lördag

Upp och hoppa vid elva idag och har varit runt hela dagen. Jakan, ikea, outet och såklart ica. Kirrade lite kuddar och småsaker till rummet. Roffade åt mig en bokhylla också och imorgon ska troligtvis en hylla upp på väggen. Långt ifrån klart men det känns bättre än att ha allt man äger i flyttkartonger. Ikväll ska jag chilla hos ella, är trött och har match imorgon så det ska bara bli skönt att ta det lugnt. Det ryktas om kladdkaka också!?!?!?!

godnatten

Nu är jag tillbaka, eller jag satte foten innanför dörren för typ en halvtimme sen. Jocke den ängeln fanns på andra sidan luren hela vägen till huset och nu. Lite nördiga kanske vi är då vi samtidigt snackar via msn också. Haha. Nu ligger jag i sängen och chillar, ska sussa snart. ciao

I blame you for everything


Det är nu två år sedan jag brukade borra huvudet i kudden och skrika ut smärtan. Jag trodde att jag hade lämnat det bakom mig men idag är jag tillbaka och nu står jag här igen. Det gör ont och allt är ditt fel.

fredag

Gårkvällen spenderades med palmen, efter lite chill hos en av hennes bekanta drog vi till mitt place och hade girltalk hela natten. Påminn mig bara att jag verkligen måste kirra rullgardiner, det börjar bli lite svårt att ta nytta av sovmornarna. Har bara suttit här i huset idag och by god vad det har varit skönt att inte göra nånting i några timmar. Ikväll blir det iaf till att fira pillis. Puss

grattis

Idag fyller bästa pillis 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


älskar dig <3

summer breeze



damdamdam

Mikas hår blev bra, känner mig jävligt stolt, har aldrig färgat någons hår förut. Vi rullade sedan mot mitt hus och käkade och bastade så nu är vi helt utslagna och kollar på tv. Imorgon blir det våffellunch hos olivianfian, can't wait!


KVINTEN!

onsdag

Ska färga mikas hår nu, scaaaary! Höres

sekunder minuter timmar

Jag sa förut till en kompis att man kan inte börja ta hand om andra förrän man tagit hand om sig själv. Mår man bra själv smittar det inte bara av sig på andra, utan man har kraft och orken att hjälpa till med vad som än tynger ner. Just nu känner jag mig bara stressad, enda stunden jag har att bara vara ensam och sitta ner och tänka är när jag sover. Jag tänker absolut inte lägga skulden på någon annan, tro mig, jag har underbart roligt med mina vänner. Men jag hinner inte allt jag vill, hinner inte träffa alla och hinner inte lägga några minuter på bara mig. Det som är jobbigt är när man försöker lägga skuldkänslor på mig för att jag prioriterar annat. Det har varit mycket och det är fortfarande jäktigt hela tiden. Jag gör så gott jag kan men jag räcker inte till. Har jag mig själv att skylla då?

lördag

tjeena. Har fortfarande inget internet så nu sitter jag hemma hos felan och uppdaterar. Galet kul kväll idag, härligt folk och härlig stämning, asnice! Imorgon vet jag inte ad som häner, tar det som det kommer. Försöker att uppdatera när jag kan men ja, det är svårt. Ha det braallihopa, 'll be back!

le weekend

Flytten gick bra, sjukt mycket saker bara. Man kan inte säga att något är klart då det står flyttkartonger överallt och vissa möbler har inte införskaffats. Gårkvällen spenderades hos Ella med lite folk, slutade dock med en jobbig bussresa till huset. Idag har jag träffat Pillis, vi tog en fika i stan och bara pratade om allt. På fredag, då jävlar sötnos! Nu chillar jag hemma hos Jessica, ska kolla på Mamma Mia och bara mysa och ta igen. Lär bli ruggigt dålig uppdatering då vi inte kommer att ha internet på en vecka. Stå ut. Jag kommer tillbaka !

