Det är ju bra att du iaf ser skillnad

Kvällen har spenderats med mina föräldrar som omväxling, länge sen. Vi började med att kolla på let's dance och när vi sett alla bidragen bytte vi sedan till så ska det låta.
Plötsligt utbrister mamma; Jag kan knappt se skillnad på han och han i let's dance! (pekar på danny)
Jag; Mamma, det är samma person...


Det är i sådana här lägen jag undrar hur jag blev så normal

so close, yet so far away

Fick nyss reda på att mobilen är färdig och kan hämtas på måndag, jääääj! Bryter optimismen genom att tänka att det faktiskt är tre heeeeeela dagar innan jag faktiskt har den i min hand, tusan...

slut på motivation

Skippade frukosten och åt istället en fräsch räksallad vid halv ett samtidigt som jag kollade på våra bästa år. Sen tog jag verkligen tag i min idrottslektion så nu kan jag nästan hela friskispasset, men jag är långt ifrån klar. Skulle sedan sätta igång med att skriva ett cv, men det är sjukt svårt och jag får ingen hjälp av någon av mina bröder så jag får vänta på mamma. Tills dess vet jag inte vad jag ska göra, vill gå ut men inte själv. Och mobilen är ju på lagning så jag har inga nummer och ingen musik... By the way så fick jag ett minnekort hemskickat idag, som en ursäkt för allt fel med mobilen, inlämnad två ggr på två och en halv vecka, så det var upplyftande. Dessutom fick jag med en usb-kontakt som man sätter minneskortet i och sen in i datorn, så jag behöver inte använda usb-sladden hela tiden, smart. ha en bra dag, vädret är på topp idag igen, lovely!


uppskattad

Träningen var bra, det var härligt att få röra sig och dom nya skorna var självklart på. När jag kom hem fick mammma blommor och choklad och hon blev jätteglad, kändes skönt att ge nåt till henne och visa hur mycket jag uppskattar allting hon gör. Vet inte vad jag ska hitta på, inget bra på tv förrän halv tolv eller nåt för då är det scrubs. Ska gå ner och ta nåt att dricka, törstig!

heldag med mamma

Det var en mysig eftermiddag vi hade. Började med att lämna in mobilen så hör upp alla, ingen mobil förrän nästa vecka! Tragiskt, jag vet... Se tog vi en tur genom alla affärer, fick lite underkläder och köpte hårnålar, diadem och hårsnoddar, behövliga saker. På hemvägen körde vi in om intersport igen för mamma tyckte att vi skulle köpa ett till par fotbollsskor ifall dom andra skulle gå sönder så det gjorde vi. Får se om jag orkar fota. Nu har jag käkat och ska snart åka och träna, ska ta den tidiga bussen så jag hinner inom ica, ska köpa blommor till mamma, det är hon värd!

torsdag

Sitter här och äter lunch, åter igen en god och nyttig sallad. Dagen ska spenderas med mamma, vi ska dra till sickla och spana in alla affärer där. Vi måste även lämna in mobilen igen då en knapp har spruckit. Nu måste jag snabbt äta upp och göra mig iordning, ciao!


p.s. När vädret är som idag, kan man inte vara annat är glad

psst..

image167
...ni missar inte grey's anatomy ikväll va?

onsdag

Dagen började med en powerwalk till ica och hem igen. Väl hemma gjorde jag en ubergod sallad med skinka, majs, avocado och keso, nyttigt nyttigt. Drog sedan iväg igen, denna gång till outlet med felicia och hennes syrra, dom skulle kolla på skor och jag hade inget annat för mig. Har även tagit tag i min idrottslektion, nästan klar med planeringen och ska nu bara sätta ihop den till musiken och lära mig den utantill, tricky. ciao!

