ÅRSRESUMÉ

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja, både bra och dåliga men man lär sig av sina misstag
2. Höll du några av dina nyårslöften?
ja, jag lovade att ha kul och träffa nya människor och jag har försökt ta varje chans jag fått
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
ja
4. Dog någon som stod dig nära?
nej som tur är
5. Vilka länder besökte du?

Frankrike och Danmark
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Fler spårade kvällar och bakispizzor!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
De är alldeles för många för att skriva upp
8. Vad var din största framgång 2009?
Jag lärde känna nya människor och levde mer
9. Största misstaget?
Myttaren
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkylningsvirus i november
11. Bästa köpet?
Kläder!
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Lyckade fester och underbara vänner

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Akon-Freedom
Jason Mraz-Make it mine
Melissa Horn-Hanna
Lars Winnerbäck, hela han!
Keisha-TikTok
Chris Brown-So close
Veronica Maggio-17år
MASSA FLER!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har gjort mer roliga saker och njutit men fått mycket känslosamma bakslag som gjort mig svagare än någonsin
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit hand om mig själv
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit naiv
18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen
19. Blev du kär i år?
Ja
20. Hur många one night stands?
höhö
21. Favoritprogram på TV?
Scrubs och Grey's anatomy
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hata vet jag inte men vill inte ha med vissa att göra längre
23. Bästa boken du läste i år?
Räcker det om jag älskar dig? av Katarina von Bredow
24. Största musikaliska upptäckten?
Spotify och Melissa Horn
25. Något du önskade dig och fick?
Ja, matriella saker så som kläder och skor men också upplevelser, minnesvärda nätter och det bästa av allt, värdefulla vänner.
26. Något du önskade dig men inte fick?
Det finns alltid något man vill ha
27. Årets bästa film?
Avatar och New moon
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?

Jag blev uppvaktad i skolan av undebara vänner med tårta och sång och firades hemma dagen efter med skumpa och dans.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Lägre krav på mig själv och mer självkänsla
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Jag har varit en riktig sucker för strumpbyxor. Matchat med både söta tunikor eller coola t-shirts
31. Vad fick dig att må bra?
Fotboll
32. Vilken kändis var du mest sugen på?

Robert Pattinson
33. Vem saknade du?
Släkten i Skåne
34. De bästa nya människorna du träffade?


Tänker inte nämna namn men har haft så sjukt kul med er. Ta åt er!


Avslutar med fina flickor på nyår! Tack för i år <3

tisdag

Har flängt runt lite överallt idag, först hämtat farmor i stan, kista (once again), sumpan med anna och hem igen innan jag sedan nådde min slutdestinationen hos natta. Vi firade henne med god mat, tårta och massa tjejsnack. Nu är nästan allt inför nyår fixat, maten ska inhandlas imorgon och efter det är det bara att köra!

a woman's right to shoes




touch with style

Nu kan man ju nästan säga att själva julen är över, lite tragiskt då jag känner att den bara flög förbi. Hann inte riktigt känna något alls. Men jag ser framåt och har riktat in mig på nyår, vet redan nu att det kommer bli bäst då ett stycke goda vänner och några glas skumpa är en slående kombo. Tänker inte slänga upp allt jag fick i julklapp men jag hade fyra saker på listan och fick allt plus lite till, överlycklig för varenda en. Juste, jag har blivit med en ny lite baby. Inhandlades för en vecka sen och jag känner mig verkligen som ett litet barn igen.

christmas just isn't the same without you



miss u j.





från mig till er alla


24 december

22 minuter in på julafton och fortfarande sitter jag här, utan inslagna julklappar och utan ett enda påbörjat rim. Känns som att det kommer bli en lång natt, men egentligen, vad gör det. Huvudsaken är att man är med sina närmsta imorgon, i värme och kärlek. Enda som nu saknas är johan som är på andra sidan jordklotet nu med jennie. Jaja, God jul allihopa!

Love is



i'm good at being busy

Helgen som var:
Fekke
Fekke
Söndagsmys med Anna och Ella

Måndag:
Inköp av ny mobil
Träning

avslutning

Efter den korta avslutningen i skolan var vi ett gäng tjejer som begav hos hem till Nikita för det årliga julfikat. Nikita är en hejare på bakning och bjöd på undebara lussebullar, american cookies, kanelbullar, pepparkakor och inte för att glömma *trumvirvel* the famous dumblekakorna! Det var jättemysigt med en massa tjejsnack!

