i will never give up

It was an honor to recieve the black ribbon with a capital C imprinted on it. I felt overwhelmed and shocked when it was thrown at me and gently fell in my lap. I had never done this before. This ribbon came with a kind of power I have never felt before. It was handed to me because someone actually believed that I could lead and inspire others. I really felt special and meanful today and I really think that I deserved it.


Dålig uppdatering

Hann verkligen inte uppdatera igår, var hemma max en timme och fixade jag mig inför kvällen. Skoldagen va soft, språk och svenska och sen for jag, ella och kajsa till kista och så småningom kom linn också. Linn och kajsa skulle på bio så till slut blev det jag och ella vilket va askul. Så sjukt mycket vi snackat i veckan, äntligen haha! Det blev nya skor och en kjol. Vi åkte hem  och fixade oss och möttes sedan upp några timmar senare med mika, jocke, trulls och några andra. Vi satte kurs på hummelmora där vi spenderade kvällen. Många som man kände igen och många nya vilket va skitkul. Efter massa dans, drinkar och lite deep-talk slutade det med att hjälpte en vän som fått sig lite för mycket. Fick sällskap hem med jessica som också va där. AWESOME

Idag blev det uppgång 06.14. Trodde det skulle vara omöjligt att ta sig upp men förvånades över hur pigg jag va. Så har varit på cup i kungsängen hela dagen. Det gick väl som det gick, kanske inte det bästa. Är ändå någorlunda nöjd med min insats. Fick äran att bära kaptensbindeln hela dagen. Det var stort!
Ikväll ska jag till elin och fira hennes 21 årsdag. Blir nog riktigt kul, loka och allt. Gamla fotbollskompisar kommer också så det ser jag fram emot. Guldstjärna till den som orkar läsa :D


i was yours, but now i'm my own

På något sätt visste jag. Varför nu?


det som fasaden visar



today i'm wearing this

Vet ni? Idag är nog den första torsdagen på...ja, evigheter då jag inte har någon läxa till imorgon. Jag är helt fri!

 
jacka, h&m
halsduk, h&m
väska, h&m
linne, ginatricot
kofta, ginatricot
strumpbyxor
, h&m
klocka, ur&penn


Vad ska man göra nu då?

det är inte jag som är kort, det är alla andra som är långa

Skoldagen. Ja...kom färdigklädd för idrott och stod och väntade tillsammans med resten av klassen. Ingen kom. Kul det där, att vuxna inte ens kan kommunicera med varandra. Vi gick trots allt till expeditionen där dom sa att lektionen inte alls var inställd utan idrottlärarna tog hand om det där. Och var är alla idrottlärare? Jo, tvåorna har friluftsdag!!!! En lång rast och en lång lunch senare satte pluggandet igång, inget speciellt hände på lektionerna. Kom precis hem och har käkat några knäckemackor och druckit te, mm så mysigt...
 


töntarna leker tuffingar på rasten, tss...

ge mig bara torsdag, en dag närmre helgen

Träning idag vilket var skönt. Ett litet träningsläger i april är bokat, tror det behövs om vi ska komma samman som ett lag. Har fått ont i magen också, inge bra. Blir till att koka te och bli varm. Har inget mer att säga. Eller jo, imorgon är sista idrottslektionen med vikare innan vår riktiga lärare kommer tillbaka, får se till att njuta.


jag är duktig minsann

Längesen man hade jeans nu, men strumpisar är såå mycket skönare :D


jeans, ginatricot
linne, h&m
tjocktröja, jeppes

friluftsdag

Blev till slut att jag vandrade en mil med robert och trulls, de andra planerna sprack men det gjorde inget. Fick mig ett gott skratt av de två pojkarnas uppfattningar och tankar, sjuukt hur olika vi tjejer och killar är. Då detta slaskväder har förstört större delen av mina skor fick jag ta på mig ett par halvtrasiga tygskor. Inte bra, på fredag blir det en snabbis till jakan för inköp av skor, strumpisar och något till kvällen, kanske. Fyfan vad jag fryser!
 


reality

Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va din verklighet



kärlek på La Redoute

Du är en dröm, alldeles för söt för mig
Du är så perfekt, jag skulle kunna dö för dig



top model och prommis

Ska bege mig till mika för lite tv-tittande och efter det ska vi förmodligen ut på en promenad. Snacka och sånt bra. Likee :D

jag bara råkade

Kände mig så himla ofräsh  när jag kom hem att jag bara hoppade i mjukisbyxorna. Det känns som att jag gått runt och luktat matsal hela dagen. Det är det värsta jag vet och det riktigt sätter sig i näsan så jag känner ingen annan lukt. Så ge mig lite medkänsla för att det inte blir någon bild idag. Och mitt hår e bara tovigt nu. Fröken positiv tackar för sig!
 

att båda ni va sjuka gjorde inte saken bättre

geometri here i come!

