lördag

Matchen gick väl okej, försökte men allt gick inte som jag ville. Lite svårt då deras spelsätt är raka motsatsen till vårat. Bilfärden dit och hem var iaf otroligt roliga, åkte med line och hennes familj, asså skönare får man leta efter!! Ikväll ska jag nog bara mysa i sängen och kolla på hata göteborg, sen har jag väl gjort allt på min lista? Nej, mitt cv, aja får försöka skriva det personliga brevet imorgon innan matchen och skicka iväg det, god kväll!

fika 3

Idag bar det av på fika, blev tasty's igen. Jag och olivia satt väl i ungefär två och en halvtimme, fikade och pratade, myyyys. Har käkat middag och ska nu göra mig iordning, match ikväll och jag är lite nervös. Men vi höres, ciao!

godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, kvällen har varit rolig med härligt folk. Imorgon blir det fika med olivia. Sov gott!


Du är som en andra bror för mig, jag kommer aldrig släppa taget om dig

dunk dunk

image196 Angående rubriken så är de inte musik jag pratar om, utan mitt öra. Efter att nu ha väntat tre år på att hålet skulle växa igen har jag äntligen tagit ett nytt, hoppas det håller sig denna gång. Nu blir det chill framför tvn, ciao!







oooouff!

ja, det säger jag bara, nästan en timme so och jag klarar mig galant, skriva ner allt kan jag göra nån annan dag, det viktigaste är ju ändå att det sitter i huvet. Presentationen är på g, har en tanke på hur jag vill göra så det känns grymt skönt, lite annorlunda än vad man brukar göra om man säger så, resten förblir en hemlighet tills vidare ^^

image195
Vi kör en segerbild på de, nu är jag taggad!

fredag

Idag har jag planer, först plugga och sen ska jag ta hål i örat, marika kanske hänger med som mentalt stöd men även hon hade planer på att kanske ta ett hål. Vi får se. Nu jävlar ska jag ta tag i so:n, ciao!

tröjan

Då jag inte är något proffs när det gäller foto och kameror så får ni nöja er med amatörbilder.
  


stadsbesök

Det var en mysig dag vi hade, jag, marika och irma. Tog en fika i kungshallarna där vi satt ett tag och snackade och for sedan runt och letade efter något att ta med hem. Jag hittade min tröja, galet skönt! Nu är det bara jeansen som saknas men ska kolla om mamma vill åka nånstans med mig i helgen.

image192

hunger!!!!!!!!!!!

Åh, min mage skriker efter mat! Hade varken ätit lunch eller middag innan träningen och nu känner jag bara hur hungern väller över mig. En liten minifralla för 20 spänn (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) fick jag i mig men den vill jag helst glömma, äcklig som bara den. Nu är jag hemma från träningen, grrrrrrrymt bra igen säger jag bara, så jävla härligt. Två matcher ska jag spela i helgen, inlånad av 93:orna på lördag och match med laget på söndag, busy busy. DINNERTIME!

bråttom

Hinner inte plugga so nu, gud vad jag hatar att jag skjuter upp det hela tiden. Ska in till staden och möta marika och irma på en fika. En tripp runt i affärerna går nog inte att undvika, nya svarta jeans ska inhandlats då mina nuvarande sjunger på sista versen, eller dom sjunger nog inte alls, kan inte använda dom mer. Så nu blir det en snabbdusch och sen far jag, ciao!

thank you

Tack:
Marika, Ludde, Ragge, Tor, Adi
Galet rolig kväll som slutade i seriösa samtal, ni lyfte kvällen till en helt ny nivå, skönt att vi alla pratade ut, like you a lot!

våfflor

Jo, våffeldagen var igår men jag hann faktiskt inte med att göra några. Istället gjorde jag några idag till mig, pappa och bror, vi var/är dom enda som är hemma. Gott var det iaf! Nu ska jag sätta mig framför tvn en stund och försöka få lite so gjord, har lite på känn hur det kommer att gå...

272829-191

onsdag

Nu är jag uppe, äntligen! Hade satt klockan på halv tio så jag är lite besviken på mig själv. Idag hade jag tänkt ta tag i so:n, skulle vara skönt att ha den helt klar så jag bara behöver läsa igenom den sen. Ska även försöka mig på en långpromenad, nån som vill följa med?

Absolut kärlek

I ett försök att få ihop två personer....
image188

när folket är envisa...
image189

då var det bestämt, nu har vi en framtid som matchmakers
image190

se upp för oss, om tio år är vi där!