 


det är över nu....i två veckor

Efter flera sömnlösa nätter, x antal chokladkakor, miljontals koppar te, ångestattacker, muskelspännigar och tårar så kan jag härmed förklara halva tvåan avklarad! Det har varit ett rent helvete så nu mina vänner tar jag lov, ett fet jävla underbart och välförtjänat lov!


bra avslutning efter städning och julstök


på återseende

Jag kan härmed uppge att jag har haft en bloggpaus och fortfarande kommar att ha det i några dagar till. Det är helt enkelt för mycket just nu, framförallt i skolan där pressen på mig själv, av mig själv, är större än någonsin. Jag prioriterar skolan mer än allt annat nu och jag har helt enkelt ingen tid eller ork. Det är sparströmmen som får mig att fungera och göra det jag ska. Det är fyra saker till som ska göras, och dom ska tamejfan göras bra!


torsdag

Har precis varit ute och joggat med jeppe, gud vad skönt det var! Ska hoppa in i duschen nu och sedan kirra te och plugga samhälle och naturkunskap. Måste hinna träffa mitt lilla rätt också då hon åker till Australien imorgon.
Det var allt för nu.

tisdag

Åkte till skolan vid halv åtta igår och kom hem strax efter tio på kvällen, låg i fosterställning med magknip och filtar i en timme innan jag somnade. Woho måndag!

Idag hade vi simning på idrotten, jag gick faktiskt, helt otroligt. Dock kanske jag inte var så duktig sen men jag åkte faktiskt hem och skolkade från matten och franskan, enbart för att få mer tid till att plugga religion vilket jag gjorde. Åkte tillbaka lagom till fotot och framkallde fina bilder. Därefter hem igen och gjorde klart religionsarbetet och läste ut engelskaboken. Känns grymt skönt. Imorgon blir det till att ta tag i naturkunskapen...Seriöst, det tar aldrig slut. Känner att jag bara fumlar med orden så ska sova nu.

hard work work

Idag blev det tidig uppgång för att befinna sig på mammas jobb och tjäna lite cash. Drog med mig mina vapendragare anna och ella och satt från 11-17 och hade en hörna med ansiktsmålning. Anna drog tyngsta nitlotterna medan jag och ella klarade oss bättre än förväntan.






and i'm off again

Min fina felan firades igår med skumpa och hela köret. Kvällen startades med tjejmiddag och singstar medan vi inväntade grabbarna. Sjukt lyckad kväll!
Mått som jag förtjänat idag men ska på något sätt spackla på lite make-up, hitta något att ha på mig för att sedan se skapligt snygg ut. Det vankas födelsedagsfirande idag med. Ta hand om er!

the ring




torsdag

Hur mycket det än lockar med en pluggstrejk ikväll kan jag inte låta mig falla för trycket. Ska sätta mig med bibeln, artiklar och papper och försöka få ner lite text, försöka komma igång med religionsarbetet. Jag lever, tro mig. Med nöd och näppe!

feeeeint

Bastun sattes på för en halvtimme sen och nu ska jag bara njuta och ta det lugnt. Samtidigt som jag blir förhörd på historian. Därefter blir det grey's som jag bandade tidigare. Hej ingen reklam! :D

Jag efter 6 timmars plugg och för lite te! Nämnde jag någonstans att jag hatar historia?


in my ass!

Nu har jag pluggat historia så mycket att jag nästan spyr! Men ack vad skönt det var att bocka av sista punkten på listan över det som ska kunnas. Nu blir det ta mig fan paradise hotel, och en fet jävla kopp te framför det. Fyfan vad jag är värd det!

onsdag

Med lite för lite sömn traskade jag iväg till bussen imorse, inte alls redo för religionsprovet. Försökte plugga på, både på bussen och första lektionen. Sen var det gjort, sådär bara. Jag gjorde precis allt jag kunde och jag vill tro att det räcker till ett G. VG/MVG-uppgiften ska tas an imorgon för ikväll blir det historiaplugg så det bara ryker om det.


tisdag

Gårdagen var lång, var nog inte hemma förrän vid halv elva. Positivt var att jag fick lite samhälle gjort och båda träningarna gick bra, bättre än förväntan till och med. Nu ska jag strax börja röra mig mot bussen, har lång dag idag också så är nog inte hemma förrän efter fem. Då blir det plugg hela kvällen. Död åt mitt liv

RSS 2.0