le love






Ellen Strandberg 2009

oops, i did it again

Har tillbringat hela dagen hos nicole med hennes familj och släkt och anton såklart. Vi har bara legat i poolen och på altanen och solat, satsade på baksidan denna gång och ehm, ja, jag lyckades? Jag har ju ärvt dom där underbara pigmenten som gör att man inte kan bli något annat än röd, jag är helt bränd! Men det har varit riktigt mysigt i alla fall och det är ju huvudsaken. Ska svalka mig själv emd glass nu!!!

M.J

Din färgglada och spralliga personlighet har etsat sig fast i mitt hjärta.
Där stannar du förevigt...

underbara lördag

Dålig uppdatering men jag har haft annat för mig. Gårdagens match torskades, bryr mig inte så mycket nu, det var annat som var viktigare som kom fram. Strax innan sju anlände nicole och tillsammans vandrade vi till ica och köpte mat, mötte upp anton och promenerade till görväln. Vi gjorde upp en brasa och satt där vid vattnet i solnedgången och bara njöt, allt var näst intill perfekt.
 




Tack <3

lördag

Gårkvällen var mysig. Begav mig av till berghem med charlie där vi mötte ella och massa grabbar. Vi snackade massa men låste till slut in oss på toaletten och hade girltalk. Puss på mina flickor <3

Tog en rejäl sovmorgon idag, herregud vad skönt det var. Har också varit duktig och gjort en brakfrukost, sånt behövs ju när man ska spela match. Idag möter vi serietvåorna så det blir nog rätt tufft, men så länge man gör sitt bästa, aight?


fredag

Härliga fredag! Hade endast en halv lektion idag så vid tjugo i elva var jag fri. Roade mig med nicole tills dess att charlie slutat. Då drog vi till centrum och mötte upp ella och kollade på bikinis. Vi fick en varsin och njöt därefter med glass i solen!





kvällsplaner

Har stått och frusit häcken av mig tillsammans med laget samtidigt som vi kollade på a-lagets match. Tyvärr förlorade dom men istället kommer man hem och möts av AIK-vinsten, underbart! Dock är jag fortfarande i extas efter gårdagens Barca-match, det var heligt, riktigt jävla magiskt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra lite engelska och dricka te, sånt är najs ibland.ciao

where'd you go?

Jag känner mig nästan lite taskig. Idag fick jag reda på att en i min klass förlorade sin pappa när han var nio år, att han tog livet av sig utan att någon visste eller vet varför. Jag går runt dag in och dag ut, ser hur min pappa och fadersgestalt glider allt mer bort, hur avståndet mellan oss ständigt ökar. Men jag gör ingenting. I andras ögon och ur andra perspektiv skulle det nog klassas som otacksamhet, men genom mina egna är det bara brist på ork och lusten att må dåligt. Är jag en dålig människa för att jag inte bryr mig tillräckligt? Men samtidigt, hur många vet och förstår var jag går igenom varje dag?

torsdag

Ja, det blev som jag förutspådde, ingen utegympa och med det, ingen fotboll. Istället stannade vi inne och körde massa killerball-varianter. Idag var det även dags för mitt föredrag i svenska. Har nog aldrig varit så nervös, hela jag stod och skakade och jag kunde inte fästa blicken på något, all saliv i munnen försvann och det blev svårt att andas. Hatar verkligen det där. Och inte blev det bättre efteråt, då släppte alla spänningar och jag blev bara yr och svimfärdig. Galen press man sätter på sig själv. Är hemma iaf och har precis bakat sockerkaka, försökte få den att bli så god som nicoles men det är tveksamt. Till det blir det Akons Freedom och massa chill!

besviken

Kul att det ska regna imorgon, jag som var taggad för fotboll på idrotten :(

Hör upp!

Nu fyller allra sötaste Nicole år, grattis grattis grattis!!!! <3


2-0


70 minuten. Messi gör drömmål.