ååååååååååh

Gud vad härligt, faan vad skönt! Allt satt i slutet av träningen då vi körde match, länge sen jag var så taggad. Och finns det något bättre än när ens tränare ropar imponerat 
ooh, härligt!, när man dribblat av två spelare och placerat bollen i bortre hörnet med vänstern? Ge mig fler sådana här dagar, jag älskar dom!

image187

mys med marika

Hade inget att göra så jag och marika tog bussen till jakobsberg. Skulle pricka av punkten "köpa den dösnygga tröjan på hm" men  den fanns inte. Istället strosade vi runt i butikerna, tog en fika på tasty's och satt och snackade hur länge som helst.

Nu ska jag kolla på film innan det är dags för träning, planen är plogad och fin!!!!!!!!

byxa.blogg.se

Gårkvällen sitter fortfarande i och ger mig ett leende att börja denna dag med. Tänk vad roligt man kan ha med en tändare, sitta och försöka göra hjärtan med lågan och bränna strumpor är bara några exempel. Och mensätaren, hur skarrig får man va!!??!?!!?!? :o Men höjdpunkten var antingen klockan jag ritade eller göteborgskämtet. Tyvärr er andra läsare för att ni inte har någon som helst aning om vad jag skriver om, annars hade detta inlägg varit roande för er också.

HEJS

jesspess

Kom hem från jessica för ungefär 45 minuter sen, gud vad roligt jag har haft de, väl behövligt säger jag bara!

Jag: Har du sett hata göteborg?
Jessica: Nä
Jag: Okej, var den bra?


Nu tackar jag för mig, godnatt!

annandag påsk

Ja, då var påsken över, likaså vistelsen för moster och morbror, tror deras plan gick vid ett så dom har nog landat nu. Idag skulle vi egentligen ha spelat match men pga av vädret blev den inställd, tråkigt då jag såg fram emot att få röra på mig. Istället ska jag träffa jessica snart, borde kanske ta en turbodusch innan, gaaah, nu blev det stressigt! ciao

changes

Såg precis att det har blivit ändringar angående träningslägret som jag/vi åker på den 2 april. Istället för köpenhamn åker vi ända till thyregod på jylland! Fatta, hela 13-15 timmar bort från viksjö, åh, vad skönt att få komma bort, vara ute på plan och bara springa så mycket jag vill, springa för livet...

to do!

image161

vara med jessica
so-redovisning
köpa den dösnygga tröjan på hm
laga kläder
träna
bio med mamma (?)
se "hata göteborg"
skicka iväg mitt cv
gå promenader / rensa tankarna
chilla vilt med jeppe och felix






påskdagen

Hemma från en tur till ikea, hittade inte mycket, det var mest mamma, och moster som kollade. Dagen framöver är oplanerad, vet inte riktigt vad jag ska göra. På lovet har jag inte heller mycket planerat, har träningar som vanligt och ska vara med jessica på tisdag. Annars blir det att plugga so, planerade redovisningen igår så nu är det bara till att läsa på, tror det kommer bli bra. ciao!

du e roooli

Under gårdagens omgång av familjegeni.

jag: Vilket punkt är alltid mitt ovanför huvudet?
morbror: g-punkten?

påskafton

Godmorgon, är uppe lite tidigare idag och vädret är perfekt. Vi ska in till stan och strosa runt på södersmalms gator, härligt. Vi kommer väl hem i eftermiddag och då blir det att leta efter påskägg, vi håller på våra traditioner. Vi höres, GLAD PÅSK förresten!

långfredag

Nu har våra gäster åkt, eller morbror och moster är fortfarande kvar i några dagar till. Dagen har bestått av en otroligt mäktig påsklunch, fortfarande mätt. Nu ska dom andra äta ost och kex och dricka vin men jag ska bege mig till västra en stund, behöver komma ut känner jag. Nu ska jag hoppa ur dagen outfit (skjortklänning och leggings) till något mer bekvämare, hare bra, ciao!

du vet att jag har skrivit den till dig


Den är stark, hållbar och allt jag vill
underbar, ändlös och ändå lite till
skitsnack, sorg och när vi klagar
den tar sig genom dessa jobbiga dagar
vi sa föralltid, vart än livet oss bär
med dig vet jag vad riktig vänskap är



present

Nu har folket (utom, jag, pappa och bröder) gått och lagt sig, utslitna efter dagens bestyr. Själv är jag en nattmänniska så jag är nog vaken ett bra tag till. Känner att den glada, härliga påsken är påväg, även om inte vädret hänger med så börjar våren kännas i kroppen, lovely!