Mobilbloggar

Ligger nu och kollar scrubs, skönt med nya avsnitt. Snart csi, godnatt <3

efter träning

Att träna var grymt skönt, dock var vädret inte på vår sida då det fortsatte att regna, precis som det gjort hela dagen. I slutet fick jag ont i magen (jag vet, det är vanligt!) men nu känns det bättre, tror det var kylan. Inga planer för morgondagen men jag borde ta tag i lektionsplaneringen i idrotten, we'll see. Nu väntar jag bara på att håret ska torka, sen blir det att krypa till sängs, orkar ärligt talat inte vara uppe längre. Men det är väl de lov är till för, att vila upp sig, även fast jag förut bara sett det som ett tillfälle att vara uppe hela natten. Kallar man det mognad? 


tisdag

Då jag inte har något att göra och inte vill ligga och såsa i soffan hela dagen blir det en tripp till stan igen, men denna gång med steph och jowss (aka hassel). Prolemet nu är bara vad jag ska ha på mig?

image166

måndag

Dagen har spenderats med felicia i staden. Vi hade mycket trevlig och vädret var på topp, kan det bli bättre? Det var mest hon som shoppade men jag kom hem med en liten plånbok, eller rättare sagt en potmonä i tyg, från indiska. Har inte så mycket att göra nu, ganska rastlös men ikväll är det träning så då får jag springa. Ska använda mina nya fotbollsdojor, länge sen man hade några bekväma. ciao!

image165

av ren kreativitet...

...framkom detta, se vad man kan göra av en kruka, blompinnar och lite frigolit ;)

image164

fynd

Drog till ikea, outlet och ica med mamma. Vi fyndade riktigt rejält men det bästa var nog när vi bestämde oss för att gå in på intersport som ska läggas ner. Det var utförsäljning på allt så vi passade på att köpa både fotbollsskor och vanliga sneakers. Snart blir det kladdkaka, ciao!

 

söndag

Dålig uppdatering, jag vet men sånt händer. Gårdagen spenderades i sängen, vi hade ingen träning och behövde vila ut mig. Kvart över fem tog jag iaf bussen till sporthallen och dömde sedan till tio. Kom sen hem och kollade på melodifestivalen som jag så duktigt spelat in, guuuud vilka dåliga låtar, ingen var bra! Det här är nog sämsta året i melodifestivalens historia eller i alla fall på dom 11 åren som jag har kollat. Idag blir det kanske en tripp till kista med mamma och bror, får se hur det blir... mina svarta jeans håller på att gå sönder och dom är för stora så jeans och tygskor måste inhandlas. Har en rabattkupong på divided men tyvärr så gäller inte den förrän imorgon så vi får se hur vi gör, hare!

fredag

Åh härliga dag! Började tio och slutade halv tolv då det var halv studiedag, nu blir det nog inte fler på ett tag, har redan haft två denna vecka. Vi hade iaf engelska men vi körde nationella i svenska istället, fanns riktigt mycket att diskutera då det handlade om idrotten och hur tidigt barn ser det som en lek på liv och död. Ringde sen och frågade om våra klasströjor och dom lär inte bli klara till klassresan. Jag skickade in den där beställningslappen för fem veckor sen men dom hade inte fått den förrän två veckor sen, lite konstigt. Frågade iaf när dom kunde vara klara men hon blev sur och sa att jag skulle ringa på måndag då gubben som hade hand om allt skulle vara där. Jobbigt, alla var så på att ha dom i backen, förlåt...

det finns alltid ett men

Trött som fan, funderar på att bara gå och duscha och sen gå och sova direkt men jag måste plugga glosor i franska :/ varför, varför, varför!? vill bara att min franskalärare ska komma tillbaka från mammaledigheten så att jag kan fråga varför jag bara fick vg på provet då jag hade 133/136. Är det bara jag eller är det över huvudtaget logiskt?

where is my money?

Jag saknar pengar, typ 40 spänn om inte mer, vet inte var allt har tagit vägen? Tror det är för att folket börjar betala klasströjorna och ger inte jämna pengar och på nåt sätt måste jag ha växlat från mina egna pengar, NO MORE säger jag bara! Dagen har i alla fall varit underhållande. Vi hade en håltimme på två och en halvtimme då jag och nicole spöade skiten ur robbin och tim i biljard, har blivit riktigt duktig! Ska på träning snart så jag måste fixa mig, hörs!



jag hoppas innerligt att allt löser sig, det gör jag verkligen...


onsdag

Inget speciellt med denna onsdag utan började som vanligt tio över åtta. Efter engelskan gick jag, carro och lisa till expeditionen för att kolla om avin till våra klasströjor kommit men dom hade inte hämtat posten än utan frågade om vi ville göra de. Det var ganska roligt, jag menar hur många elever får hämta skolans post, med nyckel och speciellt skåp och allt...? Har också varit i kyrkan, det var ett tag sen och jag hade inte så mycket annat att göra. Det var inte så många där och det kändes konstigt, tror några märkte när jag gick därifrån. Orkar inte gå in på detaljer. Ska duscha nu och sen dricka varm choklad och sussa, godnatt!

