måndag

Slutade för tio minuter sen men sitter kvar i skolan, bestämde mig för att få lite plugg gjort innan träningen. Därefter bär det av till träning nummer två, lite nervös men förhoppningsvis går det bra. Är inte hemma förrän efter tio ikväll så bye bye update. Men det får ni leva med.

cupen

Tvåa i gruppen och vidare till imorgon. Inte särskillt pepp. Min fina vän josefin hamnade på sjukhuset och det var svårt att få tillbaka fokus till sista matchen. Men du ska veta att vi kämpar för dig, att vi spelar och tänker ta hem en medalj till dig. Vi gör allt för dig.


trion ♥


lördag

Nu ska jag och mamsen bege oss ut för att få lite fina bilder. Därefter är det samling till cup. Lär inte bli mer update idag om jag inte har jävligt tråkigt ikväll. CIAO

new moon

Jag både grät av sympati och kände hjärtat hoppa febrilt av upphetsning. Damn vad snygga män, romantik och lite fantasy kan göra med en.


Ikväll är det du och jag


inlägget som skulle publicerats 10.30

Sitter i datasalen och ska egentligen börja på ett arbete i naturkunskap. Känns dock som att min hjärna och motivation tog helg efter min pluggstrejk igår. Sitter och lyssnar på melissa horn och kollar underbara bilder på weheartit.

good morning



holy mother of god

ANNA HAR TYDLIGEN TRÄFFAT MELISSA HORN UTAN ATT ENS VETA OM DET! FLERA GÅNGER TILL OCH MED! PRATAT MED HENNE OCKSÅ! HENNES KOMPIS KÄNNER HENNE!!!! JAG VET INTE ENS VAD JAG SKA SÄGA. JAG ÄR MÅLLÖS.


mohaha

Vet ni vad jag gjorde idag? Jag pluggstrejkade! Jag orkade helt enkelt inte, matteprovet får gå som det går, får väl satsa på terminsprovet istället. Det kändes gött faktiskt och gör fortfarande. Plugg får bli helgens plåga

chailatten var ljummen

Sitter i skolan och har samhällskunskap, håller rent ut sagt på att somna. Håller på med grupparbetet men har ingen som helst inspiration till att skriva. Är ensam dessutom, min grupp har avlägsnat sig från skola. Tipptopp! När jag kommer hem ska jag dränka mig i te och ja, gissa vad jag ska göra...it starts with a P and ends with LUGGA. Awesome duuuuuudes!

Som en bekant som hängt sig kvar


Nu vill du vara vän med mig men det vill inte jag.


skolan är ett jävla virus!

Jag tror att ni har svårt att förstå hur många läxor och inlämningar, prov och grupparbeten jag har just nu. Bara för att ni ska tycka lite synd om mig så tänkte jag skriva upp vad som måste göras

-Franska text, glosor, grammatik
-Historia (kirraaad!)
-Svenska grupparbete Boccaccio
-Samhälle gruparbete barnadödlighet
-Prov matematik
-Prov religion
-Prov historia
-Religion inlämningsuppgift
-Naturkunskap inlämningsuppgift
-Terminsprov matematik

That's about it. Var det inte typ tre veckor kvar till lovet?


onsdag

Hade samling på skytteholms ip 8.45 imorse och var nog inte tillbaka i skolan förrän vid ett. Vi torskade matchen, men dom var duktiga så antar att det var rättvist. Kom till skolan och hade historia, var rätt chill då jag gjort läxan, thank god! Därefter skulle vi haft engelska men man fick jobba var man ville så satt i biblioteket med trulle en stund. Blev sedan lite research inför religionsuppgiften som ska pluggas på. Någon dag...


tisdag

Känns aldrig som att den här dagen tagit slut, lektionerna bara fortsatte i evighet. Var inte hemma förrän halv sex, toaldeckade i sängen och sussa en timme, helt underbart.