.



16 år, allt i kartonger.


Tjenna!!

Goddammit vad vi har packat. Det konstiga är att rummet ser nästan stökigare ut nu än vad det gjort förut, och ändå är allt nerpackat. Odd? Förövrigt sitter vi och letar efter de perfekta pumpsen, varför är det så svårt att göra ett par riktigt snygga med lagom klack och höjd? Vi tror ändå att vi har funnit dom. Goddammit!

.





Imorgon...

boxes

Håller på att packa för fullt, mika är här och hjälper mig. Vi har precis gått igenom alla skor och ska snart ta oss an kläder och väskor. Men innan dess ska vi ta n snabbis till jakan och köpa proviant inför kvällen och sedan hem till fru björklöf och käka tacos. Asnajs!


torsdag

Lång dag, inte alls roligt. Har verkligen känt av de fem timmar jag sovit inatt, behövs fler. Ska spendera natten hos helle i kungsängen, blir säkert mycket snack och trevligt umgänge. Ska packa ihop lite kläder och sedan fara, men ni får ha det så bra. Så höres vi imorgon :) puss

....





When I'm speaking it's the voice of someone else


Ge mig sommar

 



sky high

Känns som att jag hunnit med otroligt mycket idag. Men nu blir det käk och matteplugg, kanske lite packning efter det. Tråkigt!


linne, h&m
tröja, ginatricot
jeans, h&m
klocka, ur&penn

onsdag

Ja, efter det lyckade provet hade jag en geografilektion och stack sedan till huset och målade klart felix rum. Hoppade på bussen strax efter fyra och drog med steph till ks. Efter mycket om och men, klagomål över kylan och lite fel vägbeskrivningar fann vi ändå vår gamla käre tränare på fötterna med en mobil i handen, OM han blev förvånad över att se oss. Vi skippade blommorna och slog på stort med cola, ostbågar och choklad till honom istället och sedan satt vi bara och snackade. Det skönaste var att han mådde bra och hade samma vilja och glimt i ögonen. Kämpe!

tu es bête, très bête!

Åh jag är så stolt över mig själv. Vi fick tillbaka franskaproven idag och jävlar vad jag satte kärringen på plats, MVG!! Men det blir en tripp till mr principal, vi har fått nog. Att komma in i ett klassrum och få höra att man är katastrofalt dålig och inte kommer kunna klara kursen och bli trakasserad varje lektion är faktiskt inget som höjer självförtroendet, tro det eller ej.
Men jävlar, där satt den! Jag vill tacka mamma, pappa.....sajk. Mika var min pluggkompis, hon får cred!



rise and shine

Nu är jag vaken, inte riktigt utvilat men nästan. Kan inte komma ihåg senaste gången jag kunde ta en kopp te, sätta mig framför datorn, kolla på tv eller bara inte jäkta innan skolan. Idag blir det tyvärr heller inte mycket till uppdatering, men jag har en bra anledning. Även om det nu är så att vi är mitt uppe i en flytt men jag ska hälsa på min förra tränare. Min bästa tränare. Han mår inte så bra så jag skippar träningen och åker dit istället. Hoppas ni har förståelse.
 

the whole truth and nothing but the truth

Life is not a shortcut. Choose the long way and you'll have time to succeed more.



trött, sliten och frusen

Är galet trött och fryser som fan. Tur att man har kort dag imorgon plus en behövlig sovmorgon.


 
t-shirt, ginatricot
kofta, mq
väska, h&m
strumpbyxor, h&m

tisdag

Skola som vanligt, kände mig allmänt seg och gick bara runt och lyssnade på musik. Sista lektionen var geografi då vi hade ett läxförhör, vilket var väldigt lätt så fick gå efter typ tio minuter. Gaalet! Tog bussen till huset och målade några väggar. Ska snart iväg på träning, ska bli jäkligt skönt! Vi hörs

once when i was little

So here comes the next one, the next in line
Stay as young you can, for the longest time
Cause those days flew by
Like a breeze just passing through



måndag

Idag var skolan jättetråkig, eller onödig kanske man ska säga. Kändes inte som att man fick något gjort och tord är nog lite sur på mig nu. "Hämtade stift" på matten och kom aldrig tillbaka. Oups! Annars har jag bara förfrusit av det kalla vädret och varit i huset och målat. Nu sitter jag och chillar med mika, lyssnar på james morrison och dricker te. Mysigt? OM det är. 

