i frid Engla


image206

butterflies

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, har faktiskt pluggat, klar med svenskan nu! Nu bär det snart av till vallen då jag ska döma min första match för i år, utomhus iaf. Är grymt nervös, men jag har kollat igenom flera ggr att jag har med mig allt som behövs och borde egentligen inte oroa mig för något. Efter matchen är det träning, hemma straxt efter tio, ciao!


00.00

Nu ska jag dra mig tillbaka folket, det har varit en lång dag. Samtidigt är jag långt ifrån trött, är lite överexhalterad och kommer nog bara drömma om de underbara skapelserna jag och lisa lagt våra ögon på idag, snart är ni våra, snart så...

image205

sista söndagen som 15-åring

Vaknade vid 11 snåret idag, otroligt skönt. Åt lite frukost och satt vid datorn en stund, därefter begav jag mig till solariet. Fick lite panik då jag inte hade nån som helst aning om hur man gjorde men träffade några som jag kände så det löste sig. Underbart var det i alla fall, värme!!! Gud vad jag har saknat de. Låg iaf i 25 minuter och är nöjd, man ser liiite, eller JAG ser. Nu ska jag och mamma till ica, back in five!

Justin Drew Bieber <3

12-åringen som tagit mitt hjärta med storm, det dunkar lite extra för dig...


lördag

Ja, dagen spenderades då i stan med felicia och olivia. Efter många besök i hundratals affärer hittade vi till slut en balklänning, den bara skrek "Olivia!", tror den blir perfekt. Själv hittade jag ett par skor, dock köpte jag dom inte men ska försöka få med mamma ut imorgon innan våra gäster kommer. Vi ska fira moi så farmor, faster&farbror, kusin och kusinbarn kommer. Annars ska jag även hinna med ett besök till solariet, första gången faktiskt men jag hoppas ändå på något resultat. Kvällen spenderas ensam framför datorn/tvn, är för trött för att hitta på något, ciao!

image204

weekend

Inte mycket bloggande igår, tyvärr, va inte hemma så mycket. Hade iaf jättetrevligt med mina underbara vänner, tack! Idag ska jag, felicia och olivia in till stan för att hitta balklänning till olivia. Tror vi kollar lite på andra saker till oss själva också. Ha det bra, ciao!

vad är väl en domare utan kläder?

Fick lite smått panik då jag stod med stekspaden i ena handen och telefonen i den andra, hade helt och hållet missat domarmötet, idag skulle vi få matcher. En halvtimme sen var jag ändå nere vid kansliet, såg att det låg påsar med kläder framför alla och fick sen frågan om jag behövde något. Shorts, sa jag, det har jag behövt länge. Sen fick jag följa med och hämta även en till tröja (nu har jag två olika färger), strumpor och visselpipa. Den jag har är så kass då den lägger av ibland så det är bra att ha en reserv.

 
Årets tema: Stil och profil


 


klappat och klart

Nu har jag gjort det mesta som dagen var planerad efter. Alla fönstren är tvättade, cv:t är lämnat och väskan är inlämnad på lagning (tillbaka på tisdag). Nu är det bara den gigantiska högen med läxor kvar att göra, jag har nog något i varje ämne! Det mest positiva idag är att snön är som bortblåst, inga tecken på att den var här och att vårkänslan återvänt. 
image200
ballerinaskorna har kommit för att stanna!

i loved you first

It's nice to see that the people around me are feeling better, that they're on their way out of the swamp. That they now see life in another perspective, the good viewspoints. But why am I still sinking, why doesn't anything change for me? When is it my turn to get some good luck, when is it time for me to stop feeling bad and miserable? Why do I always want what I can't have?


studiedag 10/4

Ja, en vecka kvar, sen är man 16, naajs! Vaknade 10 idag och började sen tvätta fönster på nedervångingen. Har nu en paus och ska snart ta tag i övervåningen. Anledningen? CASH CASH CASH! Ska sen pallra mig ut på en promenad till ica, lämna cv (jag vet, har inte hunnit än) och sen hem och plugga, eller försöka iaf, lite är bättre än inget. ciao!