Kvällen består av te, melissa horn och plugg. Det skrämmer mig att det börjar bli en vana...


reunion

Melissa Horns album är tillbaka på spotify. Som jag väntat! För övrigt sitter jag och dricker mitt nya mintte och pluggar historia, den där maj tillhör ju en klass för sig. Därefter blir det troligtvis en paus eller lite religionsplugg. GAH!

Skolan krigade jag mig igenom med nöd och näppe, det var helt enkelt inte min dag. Fick stressa hem för att hinna till träningen, men det var helt klart värt det. Jag fick springa och komma bort. Tack!

-

Sen när började tiden rinna iväg i turbofart?
När slutade man få tid för dem där viktiga personerna?
Det sägs att man gör tid för dem man älskar.
Jag vill kunna men vet inte hur man gör...

Helgen

Fredag: Fail skulle men kunna säga men jag väljer att se det positiva. Hade en urmysig kväll men flickorna i klassen!


Lördag: Efter en två timmars lång träning begav jag mig till högby där ett lite sent födelsedagsfirande skedde. "yo-so-fine", it was awesome!




Blottad



Du klär av mig med dina blickar. Lager efter lager faller hejdlöst ner på den övergiva betongmarken när du står och stirrar. Jag känner hur du granskar varje millimeter av mig. Plötsligt står jag där naken och avskalad, blottad för både dig och resten av världen. Jag kan inte gömma mig längre, porten till min flykt är stängd. Tunga kedjor och lås, järnbalkar och smidjejärn kan inte brytas med mina bara händer. Jag önskar att du inte såg mig såhär. Jag önskar att du inte såg sanningen, felen och bristerna. Jag önskar att du inte såg mig svag och sårbar. Salta droppar, sköra som glas letar sig nerför mina kinder. Oskarpt ser jag hur du närmar dig. Du drar varsamt bort mina bördor och flätar ihop dina fingrar med mina.
– Berätta…


onsdag

Jag blir så trött på lärare där bäst före-datumet har gått ut. Snälla, hatar ni barn så mycket kanske det är dags att tänka om! Annars rullade skolan på bra, fick utmärkt på min livsåskådning i religion vilket trolivigtvis var det som fick mig att härda ut hela dagen. Man står sig ju inte direkt på lunchen har vi märkt vid det här laget.

mattanterna visste inte ens vad det var när vi frågade!


ironi ironi ironi!

Vet ni vad jag tycker är så himla underhållande och verkligen uppiggande i vardagen? Ni vet när man lämnar in en mobil på lagning, mobilen som är ens allt och kopplingen till världen och civilisationen skulle man kunna säga. Ni vet den lyckan man känner när man får tillbaka mobilen och håller denna ägodel i handen, det liksom sprudlar i magen och det är nästan som att man blir kär på nytt. Så helt plötligt märker man att den inte är lagad och att man måste åka tillbaka dagen efter för att lämna in den igen. Det är verkligen bland det bästa jag vet! Elgiganten är min bästa vän.

back on track

Blev två pass, dåligt av mig då jag efter två rejäla förkylningsvirus borde låta allt ta sin tid. Men tog det lugnt och gjorde inte allt. Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan, förhoppningsvis, ta mig i kragen och läsa lite religion. Godnatt

måndag

Gud vad stressad jag är, jag riktigt känner i magen och huvudet hur det vrider och vänder. Kom hem för en kvart sen och ska kila till träningen om tio. Skolan innebar bara informationen om hundratals läxor och inlämningar som väntar. Kill me now!

no matter


LeLove

allt för att slippa böckerna

Denna söndag har inte bidragit med något. Eller bror och jennie kom över med en ny datorskärm som får plats i skåpet, that's about it. Sedan tror jag att jag somnade en stund, som vanligt istället för att plugga. Nu ska jag ta en liten prommis, som vanligt istället för att plugga.

