i'm not alone

Jag känner hur tårarna snart kommer rulla ner för mina kinder, långsamt och försiktigt. Varje tår kommer att bära med sig en börda, ett stycke smärta och imorgon kommer allt vara som vanligt igen, imorgon kommer idag att vara ett minne blott. Om några veckor kommer samma känsla vara tillbaka och knacka på dörren. Eller nej, den kommer inte att knacka, utan den kommer att rusa in utan förvarning. Den kommer att ploga bort glimten i ögat, leendet på läpparna och drömmarna. Jag kommer att vara tom, precis som nu...


it's back

Nu är skolan verkligen igång igen, sommarlovets fria och glada dagar är över. Tillbaka till skåpen, bänkarna och nya korridorer men främst läxor. Gissa vad jag gör nu? Precis, pluggar...

Update

fredag: Skola i en halvtimme, därefter lunch på tastys med några av flickorna i klassen. Va i viksjö runt ett och väntade på jessica en stund, därefter drog vi hem till henne, chillade, åkte hem och käkade och sen ut. Drog hem tidigt då det var kallt.

lördag: Stod och sålde viksjöklämman på viksjödagen heeeeela dan, drog vid halv sex hem till jessica, tog det lugnt och fixade oss. Tåg åtta-tåget in till stan, drog på kungsträdgården, tyckte det va tråkigt men väntade på några vänner. tog elva-tåget hem till jessica, vi snackade till tre och somnade sen.

söndag: Vaknade upp vid tio, klädde på mig och fick skjuts hem (oplanerat men ingen i familjen hade lust att ställa upp), klädde på mig fotbollskläder och packade väskan, drog ner till vallen och spelade match mot Bele Barkarby. Otroligt bra första halvlek, vi fick in första målet men så småning om stod det 2-1 till dom. Blev lite otaggade i andra men kämpade på bra, fick i sista sekunden in ett mål så slutresultatet blev 2-2, skönt för oss! Nu blir det dusch!!

du är bra

"Malin, i mina ögon är du en idol, en förebild som jag ser upp till och jag tänker varje dag på hur jag skulle vilja vara lika bra som dig. Du betyder jättemycket för mig, glöm aldrig det." ♥
 




btw, jag har slagit dig på kick ups, 56 jaaaaaao!!!!!!!!!!!!!!!!

fotbollssnack

Min tränare ringde nyss och pratade lite om den kommande säsongen. Fick även massa beröm för mina framsteg som back och lagsspelare över huvudtaget, kände att jag behövde bli bekräftad så det kom lägligt. Känner bara hur mycket jag vill utvecklas och bli bättre, NU NU NU!!!!



torsdag

Sitter här och har snart ätit upp min frukost, som nästan alltid består av en måltidsersättningsdryck. Är ju som sagt ingen morgonmänniska och har aldrig någon aptit för frukost men mamma vill att jag får nåt i magen iaf. Idag är det lång dag, slutar fyra och då måste jag skynda mig hem, käka, byta om och sen rulla ner mot knatten. Idag har jag på mig ljusa jeans, vitt linne och en grå mysig tröja som jag snodde från jeppe. Nu ska jag fixa mig, ciao!

viksjö vs vasalund

Vi vann matchen med 2-1, riktigt härligt med en seger. Blev satt på backen vilket funkade bra men är fortfarande osäker, fick spela hela matchen så nåt rätt gjorde jag nog. Vi va grymma första halvlek då vi hade passningarna och överflyttningarna samt anfallen. love it!

berg- och dalbana

Dagen började bra, riktigt soft med en lång sovmorgon. Drog sen till viksjöskolan och mötte jocke och dahl, träffade min palm (jessica) och snackade med några lärare. Drog sen till skolan, hade naturvetenskap och slutade därefter. Mitt nya lås fuckade sig så man kunde inte vrida om nyckel. Lackade totalt och sa till vaktis som fick bryta upp mitt tre dagar gamla lås, kändes ju jättekul! Hade tur då han följde med mig till kafeterian och såg till att jag fick ett nytt. Ny ska jag chilla, sen match ikväll!