Barcelona vs Manchester united


Nu är det guld som gäller!

onsdag

Det var en orolig natt, en jobbig sådan. Vaknade upp stup i kvarten med magont och frossa innan jag kurade ihop mig som en köttbulle och några SATC-avsnitt senare sov jag ett par timmar. Skoldagen har bestått av franska och en lunch. Så slappt blir det när man är lite före ;) Nu ska jag kolla på OC med bror, träning om tre timmar!!!!


svarta jeans och jeansjacka h&m, linne från London samt väska från second hand

Viksjö-Skå

Det var en kämpig match med ovana positioner, fult spelande motståndare och ett underläge efter första halvlek. Trots allt vinner vi ändå matchen med 4-2 och jag själv lyckas sätta en balja, sånt är najs. Har så sjukt ont i magen, kallsvettas och skakar om vartannat och med kvinnoveckan och illamående på det blir allt så himla mycket bättre.



26 <3 20- iloveyou


Matchdags

Nu ska jag ner och ha knatteträning och därefter beger vi oss till match.

Leverera. Prestera. Imponera.

fortfarande, fortfarande




det lönar sig att vara först

Idag gjorde jag utan tvekan mitt sämsta samhällsprov, kommer definitivt klara det så man får väl se det positivt. Slutade därefter, dvs halv två vilket var gaaalet skönt, kan ju inte göra något på geografin nu förrän alla är klara så förhoppningsvis blir det redovisning nästa onsdag. Men innan dess ska jag hålla föredrag på svenskan på torsdag så ska börja skriva klart nu. Ciao

Update: 16.20, föredraget är klart, skakar av nervositet inför torsdag

home sweet home

En plats av trygghet. En plats där jag kan gömma och framförallt glömma det som annars tär på mig så hårt. En plats där jag är fri, där jag kan springa bort från allt som annars jagar mig. En plats där jag kan sträcka ut armarna med huvudet upp mot skyn, andas in och känna mig hemma. För mig är det allt.



stekt

Har legat och solat idag vilket resulterat i att jag är helt stekt. Jag driver verkligen inte, är helt röd, framförallt på armarna och benen. Det snyggaste är att det bara är på framsidan. Hoppas det lägger sig fort. Annars mår jag bra, dock har jag ett samhällsprov imorgon som kommer failas. BIG F! Ska gå och duscha och sen ska jag plugga tills jag spyr!!!!!

no headline

Nja, mycket till plugg har det faktiskt inte blivit idag, läste åtta sidor totalt. Kände hur rastlösheten tog över så gav mig ut och sprang några kilometer. När jag kom hem hoppade jag in i duschen, käkade lite och somnade på en gång. Vaknade upp vid sju men låg kvar och kollade på tv, kalla mig död. Vid nio gav jag mig ut igen, denna gång en långprommis till västra och vandrade runt med olivia. Det var skönt. Men nu ska jag kolla på fråga olle och förhooppningsvis kunna sova lite, det är ju annars vad den här dagen gått ut på. Take care

randigt


Från shoppingen med Lisa


söndag

Gårkvällen spenderades först med Ella och efter en middag på ekmyran gick vi till kim. Stannade inte så länge utan åkte hem och bytte om och mötte charlie. Vi promenerade hem till niklas där det fanns en del kända ansikten. Kvällen slutade iaf med att jag, charlie och fanny satt och gjorde planer inför sommaren och vi har en toppenidé kan jag lova! Nu har man lite fler saker att se fram emot.

Idag måste jag verkligen plugga, har prov i samhälle på tisdag och har ingen aning om vad vi håller på med. Samhällskunskap och jag går inte direkt ihop så man undrar ju varför jag valde en samlinje? Ska kämpa, sista nu!

lördag

Nu ska jag och mami tillbaka till outlet, såg galet snygga skor som ska införskaffas. Senare vet jag inte vad som händer, var sugen på en löparrunda men vändret är inte lika lockande. Nu ropar mamam, ciao!