 

söndag

hallå!! Har varit i huset sedan halv elva imorse och drog väl hem strax innan åtta. Vi har fått ganska mycket gjort och har bra koll på vad som behöver göras. Det jobbigaste är nästan alla detaljer och småsaker som de tidigare ägarna inte varit lika nogranna med. Vi har väl blivit lite bortskämda då pappa varit raka motsatsen och alltid lagt ner tid på just finjusteringar. Nu ska jag hoppa in i duschen. hörs!

lördag kväll

Kvällen va helt ok, kunde blivit mycket bättre men är ändå nöjd, skönt med planerade fester. Känner bara för att lägga mig och sova, vilket faktiskt är precis vad jag ska göra. Godnatt

14/2

Ja, då var det alla hjärtans dag, dagen de flesta singlar fasar för. Varför egentligen? Vem har sagt att man måste vara i ett förhållande för att kunna njuta av alla hjärtans dag? Jag är nöjd och trivs med hur läget är. Och ikväll tänker jag spendera den med vänner jag älskar och folk jag tycker om. Och hur klychigt det än låter så är ju alla hjärtans dag till för att sprida kärlek, och förhoppningsvis få lite tillbaka. Och det är precis vad jag tänker göra.Och ikväll är jag annas plus one, så jag har ju en dejt i alla fall. ♥



sleep tight

Jag och mika drog på bio, i taket lyser stjärnorna. Och ja, en och annan tår rullade nerför kinderna, många plus får den. Träffade även olivia som var där med millis. Vi drog med oss henne till axel sen där vi va resten av kvällen. Nu sitter jag här med mitt te, jag har nog blivit lite beroende, men det är bara mysigt. Ska upp om ca sju timmar och fixa trappan här hemma. Sedan bär det av till nya huset för spackling och slipning, eventuellt lite målning. Det blir en lång dag imorgon helt enkelt. Men nu måste jag sova, ha det bra!


Det blir inte bättre än så här


tröja, ginatricot
tjocktröja, h&m
svarta jeans, h&m

home sweet home

Kom hem, åkte direkt till det nya huset där mamma och jeppe va. Det såg mer annorlunda ut än vad jag kom ihåg. Vi kommer säkert att få det bra, om inte, så får pappa de. Men det känns bara så overkligt. Hur mycket jag än intalar mig själv, kan jag inte förstå att jag lämnar mitt hem om en vecka.


fredag

Sitter i skolans bibliotek, provet gick helt okej, bättre än förväntat. Nu har man en lång håla på två timmar och inget att göra.
Mamma och pappa är på banken nu, skriver på de sista papperna och får nycklarna. Verklighet?

i never want to see you unhappy



Den vackraste stunden i livet var den när du kom

njut, det blir allt mer sällan

hallelååja!


linne, ginatricot
kofta, h&m
kjol, mikas
strmpbyxor, h&m

torsdag

Blogg.se har fuckat, därav den dåliga uppdateringen. Men eftermiddagen har ändå inte varit intressant, har pluggat med mika ända sedan jag kom hem. Det lär troligtvis gå åt helvete på provet imorgon men jag ska  göra mitt bästa.

bara så du vet

Vi levde då
Jag lever än


franska är dagens tema

Jag har inte blivit mycket smartare, död åt franska verb! Vi räknade nyss ut att vi har 15 olika verb varav alla böjs olika efter 9 personer och vi har minst två olika tempus att böja efter, möjligen fyra. Fattar ni hur mycket det är att lära in??"(¤)"()(!=#

GAAALET (med en tonhöjning)

je ne comprends pas

Om inte ens wikipedia har en förklaring, vad fan är det då att kunna!!