nyduschad och trött

Kom precis ut från duschen och sitter här med en turban om huvudet. Träningen idag gick så grymt bra och på tvålagsspelen så kunde man knappt tro att det var samma lag som vi brukar vara. Allt satt verkligen, alla va på tå och löpningar var suveräna, allt var näst intill perfekt. Gick hem ensam i regnet efter träningen men snackade med jessica så det var inte så farligt. Imorgon börjar jag 12.35, sweeeeeeeet!!!!!!!!!! Innan dess ska jag sova och kolla läget i förra skolan. Vi höres ! :D

today i'm wearing this

Ska bara borsta tänderna och sedan dra och möta anna och jocke för att gå till skolan. Ser mest fram emot engelskan, hoppas på en bra lärare, vet inte riktigt vad jag tycker om dom tre jag har träffat. Idag har jag leggings och en stor t-shirt från gina, skärpet är mikas och sjalen är gammal. ciao!

vad gör man?

Det jobbigaste är att jag inte ens vet om jag vill ha dig tillbaka...
 
 


schkuula

Dagen har varit najs, lärt känna några nya i klassen och det är ju alltid trevligt, vi va till och med några tjejer som bestämde att vi skulle dra till tastys på fredag under vår långa håltimme och fika/luncha. Efter halva matten gick vi till aulan för att ta kort till matkortet, har som vanligt världens fejksmajl men what to do. Nu ska jag dra ner på träning, sweeeeeeet!!!! ciao

helgens inköp

    

Kort jacka, ginatricot 299:-
Vit långarmad tröja, ginatricot, 129:-
Stickad lång väst, bikbok 349:-

söndagsfika

Gårkvällen, fyyyyyyfan vad rolig!!!!!!!!!!! Blev upphämtad av jessica, drog till västra och mötte anna, olivia och några fler. Drog på hemmafest hos F, stannade i några timmar men sen blev alla utslängda och vi lallade runt i västra. Drog sedan till T som också hade lite fest, najs najs najs.

Idag vaknade jag vid halv tolv, ringde anna men hon var sjuk så det blev ingen tripp till kista för oss idag. Ringde olivia och vid två drog vi till jakan för en fika, träffade jocke och gurra som hängde på. Sen gick vi runt och kollade i affärer, shoppade lite men visa i annat inlägg. Nu är jag hemma och har käkat, imorgon är det skola så ska ta det lite lugnt ikväll, ciao så länge.

sipping coffe

Har nu kommit hem från matchen, märker verkligen skillnad på när jag dömer tjejer och killar. Idag var det tjejer och det var sjukt kul att döma dom. Träffade malin på väg hem, frågade om jag skulle med och lira lite men jag pallade inte, nån annan gång. Får se vad jag hittar på idag, planer finns på att shoppa med anna men muppen svarar inte.

lördag

Gårkvällen var rolig, började med att jag och jessica kollade på matchen, fyfan vi har nog aldrig haft så kul. Tog sedan bussen till västra och joinade dom andra som var ute, det stod härliga till! Efter ett-tiden igår såg jag att jag skulle döma idag så det blev till att gå upp halv nio och ladda. Nu ska jag snart bege mig till vallen, förhoppningsvis är jag hemme straxt efter elva, ciao!

fredag

Andra dagen i skolan rullade på bra, snackade med några nya men anna och jocke är fortfarande mina homies! Vi fick göra två tester i svenska för att se hur vi låg till, tror det gick ganska bra men det var inte lätt. Slutade halv två och va sen med anna och hellen. Dom käkade i simhallen och sen gick vi och mötte eldin, david och max, drog till david och chillade. Ikväll ska jag och jessica kolla lite på fotboll och sedan röra oss mot anna. Najs najs! Dålig uppdatering men mina vänner går före, ciao så länge!


sp1b

Första dagen gick bra, va ganska nervös innan men när det sen stod säkert att jag och anna (och jocke) kom i samma klass så blev det lugnt. Min nya klass består av 22 tjejer och 5 killar, vissa verkar schyssta och andra allmänt dryga. Inget slår ju 9b. Efter skolan va vi några som drog hem till anna och chillade, det va naajs. Ska snart tillbaka till anna, ciao!