Hemma från en lång dag i skolan, va en riktig pina att gå upp tjugo i sju imorse, usch! På första musiklektionen fyllde vi i ett papper och fick sen gå därifrån, kändes riktigt onödigt när man stressat så. Det blev till att gå runt och göra ingenting med jocke i en och en halvtimme. Annars bara vanliga lektioner. Nu ska jag sätta mig och göra lite matte, känner för att vara lite ansvarsfull då hela förra veckans mattelektioner gick bort. Ciao

the book

Jag älskar citat. Och ordspråk och bara fyndiga och kloka rader från låttexter eller tankar jag själv skrivit ner. Sådant som verkligen kan ge en tankeställare, tolkas på olika sätt, beroende på person. Jag har samlat på mig en del som jag nu ska börja göra en bok av. Eller bok och bok, en samling av citat och betydelsefulla ord som ger mig inspiration. Kanske låter löjligt men jag bryr mig faktiskt inte. Det här är något jag själv vill och alltid tänkt att göra. Då har jag allt det fina samlat på ett och samma ställe. 
  

ett stycke fotboll

Nu ska jag börja klä mig för träning, sedan på med mina hörlurar, pumpa på musik (touch you right now) och bege mig mot träningen. Tror att fys står på schemat men det är väl bara att köra på, i'm not a quitter!

kolla kolla

Håller redan till mitt löfte. Eller löfte och löfte var det väl inte men ett försök.


tröja, ginatricot (Ny)
t-shirt, ginatricot
strumpbyxor, h&m
väska, h&m


måndag

Skoldagen rullade på, vikarie på matten och därefter en lång lunch följd av datakunskap. Gud vad tråkigt det är, eller det är de flesta lektioner men jag har roliga människor runt om vilka gör det värt mödan att gå upp på morgonen.
Det värsta på måndagar är att jag måste vänta på bussen i en halvtimme när jag ska hem. Därför (som idag) blir jag extra irriterad när bussen inte kommer och jag står där med mina genomblöta skor och iskalla tår. Fy för idag!


end of the week

Hey folks! Det har varit usel uppdatering och bildvisning i bloggen under helgen. Men jag hoppas ni har förståelse med att större delen av tiden går åt att packa, efter nästan 16 år är det mycket man samlat på sig och måste gå igenom när man till slut ska flytta. Och kvällarna går oftast till mina vänner. Men jag ska försöka gottgöra er i veckan, sov gott !

one way or another

Det blev en tripp till komethallen och guud vad skönt det var. Även om det kanske inte syns så mycket men men. Nu sitter jag hemma hos jocke, händer inte så mycket men ett skönt avslut på veckan. Det blir lite deep-talk men också jävligt mycket flumm. HAH xD





BTW!  Ingen samhällskunskap imorgon, wiiie :D

söndag

Det blev en lugn myskväll med malin igår, pratade och tog igen, sånt som behövs emellan åt nu när vi ses allt mer sällan. But i love her anyway! Nån gång idag ska jag träffa jocke, men ska nog checka med mika om hon vill ta en sväng till solariet, börjar känna mig sådär äcklgt blek, USCH! Ha en trevlig söndag, vila ordentligt nu inför kommande vecka.

what comes around

Det blev tre vändor och nu stänger vi affären för idag. Ska snart till ikea med mami och därefter hem och duscha. Gårdagen kan väl beskrivas som impulsiv. Drog till akalla med mika vid nio för att möta upp några killkompisar och sen dra vidare på fest. Dock var det inget drag så vi åkte hem till jakan och mötte upp johanna och bella som var på ett annat ställe. Helt klart godkänd fredagkväll!
Nej nu ropar mamma, ciao!