image185
Fick en gullig påskpresent av morbror och moster, tack!

skärtorsdag

Rosa torsdag, låter inte det glatt och trevlig? Min dag har väl varit raka motsatsen men med små guldkorn här och där. Har kännt mig ganska borta, vet inte vad jag ska säga eller göra. Positivt idag var att vi slutade 13.10 istället för 15.30 vilket kändes skönt, det var behövligt. Moster (förebild) och morbror (bästaste bästa!) kom imorse när jag var i skolan. Har dock inte träffat dom då dom for iväg till solna centrum med mamma, så det är ganska tyst hemma nu. Det är så skönt när dom är här, allting blir så mycket enklare, dom är så lätta att vara med. Ha det bra tills vidare!

funderare

Just nu känner jag mig så jävla sviken! Jag trodde att jag tydligt hade visat var jag stod, att jag alltid fanns där och jag fick responsen bekräftad. Jag har försökt och försökt men inte ett jävla skit har jag fått tillbaka, var allt bara förgäves? Ska jag sluta bry mig, säga nej hela tiden, vad ska jag göra?, för just nu, i denna sekund känner jag mig så otroligt otillräcklig. Jag fasar för den känslan då den har tryckt ner mig så många gånger förut, fått mig att må dåligt och inte orka mer. Fyfan vad utnyttjad jag känner mig, passar jag bara ibland, när alla andra är upptagna? Jag kanske överreagerar men jag har aldrig kännt mig så sårad som jag gör nu...

image184

frusen

Hemma från träningen nu, tråkig var den då vi bara var 8 pers och bollen var hal och inget gick bra. Ska nu ta en snabb dusch, dricka varm choklad, hoppa i säg och varva ner, that's all it takes!

over and out/ellen

15.44

Sitter nu här i min säng med pappas bärbara i knät. Stör mig ruskigt mycket på att windows live messenger inte finns på denna utan bara nåt gammalt skit... Idag var det då reflektionsdag, fick inte lika mycket gjort som förra gången men all engelska är klar och jag är bra bit före i matte. Måste nog, även fast jag egentigen inte vill, jobba med so på lovet, känner att jag måste börja lägga ner tid på redovisningen om den ska bli bra. Ikväll är det träning igen, hoppas snön försvinner så vi kan hålla på med boll, igår blev det bara löpning pga det dåliga vädret. ciao!

sajk

Jag behövde inte mer garn, halsduken är redan klar, YES! Nu bär det av till skolan, är inte direkt klädd för vädret, leggings och skjorta...men vill man vara fin får man lida pin.

image183

måndag

Skoldag som vanligt, inte mycket har hänt. Hämtade nytt garn till min virkning och det är redan slut så det blir att hämta mer imorgon. Då har vi även reflektionsdag så jag ska försöka få so fördjupningen och engelskan klar. Har bloggtorka, tyvärr, vet inte vad jag ska skriva så ni får nöja er med mina vanliga vardagsbestyr så länge.
Ikväll är det träning, känns skönt så jag inte tränade hela förra veckan, I'M BACK!

The little things

272829-182
Ståendes mitt på en gata
Du håller om mig
Kysser min panna
Säger att du alltid kommer finns där
Jag tror dig


söndag

Dagen har bestått av städning och rensning av i rummet och har även varit runt i huset och piffat upp lite varstans, vi får ju gäster i veckan så det behövdes lite nya gardiner osv. Tog sen en tur till ikea med mamsen och därefter ica. Har lite svårt att fatta att helgen redan är över, imorgon är det skola igen, booooring, vill bara tillbaka till stöten, alla uppekvällar och snack, unforgetable. Missade såklart inte melodifestivalen igår, tyckte faktiskt att rätt låt vann, visst höll jag på sanna men tror "Hero" har bäst chans i belgrad.

klassresan

Har inte sagt något om klassresan än men den var bra, vi hade grymt roligt när det inte var bråk. Resan bestod av skidåkning, mulningar, bastuchill, wii, guitar hero, kaffe, mycket dunka dunka och hur mycket skratt som helst! SKITSKOJ har det varit.
        

fler bilder kommer, ciao!

jag har börjat virka

Gud vad skönt det var att få sova ut idag, gick upp straxt efter ett! Torsdagen behöver jag väl inte skriva något om, jag hade helt enkelt ingen ork och jag satt på en buss och ett tåg den största delen. Gårdagen spenderades i skolan, lång dag kombinerad med trötta elever är inte positivt, allt känes segt. Direkt när jag kom hem gick jag till carro där hon, jag, steph och linnea skulle förbereda förrätten till lagmiddagen. Vi hade bjudit in alla föräldrar på tre rätters-middag för att tjäna pengar till lagkassan. Vi åt sjukt god mat (kyckling och pasta) och hur mycket kladdkaka som helst! Vid hal elva hämtade bror mig och körde mig till västra, inget hände där, verkligen inget så jag gick hem, träffade bella så vi tog sällskap. Idag händer verkligen ingenting, ska försöka packa upp och tvätta allt. Ha det bra!

