lyssnar på fyllesnack

Ja, otroligt lättförtjänta pengar kan jag säga, inget av lagen dök upp så jag ringde karin och frågade hur jag skulle göra och det var bara att hämta pengar iaf och åka hem. Dock fick jag vänta på bussen i en timme men träffade små (93or) polers så det var lungan. Kom hem och käkade, åt fruktsallad och provade kläder, har hittat en avslutningsklänning nu vilket gör att vardagen känns midre stressig. Nu måste jag vara social med mika, försöka få henne att nyktra till. godnatt

fredag

Åh härliga dag! Började med sista syslöjdslektionen imorse, började då med att sy en kjol och blev precis klar, ska bara fålla den hemma men det går snabbt. Är ruggigt nöjd med den faktiskt, riktigt jag! Dagen fortsatte som alla andra fredagar, slutade tjugo över tre. Väl hemma åt jag lite och kollade på tv, somnade en och har nu suttit och pluggat no i en och en halvtimme, snart klar. Snart ska jag bege mig ner till vallen för att döma, känns rätt okej på en fredagkväll, speciellt när vädret är som det är, såååå grymt najs! När jag kommer hem ska jag och mamma äta räkor, mums. Vi höres!
 

efterlyses!

Den som ser den här kjolen är en ängel om hon/han tipsar mig om var dom har sett den. Den kommer från ginatricot och finns även i en vit/ljus variant.


torsdag

Skoldagen kände oändlig! So-redovisningen gick iaf bra men mattebetyget känns långt borta. Annars var jag dötrött när vi slutade, efter att ca två timmar i streck ha simmat var jag inte långt ifrån att falla ihop. Sprang sen till bussen, åkte hem och tog en macka och bytte om, åkte till vallen och hade knattarna, sprang sen till klubbhuset och bytte om och gick sedan till bussen. Åkte sen in till stan för att träffa kusin med familj och mamma, vi käkade middag och följde dem sedan till hotellet. Utanför stod det fullt av polisbilar och säkerhetsvakter, Condoleezza Rice bodde tydligen på samma hotell och väntades väl anlända. Sen åkte iaf jag och mamma hem och nu sitter jag här, likt alla andra kvällar, trött till tusen och funderar varför jag inte skiter i att sätta på datorn och går och lägger mig på direkten? Godnatt

torsdag morgon

tjenare bloggen! Idag jag är nervör till tusen, har en so-redovisning och ett matteprov. Det är mest matteprovet jag är nervös för då ett betyg svävar i luften, men jag har pluggat och går det inte så går det inte, synd men aja. På idrotten ska vi till simhallen, fuck säger jag bara. Tyvärr måste man gå men skulle inte tacka nej till en kroppsstrumpa nu. På mig har jag iaf chinos, skjorta och vita tygskor. Nu blir det skolan, ciao!

onsdag

Skoldagen gick fint, hade en härlig håltimme då vi gick och köpte ben&jerry's och satte oss på vallen, onyttigt men what the hell! Efter åkte jag och mikmik direkt till kista och strosade runt, ginatricot var rena himmelriket idag, fanns så mycket som jag ville ha. Köpte iaf en tunika/klänning som jag ska ha på brors student så jag lämnar tillbaka kjolen. Jag kanske kommer ångra mig men hellre säkert än osäkert. Har även jobabt klart all matte så nu är det bara so kvar, snart blir det grey's!

onsdag

Godmorgon allihopa! Först vill jag bara gratta Nicole som blir 16 idag!!!!!!!!!!!!! Idag blir det skola som vanligt och därefter ska jag följa med mika till kista, hon ska ha chinos och jag vill hitta nåt till skolavslutningen. Men nu måste jag borsta tänderna, hare!

Nicole and me, spex 08

tisdag

Förlåt för dålig uppdatering, var så oerhört trött igår och idag har jag helt enkelt inte hunnit. Är ruskigt öm i kroppen, mycket fotboll tror jag då jag inte var den enda i laget som kände av tröttheten. Förhoppningsvis gör vila det gott. Efter en dag bestående av skola, plugg, knatte, träning och mer plugg är jag klar med miljöbeskrivningen i svenska, en börda att lyfta från mina axlar. Nu ska jag krypa til kojs, har en bok men skippar kanske läsningen och satsar på att sova. Godnatt <3

måndag

Enda lektionen vi hade idag var idrott, därefter drog jag hem till irma där vi käkade lunch och kollade på tv. Sen kom olivia och vi stack till tånglöt där vi skulle orientera. Tid och sånt behöver vi inte gå in på men jag kom runt och det är huvudsaken. När jag kom hem duschade jag och satte mig sedan i solen, somnade en timme men det var skönt. Ikväll är det träning, taggad som faan. Bara för det blir det säkert hur mycket fys som helst, i hope not!