IN MY ASS

Reflexiva verb, partitiva verb, reflexiva verb i perfekt, perfekt med être, relativa pronomen, partitiv artikel. Perfekt är det samma som passé composé, alltså dåtid men passé composé funkar inte med relativa verb för att relativa verb är relativa verb. Och hur kan man böja dåtid med être när être är vara. Jag skulle kunna börja gråta nu.

onsdag

Det här har nog varit den tråkigaste skoldagen på länge. Både jocke och trulls var sjuka och visst, dom kan vara extremt omogna och töntiga men både jag, anna och ella saknade våra bitches idag. Sitter nu hemma med mika, har precis stoppat i oss mackor och te och ska ta oss an franskan. Vi ska råplugga inför ett prov som vår lärare tydligen inte tror att vi kommer klara och hon är inte försiktig med att påpeka det för oss. Lika mycket som hon inte är försiktig med att påpeka hur duktiga hennes steg 1-elever är och hur mycket mindre kunskap vi saknar. Sollan, säger jag bara. Hejs

early morning

Godmorgon allihopa! Börjar om en kvart men slö som jag är så missade jag bussen så en sen ankomst lär bli rapporterad. Har tre lektioner idag och slutar halv fyra, snark snark. Troligtvis blir träningen inställd ikväll då det helt enkelt inte går att köra fullt ut när planen är täckt av is. Då blir det plugg för min del och nu menar jag det verkligen! Måste springa till bussen nu, ciao!

Jack Johnson - Do you remember



Jag hoppas verkligen att allt löser sig. Du ska veta att jag finns här om det är något.
Du är bra ♥


tisdag

Det var riktigt härligt att kriga sig upp imorse och var ai skolan tio över åtta för att se att hela musiklektionen var inställd. Jag och Ella tvingade oss hem till Jocke där vi chillade ett tag, själv försökte jag sova men det ville inte dom. Hur som helt överlevde jag dagen. Åkte hem till Ella en stund och spelade wii och hade lite deep-talk. Nu är det träning, ciao!
 

trött

hey there



I've got so much left to say
If every simple song I wrote to you
Would take your breath away
I'd write it all



solen sken idag

Det kan ju bara vara så att jag råååkade sno jeppes tröja idag bara för att den såg så vårig och fin ut :)Svarta stuprör till den och allt var kirrat!













måndag

Hemma från en seg dag i skolan, tråkiga lektioner men å andra sidan ett väldigt roligt umgänge. Tummen upp på det! Blir ingen dubbelträning idag, kör en extra på torsdag istället. Allt blir så stressigt och jag behöver all tid jag kan få nu i veckan, mycket plugg om man säger så och även många förberedelser inför nästa vecka.


I can't keep my eyes off of you

Jack Johnson, Joshua Radin, Michael Bublé, Duffy, te och lite bildredigering. Det är väl så det ska vara en söndagskväll?

 

Godnatt

långbollar in my ass

Det blev ingen match idag, trippelbokning på järfällavallen och på viksjö vägrade småttinglaget att byta till 7-mannaplanen då de just idag skulle öva på långbollar. Det blev till att åka hem och stoppa i sig pizza, vad annars på en söndag? Ska hoppa in i duschen nu och sen ringa anna, förhoppningsvis kan hon kanske möta mig med mina kläder. Höres!