tisdag

Gud vad trött jag är. Hade svåra problem med att sova inatt och vaknade tidigt och har dessutom varit hos naprapaten idag igen. I skolan hände inte så mycket, vi slutade tio i tolv men kom inte därifrån förrän fem över ett pga lisa... Kom hem och åkte till jakan, var hos naprapaten i en timme och tog sen den långa bussen hem, ganska skönt med musik i öronen. Tog en power-nap när jag kom hem och har sedan dess käkat och kollat på tv. Träning ikväll igen, hoppas fler kommer idag, ciao!

image161
i väntan på bussen...

måndag

Dagen gick väldigt fort, men sista lektionen var seg, franska.... Träningen ikväll gick bra men det var lite synd att vi var så några, 10 pers! Har nu sedan jag kom hem suttit och pluggat in 43 franska-glosor på helt onödiga saker, typ kastrull, duk och sådant. Ska nu bara rita ett föremål i isometrisk projektion och sen är jag också klar med no:n, men det går foooort! Efter det blir det hopp i säng, är grymt trött och börjar tidigt! godnatt


klipp!

Kom hem med en jacka, dock inte den från gina då den var alldeles på tok för kort, hittade en på h&m. Sen fick också en sjal, mössa och en concealer följa med hem. Kort sagt så är jag nöjd!
   

söndag

Idag hade jag tänkt att jag skulle shoppa, humöret är inte på topp och vad är inte bättre än nya kläder? Hade tänkt dra till kista men blev sen kallad till match och då hinner jag inte, så det får bli nån timme eller två i jakobsberg istället. Tänkte leta efter en jacka på gina men den finns säkert inte eftersom affären i jakan är så liten, men man kan ju alltid hoppas. ha en bra dag!

melodifestivalen

Det var sååååt rätt att Sanna och bröderna Rongedal gick vidare. En mäktig ballad som gick rakt in i hjärtat och en låt som ger vem som helst ett glädjerus. Härligt!
image157
                                                                                                                                  bild: expressen

fotbollscup

Drar till salem på fotbollscup och kommer inte hem förrän vid nio ikväll så det blir inga uppdateringar idag, ciao!
image140

ciao

Idag har det varit reflektionsdag, själv var jag i skolan och jobbade. Fick mycket gjort så nu är jag klar med engelskan och matten, härligt. Ska nu bege mig till bussen för att spendera kvällen med kompisar, hare!

would you be my valentine?

image138

härligt

Här har jag legat heeeela dagen och bara vilat och gottat mig, hur skönt som helst. Skulle gärna göra det imorgon också men måste till skolan, vi har reflektionsdag och jag måste jobba ikapp i matten! 
image156
Passande sängkläder dagen till ära?

sjuk

Vid tio-tiden var jag hemma idag, fick världens huvudvärk på engelskan och gick därefter till syster och det visade sig att jag hade feber. Gick in om ica och köpte choklad och tidning och har idag legat i sängen och kollat på tv, scrubs och sovit.

alla hjärtans dag

Sitter här och försöker få ner min drickyogurt, går ganska segt. Som ingen har missat är det alla <3-dag idag, jag ska då spendera min i skolan och därefter träning. Men jag ska ändå unna mig något för oavsett om man är singel eller har ett förhållande så tycker jag att man borde göra det. Nu ska jag fixa till mig, ha en bra dag!

naprapaten

Idag har jag också varit hos naprapaten, sa till mamma i måndags att jag inte orkar ha så ont och vara så stel i ryggen längre. Fick iaf en tid idag och så fort han satte händerna på ryggen och skulle börja massera kände han direkt hur spänt och hårt det var. Han kunde inte riktigt förstå hur jag hade orkat gå runt sådär i två månader. Han fixade i alla fall några knutar och gav mig en övning som jag ska göra. Ska dit nästa vecka igen och förhoppningsvis trycker han bort några knutar till, fortfarande stelt men ändå mycket bättre.
image155

friluftsdag

Har varit i sumpan och klättrat idag, SJUUUUKT KUL! Jag, fiffi, karin, katja, linda var några av dom som var med. Först körde våran grupp teamwork, vi fick själva säkra och klättra och sen hade vi instruktörer. Jag har alltid trott att klättring är en lätt sport men jag hade fel, det är mycket svårare än vad det ser ut och otroligt jobbigt för armarna och fingrarna. Men mer klättring ska det bli, nån gång i framtiden!