söndag

Vilket nederlag för sverige säger jag bara, det är sjukt hur europa röstar, östeuropa röstar. Det blir inte lika roligt längre när dom ska förstöra på det här sättet. Jag själv tycker att Hero var slående bra, den kändes mäktig och jag trodde faktiskt att vi kanske hade en chans, men nej. Skulle inte vara emot om östländerna slopades, dom kan väl bilda en egen tävling om dom ändå bara ska förstöra vår. Ja, vår, för om man tänker efter så är Sverige ett av dom länder som gör mest för hela eurovision. Fy!

Min söndag har iaf rullat förbi, gjort lite matte och sedan kollat på tv. Sitter nu och väntar på att pastan ska bli klar så att jag kan äta, det är match mot bele idag, inte lätt kan jag säga men jag ska kämpa, ALLTID!

lördag

Dagen har spenderats med tilda, det var länge sen men roligt. Vi stack tioll stan och försökte shoppa loss, två kassar va det enda vi kom hem med. Jag hittade en kjol till brorsans student och ett till par tygskor. Osäker på kjolen, det var ganska för stor och väldigt vippig så jag vet inte hur jag ska göra, men mönstret var underbart! Nu har vi gäster men ska efter maten bege mig till hassel med steph, vi ska kolla på eurovision tillsammans, GO PERELLI!!!!!

SPEX!

Idag harde vi spexfoto och efter det har vi gått runt i våra snickarbyxor hela dan, lite roligt när alla vänder sig om och kollar när man går förbi, respekt or what? :p Tack för idag 9B, ni gör mina dagar!
  

YEEES!

Vinst i matchen med 3-1, det var grymt härligt. Fick spela back och tyckte faktiskt att det gick förvånansvärt bra, fick bra feedback så jag tror på mina medspelare. Satte även ett mål och det finns ju inget bättre. Nu har jag jätteont i magen och fryser och jag ska krypa till kojs snart. Blev förresten klar med min klänning i syslöjden idag, passade även på att sy en födelsedagspresent till mamma.
 

godnatt...

sista reflektionsdagen

som rubriken förutspår var det alltså sista reflektionsdagen i viksjöskolan, no more... Fick inte så mycket gjort i det teoretiska utan mest i syslöjd, min klänning är klar och jag fixade mammas present. Jag ska dock försöka plugga so och no i helgen. Nu ska jag kolla på DH och därefter fixa käk, sen är knatteträning, ciao!

ps. bilder kommer

armband

Jag har fastnat för armband och jag tycker det ser så grymt snyggt ut när dem bryter med varandra. Jag använder än så länge bara två stycken men det är dem jag gillar bäst just nu. Det silvriga kommer från asos, fick i födelsedagspresent och det andra köpte mamma och pappa i grekland, symbolen betyder lycka och framgång...


chinos

Fot iväg till stan idag efter skolan, gud vad länge sen det var jag shoppade (känns det som), nu kunde jag helt enkelt inte hålla mig längre. Nicole hängde med in, vi käkade lite och kollade i några affärer. Sen lämnade hon mig ensam och jakten på kläder fortsatte. Hittade ett par chinos (finally) och jag tror faktiskt att jag behåller dom. Köpte även en stor t-shirt och ett par leggings. Hade planerat att köpa så mycket mer men inget hade kommit ut i butikerna än, too bad...

 

gossip girl

Ligger nu i sängen med pappas bärbara i knät och ska kolla på ett nytt avsnitt av gossip girl innan jag somnar, älskar verkligen nya avsnitt! You know you love me, xoxo



mätt och belåten

Har nu avnjutit en god middag och efterrätt, grillat och därefter panacotta. Inte var dag man får proppa i sig megamumsig mat efter träningen. Fick lite smått panik på knatteträningen då jag fick en påminelse om att jag skulle döma, visste dock inte när så jag ringde bror som var en ängel och kom ner med alla grejer. Kollar sen på listan i kansliet och ser att det är en och en halvtimme kvar. Gick till ica och tog en korv med steph och meeell och tog det lugnt. Till slut var klockan sju och det var samling till träning (för mig till matchen), fixade mig och var helt redo då jag får reda på att motståndarna inte kommer dyka upp. Låter ungarna göra en aspark och blåser därefter av matchen, mer lättförtjänta pengar får man leta efter. Nu ska jag upp och ta en dusch iaf, ciao!