onsdag

Skoldagen har varit helt onödig, inställda lektioner som bidrog till en lååång håltimme (ca 3 timmar). Därefter hade vi bara bild och sen var dagen slut. Nu ska jag kolla på 27 dresses och därefter åka till ica med mamsen. Ikväll är det träning och efter den blir det nog lite chill, ledig imorgon!


min vanliga otur

HELVETE! Att marken är täckt av snö medan små vita flingor fortfarande faller ner, 8 dagar innan min födelsedag, kallar jag skandal! Aldrig förut har detta hänt. Vad har jag gjort vädergudarna för att förtjäna detta!!?!?!???
image198  image199
                   yesterday                                                            today

papper penna pipa peng

JAAAAA, hela mitt inlägg raderades, hatar blogg.se ibland. Nu får ni nöja er med att veta att jag varit på domarutbildning eller rättare sagt en fortsättningskurs. Skola som vanligt imorgon, nu blir det dusch och att hitta nåt att ta på sig imorgon, ciao!


rain

Om jag vrider huvudet lite åt vänster kan jag se utsikten genom mitt fönster. Idag visar den en ödebelagd gata, mycket grått och regn. Har massor att göra men ännu har inte motivationen nått mig, den är som bortblåst. "Jag kan göra det sen, vänta lite, du hinner", är fraser som rör sig i huvudet, även fast jag vet sanningen. Det gör jag inte, det slutar i sömnlösa nätter, grinigt humör och en önskan att bara försvinna. Varför låter jag det ändå ske?

fixat

Nu kan jag äntligen lämna in mitt cv, ska faktiskt göra det imorgon. Struntar i att mejla det, det sägs ju att det är bättre om man lämnar det själv. Annars gick jag och jeppe ut i trädgården en stund och lirade lite fotboll, det var skönt, det kändes vårigt. Jag har inte så mkt att säga, update om danmark kommer, tänkte bara skaffa lite bilder först.

jag kan andas ut...

..mitt franskaprov är flyttat till fredag så jag kan pusta ut för några sekunder. Istället har jag massa svenska och so som ska göras. Men nu måste faktiskt brevet skrivas så jag kan skicka iväg mitt cv, det går nog före allt, viktigast är att jag har ett jobb i sommar. ciao!


underbart!

Vill bara säga att jag är hemma nu, välbehållen och allt men oerhört trött, sov nog mest på bussen idag. Denna resa och upplevelse är by far det bästa som har hänt, det har varit helt underbart och jag kan skratta mig lycklig som har så många härliga tjejer och vänner i mitt lag. Tack för allt

herrå!

Detta blir sista inlägget innan jag sticker, kommer från och med klockan nio att sitta på en buss i femton timmar, jääj, glädjen är stor. Jag kommer säkert att ha det jättebra och hoppas att ni har det likaså. Kommer inte blogga förrän på söndag men kika gärna in ändå och spana in tidigare inlägg, see ya!!



ps. För er som inte vet var jag ska så åker jag och mitt fotbollslag på träningsläger i danmark.

motivation

Gud vad jag känner mig stolt, det var nog inte sen i höstas som jag kände mig såhär lättad. Har tagit tag i läxor och arbete som jag gjort nu då jag missar två dagar i skolan. Färdig med engelskan, svenskan, har gjort klart hemprovet i matte som ska lämnas in om två veckor och nu påbörjat med hemprovet i no. Har även läst so och ska bara svara på frågorna. Jag har fått motivationen tillbaka!

1 april

Fick nyss ett sms:
"Hej tjejer. Det har blivit fel på bokningarna i Danmark. Vi får inte egna rum, vi ska dela på 3 mindre salar, tyvärr måste ni ta med er liggunderlag e.dy. Bosse"

April april eller för guuuuud vad roligt!!?

äntligen!

Gud vad iriiterande det har varit att inte kunna blogga de två senaste dagarna. Nu funkar det igen i alla fall. Både gårdagen och dagen har bestått av grymt väder med plusgrader och massa sol. Har haft lektioner som vanligt men skippade franskan för att åka och käka med felicia. På hemvägen mötte vi adi och david och fick skjuts tillbaka till skolan på deras moppar. Överlag känns allt väldigt bra, skönt att åka iväg och inte ha några bekymmer att tänka på. Ingen träning idag, tvättning och packning för alla istället, back to pack!

image197
den vanliga posen

RSS 2.0