storrensning och debussy

Hemma hos familjen S spenderas även denna helg åt att rensa och packa. Jag och mamma ska nu ta första svängen till tippen, lär ju bli många sådana idag. Hör av mig när jag får tid!

destination unknown

Efter en lektion, jobb, en tur på stan och två papercuts senare är jag hemma. Helt ok dag, var den slutar vet man aldrig? Man har ju sina önskningar. Ni kan ju fetglömma outfiten idag, har redan hoppat i mina mjukisbyxor :D

I did it before and I'm doing it again

Ta emot, lyssna för här delar jag med mig av något alldeles extra av den bästa.
 


nu ska en viss jag gå och sussa

Jag kan ju meddela om att svenskan blev klar för läääänge sen. Oouff, grymt skönt.
Imorgon är det bara franska som står på schemat så det blir väl lite mer än en timme i skolan, sånt gillar vi. Sen bär det av in till mammas jobb för lite extrajobb, cashflooooow. Godnatt

jag har mig själv att skylla

Jag lär tillbringa min kväll framför datorn och då menar jag inte framför en massa msn-konversationer och facebook, utan framför word, Microsoft word. Nu jävlar ska reportaget bli klart, även om min svensklärare inte är i skolan imorgon och kan ta in dom. Det lär väl bli ett besök hos glosboken.se (jaa, kalla mig tönt eller nåt för att använda glosinlärningsprogram men jag är ett levande bevis på att det funkar) då jag har x antal pissglosor i franska. ÅH!
 

det svåraste är nog att fylla allt på 2 A4 :S

ge mig vår bara!!!!!!!!!!!!

Jag gillar inte när det det snöar och töar om vartannat. Usch för slask!

tröja, pappas
strumpbyxor, h&m

soft torsdag

Riktigt härlig skoldag, mycket skratt och sånt. Började med en chill idrott och därefter lunch på tasty's (vad gör man annars under en rast på tre och en halvtimme?) Sedan var våldgästade vi (jag, anna, nastasia) jocke där även trulls befann sig. Vi va där ett bra tag och gick sedan tillbaka till skolan för en timmes engelska.
Det börjar arta sig, jag börjar hitta mig själv och mina vänner i klassen.


could would and should

Misslyckad träning skulle man nästan kunna säga, planen var täckt av is så det var inte det lättaste underlaget att spela på. Men jag har faktiskt spelat på värre, tro det eller ej! Skönt att få springa av sig lite i alla fall. Jag känner att jag borde göra klart svenskan nu men samtidigt gillar jag att ha pressen på mig. Kanske ska ta mig i kragen och göra vad som är rätt ändå.
 

see ya later allgator

Efter att ha avnjutit ett avsnitt av gossipgirl ska jag nu dra på mig träningskläder och knyta fotbollsskorna inför en träning. Gotta love it!


tänkte bara säga..

..Mimmie, jag sluter fred nu. Har världens skuldkänslor nu när du har blivit sjuk. Gårdagen kan inte ha varit lätt.
 

favorit i repris, rutig skjortklänning idag

Skola idag, två lektioner. Jag vet inte vad som har hänt, helt plötsligt är alla lärare sjuka eller hemma med barn så vi får sovmornar och slutar tidigt riktigt ofta. Kanske inte så bra ändå, när nya schemat är som det är så det är väl lika bra att vänja sig vid att detta är ett "once in my three years at jakan-thing". Skönt är det i alla fall. Måste ta tag i svenskareportaget nu, ciao!

hanging in the air

Det slog mig nu. Efter snart sexton år är det en månad kvar. En månad kvar hemma.

Återigen drömmer jag mig bort...



försvinn slask, försvinn!

Dagen har rullat på, stressade i onödan imorse då jag inte fått meddelandet om att engelskan var inställd. Ja!

vit t-shirt, ginatricot
munkjacka, h&m
strumpbyxor, h&m

jag säger ju det, inspirationen är puts veck!

du passar mig som handen i handsken


 

jag sa ju att jag var fast

Någon, vid annat namn jag själv har varit lite busig och bara sådär kirrat twilight. Nu drömmer jag mig bort...




sorry folks

Förvänta er ingen outfitbild idag, kreativiteten är inte på topp. Jag gillar inte dessa övergångsperioder, när man tröttnat på allt det gamla men då det samtidigt är för tidigt för nytt. Lägg kvinnoveckan på detta och allt blir ännu värre. Har i alla fall börjat med brödtexten till reportaget så någon nytta har jag gjort idag. 
 