London tack


Orkar inte fota allt men fick allt ifrån kläder till parfym, skor och bågar. Gillart'

i will never forget

Do you remember?


drömmar från forever21

Om nu drömmar blev verklighet...


fredag

Gick upp vid nio idag, duschade och städade och kirrade sedan skjuts till stationen. Mötte upp bästa lisa och åkte in till stan. Hon skulle köpa en skinnjacka men tvekade och fick hem en galet snygg jeansjacka. Själv köpte jag med mig två tröjor och smink. Åkte tillbaka till jakan och mötte upp mamma och for till outlet för att träffa kusin. Nu är dom här och vi ska snart käka, vad som händer senare ikväll vet jag inte, beror på hur länge dom stannar. Bilder kommer senare. Ciao!

mami is home

Vinst mot kungsängen idag, galet skönt! Drog sedan hem till nicole igen haha och badade och chillade. Grillade hamburgare och så småningom kom även lisa så det blev en hel del skvaller. Kom hem vid tolv och möttes av att mamma redan var hemma, platen från London var tydligen extra snabbt. Fick en hel del fina presenter så det tackar jag jättemycket för. Nästa London-tripp ska jag och jessica följa med, can't wait! Nu ska jag sussa, godnatt

torsdag

Det känns som lördag konstigt nog och ändå har långhelgen bara börjat! Sitter uppe och käkar gröt och taggar inför match. Viktig match på hemmaplan, så vad gör man inte?
Gårkvällen var i alla fall hur mysig som helst, var helt slut efter träningen så hade ingen ork att göra någonting annat. Nu ska jag fortsätta tagga, ciao!

yesterday

bara för att det var så himla längesen.

svarta leggings, skor h&m, tunika vila, väska primark

onsdag

Först vill jag bara säga grattis till min kära mamma som fyller år idag! Även söta cajow. Sen har ju jag och alla andra karolina namnsdag också vilket alltid är extra trevligt. Dagen började med nationella i franska, hörförståelse. Det gick åt helvete om jag ska fatta mig kort, behöver inte säga så mycket mer. Hade inget att göra på geografin och orkade inte sitta och vänta på att matten skulle börja så mötte nicole och drog hem till henne och badade och snackade. Galet najs. Ska bege mig dit nu igen, ciao!



Do, did, done!

Jag är klar och fyfan vad skönt det känns. Allt är skickat och ligger inte längre i mina händer, jag har gjort allt jag kan och nu, Geografi A, tackar jag för mig! Godnatt folket, vi hörs imorgon.

tisdag

Sitter i skolan och har geografi, kan inte göra så mycket då allt mitt arbete är hemma och nu fick vi tydligen en extra vecka på oss. Ska dock försöka fixa allt tills imorgon, vill bara ha det gjort. Hoppas på att få sluta tidigare. Btw, jag hann till nationella och tror jag fixade det ganska bra!

Derbyvinst

Bänkade mig framför tvn när jag kom hem efter träningen, nu satte äntligen svart-gult gårdarna på plats! Härligt härligt. Nu sitter jag och smuttar på mitt kvällste, börjar nog bli beroende, det är te hela tiden nu. Imorgon blir det till att gå upp tidigt, ett nationellt prov i matte står överst på schemat och jag ska vara lika duktig som förra veckan och hinna med bussen. Men nu ska jag snart sussa, de thar varit en lång dag. Godnatt!

självkänsla

Jag vet att det är sjukt tråkigt att läsa om men jag måste bara berätta att jag är så sjukt stolt över mig själv, jag är inte klar än men snart. Hoppas bara det går hela vägen, fast det gör itne så mycket ifall det inte gör det, huvudsaken är att jag kan klappa mig själv på axeln och säga, fyfan vad duktig jag är.

måndag

Då var det ny vecka igen, inte långt kvar till sommarlovet nu! Hade minua två lektioner som vanligt på måndagar, dock somnade jag på samhället men det var skönt. Var hemma vid tolv och har pluggat både engelska och geografi, tusan vad jag ska slappa när allt är klart! Ska plugga någon timem till och sen ska jag möta mamma och lämna in min mobil på lagning, nu glappar det så kan inte ladda den eller använda headset längre. Hoppas det går fort, dessa veckor brukar vara dem jobbigaste...

baby<3

leva livet

Moving on to better things



ny vecka, nya tag

Nu har jag varit så himla duktig och suttit och pluggat geografi i två timmar, är helt slut i huvudet. Har ett land kvar och sedan slutanalys, för er som inte vet, fråga inte, det är alldeles för jobbigt att förklara vad vi håller på med. Dock kan jag meddela att mitt betyg hänger på det här arbetet så till och med onsdag kommer jag att vara busy busy. Godnatt folket!