pssst................................blev uttagen till torsdagsmatchen, YES!

tisdag

Dagen har flytit på som vanligt, inga konstigheter. Sitter nu och kollar på tv, chillar lite nu innan jag ska på knatteträning. Annars vill jag bara gratta min mamma och carro som fyller år idag, GRATTIS!!!!!!!!!!!! Sen har carro, jag och anna namnsdag också, mycket firande. Tillbaka till tvn, ciaaaao!

efter träning

Hemma, mätt och belåten efter träningen. Nu chillar jag mest, borde plugga franska men jag ska ta tag i det straxt. Känner mig fortfarande otroligt stolt att jag börjat med no:n, synd att man bara kan få max g+....
Imorgon är det full rulle, skola, knatte, träning och sen förmodligen plugg. Nu säger jag godnatt!

måndag

Inte mycket har hänt i skolan så jag skippar den informationen. Det mest positiva var filmen på robin och att jag kommer behålla mitt mvg i franska, utan tvekan. Det var en lättnad då oron tyngde på axlarna. Har suttit i lite mer än två timmar och pluggat no, vi ska göra en miljöbok för årskurs 3, men de tär roligt, mycket bilder och lite men förståelig text. Nu måste jag snabbt äta och sen dra och träna, ciao!

söndag

Vaknade vid tio, gick ner och åt frulle med mam&pap, fick presenter och en uppdatering om deras resa, dom verkade mest ha tagit det lugnt. Därefter vare samling till match, som vi btw förlorade med 1-0, turmål om jag får försvara mig. Men nån måste förlora, idag råkade det vara vi, det är bara köra på nästa match. Kom hem, duschade, la mig i sängen och somnade. Vaknade lagom till middagen och har sedan dess pratat lite med mamma och lagat hål på ett par jeans. Ska snart kolla på "sanningens ögonblick". Vill att det sköna vädret ska komma tillbaka, känner mig så blek och tråkig!!!!!!

nattbloggning

Kvällen spenderades med Helle, hemma hos henne i kungsängen. Helt oväntat men hon bjöd över mig då jag inte hade nåt att göra och hennes pojkvän var borta. Vi käkade, kollade på film och snackade. På tåget hem träffade jag lisa, även det helt oväntat, vi båda blev nog lite chockade när vi såg varandra. Kom hem för ungefär en halvtimme sen och har nu gått runt och fixat lite här hemma, mam&pap kommer hem inatt så ja...
För er som bryr sig om min hälsa så har förkylningen inte gått till det bättre, har hostat mer ikväll än på hela veckan, så ska snart  ta två alvedon och vila. Hare! <3

bää och blää

Dagen började med en promenad med olivia, vi stannade till i fårhagen och försökte få fåren och dom små lammen att komma till oss men de sprang bara iväg. Annars pratade vi på om allt mellan himmel och jord, skönt för själen. Dock var vädret inte på vår sida då det såg och fortfarande ser ut som att det ska börja regna när som helst. Hade tänkt åka in till stan men har varken busskort eller orken, förkylningen går inte mot det bättre hållet och nu har jag smittat felix också så vi båda går omkring med en filt om sig.

Gårdagen var annars normal, mådde risigt men gick till skolan iaf. På kvällen var det match, vinst med 2-1, gick därefter hem med steph, även vi pratade. Väl hemma svullade jag med chips och dip. Nu sa jag kolla på ett färskt avsnitt av gossip girl, ciao!

Med dig känner jag mig alltid trygg, hösten 07 hjälpte vi varandra <3

<3

LISA LARSSON ÄR VÄRLDENS SÖTASTE!


slut

Helt slut i både kropp och huvud, ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Knatten var oerhört jobbig, andra gången och vi fick ha "krisnöte" med dom då de inte lyssnade. Hoppas på förbättring nästa vecka. For därefter hem, slängde i mig mat och tog bussen tillbaka. Kollade lite på matche innan det var dags för mig själv att döma, det gick bra men känner att jag borde ha vilat istället. Nu till duschen och sen ska jag hoppa i pyjamasen, godnatt!