       

1. Den otroligt sköa selen
2. Sveriges högsta klättervägg (26 meter)
3. Här klättrade vi
4. Finare skor får man leta efter


remember

"Never let the fear of striking out, keep you from playing the game"

tisdag

Seeeeeeg dag och många sjuka. På svenskan hade vi nationella prov i det muntliga, eller det var bara två grupper som hann och jag var i den ena, pratade om muslimer och slöjan, varför det är så svårt för vissa att acceptera osv. Kändes rätt okej, det var inte alls svårt. Sen hade vi mindre roliga lektioner och dagen slutades sedan med bild. Där håller vi på med valörer och skugga och nu ska vi rita av en valfri bild. Kom hem innan två och bror och jag gjorde cookies, behövde lite energi. Träning ikväll igen, ciao!

måndag

Dagen har bestått av ett antal lektioner, träningsvärk/smärta och migrän, förlåt  nicole för att jag gnällde så mycket. Tog bussen hem och träffade jessica, vi pratade en del under den korta biten från bussen till hennes hus. Fick även se hennes nya rum, lite avis faktiskt för det var grymt snyggt och likaså resten av huset, frääscht! Saknar dagarna då vi umgicks varje dag men samtidigt värdesätter jag dom korta samtalen vi har idag otroligt högt. ciao!

söndag

Idag har jag spelat träningsmatch mot åkersberga, vi torkade med 5-1 men individuellt tyckte jag det gick någolunda bra. Hade lite på känn att det skulle vara hackigt i spelet då vi aldrig spelat tillsammans förutom på träningarna men det är bara fortsätta träna. Nu ska jag snart ta bussen till anna, ska kolla på film och snacka, ciao!


the ship of dreams

Har precis kollat klart på Titanic, det måste nog vara tidernas bästa film! Den väcker så många känslor och man kan inte låta bli att gråta.
image149


lördag

Vaknade halv nio imorse, åt frukost och gjorde mig iordning och hade sedan fysträning till tolv. När jag kom hem åt jag lunch, duschade och har sedan legat i sängen till fyra, har inte haft någon ork till att göra nåt och det var skönt att bara få vila ut och sova. Fortfarande trött dock. Ikväll blir det hemmakväll med godis och melodifestivalen, ska bli riktigt mysigt. skriver senare, puss!

beeeeep

Jag orkar inte tänka, har gjort det tillräckligt idag. Satt i två timmar och fyrtio minuter och skrev en uppsats, tror den blev ganska bra. Därefter var det lunch/håltimme, ett eget arbete-pass och sen håltimme igen. Hade sett fram emot idrotten då vi skulle spela volleyboll men det var blb-möte så jag fick skippa. Träningen ikväll söög balle, tror aldrig det har gått så dåligt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och kolla på tv, min hjärna är ur funktion för tillfället!


you're beautiful

Jag vet att det är kaos i din värld nu och jag ska försöka så gott jag kan för att göra den lite ljusare. Det vet du va? Du vet att jag lyssnar och finns här, dag som natt? Jag har haft tur, otroligt mycket tur som fått dig som min vän och till och med nära vän. När man är nere och allt känns fel så liksom lyser du upp och plöstligt känns det lite bättre, den effekten har du folk, du får oss att må bra, du får mig att må bra och se livet på den ljusa sidan. Jag har sagt att jag älskar dig men det känns inte som att det räcker för du är så mycket mer. Du är med än bara en kompis, än en person man kan dela tankar och känslor med och en som man kan ha så in i helvetes roligt med, du är mer än så! Tack för att du finns och står ut med mig, jag älskar dig av hela mitt hjärta / Ellen


272829-148

biomys

For till kista med felicia och såg Försoning, otroligt sorglig på slutet. Det blev mycket fnitter och jag hade en underbar kväll. Med den tjejen har man aldrig tråkigt! Imorgon är det skola igen, börjar halv nio med nationellt prov i svenska så jag ska sitta och skriva i två timmar och fyrtio minuter, kuuuul...

