fredag

Igår hade jag en heldag med mami, kirrade en vinterjacka som jag totalälskar!! Invigde den på riktigt idag då jag och Lisa besökte huvudstaden. Det var packat med folk men vi armbågade oss fram iaf. Ikvll ska jag till nicole på middag och sen får vi se var kvällen bär. Hoppas på awesome!

torsdag

Mysigt kvällsfika igår. Vi mötte upp nicoles kusiner i gamla stan och tog tuben till mariatorget där vi satte oss på ett mysigt kvällscafé. Vi hann prata igenom rätt mycket innan vi tog tåget hem.

Nu ska snart jag och mami ta en tur till kista, någon (JAG JAG JAG) behöver en vinterjacka så det är väl prio ett. Om något annat slinker med hem återstår  att se. Ha en mysig dag!


onsdag

Idag har jag umgåtts med med Pillis. Vi tog en långpromenad med ozzy innan vi bänkade oss hemma hos henne och partade om allt mellan himmel och jord. Borde egentligen plugga men har verkligen ingen lust, känner inte för att tillbringa ett helt lov på sånt som jag egentligen har tagit lov ifrån. Fattar ni? Ikväll flyr jag viksjö i alla fall, jag och nicole ska ta en kvällsfika på något mysigt ställe. Kameran åker med så vi får se om det blir några bilder. Nu blir det sorgligt nog lite plgg. Suck -.-


in case you've forgotten



tisdag

Ska plugga svenska nu, gudar, myter och allt om antiken. Hade gärna gjort något annat så hör av er om ni har planer. Ska sätta på spotify och få ett och annat gjort. ciao

blue velvet




stuck in the past


I've done my part. No more fuzzybuzzy and fake laughter. Seriously, come on!
 Am I worth fighting for?

måndag

Tog en härlig sovmorgon idag och ringde sedan och väckte palmen. Vi tog bussen till kista vid ett och strosade runt där ett tag. Fick hem ett par underbara mörkblåa sammetsleggings. GAAH, skulle kunna leva i dessa. Ska försöka fixa en bild senare. Nu kommer snart mamma hem och då blir det raka vägen till ikea. Ciao

söndag

Idag fyllde papi år så hans sida av släkten har varit på fika hela dagen. Sen stannade även bror och jennie på middag vilket var jättemysigt. Hon är så godkänd! Det bästa med hela dagen var att mamma kom hem. Hon stod och bankade utanför mitt fönster imorse så har kramat henne extra mycket idag. Fatta att jag har lov nu!

Gårkvällen

Hade jättekul igår, blev lyckat trots alla småbråk, spillda glas och proppar som gick. Jag och anna var väl lite överallt, bland annat på en promenad genom nästan hela kallhäll med greven och elomaa. Tack alla som gjorde kvällen lyckad!
 





lördag

Idag är jag utvilad, fortfarande dålig och tjock i halsen. Men nöden har ingen lag och idag ska en av mina närmaste firas och jag ska vara med om det så är det sista jag gör. Maskerad står på schemat och outfiten är redan kirrad och klar. Jag har höga förväntningar på vad kvällen har att bjuda på och jag tvekar på att jag kommer bli besviken. Hela partycrewet på ett och samma ställe!


tolvan

Det var skönt att få komma bort en kväll, till ett ställe där man känner sig hemma. Där alla vet men ingen bryr sig, där folk har varit med från början. Att få glömma allt och sitta och skratta tills man får ont i magen. Att ligga i stora sängen och lyssna på massa skön musik och kolla på true blood. Att få vara med dig. Det mår jag bra av. Jag har saknat dig.


begär


Du var på något sätt allt jag inte ville ha.
Du var på något sätt allt jag ville ha.

fredag

Jag fick känna på civilisationen idag, jag fick träffa folk! Jag mådde väl som igår, lite halvsjaskigt, men att få le och skratta kändes bra. Det sägs ju att skratt är den bästa medicinen! Taggad för morgondagen, kommer bli helgalet, känner det på mig. Ikväll blir det mys med barndomsvännen Jessica, behövs verkligen tror jag <3