du och jag


tre år till i skolan, och sedan resten av våra liv. föralltid bästa vän

Första dagen

Ruskigt dålig uppdatering, fy på mig. Gårdagen spenderades iaf med anna, hon skulle fixa lite saker inför skolan samt att jag kollade runt efter annat. Vi käkade tillsammans med carro på tasty's och gick sen hem. Drog på träning och mötte därefter upp flickorna, vi kollade lite på killarnas match och gick sen hem till mig. Vi satt i uterummet och käkade tårta och snackade, sista dagen innan skolan. Det var otroligt mysigt.

 
 shoppingen med irma

Nu sitter jag här, riktigt nervös och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Podde hämtar mig om 40 minuter och skjutsar mig till anna. Där ska alla vi "sam-are" träffas och gå tillsammans. GAAAAAAAH!

lattjolajban

Drog till centrum med irma och fixade loggbok, pennor, mappar och dylikt, därefter stack vi hem till henne och käkade lunch. Vi snackade mycket och tog igen då hon har varit i frankrike. Nu ska jag snart dra ner till vallen och lira lite med carro och malin innan träningen börjar, feeeeeeet najs. vi höres!



BTW, pappa är och hämtar mobilen nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shopping-abstinens

JAG VILL SHOPPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och jag måste faktiskt också, det är inte ofta man faktiskt måste men jag har saker att fixa inför skolan. Vem vill hänga på!?!?!?!?!


Ellen

Det finns en flicka, blond med blåa ögon som har namnsdag idag
 
och den flickan är jag!

-

Hitta styrkan och viljan, leta djupt inom dig för jag vet att du har dem, gör det bara!

det är skitväder i sverige idag

Sov ända till halv elva, var därefter tvungen att gå upp, käkade och sen bar det av till match. Vi mötte hässelby och åkte på torsk, ändå spelade vi hyffsat så det är bara att resa sig upp och köra på nästa match. Drog sen och hämtade mina pengar från gårdagens bravader, cash cash cash, handlade med mammsen och åkte hem. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film samt vila mina fossingar, ikväll blire nog chill hos ludde.

godnatt

Jag fattar inte riktigt att jag är vaken? Kom hem från pillis för en stund sen, hon, jag och ida låg länge i badet och snackade om allt. Sen gick vi in och kollade på film då jag somnade efter halva och vaknade halv ett igen. Bestämde mig då för att cykla hem. Nu ska jag sätta på en film och sussa och imorgon ska jag sova lääääääääääänge........

njutning

Kvällens plan är bad i pillis utomhusjacuzzi, ska inta platsen med massagestrålar, mmm......

trööööööööööööööööööööööött

Förlåt men jag har all rätt att gnälla för jag är så jävla trött, både i huvudet och i kroppen. Det har gått väldigt bra att döma förutom att jag velat hem hela tiden men jag tog mig igenom dagen med nöd och näppe. Sista fem matcherna gick grymt och fick mycket feedback av både ledare och föräldrar  och även spelarna så det var riktigt kul. Nu ahr jag precis käkat och ska ta en dusch, tar det nog lugnt ikväll, som sagt, jag är trött!


U to the nderbart

Picknicken igår var otroligt mysig, vi va ensamma på klipporna så vi satte oss ganska långt ner, nära vattnet. Åt gott, snackade och hade det allmänt mysigt. Vi höll nästan på att somna när vi låg med våra filtar och kollade upp mot himlen men vi bestämde oss sedan för att hälsa på våra andra vänner i västra. Så vi tog våra cyklar och cyklade dit, dock var det rätt tråkigt där så jag drog hem straxt efter elva.


Det tog ordentligt att gå upp halv sju imorse, olivia, de knäppisen ringde och väckte mig. Tack, hade nog inte vaknat annars, hela jag vill egentligen bara sova så jag är lite dum som tackar ja hela tiden. Nu ska jag fixa mig and then i'm off, hare!

picknick

Om en halvtimme ska jag möta olivia vid badberget för en mysig picknick med utsikt över mälaren. Jag har längtat i en hel vecka så jag hoppas vi kommer ha det bäst, fast det har jag ju alltid när jag är med henne, trevlig kväll!


min trygghet ♥

my baby's on the go

Min älskling (mobilen) är påväg hem!!!!! Nästa vecka blir ett kärt återseende, jag har saknat dig så...
 