All i wanna do

"Put on a pair of killer heels and jump around as if it was the most natural thing to do"

ready

Nu ska jag bege mig mot jakan för att möta upp ett par vänner. Sen ska vi trippa mot hus1 för att spana in murre och Hollywood Make Believe. Kom vettja!

jag kan inte skilja på

jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någon borde förstå att man inte gör såhär emot mig



voila!



fredag kväll

Håller på med en liten makeover i rummet så det är vad min tid har gått åt till. Har till och med sytt egna gardiner! Än är inte allt klart så ni får inte se, men troligtvis imorgon. Orkar inte göra så mycket ikväll, satsar på att bli helt frisk till nästa helg. Men bara för det tänker jag inte sitta inne hela kvällen så nu ska jag möta mitt lilla rätt, aka felan! Ciao

sa någon fredag den 13?

VILKEN JÄVEL HAR TAGIT BORT MELISSA HORNS NYA ALBUM FRÅN SPOTIFY!!!!!

volanger



fredag

Nu blir det fredagsmyyys!!!!!! Haha, nej men jag, mami och bröder ska ta en tripp till kista. Man hinner plöja igenom ganska många hemsidor och fönstershoppa några ton när man ligger hamma och är sjuk, vad ska man annars göra liksom? Så nu blir det till att pröva kläder, wiho!

écouter

Dessa album går på repeat hemma hos mig. Det är något magiskt med att hitta en skiva där alla spår fastnar och berör. I love it!

 
Lars Winnerbäck - Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

 
Joshua Radin - Simple times


 Melissa Horn - Säg ingenting till mig


torsdag

NO FEEEEVAH! Ynka, pyttesmå framsteg, men det är framsteg. Jag ska faktiskt våga mig ut på en promenad med bror, har saknat den friska luften. Tror att kameran också får följa med som sällskap. Ciao

god bless nelly

vågar man plocka fram kortet och beställa?


onsdag

Är jag den enda som inte kan sova på nätterna när jag är sjuk? Däremot kan jag sova bort hela dagar. Här i sjukstugan syns ingen förbättring till, febern är högre och jag har ont överallt. Gud vad jag tycker synd om mig själv just nu.


Melissa Horn - Säg ingenting till mig


confessions



Vem lämnade vem? Vem lämnade vem? Jag är inte över dig än..


bad day

Ingen lunginflamation men ett förkylningsvirus kunde herr doktor konstatera att jag hade. Svininfluensan? Maybe, maybe not. Kom hem strax efter nio och däckade i sängen på en gång. Vaknade nyss och febern var tillbaka. Och jag som skulle pluggat historia, har helt enkelt ingen ork och jag somnar hela tiden.

 


stay positive

I'm up and awake! Eller egentligen vaknade jag fyra av att febern var tillbaka så sedan dess har jag legat och vridit och vändigt, OCH HOSTAT! Jag tror inte ni förstår hur påfrestande det är då jag blivit med världens träningsvärk i magen. Och jag kan inte direkt bestämma när jag ska hosta så det hugger ju till varje gång. Ska man vara lite optimistisk kanske man kirrat beach 2010 i slutet av veckan..


i don't like "shoulds"

Jag tycker det borde finnas omotivations-kort som man ska kunna slänga in när allt blir för mycket och bägaren väller över. Att man får stanna upp och ta tag i det som är aktuellt. Att man för en gångs skull får sträcka på sig och se över bokkanten. Att få känna lugnet och andas.


rethosta -.-

Herregud vad risig jag är, mår verkligen inte bra. Imorgon blir det doktorn för halsprov, hoppas nästan att det är något så att jag får en pencillinkur eller nåt. Att hosta så mycket att spyan är uppe i halsen är ingen hit. Tack och lov att msk och religionen var inställd idag vilket gjorde att vi slutade fem i två. Taggade hem till ella och hämtade mina grejer och hoppade på bussen hem. Nu har jag kopplat in mina högtalare och pumpar musik!


måndag

Nu ska jag springa till bussen, är inte alls taggad för skola. Min rethosta sedan en vecka tillbaka blir bara värre och har lyckats smitta över den på mami och papi också, ingen tystnad här inte. Hasr låååång dag idag och ska hämta högtalare hos ella efter skolan så bye bye update. Men det får ni leva med.

saturday night




fars dag

Dagen har varit väldigt händelserir, har fått mycket gjort. Började med att jag och mamma tog en tripp till ikea och åkte sen till bruket och fotade. När vi kom hem hade johan kommit så det blev fars dags-fika innan vi fixade databordet i mitt rum. Flashigt värre! Har mest hållit på med rummet vilket tagit sin tid. Nu ska jag sussa. Puss

möts vi i dimman?