Brist på hundralappar?


torsdag

Besöket på muséet gick jättebra. Först gick vi en guidad tur, dock kunde vi all fakta redan så det var vi som impade på guiden. Därefter vare lunch och lite mer än halva klassen gick till donken. Sen gick vi tillbaka till muséet för gå runt och kolla själva. Tog många kort, har inte bestämt om jag ska lägga upp några men dem kommer väl till användning när anna och jag ska fixa vårat hemliga projekt. Nu ska jag byta om och sticka ner till vallen för att träna mina knattar, vi hörs!

sex and the city

Missa inte, det är ju dubbelavsnitt!


sliten

Ligger i soffan med den bärbara i mitt knä. Matchen gick bra att döma och därefter sprang jag över till andra planen för att själv träna. Just nu är jag helt ensam hemma, jeppe är hos en kompis, felix på studentbal och mam&pap är fortfarande bortresta. Det har varit grymt skönt att vara utan dom nu, det tycker vi alla tre. Imorgon ska min klass till armémuséet så jag får en liten sovmorgon. Ska bara kolla hur vädret blir så jag kan förbereda klädseln. ciao!

onsdag

Även denna dag har rullat på bra. Som många kanske märker är mitt humör inte på topp, känner mig deppig och nere men har egentligen ingen förklaring till det så ni får stå ut. Fokuserar mig mycket på skolan nu, känner att den energin jag har ska läggas extra ycket på det nu när det är så lite kvar. Det är ändå nu man måste visa framfötterna och visa sin vilja. Annars har jag åkt på en förkylning, har haft hosta och ont i halsen sedan söndag och vaknade helt täppt i näsan imorse. Det var även elevkonsert i sklan idag, tyckte dom flesta var jätteduktiga. Nu ska jag vila mig lite framför tvn och sedan åka om döma, därefter träning. Ciao!

fuck y'all

Nu drar jag mig tillbaka, efter att ha renskrivit alla reflektioner, tillagt och tagit bort en massa är jag helt slut. Sov gott allihopa!

tisdag

tjenamors! Dagen har bestått av ett svenska, no-prov, matte, hål och bild. Det har varit ganska soft men nu ikväll blir det mer stressigt. Först har jag knatteträning, därefter blb-möte och sen egen träning så det blir full rulle. Nu ska jag fortsätta kolla på tv, hare bra!

måndag

Vaknade en aning försent men hann lagom till skolan. Dagen flöt på, lisa hängde med hem och vi käkade cheescake och snackade om skolan och skvallrade. Har tagit det ganska lugnt idag, behövde ha en eftermiddag utan plugg och stress. Förra veckan var det ju full rulle hela tiden, bal här och bal där, allt skulle fixas. Nu ska jag iaf snart fixa mig inför träning, ska bli skönt att få lira igen, har saknat det! hare najs...

abstinens

Kände bara att jag var tvungen att röra på mig så jag drog ut på en joggingrunda. Ingen lång men hade istället farten på en högra nivå, sista kilometern vare bra med fart. Nu ska jag duscha och sen renskriva min uppsats, ciao!

PROM

image239 

helgen

Jag har haft tjejmiddag så gårdagen blev stressig då mamma och pappa även for iväg till rhodos. Hade grymt roligt, äntligen hade vi den efterlängtade middagen. Lisa, irma, anna och marika stannade över natten och imorse åt vi god frukost i trädgården. Jag har seriöst dom bästa tjejkompisarna! Annars har jag tvättat och pluggat idag, har en uppsats som ska in imorgon och sen har jag även ett no-prov. Men nu har jag tagit en paus, man behöver det också, ciao!
   

prom night

Dålig uppdatering men gårdagen var fullspäckad. Slutade tjugo i tolv och åkte direkt till jakan föratt köpa lösnaglar till nicole som slutade senare, sen hem och käkade, packade och for till nicole. Där fixade vi oss i 3-4 timmar, lite stressigt på slutet ändå men vi hann. Sen kom föräldrarna och tog kort och straxt därpå kom limon. Vilken upplevelse säger jag bara, god i love it, this is my lifestyle! Vi gjorde entré till dunk-låtar och folkets blickar, vi var i centrum. Fick jättemycket beröm för klänningen vilket var härligt. Gick sen in i lokalen, tog en välkomstdrink och gick till mitt bord. Vi blev serverade tre rättersmiddag (toast skagen, kyckling, kladdkaka) och mellan räterna var det underhållning. Sen blev det dans, blev uppbjuden av gurra d och vi dansade två-tre danser, därefter kom gurra o och vi dansade galet bra, vilket resulterade i att vi tog hem priset som bästa dansparet, grymt! Till slut var det bara party som gällde, galet mycket dans och skratt. Otroligt rolig och oförglömlig bal, tack!

"Årets nior har fått den finaste balen, vi har gått från skoldans till skolbal. Ni har skapat en ny tradition!"