 

ironi när det är som roligast

Ja, då var man hemma igen, en timme och en kvart i skolan idag, inte illa! Datakunskap var inte alls spännande, snarare dötråkigt. På dagens lektion fick vi lära oss hur man skrev och redigerade ett word-dokument, galet svårt. Jag visste nästan inte var jag skulle ta vägen. Kom hem till ett tyst hus, vet inte riktigt vad jag ska göra, svenska-reportaget kanske...

datakunskap

Skulle börjat nio idag men fick ett trevligt sms igår där det stod att samhällskunskapen var inställd. Härligt tänkte jag och älskade tanken av en längre sovmorgon. Vaknade utvilad imorse med x antal sms där det stod att även matten var inställd. Wiho! Så nu börjar jag halv ett med datakunskap, spännande med ny kurs.  Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig :S



urladdat duracellbatteri

Är helt slut nu, träningen var krävande men guud vad härligt! Nu ska jag snabbt göra sk-läxan och sedan kolla på sex and the city. Skola imorgon, blääää, nytt schema och allt (hejdå till mina fredagar). Ända positiva är väl att vi får lite nytt folk i klassen. Nej nu kör vi på effektivt, snabbt snabbt snabbt!


söndag

sorry, ingen outfit idag inte. Har gått runt i pyjamas hela dagen och packat och rensat. Tre svarta sopsäckar och några papperskassar fylldes och man ser fortfarande ingen skillnad. Men det är skönt att bara slänga bort allt som man inte använder. Ska snart iväg på träning så det blir att byta om och packa väskan snart. ciao!

bio

Det blev Twilight, såklart! Och den va riktigt bra så även jag är fast. Allt började med turer in och ut i de flesta affärer, därefter en mysig middag och sedan ännu mer spring i affärer. Det roligaste var såklart gubben på bion som satt och skrattade och pratade för sig själv och gav roliga kommentarer hela tiden. Det har varit en riktigt härlig helg och allt slutar i en träning imorgon, fyfan vad skönt!


svart tröja, h&m
kjol, sytt själv
strumpbyxor, h&m
klocka, ur&penn
väska, primark

Nu blir det film med bror!

Im a fool for having ever let him tempt me

If I saw myself trough someone elses eyes, would I see me?



skrattattack

Gårkvällen stavas K-U-L! Det var galet längesen jag skrattade så mycket, fick nästan ont i magen. Var hos jessica med henne och vicky och pratade massa. Ikväll blir det bio med flickorna, en försenad julklapp till oss allihop. Troligtvis håller vi oss riktigt tjejiga och kör på twilight, vad annars liksom? Annars är det packning och rensning hos familjen S som gäller.

gårdagens

Jag sa sen men det blev idag, mörk bild dock...

oversize skjorta, ginatricot (jessicas)
strumpbyxor, h&m
klocka, ur&penn
väska, esprit

det kommer faktiskt en outfitbild seeeeeeen

Min dag har varit väldigt blandad. Började med skola och därefter tandläkaren igen, detta besök hade dock ingen koppling till gårdagens utan idag var det en vanlig årskontroll. Sedan mötte jag upp nicole och hälsade på några gamla lärare, hookade upp olivia och gick och satte oss på ica. Efter lite mer än en timme gick olivia men jag och nicole satt kvar länge, snackade om precis allt. Hon är något extra den tjejen, verkligen. Hemma nu och ska städa lite i brorsans rum, han kommer hem efter två veckor i egypten och någon *host* har i hemligthet sovit i hans king size bed. ciao


att plugga eller att inte plugga?