finish

ÄNTLIGEN, denna extremt mentalt jobbiga vecka är över! Vi kom trea, väldigt stort tyckte vi ledare då det sällan är flickor på prispallen och inte minst de yngsta, där hade vi gjort ett bra jobb. Dom var så lyckliga där dom stod med den lilla pokalen. Nu ska jag chilla lite inför kvällens planer, ciao!

last day

Nu ska jag bege mig till fotbollsskolan, sista dagen för i år och det känns bara bra. Idag är det bara matcherna om pallplatserna som spelas, resten av dagen går ut på städning, utdelning av diplom och bollar och såklart det berömda vattenkriget. Tror dock jag skippar det denna vecka, känner mig inte så pigg, halvt förskyld och match på söndag så ja... men vi höres!

torsdag

Vädret har varit riktigt lurigt idag, ena stunden soligt och i nästa otroligt blåsigt och kallt. Idag började iaf lilla em, våra små knattar vann faktiskt två matcher och gick därmed vidare. Så imorgon ska vi spela match om tredje pris. Har ingen träning ikväll vilket faktiskt känns väldigt skönt, är helt slut i kroppen och känner att jag måste vila upp mig, match på söndag och sen är det träning måndag, tisdag, onsdag igen. Och fatta, om en vecka börjar skolan!!!! Herregud, nästa vecka får ägnas åt shopping i all ära. Nu tillbaka till tvn.!

blablabla

Träningen gick braaaaaaa!!! Ni skulle sett nickmålet man gjorde i matchen, går det att bräcka? Nja, knappast, haha  så där höjdes självförtroendet lite, dagens höjdpunkt. Ska ta en snabb dusch nu, vet inte vad jag ska göra ikväll. Hare så bra!

förkyld

Halsontet är borta men snuvan har kommit på besök. Slut i huvudet efter dagens fotbollsskola, tålamodet började sjunka rejält sista timmen. Ska snart dra iväg på egen träning, idag på riktiga gräset, som btw är nyklippt, så förhoppningsvis blir det lite lättare att spela. Nu ska jag vila upp mig en stund innan det är dags att dra på fotbollsskorna igen, ciao!

working nine to four

Jag är en arbetande tonåring, var på plats redan klockan nio imore för att planera dagen, stannade kvar en halvtimme längre för att roffa åt mig de bästa matcherna att döma i höst. Fortsätter med flickor 12 men pallar inte med pojkar 12 så jag kör pojkar 11 istället. Känner att om jag ska döma ska jag tycka det är roligt, och det är helt enkelt inte roande att bli nedklankad och kallad dålig, GÖR DET BÄTTRE SJÄLV IDIOTER! Ikväll är det träning igen, ska försöka skynda mig hem för att sedan dra till västra och träffa anna med flera. Nu ska jag vila........

förkylning?

Fick, till skillnad från igår, en liten sovmorgon idag då vi börjar halv tio resterande dagar. Är fortfarande galet trött och har även haft ont i halsen hela natten, riktigt jobbigt men jag hoppas att det ska gå över under dagen. Ni får ha det så bra!

yes yes yes

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH!!!!!!!!!!!! Fyfan vad trött jag är, och jag älskar det. Tog ut mig så mycket på träningen att benen till slut blev helt darriga och händerna skakade. Nu är jag välbehållen och hemma, ska hoppa in i duschen och ta en kopp te, dags att koppla av och vila upp för imorgon. Ny dag på fotbollsskolan och ännu en träning på kvällen. Godnatt säger jag för mig...

knowledge

Jag fick en gång höra att jag var vetgirig, att jag hade drivkraften av att vilja lära mig och utvecklas. Det tror jag på.