LeLove


godnatt

Nu ska jag ta min sista special-halstablett för dagen och lägga mig och försöka sussa. Någon ska ju upp till skolan imorgon och behöver fortfarande kurera.

en fråga

Satte mig och började plita på msk-inlämningen igen, har endast en fråga kvar, sen får mami läsa den på söndag och sen skickar jag in den. Då är jag en och en halv vecka före deadline vilket vore sjukt najs! För övrigt har jag kommit på att jag helt enkelt måste gå på tabletter 24 timmar om dygnet för att känna mig frisk. Just nu är det bara min vänstra sida (er högra) av halsen som gör ont, men kanske inte är så konstigt. Det va ju på den sidan som halsmandeln var galet svullen och det är även där den största vita pricken sitter. Gud vilken rolig läsning ni måste få. En sjukling säger ciao


var så glad igår över att få röra lite på sig


"asså jag har haft halsfluss men det är typ borta nu, inga vita prickar längre"

Jag vill inget hellre än att säga att jag är på bättringsvägen men det gör lika ont som igår. Jag skulle ljuga om jag sa att jag mådde bra. Det blir till att kurera maximalt för jag måste till skolan imorgon. Har ni några bra tips? Förutom att gå till vårdcentralen, vill absolut inte få pencillin eller antibiotika! Fick till om med ljuga för biträdet på apoteket för att hon skulle sluta kolla så konstigt på mig. Så om någon frågar så har jag bara ont i halsen, verkligen inga prickar.

wednesday night

Detta har jag att se fram emot ikväll:

Först en halvtimmes svenskaplugg
Sen väntar ett uppfriskande gurgel av saltvatten
Och en special-halstablett som både bedövar och lenar (som det så fräsht heter)
Därefter ett rykande färskt avsnitt av grey's
Troligtvis ännu mer svenskaplugg eller så slår vi på stort och fortsätter med msk
Innan jag somnar blir det veckorevyn och scrubs

Utöver allt det här kommer min kväll att fyllas med tonvis av halstabletter, te, saft och kasnke lite glass om jag fortfarande har ont. Jag ser fram emot!

c'est magnifique

LeLove


HATAAAA

DET HÄR JÄVLA SJUKDOMEN KAN DRA NÅNSTANS!!!!
Fan, jag som skulle fått spela annars. Nu blev livet surt igen.


även sjuka människor måste plugga

Har satt på min älskade spelnignslista på spotify (självklart har jag lagt in lite amos lee) och påbörjat en msk-inlämning om hederkulturen, skuld och skam osv. Har börjat otroligt bra så hoppas det fortsätter på samma spår. Mitt mål är att bli klar i veckan så att jag kan fokusera på svenskan under lovet. Nja, inte hela lovet, det vankas ju partyparty och mysfika med lisa och nicole. Back to gavin och heder, ciao!


hopplöst

Sjukt. Eller sjuk kanske man ska säga för det är precis vad jag är och jag hatar det. Men vet ni vad??!!??!?!?!?!?! Jag vaknade utan feber imorse!!!! HALLELUJAH. Nu väntar jag bara på att halsen ska bli bra, ska försöka mig på en liten promenad till apoteket och köpa starka halstabletter. Lite pirrigt, har ju hållit mig borta från offentligheten ett tag. Men jag duschade faktiskt imorse så jag ser nog inte allt för skabbig ut. Nu blir det te te te te te. TE


photooos

YEY! Ett ljus i mörkret, en liten gnutta lycka, ett stycke pirr i magen, rastlösa fötter. Om MAX en vecka så har 90 framkallade bilder nått mitt lilla enplanshus, troligtvis kommer de tidigare. Lagom till lovet då det ska fixas och trixas i det som kallas la chambre d'Ellen. Jag är fullt medveten om hur löjligt och påhittat "dellen" låter, men om när har franska låtit vettigt? Juste

 


Lyssna


Kan ju bara nämna att Amos Lee är en höjdare på skönsång. 5/5 toasters


ljuset tycks vara långt bort

Still no improvement. Trodde febern var helt borta men när jag vaknade av huvudvärken såg jag att den var tillbaka. Positivt är väl att den inte är lika hög som igår. De vita prickarna som invaderat min hals tycks inte ha några planer på att försvinna. Nu blir det till att dra till med drastiska metoder. Vardguiden.se!