dot dot dot

Jag är min egen vakt. Ständigt vaksam för att inte släppa in någon som i slutändan kommer att såra mig. Försiktig med vad jag säger för att inget ska missuppfattas. Och menar jag inget, då säger jag det inte alls. Varför ge falska hopp och förväntningar? Speciellt när de är så lätta att krossa. Jag tror att jag konstant är på jakt efter bekräftelse. Får jag höra något bra och positivt om mig själv, måste det upprepas och kanske inte ens då kommer jag att tro på det. Jag har varit så naiv och tagit åt mig av allt som sagts, svävat på små fluffiga rosa moln och levt i en liten drömvärld. På något sätt finner jag ändå lite tjusning i att höra dessa saker, det känns lekfullt och roligt. Men gång på gång måste jag påminna mig själv om att inse fakta, att det nog inte bara är jag, att jag kanske inte är så speciell. Jag kommer nog aldrig komma ifrån det, för jag tror att det kanske är en del av den jag är. Jag kommer alltid att vara så. Blåögd med blå ögon.

 


i'm dreaming in red

Efter en förlust och två oavgjorda matcher åkte jag hem från norsborg med ett halvsvullet finger. Det var en bra dag med härligt spel och kämparglöd. Kom hem, hoppade in i duschen och fixade mig. Träffade sedan massa folk men kylan var för kall och det blev en del missförstånd så jag och bästa jocke drog hem till honom. Inget blev som planerat men det är alltid skönt att sitta och snacka med sin bästa killkompis. Var hemma strax innan halv två och satt uppe och snackade med felix, mysigt jöö. Vaknade imorse med ett ännu mer svullet finger, skiftandes i blått och lila, har ingen aning om vad som hände? Idag är det match som gäller, nu jävlar!

lördag

Gårkvällen blev fail, fett fail, men inga sura miner, det är bara till att tagga om inför ikväll. Men innan dess ska jag iväg på cup i norsborg. Det ska bli så grymt kul! Men jag hör av mig mer när jag kommer hem. Tyvärr, återigen en helg med dålig uppdatering.

fredag

Åh, härliga fredag! Nu lämnar jag skolan för den här veckan. Ska snart bege mig och träffa Ella och dra mot anna där det blir chill, mat och fixa sig inför kvällen. Tänkte lägga upp en bild men spillde sedan på tröjan och det sabbade allt. Blev iaf ett par svarta jeans, vitt linne och min rosa tröja/collagetröja/jumper (?)
Nej, nu blir det till att packa väskan, uppdaterar hos anna. Trevlig helg sötnosar!

 
jag, ella, så jävla seriösa på matten                    kajsa, trulls, jocke, anna

sitting, waiting, wishing



But Lord knows that I'm not you
And if I was, I wouldn't be so cruel
Cause waitin' on love aint so easy to do

pluggtorsdag


[/] Franska - text+glosor
[X ] Engelska-redovisning
[ ] Samhällskunskap


Och en fet kopp te till de. Nu kör vi!

happy hour

Drog till kista en snabbis med Ella efter skolan. Är ju som sagt helt förälskad i den nya kjolen och när jag såg att den fanns i hallonrosa igår, visste jag nästan inte var jag skulle ta vägen. Så ja, nu har jag två stycken men dom är ju så underbara! Köpte en tuff t-shirt också, alltid bra att ha. Efter det blev det mycket snack och sen tog vi bussen hem.

 

same but different

Tyckte det va så skönt med en i'm-a-good-girl-klänning igår att jag körde på liknande idag!


tröja, ginatricot
klänning, primark
strumpbyxor, h&m

piece of cake!


torsdag

Lång dag, från 8.20 till 15.30, dock gick vi lite tidigare då vi kunde jobba hemma med arbetet. Inget speciellt har väl hänt idag, tillbringar mina dagar i skolan med riktigt härliga människor, skönt att man börjar hitta varandra. Ikväll ska jag försöka få lite saker gjort, franskan först och sen mycket samhäll. Är så stolt över mig att jag igår plockade undan i hela rummet, har inte kunnat se mitt golv i två veckors tid så nu känns allt nästan lite läskigt rent.