 

vallen hela dan

Kom väl hem för lite mer än en halvtimme sen och har bara tagit det lugnt, första dagen gick bra, men det kan bli bättre. Ska snart dra tillbaka till vallen för att lira lite boll med carro och malin, köra lite skott och sånt kul. Senare ikväll är det träning och jag är taggad taggad taggad!!! Snälla, snälla gör så att många kommer. Hoppas ni har haft en bra dag!

ciao

Nu drar jag för att jobba, hemma runt fyra. Säger bara att jag var upe halv sju, applåder applåder! Messa hela dagen om ni vill och hare s bra :)

nostalgi

Det slog mig nyss att skolan börjar igen, ett helt nytt kapitel då allt är nytt. Skola, kamrater, klassrum, lärare, skolväg är några att nämna. Jag känmer ett pirr i magen, nyfiken att se vad som väntar, men samtidigt vill jag inte har allt det där nya. Jag vill ha min gamla skola, min gamla klass med underbara individer, sal 14, mina gamla lärare och min nu gamla skolväg. Jag som redan i höstas fick höra att jag var sentimental som tänkte på att vi skulle splittras, trodde att jag skulle vara redo, redo för att släppa taget. Jag trodde att då jag hade gråtit alla tårar och känt all saknad i förväg, skulle det inte kännas lika hemskt efteråt. Jag hade fel. Saknaden är större nu. Grät jag förut över att vi skulle splittras träffade jag ändå alla dagen efter och gick i skolan precis som vanligt. Gråter jag nu är morgondagen likadan, full av saknad.
 
Inte en dag går utan att jag tänker på er

+ lisa, carro, podde, victor

söndag

Vaken!!!!!! Eller jag vaknade redan klockan tio men har zappat lite på tv tills nu. Ska snart käka lite frulle och sen kanske jag ska träffa anna. Ska ringa henne snart och kolla hur  dagen ser ut. Ikväll ska vi iaf fira henne då hon va borta på sin födelsedag. Ciao så länge

rosalie rosalie

Nu är vi hemma, fullt levande och dricker läsk och kollar på scrubs, chiiiiill. Till luddes "filmkväll" kom ganska många och senare kom även några som vi inte kände, mindre kul. Rosa var med och alla tyckte om henne, who doesn't? Har inte så mycket att skriva så jag ska vara lite social med mika, godnatt!

update

Glömde publicera inlägget innan men mika är iaf här nu, vi har käkat nu och ska snart bege oss till ludde. Ha en bra kväll allihopa!

trött och sleten

Hemkommen och nyduschad från match, torsk men bryr mig egentligen inte, var mest skönt att trycka till dom j*vlarna. Fick nyss världens knip i magen, hade lite ont och mådde illa under matchen men klarade mig, men nu är det jättejobbigt. Mika är påväg, hon ska sova här men innan dess ska vi på "filmkväll" hos ludde. Hör av mig senare!

the walk of hell

Jag låter mika beskriva dagen:

Postat av: mika "kära blogg! idag skulle jag följa med ludde och mika och fixa id-kort, men istället så blev det en mardröms promenad fram och tillbaks genom hela viksjö! jag är helt utmattad och tänker inte leka med mika på flera månader efter detta!" xoxo ejlen


fredag

Att träffa Anabanana igår va underbart, gud vad jag har saknat henne. När jag kom hem satte jag på rambo 4, den var väl inget för mig, tyckte mest att dom sprängde, knivhögg och på fler sätt dödade människor. Vaknade faktiskt elva idag, mycket stolt! Idag har jag inga större planer, i brist på sysselsättningar ska jag följa med mika och ludvig för att fixa id-kort. Tar väl dagen som den kommer, ciao!

attans

Vaknade försent idag också, får kanske sluta med mina nattfilmer om det ska bli någon ändring. Det jag ser fram emot mest idag är att min underbara vän Anna kommer hem från gotland. Har inte träffat henne på hela sommarlovet så klockan sju ska jag sitta på hennes trappa och vänta. Ciao




Självförtroendet är inte på topp idag, inte självkänslan heller...

Det börjar ljusna

Wiho! Det har slutat regna för en gång skull. Jag har absolut ingenting att göra idag så det blir till att titta på film igen, ska se rain man, velat se den länge så nu ska jag ta tillfället i akt. Ha en trevlig dag!

jag bjuder på den!


ps. Jag gick upp för sent idag också... :/

movie-tajm!