sunny sunday

Hela dagen har spenderats hemma hos nicole med henne, anton och pierre. Vi lapade sol, spelade yatzi, badade och hade fotbollssnack. Drog sen fram grillen och kirrade god middag som vi satt ute och åt. Tog bussen hem vid sex-tiden då jag skulle döma, vilket btw gick hur bra som helst. Efter att jag gett gult åt en tjej kände jag abra hur respekten från tränarna och föräldrarna växte, goddammit!

kom och värm mig

Det var ett big mistake att köra på klänning och gladiatorskor, speciellt eftersom vi var ute hela kvällen. Om jag har frusit och Om jag fortfarande gör, ligger och skakar lika mycket nu som jag gjorde när jag kom hem för en timme sen. Nej, det blir mer te, sånt gillas! Imorgon blir det en fet sovmorgon

15 mål på en helg

Målregn idag igen, vinst med 8-1 och det känns galet skönt! Fick även sätta ett nickmål vilket gjorde hela dagen lite ljusare. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa till mig, sedan bär det av till maja som fyllt år!


tagga!

Nu ska jag hoppa i fotbollskläderna och röra mig ner mot samling, höres när jag är tillbaka! Njut av lördagen nu

goddammit


Jag. Är. Mållös.

målregn

Vi vann med 6-1, vilket var mer än rättvist. Vi ägde matchen trots att vi inte hade domaren på vår sida under större delen, offsider så det bara smällde om det. Men men, kom hem vid halv elva och stod i duschen i typ en timme, gaaalet! Men det var skönt, och nu har jag lena ben och fina fossingar så det är ju ett plus i kanten. Nej nu måste jag sussa, samling halv elva imorgon!

viksjö vs marieberg

Avspark 20.15! Nu jävlar.


when i thought i had it

Trippar runt på mina 8cm och känner mig lång, härligt känsla! Pluggar för övrigt, ja på en fredag men det går faktiskt bra. Eller vänta, "klimatdiagram för en ort i varje land"? Döda mig långsamt, komemr aldrig att hinna, speciellt inte om man försöker att ha ett liv samtidigt som skola. Det är ta mig fan en konst i sig själv.

fredag

Sl, har verkligen varit på min sida den här veckan, NOT! Nationella direkt på morgonen och jag känner hur stressen kryper fram när bussen inte dykt upp på fyra minuter. Ja, jag erkänner att jag kunnat ta en tidigare buss men vad är poängen emd det om bussarna bara kommer när dom ska? Kom två minuter för sent och jag kände hur sollan gav mig arga blickar. Men jag överlevde, trots att franska nationella kan ta sig, så sjuukt svårt! Körde på en lång håla då jag, anna och nicole drog till graninge och schtekte över lite musik. Svenska i tjugo minuter och sedan fick vi gå, därefter flummade jag och mina kära anna galet, vet inte riktigt vad som hände?!! MJÄÄÄW!




svengelska

Har kirrat nästan all basfakta så nu är det bara till att rensa och formulera om, känns som att man är på gång. Vilket behövs. Imorgon är det lång skoldag och sedan ska jag möta upp bästa nicole och bara catch up, sånt brukar vi vara bra på. Men nu ska jag checka Grey's, lär bli awesome!

någon som vill skänka en geografihjärna?

Skönt med träning idag, god i love it! Har duschat, checkat bloggar och ska nu kirra lite käk och försöka få något gjort i geografin. Känns som att jag kommit igång lite med svenska-föredraget som jag ska hålla men känns ändå helst värdelöst, håller på och skriver iaf så nåt har jag gjort. Tänk positivt! Men nu, tortellini

onsdag

När eftertexterna rullade på gårdagens DH låg lilla jag och snarkade och vaknade därför upp rätt utvilad idag. Förutom nationella i matte på morgonen har dagens känts väldigt onödig. Fick börja tre timmar innan jag egentligen skulle vilket gjorde att jag fick en rejäl håltimme. Geografi på det då jag inte gjorde något och sedan matte i en halvtimma. Kirrade skjuts hem av felan. Nu blir det plugg!