(bilder kommer, i promise!)

onsdag

Idag fick vi tillbaka nationella proven i svenska, eller vi fick resultaten iaf, det gick mycket bra. Spenderade min håltimme på ica med helle, hade inget annat att göra så jag höll henne sällskap. När jag kom hem började jag på uppsatsen i svenska men jag vet inte hur jag ska börja, skrev säkert fyra olika men ingen känns bra :/  Nu ska jag chilla lite inför matchen, har nytt avsnitt från gossip girl som jag ska se på nu, det är så grymt spännande!!!! ciao
image204

true!

Den osminkade och enda sanningen, vi är bäst!
image231image232image234
 

soldusch

Dagen började med nationella c-delen i matte. Jag hoppas det gick bra, lydde min kusins (som också högstadielärare) att försöka skriva ner nåt på alla frågor. Därefter hade vi bara språk och bild, drog hem och tog en snabb dusch. Sen åkte några tjejer i klassen (jag, lisa, fiffi, nicole, anna och carro) till solna för att solduscha. Det var lite pirrigt och nervöst men det gick bra. Dock var vi alla lite besvikna med resultatet då vi trodde vi skulle bli riktigt bruna. Men såg nu när jag kom hem att jag faktiskt fått en del färg och dom sa att det skulle öka successivt.
Annars en otroligt härlig dag med tjejerna, så kul att vi gjorde nåt tillsammans även om det var att gå runt utan smink i solna centrum. Nu ska jag hitta nåt att äta, sen ugly betty, ciao!

YES

Nu ska jag snart gå och sussa, big day tomorrow. Först nationella i matte, därefter skola och sen soldusch! Matchen jag dömde idag gick strålande, det är så härligt när det går bra och det kom fram en pappa efteråt och sa; Bra domarn, verkligen jättebra! Sånt är så skönt, ingen fattar hur stor press man har på sig och hur mentalt jobbbigt det är att vara domare, så dessa små kommentarer värmer otroligt mycket. Efter matchen sprang jag över till andra planen och hoppade in i min egen träning, det var två mål och jag kan inte säga något annat än YES!!!! Fyfan vad bra det gick, oooouff, när jag är så här taggad känns det verkligen som att inget kan stoppa mig och självförtroendet höjs en aning. Även fast jag bara var med en halvtimma ska jag spela på onsdag, härlig start på veckan! :)

back

Sjukt dålig uppdatering men det är verkligen mycket nu, är så grymt stressad. Tror det förhoppningsvis kommer att ha lättat efter denna vecka och nästa vecka blir sjukt skön då mamma och pappa är bortresta. Skolan va chill idag, inte mkt nytt. Ikväll ska jag döma igen så jag ska snart börja förbereda mig lite smått.

Kolla in det här klippet http://1000apor.se/tv/off-the-record
Vid ungefär 1.20 sek säger han var tjejen kommer ifrån, ta åt er, det är bara sanningen

still alive

Ja, jag lever, har bara haft bloggtorka och inte velat uttråka er. Gårdagen spenderades lite överallt, hemma, jakan (hittade spännet till balen) och en avslutning hos irma. Vi var väl nio pers där, grillade marshmallows, spelade rappa kalja och snackade, riktigt roligt! Idag kommer min kära mika hem så ikväll ska vi nog till västra och träffa folk. Men först, härligt dag med lisa, ciao!

shopping + fika

Har haft en trevlig och underhållande dag med olivia i kista. Har nästan allt inför balen nu, endast en ny mascara och nåt spänne att ha i håret saknas, får ut och leta i shoppingdjungeln igen. Fick iaf hem smycken till balen och mitt efterlängtade bodybutter från the bodys hop, finally you're mine! Just nu är jag ensam hemma, jeppe tränar sitt lag, felix är på ica och mamma pch pappa är på väg hem från fasters land. Nu blir det chill, ciao!

image230

1:a maj

Idag bär det av till kista med bästa olivia. Vi ska försöka fixa det sista inför balen och ha allmänt trevligt. Dagens outfit är liknande den jag hade i lördags, jag har fastnat för mammas kjolar kan man säga. Ha en trevlig dag!
image229

00.25

Ikväll har jag varit inne i stan och ätit på restaurang med mams och paps, trevligt. Sen åkte vi hem och jag blev avsläppt i västra, gick till irma där vi var några och åkte sen hem, var ruggigt trött så tog bussen tio över elva. Har sedan dess städat hela rummet, alla kläder (som låg på golvet, på sängen, i fåtöljen osv...) hänger/ligger nu prydligt i garderoben. Ovanlig valborg, inte mkt festande men det finns fler dagar, ganska skönt att ta det lugnt iaf. ciao!

RSS 2.0