Då det inte blev någon träning drog jag med mika tpå en prommis till kära ica. Vi hann precis köpa vårt älskade iskaffe innan det stängde. På hemvägen stannade vi och satte oss på en bänk och snackade. Drog hem till henne, chillade och sen hängde jag med jessica på en snabb kvällspromenad med hennes hund. Kom nyss hem från en timmes telefonsamtal. Nu blir det film, kvällen till ära blir det p.s i love you. Godnatt...
 

inställd

FAN! Jag som var så taggad, taggad på att få ut mina aggressioner och negativa tankar och så är träningen inställd. Vad ska man nu göra?

21

Filmen igår va riktigt bra, otroligt värd att se, gillar den typen av filmer. Nu sitter jag och lyssnar på veronica maggio, ännu en ny favorit. Ska snart bege mig till mika för att faktiskt göra något vettigt idag. Hör av mig senare idag, ciao!

reeeegn

Att träna var lika härligt som jag trodde att det skulle vara, men dock kunde det har regnat liiiite mindre. Hoppas på bättring imorgon (ja, träning igen!!!), någon som kollat vädret? Nu sitter jag och väntar på att en film ska bli klar, 21 hette den, tror den handlar om en ung student som blir en del av ett team, bestående av andra stundenter, som ska blåsa casinon i las vegas på pengar. Tyckte den lät intressant så jag väntar spänt. Ha en bra kväll!

kurr i magen

Det funkar inte att gå upp tolv varje dag nu, nästa vecka blir det upp åtta så nu får jag skärpa mig. Sitter som vanligt (kan man nästan säga nu) och lyssnar på soundtracket till mamma mia, hehe... Måste få i mig nåt i magen, är hungrig men har egentligen inget sug, iskaffe it is! 

Igår va jag, mika, irma, eldin och ragge hos ragge och kollade på blood diamond, helt okej film, den var lite seg med jaja. Straxt innan tolv drog vi hem, mika hängde med mig och vi kollade på The Chronicles Of Narnia: Prince Caspian. Vi fattade inte så mycket så första är mycket bättre. Hare bra!

söndag

Har verkligen ingenting att göra, hjälp mig!!!  Just nu sitter jag och lyssnar sönder mamma mia soundtracket, sååå grymt bra. Ska kolla runt om det finns nån som vill hitta på nåt, ciao!

fotboll


Vet ni hur mycket jag längtar till imorgon?!?!?? Såhäääääääääääääääääär. Fotbollsträningarna börjar äntligen igen så nu framöver är det fotboll fem gånger i veckan, kommer må så jävla bra. Jag tror det var bra att det varit fotbollsfritt under hela sommarlovet, känner verkligen passionen och längtan att få springa och spela igen.






it's okey to be gay

Jag och jessica drog in till stan för att joina Pride-paraden, även om man inte är homo/bi/trans-sexuell så är det ju schysst att visa att man respekterar dom som är det. Vädret sög iaf så vi drog hem när paraden var slut. Har äntligen kollat på what happens in vegas (tro det eller ej, men jag har faktiskt inte hunnit), tyckte den var helt okej. Väntar nu bara på att mamma mia ska bli klar. Ciao!

   

lördag

Gårkvällen spenderades med några vänner vid badet, dock gick jag hem rätt tidigt då jag kände att det lockade mer. Satte mig vid datorn och kollade på gossip girl medan fossingarna fick sig ett fotbad. Sommaren har inte direkt varit snäll mot mina fötter, har rivsår överallt. Fick ett nytt, ganska djupt i förrgår som nu är infekterat men jag tvättar och håller det rent. Nu ska jag chilla en stund, hare!


grateful

Jag är tacksam då jag sitter här med ett orubbligt leende på läpparna, då en underbar vän faktiskt mår bra i skrivande stund, då jag för ett tag sen blev omfamnad av en jag tycker om och då det känns som att mina känslor är aningen besvarade.
 


aaarghh

Glöm inlägget innan, mobilen var inte klar än så jag fortsätter vänta. Idag har jag mest tagit det lugnt, kollat på tv, sovit, druckit iskaffe (ny last!!!!!) och varit på ica. Nu ska jag sätta igång med middagen, japp, det är jag som står för den idag. Tänkte mig kyckling med soltorkade tomater och pasta, mumma!

baby's back

Nu ska jag och mamma dra till sickla och hämta mobilen som varit på lagning, äntligen!
 

RSS 2.0