Vet ni? Nu ska jag kirra en ansiktsmask, sen hoppa in i duschen och efter de ska jag mysa ner mig i sängen och läsa lite ekonomi. Jag vet, det sista lät kanske inte så kul men jag hade tänkt vara lite duktig för att sedan kolla på sex and the city. Visst, jag hade ju kunnat göra allt i omvänd ordning men jag känner på mig att det finns en risk att jag rent ut sagt skippar ekonomin totalt då. Hmm, det tål att tänkas på..

moving forward


Och allt som hänt
Det glömmer vi
Den tiden är förbi

casual thursday

Jag kör på med en sån här idag igen, vem vet, jag kanske kör veckan ut? Nu blir det dock megaplugg, nu kör vi!


svart linne, ginatricot
svart lång tröja, h&m (jessicas)
strumpbyxor, h&m
klocka, ur&penn (behöver jag säga att jag älskar den?)
väska, esprit

äntligen hemma

Palla att jag satt uppe till ett och gjorde klart engelskaläxan och sen visar det sig att lektionen är inställd idag. Och på de ville min svenskalärare inte ha in läxan som jag kirrade igår. Och på allt detta försov jag mig imorse, min klockan ringde aldrig och det resulterade i att jag sprang runt och letade efter både gympagrejer och skolsaker. Visste inte heller vad jag skulle ta med mig för kläder då allt låg i en enda röra. Kanske är dags att rusta upp lite? Jag kom så småningom iväg och kom inte allt för sent. Besöket hos tandläkaren gick snabbt och smärtfritt, sånt gillar vi!

efter en läxa kommer en annan

Nu har jag precis avnjutit en delicatoboll av finaste sort. Tänkte att det var okej då en viss jag har avslutat kursen naturkunskap a med ett mvg i slutbetyg. Tjoho! Men nu är det färdigfirat och åter igen ska jag begrava huvudet i mina böcker. Svenskan är gjord, dock har jag ingen aning om jag har gjort rätt men vem bryr sig egentligen, riktiga läxan ska in nästa vecka. Jag ska ändå till tandläkaren imorgon på hennes lektion så hon har ingen chans att skälla på mig. Nu tänker jag ta mig an engelskan, let's do it fast!

 

efter fyra träningar i rad är jag lite halvmör nu. taggad för söndag ändå!

drama, bnp, oui oui, överbefolkning, translate

Det är en salig blandning i läxor jag har. Svenska, samhällskunskap (grr), franska, geografi och engelska. Har träning om cirkus två timmar så jag hade tänkt blanda ihop en islatte och köra på och försöka hinna så mycket jag kan. Alltid något, eller hur?


Jag överlevde

Påpeka inte att mitt hår ser gult ut, normalt sett eller irl ser det verkligen inte så ut, jag har mitt folk som kan intyga det. Påpeka istället hur dum svenskaläxan är..


vit tröja, ginatricot
kjol, sytt själv
strumpbyxor, h&m
klocka, ur&penn
väska, esprit


morgondagens bekymmer

Vad ska jag ha på mig imorgon?! Jag hatar när allt man äger känns överanvänt och tråkigt och när vissa plagg, som annars är helt perfekta, helt plötsligt får en att se ful och obekväm ut. Det är lika bra att få det överstökat nu, även om jag helst vill gå och lägga mig. Men gör jag det kommer jag aldrig att somna... Dessa kvinnliga problem, ibland önskar jag att jag var kille, eller i alla fall hade en annan garderob. Nu blir det till att leta upp något passande. Ni lär väl få reda på om jag lever eller inte imorgon. Tack för idag

när jag ändå är på gång

Jag vet inte om detta uppskattas men min fantasi är inte så livlig, som sagt, ta vad ni får.
 
tunika/t-shirt, monki (fått av malin)
strumpbyxor, h&m
kofta, h&m (felix)
väska, esprit
klocka, ur&penn

Mina måndagar kommer att suga framöver

Japp, precis. Jag har alltid börjat halv tio på måndagar med en samhällslektion på lite mer än 60 minuter. Idag fick vi veta att de från och med måndag kommer att utöka denna lektion med 30 minuter, vilket gör att vi börjar nio. Visst, det kunde varit värre, vi kunde börjat ännu tidigare men tanken på att varje måndag, efter en skön helg, sätta sig vid skolbänken med en jäkligt lång samhällskunskap får mig att spy. Till råga på det har vi börjat med ekonomi vilket nog helt seriöst måste vara det tråkigaste ämnet som finns. Död åt måndagar!

mikro, makro, bnp, lågkonjuktur, inflation, suck...


jag är inte den enda som har tråkigt på lektionen

for you, I would do anything

Sometimes I find myself thinking. Thinking of what I've done to deserve someone like you.