Mobilblogg

Nu sitter vi på bussen hem, lämnade stöten vid ett så vi har rest i ca tre timmar. Resan har varit både positiv och negativ, dom flesta konflikter är lösta och jag har kommit närmre många personer och det betyder. Nu ska jag försöka sova lite, höres!

På väg

Nu sitter vi på bussen till stöten, vi har redan åkt två tåg. Alla är trötta och dom flesta sover. Vi har det jätteroligt, ciao!

hejdå!

Besöksrekord igår, med dubbelt så många!!! Hoppas ni som hittat hit fortsätter om bloggen var något för er. Idag bär det av på klassresa vilket resulterar i att jag har sjukt mycket resfeber, det pirrar i magen och jag mår illa. Vädret är perfekt, älskar att sitta i en bil eller på ett tåg när det regnar, det blir så mycket mysigare då. Men nu måste jag fixa mig och packa det sista, Lisa kommer och 20 minuter. Ha det jättebra, förvänta er ingen bloggning förrän på torsdag, ska försöka uppdatera er genom mobilen, ciao!



lördagsshopping

For iväg tidigt (för mig) till stan med lisa idag. Tog 11.15-tåget in och strosade runt i det fina vädret, åt brownie med glass och shoppade lite inför imorgon. Fick med mig hem en t-shirt, ett par skor och ansiktstvätt. Ska försöka packa lite men det är så svårt, har ingen aning om vilka läder som ska med... Snart bär det iaf av till ica, måste köpa färdkost (dvs godis och läsk) och nån tidning. Hare bra!
 

förlust

Hemkommen från en rätt så tråkig kväll. Oroad för en person som börjat betyda väldigt mycket, finns här för dig.
Största nedslaget var iaf att jag har tappat 80 spänn, fattar inte hur då dom låg i innerfickan, måste ha varit när jag tog ur mobilen hela tiden, surt

damn

Gud vad nere jag blev nu, helvete!

fredag

Dagen har varit lite upp och ner, mixade känslor. Kom hem för en stund sen och har börjat packa lite, väskan är typ för liten, trodde inte täckbyxor och jacka skulle ta så mycket plats... Vill att mamma ska komma hem, kommer inte träffa henne på en vecka, då hon är i malmö på tjejträff och kommer hem på söndag men då ahr ju jag redan åkt. Sen när jag kommer hem har hon åkt till malmö igen fast på jobb. Får se vad jag ska göra härnäst, ciao


naajs

Hemma från träningen nu, gryyymt skönt att få springa av sig, tyckte det gick någolunda bra! Nu snackas det med felicia, hon är bra, hon förstår, hon är i samma sits. Har inte så mkt i läxa, franska glosor som jag redan kan och en no-läxa som går snabbt, annars är det luuugnt! ciao

who am i to say

Sitter här och äter lite choklad från gårdagen, mumma! Dagen började med so, en lektion som jag och felicia höll i, vi hade ett muntligt läxförhör för resten av klassen. Sen vare engelska, lämnade en klasströja till min kf och sedan vanlig lektion, so igen, därefter matte, lunch och so. Sen hade vi håltimme, det var mysigt, vi satt på träffen och bara snackade och skojade. Sen kommer vi till det jobbiga...
...min egna idrottslektion. Själv tyckte jag den gick sådär, var jättenervös i början vilket nog märktes. En del var lite negativa då dom ville köra match och jag hade inte planerat de, lektionen gick ut på att lära ut och där stod min lärare bakom mig och sa att han tog skulden för det. Fick lite kritik men samtidigt väldigt mycket positivt feedback.
Jag tänker bara som jag alltid gör, jag kunde gjort bättre.

award

Jag är glad. Jag är lycklig. Jag är...jag vet inte. Fick utmärkelsen Årets spelare på mötet idag, har vetat det i ungefär en månad men det var nu det kändes verkligt. Mamma och pappa är stolta, fick blommor och choklad när jag kom hem, och kramar av felicia och nicole, mysigt. Tack!

image171

nervös

Har precis avnjutit en middag bestående av hämtmat från emils. Ska nu fixa mig och sen dra ner på årsmötet i fotbollen som jag är kallad till. Efter det som förhoppningsvis inte tar så lång tid ska jag förbi kyrkan. Stannar nog inte så länge då jag måste gå igenom idrottspasset en gång till och läsa på so. ciao!

blanktecken

I'm head over heals for you

Årets klass!