i will never forget






tisdag

Hallå bloggen, segt med uppdatering igår men var helt seg efter träningen. Vaknade upp trött imorse men kämpade till skolan. Hände inte så mycket och fick ont i huvudet och blev helt yr på samhället så tog mitt pick och pack och for hem. Ska plugga geografi en stund nu innan det är dags för knatte. Ciao

istället för besvikelse



Sakta ner, dämpa farten, låt allt ta sin tid.



måndag

Nu ska här pluggas engelska. I wont let me down! Tråkskola idag btw

om jag vill så kan jag det

Jag skiter fan i att plugga, gör det imorgon när jag slutar (halv tolv). Tar och lägger en ansiktsmask istället och sen sover. Det låter mycket skönare. Godnatt folket!

söndag

Det blev inte mycket sömn i natt, var så galet nervös inför matchen. Visade sig att jag inte var den enda då hälften av mitt lag bestämt sig för att övernatta på själv foltbollsplanen. Vi entrade iaf planen och var riktigt taggade, jag och felan i våra egengjorda pannband (kungen och kungen #2) och spelet började. Det var jämt överlag i matchen men dock torskade vi. Hade ändå galet kul och vi bestämde att vi skulle köra fler matcher mot varandra då killarna behövde träning inför kommande år.
Drog hem, däckade, vaknade, duschade och gick till vallen och kollade på b-laget. Efter första halvlek hoppade jag in i bilen och for på dop för mitt söta kusinbarn saga. Nu blir det dusch och plugg!

don't let the bed bugs bite

Sitter här i min multifärg-randiga nya tröja och dricker multivitanmindryck. Goddammit! Är helt såld på tröjan, kär och galen!
Kvällen spenderades hos anna med GH-lirande, ägde ju alla som vanligt. Vet inte riktigt varför jag sitter uppe, ska upp sex imorgon för att spela (skoj)match mot några polare, fast vem vet om vi är kompisar efter morgondagens match?
Nu ska jag snarka

felet är du




KAN DU BARA DRA HÄRIFRÅN IGEN!

efter match

Matchen spelades lika, tur det för vi var inte bra någonstans. Just nu händer ingenting men lär nog träffa anna ikväll, chilla ikväll igen. Ha det bra så länge

lördag

Ska snart kirra en maffig frulle, match klockan 14 väntar och ska vara på topp. Idag ska jag spela för N, snart är hon tillbaka och då ska vi chockera världen! Sen håller jag tummarna för min lill-carro, det kommer gå super för dig!
Nej nu ska jag kirra mannagrynsgröt, goddammit vad gott!

last night

Gårkvällen blev lugn och mysig. Mötte upp anna och paola och drog till wayne's på en kvällsfika, gaaalet dyrt och iskaffen var verkligen inte värd pengarna. Samtidigt ville vi inte kasta pengarna i sjön så vi delade upp den på tre och shottade, folk måste ha trott att vi var helt störda. Vi fortsatte sedan mot västra jakan där vi mötte upp grabbarna och kollade på hockey. Blev en tidig hemgång och lite snack med nicole. Härlig dag!






lyckorus

Goddammit, bästa dagen på länge! Började perfekt med en tripp till kista där det inhandlades saker som bara skriker sommar! Love it. Tog bussen tillbaka, mötte upp en kompis och gick runt och pratade och gick sedan till skolan. På den 35 minuters långa svenskalektionen fick jag inte bara veta att jag fått mvg på uppsatsen utan också att den var en av dem bästa och perfekt skriven. Är så sjukt glad!








gårdagens kap

fredag

Idag har tvåorna nationellt prov i engelska och jag åkte på den stora oturen att ha en språklärare som även har engelska. Det vill säga, jag slapp franskan och börjar kvart i ett. Hoppas alla känner ironin för jag fullkomligt hoppar av glädje. Ska bege mig till kista om cirka en halvtimma så ska flasha upp mig lite. Ciao!