You will probably never understand how much you've come to mean to me this past year and how much i appreciate all the things you do, the little things and the huge ones.   Because I do. Even though I'm stubborn and afraid and sometime don't always do as I'm told. But I love you. I love you for I can be myself around you. I love you because I can show you vulnerability. I love you because you don't hang up the phone when I only cry and can't bring myself to speak. I love you because no matter how far away you may be, I feel as if you're walking beside me, every minute of the day. I love you for everything.♥


när allting inte längre är som det ska


Inte nog med att jag har ett stort blåmärke på knät, jag är jävligt irriterad också!

dagens?

I brist på annat slänger jag upp en sån här, take it or leave it.

vit t-shirt, ginatricot
strumpbyxor, h&m
kofta, jeppes
klocka, ur&penn
väska, esprit

naturkunskap a, check!

Då var man klar med naturkunskap för detta läsår, ämnet avslutades med lite frågor och sånt, total waste of time! Döenkelt. Jag och maja skrattade oss mest igenom den lektionen. Ikväll är det träning igen och jag är någorlunda taggad, skönt att graderna stiger nu. Märkte när jag kom hem att snön var helt borta, så var det väl ändå inte igår?
Jaja, nu blir det chill.



söndag

Inte mycket till uppdaterande idag. Träning idag vilket var megaskönt, två timmar med konstant springandes fram och tillbaka kändes och jag är fortfarande helt slut, har en obotlig huvudvärk och vill bara sova. Tillbaka till skolan imorgon, suug, jag ahr verkligen helt tappat lusten. Ge mig vår bara!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009

Jag tror verkligen på att detta år kommer att bli super, med denna start känns allt redan lovande. Jag har alla mina vänner precis där jag vill ha dom, nära mitt hjärta. Inga intriger, inga småbråk och framförallt inga missförstånd. I fotbollen ska det bara gå framåt, jag är taggad för vad våren kommer att bjuda på, vad jag kommer att bjuda på. Familjenproblemen lär väl stanna kvar tror jag, "the big problem" lär ju knappast försvinna men med flytten hoppas jag på en ny start. Förhoppningsvis underlättar det lite i alla fall och med några knep ska jag inte låta det påverka mig. Sedan är det ju detta med kärleken. Jag har alltid varit hopplös, jag tror på allt i filmer, det överromantiska. Kyssar i månskenet, promanader längs vattnet och hålla handen, små söta och betydelsefulla ord...Kräsen skulle jag nog kalla mig själv men jag är väl medveten om det och ändring ska det bli. Även om jag nog alltid kommer att drömma mig bort till Pretty woman-scenen då Richard Gere heroisk klättrar upp för brandstegen, trots hans höjdskräck, och frågar "so what happened after he climbed up the tower and rescued her?" och Julia Roberts svara tillbaka "she rescues his right back" och det hela slutar i en filmkyss. Men det är ju alltid viktigt att drömma. Det jag tycker är skönast är att jag inleder detta år utan några romantiska känslor, just att jag faktiskt känner mig så öppen och fri. Varför brådska? Jag kommer ta allt som det kommer, låta allt komma till mig och inte jaga efter något. Jag lämnar allt till ödet.



q-tiime

Nu ligger jag och olivia och chillar framför sex and the city och mår fett illa. 
Idag har det inte hänt så mycket, födelsedagsfirande för farmor med en massa släkt som man inte kände. Kom därifrån vid fyra och kvällen har nu spenderats med olivia. Bättre än så blir det, men hey, jag är mer än nöjd!

gästinlägg av olivia ;>

eftersom att min egen blogg är nedlagd så snyltar jag lite på ellens ikväll - enjoy people! 
 idag har varit en förhållandevis tråkig dag,
har suttit framför tvn typ 75% av dagen, men nu är jag alltså med ellen hos ellen ;D
ikväll ska vi typ, äta oss tjocka och chillerilla,
 vi bakar just nu cookies och har redan köpt massor av godis och chips hihi (a)
imorgon ska jag plugga biologi, (hjälp mig gud!) och typ träna ^^
men ehm nu ska jag äta godis med ellen puss å kram skumbanan :D <33


good news

Min älskade mobil är lagad och ligger och väntar på mig i Barkarby. Snart kommer bilder i bloggen folks!