Edit: Ja, jag har ju i alla fall ingen halsböld som behövs skäras upp. Pjuh!

helvetes jävla skit

Kan nån bara cutta bort alla vita prickar i halsen!!! ORKAR INTE MER

sjukling

Vem tror ni vaknade tio i sex imorse med 39,5 graders feber, med den värsta huvudvärken man kan tänka sig, yrsel och vita prickar i halsen? JAG! Hade så ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen så jag greppade tag i telefonen och ringde och grät till mamma som är i vietnam, hur patetiskt är inte det på en skala? Är nu i "övergångsfasen" mellan två ipren-kurer så nu börjar huvudvärken och frossan komma tillbaka. Döda mig nu!


goodnight

Tusan också, mitt halsont går inte över och ännu värre, det förbättras inte ens. Vicks halstabletter är det enda jag har ätit idag och det hjälper inte ett piss. Så nu på kvällskvisten unnade jag mig lite snabbmakaroner, eller rättare sagt, jag orkade inte gör något annat. Gott är det i alla fall. Imorgon blir det upp tidigt och skola till sent. Tusan också

finally


Jag lever livet igen och jag har aldrig känt mig så levande.


söndag

Gårkvällen började hos jessica innan jag styrde kurs mot jakan och fekke där jag oväntad stötte på många vänner. Själva festen var rätt fail och efter en lift till stationen, buss hem, skjuts tillbaka för efterfest hos jonte och sedan bussen hem igen, somnade jag gott i min nybäddade säng. Känner att jag är i stort behov av en vinterjacka då jag vaknade upp med världens halsont idag, det är tydligen inte så bra att trippa runt i skinnjacka och klackar i minusgrader. Blir till att klunka te och knarka ipren hela veckan för jag ska vara frisk till nästa helg!
Ska ut på en prommis med bror nu och funtar på att ta med skolkameran och fota lite. Ciao


last night

Gårkvällen stavas LYCKA. Det var välbehövligt, dunderkul och helt fantastiskt underbart! Vi var fem tjejer som började kvällen hos mig för att sedan bege oss mot jonte som styrde fest. Härlig musik, dj, dansgolv, barndomskompisar och nytt folk. Jag bockar och bugar.
Tack som fan!

fredag

Är hemma från skolan nu, gick tidigare då jag inte stod ut med värken, frossan och illamåendet längre. Ja, kvinnoveckan är här. Ska gå och lägga mig med filtar och te och försöka vila lite. Höres

Okt. 15, 2009


Kom ihåg mig när hösten faller med löven som vägvisare
När allting får ny skepnad medan du står oförändrad
När lyckan sveper förbi alla men glömmer dig
När allas vägar är upplysta och din är mörk och kall
När du står vilsen och undrar vad du gjorde för fel
När du är ensam är tänker tillbaka
När du ångrar
Kom ihåg mig då.


Ellen Strandberg

torsdag

Gud vad jag njöt på svenskalektionen idag, dikter och lyrik, poesi i all ära! Önskar bara att det var ett helt tema och inte en lite fjuttig del av antiken. Fick sluta tidigare idag också då historialäraren blev sjuk och samhällsläraren gav oss en uppgift istället.

onsdag

Inte mycket hände i skolan, hade endast två lektioner och fick sluta tidigare. Åkte till ica och handlade och for hem, mejlade lite med mamma och kollade på tv. Har precis käkat med bror och ska snart dra och döma en match. Sen blir det hem till en varm dusch och grey's! Hallelujah!. Ska även försöka plugga lite franska i pausen. Sen ryktas det om filmtajm och varm oboy med brodern. Det tackar vi också för.

