plain white

Vit helg var det, helt oplanerat men troligtvis väldigt behövligt. Det planeras för fullt nu kan jag säga, våren och försommaren kommer bli fullspäckade. Födelsedagar, skivor, resor, studenter och massa utgångar! Har jag nämnt att jag längtar så in i bomben tills jag fyller vuxen, eller laglig kanske man ska säga, vuxen lär jag ju knappast bli. Spårad däremot!

.





Var är du pappa?





Juste ja



Jag har väl inte glömt att berätta att en resa till Rhodos bokades förra veckan?
4-11 augusti smäller det!

the book of love

Killar och tjejer. Vinter och sommar. Coca cola och fanta. Svart och vitt. Frukt och godis. Pizza och sallad. Second hand och Gucci. Totala motsatser och helt skilda världar. Trots att vi talar samma språk förstår vi nästan inte ett öre av vad den andra parten säger och menar. Sen när blev killar så svåra och otydliga? När blev tjejer så överanalyserande? Jag skulle vilja dammsuga upp alla dessa moln som skymmer synen, bryta alla spel och bannlysa alla vad. Eller så vill jag ha en bok med översättningar till alla dessa fraser och beteenden som förekommer. Jag vill har svar.

vecka 3


Bra helg. Sjukt bra helg. Galet sjukt bra helg. Underbart galet sjukt bra helg. Slående underbart galet sjukt bra helg.


debuten


Och så har jag övergått till den mörka sidan. I love it!

som ni aldrig sett mig förut

Trots Angelicas disapproval, gick jag ock skaffade mig en ny hårfärg. Med det kommer en ny inställning och en omstart. Jag ska försöka lämna allt gammalt groll bakom mig, lämna såndant och sådana som får mig att må dåligt i dåtiden mig och försöka mig på att blicka framåt istället. Ta mig an nya prövningar och chansa mer. Funderar på att köra en yesman, men tror mig ana konsekvenser med tiden. Men något i det stilen. Jag tänker hålla er, mina få trogna läsare, på sträckbänken ett tag innan jag gör min så kallade debut. Sorry Ema!


slå klackarna i taget


Föddes en lördag mamma kalla mig för discotjej.
Så på en lördag, ja då vet ni var ni hittar mig!


belåååten

Idag stod jag för maten här hemma och jag tog mig helt till en annan nivå. Snabbmakaroner och hämtpizza kan slänga sig i väggen för idag bjöd jag på hederlig husmanskost. Det är verkligen något underskattat. Köttbullar, sås och potatis stod på dagens meny och jag fick riktiga IKEA-feelings. Fy tusan vad mätt jag är!

do you?


Do you promise to tell the truth, the whole truth, and nothing but the truth?


push it!

Jag har ont i varenda muskel, kan knappt röra på axlarna och imorgon väntas en redig träningsvärk efter dagens prestationer. Å andra sidan kan det bara bli bättre. Mer fys, teknik och flera löptest. Jag förklarar härmed att försäsongen börjat!


dj blow my speakers up

Igår var jag på fest för att fira simon som fyllde 18 och jocke som fyllde 17 för en månad sen. Det var en av dem roligaste kvällarna i mitt liv! Folket var helt underbart, musiken likaså och dansgolvet stod inte tomt en sekund. Något av det bästa på hela kvällen var att jag fick träffa mina snygga och saknade vänner sara, linn och amanda. Det var nog mer än ett halvår sen vi träffades sist. Nu taggas det för fullt till nästa helg!


(grattis niklas som fyller år idag)

kan sommaren typ jalla?


hope?

Anonym


du vill ha det du förlorat, men mig får du inte tillbaks


..

Jag ska aldrig säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå.

CRAVINGS!


H&M, matriell kärlek

RSS 2.0