glitts and glamour

ååh, gud vad ball!



fredag

Godmorgon, snart ska jag då till skolan och ha franska i lite mer än en timme. Roligt? Njäe, inte speciellt då jag somnade straxt efter två och är i stort behov va sömn. Men, jag ska väl klara mig genom dagen i alla fall. Hlegen väntar inga överraskningar, blir lugnt tror jag vilket känns skönt, även fast jag har haft lov. Jaja, nu ska jag hoppa i nåt mysigt och kanske för en gång skull slippa springa till bussen. Trevlig fredag!

det är över nu

Det slog mig att det är över nu, alla dagar, veckor och månader som jag lagt på dig är till att glömma. Eller nej, inte glömma, utan ta lärdom. Det är med en stor lättnad som jag kan intala mig själv att känslorna inte finns där längre. Allt känns bara så slöseri med tid, det är väl nu jag insett vad du egentligen går för och hur du är. I slutändan var det jag som vann i alla fall. Medan du står kvar där utan några vid din sida går jag vidare och har alla kvar. Tro inte sen att du kan komma tillbaka och låtsas som att allt är okej sen när du har tröttnat, du har valt andra saker före mig och oss andra allt för många gånger. Du måste ju fatta förr eller senare. Tycket nästan synd om dig men du har själv orsakat det. Hejdå

still no pictures

Första dagen i skolan var väl helt OK. Drog sen till jakan och köpte mat och hoppade sen på tåget till mami. Idag packades 500 goodiebags och vi är klara nu. Det bästa var ju att man fick ta av allt som blev över så hello ansiktsmasker och krämer i dussintal!
Imorgon har jag bara franska så jag går bara lite mer än en timme, känns onödigt men det är väl ändå viktigt på nåt sätt i alla fall. Fortfarande inga bilder, skyll på mika, hon vill inte skicka.

du kan få mig så lätt



One look at that smile and I'm all yours
Will you just smile at me again?

goddiebags in my ass

Idag for jag och mika in till mammas jobb. Vi var väl framme vid ett och började då packa upp massa sminkgrejer och lite mer, en timme senare började vi packa goodiebags. Ringde dit pillis och fredrik då det var några som inte dök upp och så höll vi på till sex. Galet jobbigt, 1500 påsar skulle packas och vi hann väl hälfen. Det värsta var väl att det inte fanns så mycket plats att ställa alla kassar så hela korridoren var packad. Ska in imorgon efter skolan igen och fortsätta, förhoppningsvis blir vi klara då. Nu är jag bara trött och har ont i fötterna, lite smått ångest inför skolan imorgon men fick reda på att idrotten var inställd. Tråkigt men jag gillar inte min hippie-lärare. Känenr att jag bara svamlar, ciao!

Nytt åt, nya förändringar och förbättringar

Jag tror inte jag är ensam om att hålla med om att min blogg ser rätt tråkig ut, en massa text hela tiden. Det saknas foton, rejält med foton men då mobilen är på lagning och kameran är med brorsan i egypten så är problemet svårlöst. Men liksom att ni förstår att det är något jag måste ta i tu med. Ha tålamod folk!!!!!!

tisdag

Åter en natt men för lite sömn. Och på det lägger vi på en uppstigning klockan 08.57 för en morgonpromenad med mika. Därefter blev det frukost hos henne och satc hela dagen, somnade även x antal gånger. Nu trodde jag att det skulle bli träning ikväll men den var tydligen inställd så ska försöka träffa anna istället, awesome!
Lär troligtvis sova mycket gott ikväll och imorgon blir det till att jobba på eftermiddagen på mammas jobb, ciao

booooooooooored

Nu har jag tröttnat på den här kylan! Att det vita på marken faktiskt inte är snö, utan frost borde ju vara ett tillräckligt bevis för att det är för kallt. Nu när allt det roliga under vintern är över kan vi ju lika gärna få vår nu, tror inte många skulle klaga.