studiedag

Åh, vad skönt, sov ända till halv elva idag, det behövdes. Får ingen riktig sömn på helgerna nu då jag har träning på lördag mornarna och nu ska vi ha träningsmatcher på söndagarna. Idag händer inte så mycket, ska försöka träffa felicia lite och sen måste jag köpa nån dricka att ha med mig imorgon, uppsatsdelen i nationella! Måste nog städa mitt rum också, ligger svarta pluppar från fotbollsplanen överallt ha en bra dag, ciao!

what is love?

När mamma kom hem åkte vi till outlet och kollade på täckbyxor. Hittade ett par från peak som inhandlades, ljusa med vitt mönster. Halv sju var det föräldramöte eller möte inför klassresan, gick igenom lite regler och sånt. Direkt efter hade jag träning, gick väl sådär men som vanligt var det skönt att bara få röra på sig. Ska duscha nu och kolla på tv, ciao!

end of time

Var nära på alla komma försent imorse. Vanligtvis hade jag inte brytt mig så mycket men nu på morgonen skulle vi ha första nationella provet. Det var läsförståelse (sv) och det gick åt helvete, fick hoppa över frågor pga tidsbrist. Gillar verkligen inte läsförståelse, måsta ha någon att diskutera mina idéer med, annars är jag helt lost. Moving on, imorgon är det studiedag vilket innebär att jag kan sova länge, gryyymt skönt! Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så vi kan åka till outlet, ska leta efter täckbyxor. ciao!

monday

Dagen har bestått av klassråd (som jag inte medverkade på då jag var hos sjuorna) och idrott. Vår no-lektion var inställd och därefter hade vi lunch så jag, lisa och icole drog till jakan och åt och fikade på tasty's. Sen träffade vi fiffi och carro, gick runt en stund och tog sen bussen till jakobsbergs gymnasie. Där skulle vi kolla på musikalen Hair, tyckte den var sådär då jag inte fattade handlingen. När jag kom hem somnade jag i två timmar och har sedan dess käkat. Ska snart iväg på träning, så ciao!


i have to go

Funderar starkt på att ta en dusch och gå och lägga mig, är så sjukt trött. Vet inte varför, kanske har veckans stress och sömnproblem hunnit ikapp och slagit till? Jag mår inge bra i alla fall, hela kroppen är stel och ryggen består mest av knutor, mamma har försökt att massera bort med det går inte, det gör för ont...

Dagens låt: Regina Spektor - Samson, den är slående bra!

inställt

Vaknade precis av en mardröm om våra klasströjor, allt hade blivit fel! Det var ändå tur att jag vaknade för egentligen skulle vi ha träningsmatch men på hemsidan står det nu att den är inställd pga snön, inte så konstigt. Ska nog inte göra så mycket idag, behöver få vila ut. ciao!


take me home

Jag är så hääääääääääääääääääääääääär trött! John blund har varit här och strött för mycket sand i mina ögon, det svider, så trött är jag. Det gick bra att döma men tiden gick långsamt, det var inte så roligt men jag fick mina pengar och för pengar gör jag nästan vad som helst. Vill bara säga "BORT MED SNÖN", visst, jag älskar snön men den hör till julen och så vitt jag vet är julen passé. Nej, nu måste jag sova, godnatt!


moneymaker

Gick upp vid nio imorse, åt frukost och klädde mig för träning. Två timmar senare lämnade jag gympahallen med träningsvärk och en av världens bästa känslor.
Jag orkar, jag vet! Ikväll blir det ingen utgång som igår. Ikväll ska jag tjäna pengar, ska döma från 18.00-ca 22.00. Ganska skönt egentligen, jag vet att jag gör nåt bra! skriver nog ikväll, ciao!

image147

oh, what a feeling

Hemma från skolan nu, skönt dag. Det är konstigt att fredagar som är den näst längsta dagen går så otroligt snabbt. Hade no-prov, sjuuukt svårt, tror ingen i klassen var beredd på det. Nu käkar jag mellanmål och ska ta det lugnt, ciao!
image145

visar nya väskan som kom förra veckan, grymt nöjd och koftan som jag köpte igår


RSS 2.0