prom 09

Dålig uppdatering, sorry guys. Gårdagen spenderades i skolan till tolv, jäääj på att tre lektioner gick bort! Nationella gick bra, det kändes som att det mesta satt. Tog en tripp till jakan sen, mötte upp nicole och kirrade en tröja och glajjor. Sen drog vi hem till henne och så småning om joinade anna oss för en middag på lunden. Därefter åkte vi till prince palace för att kolla på niornas bal, och alla var så himla fina. Kommer ihåg när det var vi som stod där och alla blickar vändes mot en när man klev ur limon. Det är verkligen något jag aldrig kommer att glömma <3











Hoppas ni hade en minnesvärd kväll!

onsdag

Sitter här med felix, halvförskyld, orolig och ska snart sussa. Mamma och jesper har åkt till akuten då jeppe blev skallad under en match, tror inte det är något allvarligt men en kraftig hjärnskakning satsar jag på. Man blir ju ändå lite skakig, kände inte igen honom när han kom hem. Nu ska jag sova, nationella imorgon bitti och jag vet någon som kirrat fyra veckarklockor och som INTE kommer att försova sig!

its like he knew that i was fragile

Put on those dancing shoes





kodat


På något sätt visste jag redan från början
du behövde aldrig tala om det
att sakerna du sa aldrig skulle betyda





Men var tog du vägen?

humöret är uppåt

ÅH! Jag är helt kär i mina små knattar, har hand om ett gäng pojkar och dom är små busfrön allihop. Det kommer nog bli lyckade veckor framöver! Ska snart ta bussen till jakan, ska sola med jessica och bara slappna av. sedan bär det tillbaka hit där franska väntar, usch!

knatte

Nu drar knatteträningen igång, detta år hoppade jag torsdagarna så tisdagar mellan 17-18 är jag upptagen framöver. Ser fram emot det, men nu ska jag kila, ciao!

glass


Fool you made the girl fall in love
you said those beautiful things
she thought you spoke things you mean



tisdag

Träningen igår var jobbig och det har nog bara jag och karlsson rätt att säga, tove också btw. Kalla det individuell träning men vi fick i alla fall 15-20 minuter var med intensiv teknik och korta, snabba fötter. Gissa om vaderna mår bra idag. Imorse var jag på karolinska igen och kollade axlarna/ryggen, fick lite massage och tips på övningar att göra. Missade samlingen till orienteringen men åkte dit iaf och gick med nicole och felan istället. Har blivit grymt duktig på kartläsning så cred till mig själv. Nu skriker magen efter mat. ciao!

måndag

Idag är jag ledig, and it feels good! Har sovit, kollat på tv, chillat vid datorn och ska snart fixa mig lite, måste till posten och hämta ut ett paket och ta en tur på ica. Ha en bra dag!

varför?

För att du är världens snällaste


Tack mamma♥

chariot



It makes me wanna spread my arms and fly.





söndag

Gårdagen var hur kul som helst, det är som jag säger, roligt folk är ALLT!  Tack Ella!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har match ikväll men det är ett par timmar till dess. Synd att inte solen är framme, hade behövt lite färg känner jag. Nu tar rastlösheten över, måste göra nåt, ciao!

GRATTIS SÖTASTE

För att du är en av dom bästa. Hoppas du får välrdens bästa 18-årsdags!


ELLA!!!!!!!!!!!

ella ella ellaaaa dududuuoo

Trots vätskebrist och stekande sol tog vi hem vinsten med 3-0, sköönt. Ikväll ska vi fira Ella, min fina fina vän fyller 18 efter tolvslaget! Ska bli riktigt kul, med roligt folk och en stämning som är på topp kan det ju inte bli bättre!

lördag

Anna sov här inatt och tillsammans med några grabbar hade vi det riktigt mysigt, satt ute på ragges baksida med filtar och musik. Vi tog en långprommis hem sen från västra jakan till viksjö och tjockade i oss pastasallad mitti natten. Nu ska vi till centrum en snabbis innan det är samling till match. Viksjö vs Rotebro!

1 maj

Valborg var trevligt men tycker fortfarande att det är överskattat.

Nu till idag, ska dra ner till vallen om en timme och döma 11-åringar, sedan kanske en tripp till felan om hon kommer ihåg att hon lovade mig fika igår, borde nog skicka en påminnelse. Annars ska jag nog bara ta det lugnt, chilla i solen och bara njuta. Ha en bra dag!

RSS 2.0