Än en gång har jag lyckats sova bort en stor del av dagen, måste verkligen sluta med allt SATC-tittande på nätterna. Nej, nu blir det plugg och dusch, roligt roligt!


söndag

Hur sjukt det här än låter känner jag verkligen att jag behöver komma tillbaka till skolan, få rutin på allt igen. Inte för att något speciellt har hänt, eller det har det väl, inget allvarligt så oroa er inte. Behöver bara få annat att tänka på.

update

Finns inte så mycket att skriva om, tillbringar mina dagar med mina vänner, preci som det ska vara. Igår kväll blev det chill hos nån men fiffi, nicole, anton och micke, hemma innan ett efter en vild åkfärd. Nu ska jag bege mig till fiffiluran och umgås. Det ryktas om att vi ska laga mat åt en viss nicole som är på jobbet. Vi får väl se...

årsresumé

Ja, 2008 har passerat och jag fortdätter att blicka framåt. I ryggsäcken bär jag med mig framgångar och motgångar, likaså misstag och lärdom. Året har varit grymt, träffat massor av nya människor och stött på olika personligheter. Väntar förväntalsfullt på vad 2009 kommer att bjuda på!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

 JAPP

2. Höll du några av dina nyårslöften?
 jag tror inte jag hade något

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
 nej

4. Dog någon som stod dig nära?
 nej, tack och lov
5. Vilka länder besökte du?
 Danmark och England

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
 ja

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
29/1 : Fick reda på av min tränare att jag blivit utsedd till årets spelare
5/3  : Fick ta emot priset för årets spelare
9-13/3 : Klassresa!
2-6/4  : Danmark med laget
17/4  : Min födelsedag
8/5  : Balen
10/5 : Tjejmiddag
23/5  : Spex
13/6  : Skolavslutning
26/7 : På en båt i mälaren med vänner
26/9 : Match mot sollentuna, min bästa match
11/10 : Malin <3
11-14/10 : London med mika
30/10 : Fest i hässelby
3/11 : Bästa dagen i mitt liv, m<3
12/12 : Julcupen, fick spela med fotbollsklassen och blev målskytt
31/12 : Bästa nyår! Höjdpunkten? Nyårskyssen kanske...
 
8. Vad var din största framgång 2008?
Jag insåg verkligen min passion för fotbollen

9. Största misstaget?
 Jag har väl sagt lite sjuka grejer

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
 Förkylningar mest

11. Bästa köpet?
Jeansjackan och mobilen
 
12. Vad spenderade du mest pengar på?
 kläder!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
 Värmande ord från folk och mina vänner såklart

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
 Mike and the mechanics-looking back over my shoulder
Jack johnson-better togheter
Lars winnerbäck-tidvis
Lars winnerbäck-kom änglar
Gavin degraw-she holds the key
Gavin degraw-just friends
Maroon 5-she will be loved
Lady gaga-pokerface
Britney spears-circus

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 Jag har nog varit mer ledsen men samtidigt haft fler lyckliga stunder än tidigare åt

16. Vad önskar du att du gjort mer?
 Försökt räcka till och vågat chansa mer

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Hållit saker tillbaka

18. Hur tillbringade du julen?
 hemma med familjen

19. Blev du kär i år?
kanske, kanske inte
 
20. Hur många one night stands?
 
inga

21. Favoritprogram på TV?
 
scrubs, grey's anatomy, sex and the city, beverly hills 90210

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
 Tror inte de

23. Bästa boken du läste i år?
 


24. Största musikaliska upptäckten?
Jag gick tillbaka till gamla favoriter, lars winnerbäck och gavin degraw

25. Något du önskade dig och fick?
ja 

26. Något du önskade dig men inte fick?
 
ja men inget konkret

27. Årets bästa film?
sex and the city
 
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
 
blev uppvaktad i skolan av undebara vänner

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
 
mindre stress och krav på mig själv

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
 
våren= jeans och tjocktröja
sommaren=klänning och jeansjacka
höst/vinter=strumpbyxor och tunikor

31. Vad fick dig att må bra?
 
fotbollen och mina vänner

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
 
Penn Badgley

33. Vem saknade du?
 
F

34. De bästa nya människorna du träffade?
många!


Nyår

Tack! Tusen tack, året 2008 slutade med årets bästa dag och med dom bästa, nästan alla mina vänner samlade tillsammans. Det här är oförglömligt!

RSS 2.0