tisdag

Skamligt dålig update. Fy skäms! Har helt enkelt inte haft tid eller ork, däckade klockan nio i söndags och måndagar = lång skoldag. Efter skolan trallade jag och anna till jakan för att köpa något fint åt födelsedagsbarnet mika, grattis! Tog sedan bussen hem, packade väskan och for tillbaka. Vi firade mika med god middag, gott skratt och te, innan vi alla fem tjejer blev trötta och gick för att sussa. Jag är uppe först, då jag har samling kvart i nio för att spela två matcher. Hallå, det snöar!!!!!!!!

lördag

Herrejisses vad jag är trött, mina ben är helt möra och jag har svårt att hålla ögonen öppna. Men jag ska kämpa genom Sverige-matchen. Dagen har varit jobbig, riktigt psykist påfrestande men det har gott bra, inga problem har uppstått men det här är sista året jag dömer den här cupen, the end, fin, finito! Blir tidig uppgång imorgon också, har tack och lov bara sex matcher att döma men lite snyft och gråt för att malin inte kommer vara där. Nej, nu börjar matchen, ciao!

fredag

Träningen imorse gick helt okej, fixade en plats i laget på tisdag. Ska bli jättekul att få spela med skolan igen!
När jag kom hem idag la jag mig i sängen och kollade på satc, somnade och vaknade några timmar senare. Då blev det till att springa till bussen för att hinna till nicole som bjöd på finmiddag. Det var helt otroligt gott alltihop. Ska snart tagga hem för att hoppa i säng. Imorgon blir det upp tidigt för att döma en hel dag, ångrar att jag tackade ja. Fan jag vill inte!


sleep tight

Vilken skön eftermiddag och kväll det har varit. Har bara tagit det lugnt, tagit hand om mig själv, legat i sängen med doftljus och te och påbörjat en inlämningsuppgift. Nu ska jag krypa ner och kolla på lite satc innan jag slocknar. Måste upp tidigt imorgon och träna med skolan så det blir till att gå halv åtta. Godnatt ♥




jag saknar min mamma...

HAHAH

Hej, hej monica, hej på dig monica


when you're gone


LeLove


torsdag

Tidig uppgång imorse, kramade mamma hejdå och for till skolan. Hade kort dag idag då de två sista lektionerna var inställda, underbart! Tog en promenad hem med bror och ska nu, efter att ha chillat en stund, ta tag i plugg. Har historia att göra och ska försöka börja på msk-inlämningen.
 Hare


det är kampanjpris på te på ica!



Nu har jag så mycket te att jag praktiskt taget skulle kunna bada i det, fantastiskt va? Efter att ha byggt ihop mitt nya sängbord är det dags för franskaplugg. Alltid lika roligt.


it never should have started



Jag försökte idag, försökte berätta och låta andra få veta. Men det brast, jag orkade inte och jag var tydligen inte så stark som jag trott mig vara. Jag ville försöka få folk att förstå, få en inblick och krossa alla förutfattade meningar. Jag ville visa vem jag var, vad som gömmer sig bakom fasaden och de oskyldigt blå ögonen.


myter och bullar

Sitter med en fet kopp te och knaprar på kanelbullar samtidigt som jag pluggar svenska. Inte så pjåkigt faktiskt, tro det eller ej.

cogito ergo sum





and i who tought you were my friend

GAAAAH vad hungrig jag är! Kom precis hem och sitter och gluffsar i mig lasagne, mm.... På fotot idag fixade vi med det sista på våra bilder, fick mycket breöm vilket alltid är kul! Så nu fick man en sovmorgon på fredag, tjohoo, ska njuta. Ikväll blir det spelarmöte och därefter hem och plugga. Livet är bra roligt nu, läxor, prov, inlämningar, älskart'. Blir till att mysa med mami också innan  hon far till andra sidan jorden.


måndag

Skoldagen rullade på bra, var pigg och vaken på alla lektioner. Utom religionen! Då brast det, men efter sex timmar skola var jag rätt så utmattad. Nu är jag ändå, thank god, äntligen hemma och ska snart sätta igång med att plugga. Men först ska jag och moder till ikea, ciaooo!


till skolan

Godmorgon! Känns inte alls okej att åka till skolan när klockan inte ens slagit åtta, hade gärna stannat kvar i den varma sängen. Men men, går från åtta till tjugo i fem så bye bye update. Lev med det.

på spotify atm

Skönsång för öronen, njutning för själen och mina absoluta favoriter i höst. Enjoy!