godnatt

Nu ska jag fixa lite inför imorgon och sedan gå och läsa lite samhällskunskap, känner att jag inte riktigt hänger med och förstår och jag har ändå inget bättre för mig. Efter det blir det till att sova, lång dag imorgon med tidig start. 8.20, fy för läsprojekt!

i live life to the fullest






tjennatjenna

Gosigt värre, passar verkligen kalla, tråkigt och trista dagar som dessa.



tröja, ginatricot
klänning, ginatricot (uppsydd)
strumpbyxor, h&m

onsdag

Okej, nu börjar skolan riktigt dra igång igen efter lovet, nu vill alla lärare ha prov. Fy satan vad jobbigt det är! Men jag ska skärpa mig nu, vara mer förberedd och inte skjuta upp allt arbete. Idag hade jag tur, riktigt tur och det tackar jag min gamla högstadielärare för, att hon förberett mig inför gymnasiet så bra. Geografiprov var det ja. Satt uppe rätt sent igår och pluggade en timme i skolan. Jag tror faktiskt att det gick bra, skrev så mycket jag bara kunde. Det är i slutändan allt man kan göra.

Sjukt bra

Jag älskar det. Känslan när de perfekt knytna skorna sätter sin prägel på det osannolikt gröna konstgräset. När dobbarna sjunker ner mjukt bland de svarta gummipluttarna. När den lagom pumpade bollen är som klistrad gentemot skons utsida, skinn mot läder. När man tar det där första steget och bara flyger fram, när inget kan stoppa en. När man får en uppmuntran av en tränare, när man får en klappning på axeln och ett leende. När...ja, allt bara är helt perfekt.


days have gone by, months have gone by, feelings have passed


Allt du försakat.
Hur du nu levde, i världar av smärta, i rum utan ljus.
Nåt borde sagt dig, hur mycket mera av kärlek du missat.
 I rädsla för svek.



Vad hade du väntat dig?


Paris



dagens bästa

Glömde ju berätta att kursen estetisk verksamhet började på riktigt idag. Förra veckan fick vi bara fylla i ett papper och sedan gå. Så grymt bra band vi är, jag, jocke, johan och en till johan (som vi dock inte känner) och sen hookade vi ella på sång. Vi kirrade hela stand by me, riktigt bra dessutom och lärarna var riktigt imponerade så nästa vecka blir det att ta sig an en ny låt. Tummen upp för den här kursen!

The one

Är helt förälskad i denna skapelse, den är helt underbar och det bästa är att jag faktiskt äger den!
 

tisdag

Nu är jag hemma från skolan, en rätt seg dag har rullat förbi men jag lever. Nu blir det råplugg inför geografiprovet imorgon och sen ska jag försöka hjälpa mammas jobb lite. Träning ikväll också, awesome. Det komemr lite pics senare, oroa er inte. ciao!

piiiiina

Jätteont i magen, tusan. Hatar det här jävla skitvädret! Ska ta en kopp te och plugga lite snart, bättring på den fronten nu!
 


måndag igen

Finns inte så mycket att säga om skoldagen, mycket flum och lite koncentration. Nu är jag däremot megataggad inför träning, ska ta bussen om en halvtimma. Nu jälvar kör vi!




tre veckor kvar...

tomorrow

Imorgon hoppas jag verkligen att den här skruttan kommer <3
 

söndag

Gud, känns inte som att jag har varit hemma på hela helgen, vilket jag faktiskt nog inte har. Gårkvällen var trevlig, inte mitt vanliga folk direkt men det va skitkul att få träffa fotbollstjejerna igen, det va länge sen. Men på måndag, fyfan! Drog vid ett och hamnade hos camilla vid halv två där hassel, steph, jessica, emelie och massa andra va. Stannade dock inte länge, kände att jag behövde komma hem och sova. Om en timme ska jag möta ella och käka, det blir najs.

RSS 2.0