Humöret har verkligen åkt berg-och-dalbana för mig idag, har varit uppåt, besviken, irriterad, förvånad, glad, hoppfull, frustrerad, tacksam, överlycklig, förväntasfull, nöjd och nu skrattig. Klasströjorna som kom i måndags hämtades idag. Det kändes riktigt mäktigt att gå genom fyran med den stora kartongen och sen när man kom upp till sal 14 stod hela klassen där och applåderade, wow. Efter mycket komplikationer sitter jag nu här, äntligen med min klasströja!

image168

half asleep

Hemkommen från träning för en stund sen, har hunnit duscha och sitter nu med varm choklad. Måste få varva ner, vilket jag har jättesvårt för på kvällarna. Känner redan hur tröttheten tar över kroppen bit för bit, ögonen orkar jag knappt hålla öppna längre. Nu ska jag dricka upp det sista och sen dra mig upp till min sköna säng, godnatt!


trött i ögat

Sitter här mätt i magen och funderar. På vad, vet jag inte riktigt. Det är nog lite på allt möjligt, från att pannkakorna jag gjorde var ruskigt goda till att jag är lite halvt stressad i so. Nu blev jag väckt i tankarna, felicia har skrivit nåt; vaa?

Helt onödigt inlägg men det behövs att skriva ner tankar också, inte bara vardagsbestyr och känslor.

pround of myself

Nu har jag suttit i en timme och planerat och gått igenom min idrottslektion och jag kan glädja mig själv med att jag är klar. Nu gäller det bara att öva, öva, öva så att allt sitter men det ska nog gå bra, försöker hålla mig positiv som vanligt.

Annars har skoldagen varit bra, lite smått irriterad över att vissa säger nu att dom inte har pengar till klasströjan. Detta drabbar då alla då vi inte kan hämta ut dom innan alla har betalat, men men, som sagt, försöker hålla mig positiv, ciao!


over and out

Tänkte bara vara artig och säga godnatt, Godnatt. Nu borde jag få många presenter...

back in school

Ja, första dagen efter lovet är avklarad. Inte nån speciellt jobbig dag, allt flöt på bra, cred till gustav som höll i en jättebra idrottslektion! Själv har jag ganska mycket problem med min, har inte tillräckligt med övningar i styrkan och tänjningen, HELP!

suck

Jag har ont i ryggen!!!!!!! Vet inte var jag ska ta vägen, shit vad jobbigt. Matchen gick bra ända till dom sista tio då allt sprack och vi släppte in mål, så förlust igen men vi kör ju träningsmatcherna nu innan sägongen för att lära känna varandra i spelet. Annars är det mycket inför klassresan nu, många lappar som ska skrivas så jag är trött i skallen. Måste gå upp 7.00 imorgon, helvete säger jag bara. Det kommer sluta med att jag vaknar tio över åtta och inser att jag har vaknat kvart över och sen kommer jag få panik över vad jag ska ha på mig och måste springa till skolan och kommer för sent, as always.

sleep tight/ E

söndag

Då var det söndag igen och sista dagen på lovet, känns rätt okej faktiskt. Går i skolan denna vecka, sen om en vecka åker jag på klassresa och är borta till torsdag, skola på fredagen och veckan efter, och vips så är det påsklov! Idag har jag träningsmatch mot SKÅ, får se hur det går, är inte så taggad. Vädret suger ju!!!!!!!! För en halvtimme sen snöade det till och med, sluta, jag vill ha vår nu!


it's too late to apologize

Idag har jag och mamma farit runt igen. Började på tygaffären där mamma skulle ha knappar, sen till ikea där vi köpte lådor och korgar till förvaring, vidare till kista där vi båda fyndade jeans och till slut till ica där mat handlades. Detta kanske är patetiskt men jag kan faktiskt inte sluta tänka på min mobil, alla sms och min (enligt mig) grymt sköna musik, jag har ingen tillgång till nåt av det. Musiken visst, men inget bärbart så hur roligt var det att sitta på bussen i torsdags? NOT FUN! Men jag hänger kvar och ska inte tappa taget, jag ska och kommer klara det! I know I will...

RSS 2.0