I'm an ALLSTAR





söndag

Fick en sovmorgon som jag tog vara på innan jag trallade till vallen och dömde. Hade bara två matcher att döma men en rast på sisodär 2 timmar. Det gick sjukt bra (peppar peppar) och jag har nog aldrig fått så mycket beröm. Jag vet att jag har sagt det förut men det är verkligen jättekul att döma tjejer, stora som små, känns faktiskt lite trist nu när 97orna går upp på 11-manna, har ju dömt dom sen dom var pytte. Nu MÅSTE här pluggas. Fan också -.-


ferre ferre

Det vankas fekke även denna helg så nu ska jag och mika strax bege oss till vänner och "andra världar", he he. Trevlig kväll!


lördag

Trött i både huvudet och kroppen efter en heldag med fotboll. Att döma gick otroligt bra men var ändå lite påfrestande att döma fyra matcher i rad utan vila. Matchen torskades, kändes riktigt surt då vi var det bättre laget, inte kul att förlora på endast otur.


le weekend

Jag vet att jag sa det förut men uppdateringen kommer inte bli den bästa då jag håller till på vallen hela helgen. Ska faktiskt bli roligt, tycker verkligen om att döma tjejer och helgen i ära är det en tjejcup. Låt oss hålla tummarna för att alla idioter till tränare och föräldrar håller sig borta. Nej, nu ska jag borta gaddarna och sussa, godnatten


te-time

Tog cykeln till ica strax innan åtta, mötte jessica och köpte naturgodis. Sen satt vi och snackade om allt möjligt innan vi promenerade hemåt. Nu har jag precs tagit en varmdusch, gjort te och ska försöka leta reda på mitt sovrumsgolv. Det ryktas om att det är en redig röra därinne. Hoppas ni njuter av er helg


my favourite outfit


cause we are family


Bror: Ellen, du är så gullig!



LeLove
Jag säger det igen. Jag är så glad att jag har dig och felix, ni är min värld. Tillsammans med er behöver jag inte bära den tunga fasaden själv, tillsammans med er kan jag vara utan den också. Hur mycket det här än har förstört så har det stärkt oss, stärkt bandet. Blodsband kan aldrig brytas <3

 


fredag

Har haft en väldigt trevlig dag faktiskt, den har rullat på bra med rätt enkla lektioner. Tycker bara att det är oförskämt kallt, vill ju inte börja använda vinterjackan redan i oktober. Helgens planer är jobb, jobb och åter jobb. Ska döma på vallen hela helgen med undantag mellan 14-16 imorgon då sista div4-matchen spelas. Jag är inte något taggad utan galet taggad! All or nothing eller vad är det man brukar säga?

Mycket bättre fotoväder idag så ska nog försöka dra ut nån timme eller så, var för mörkt igår, eller det tyckte inspirationen iaf. Ciao


While these autumn leaves float around everywhere



Paolo Nutini - Autumn


autumn


Välkommen oktober
Välkommen födelsedagar
Välkommen party
Välkommen vänner
Välkommen halsdukar
Välkommen koftor
Välkommen rosiga kinder
Välkommen lugnet
Välkommen höstlov
Välkommen mysiga tekvällar
Välkommen gula löv
Välkommen höst


torsdag

Vet ni vad? Jag hittade mitt armband inatt!! Det var länge sen jag blev såhär glad! Det var längesen jag var såhär glad, behlvdes gott och väl kan jag säga. Skoldagen rullade på bra, skönt att sluta relativt tidigt. Något mer som är skönt är att jag inte har en enda läxa till imorgon så nu ska jag ut och njuta med kameran lite. Hör av er!


RSS 2.0