Läppstiftet är på och fyra brudar är taggade. Nu beger vi oss mot nya äventyr. Spånga är vår destination och det lär bli awesome! Vi hörs folket!

071109

Har hunnit med att trömma poolen, vika tvätt och en promenad till ica med bror, annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag. Och har inte känt av nån rastlöshet utan det har varit ganska skönt, inga måsten, inga tider att passa utan att ta det som det kommer. Ska ut på en prommis med jessica, hör av mig sen!


du och jag på annexet ikväll hade varit underbart. Ni som ska dit, sjung och känn åt mig


lösdag

Gårkvällen såg död innan vi till slut blev bjudna på fest. Nästa stopp blev berghem där man mötte massa folk man kände. Blev dock med snack än partyparty. Bättre lycka nästa gång som man säger. Idag ska det tvättas i mängder, renovering av tvättstuga börjar på måndag så det kommer bli körigt. Nu måste jag hjälpa till, ciao!

fredag

Jag ställde klockan, vaknade och somnade om. Halv nio vaknade igen av ett sms där det stod "bosse är sjuk", kollade på klockan och insåg vilken jävla tur jag hade. Hade bosse inte varit sjuk hade jag nämligen kommit för sent, så nu slapp jag rushen, ångesten och fick fyra extra dagar på mig att fixa fotouppgiften. Men jag hoppas bosse blir frisk fort!
Nu ska jag börja fixa i rummet, nytt element fixades i förrgår och ett nytt fönster placerades imorse. Ciao

a woman's right to shoes


H&M slutar aldrig att imponera på mig. Jag är kär och galen. Ge mig!


rihanna-russian roulette



Tack vare denna har all matte snart blivit gjord!


memorable


"Glöm inte att jag älskare er, ni är det bästa jag har"




torsdag

Idag avr en sån dag jag absolut inte ville kliva upp, den varma sängen lockade mer än en sketen dag i skolan. Svenskaprovet gick bra, riktigt bra faktiskt så hoppas att det bådar gott. Drog tidigare för att möta upp mamma vid tandläkaren, fick mina nya bettskena som jag nu ska gå runt med konstant i några dagar innan jag bara behöver sova med den. Därefter abr det av till outlet för mobiljakt och visst hittade vi skönheter. MEN. Fick tydligen reda på att garantin inte gått ut, man har tydligen 2 år oavsett vaad butiken säger. Så det blev till att åka hem och hämta den döda och lämna in den på lagning, chockade expediten något när jag stod där och berättade allt som var trasigt. Nu ska jag sitta uppe halva natten och plugga matte. Tjoho!


BLÄÄ

Ska göra en kopp te till nu och försöka göra klart historian och plugga lite till inför svenskaprovet. Känns som att jag borde gå med i den där gruppen på facebook "vi som alltid är ute i sista sekunden". Imorgon blir det tandläkaren och jakt på ny mobil, äventyr med andra ord. Helvete, jag som måste fota!!!! 

onsdag

tre dåliga saker som har hänt idag:

- skolköket är fortfarande under ombyggnad (eller who knows?) så dagens lunch blev vatten och bröd.
- Jag får tydligen inte göra engelskaprovet som jag pluggat till, "man gör inte omprov i språk" Hur fan kan det vara ett omprov om jag inte ens gjort det från början!?!?! I samgymnasiet får alla visa att dom kan.
- Min mobil aka baby såg dagsljuset för sista gången idag, finito sa det bara.


Låter jag pessimistisk? Nej nej, jag höll ju faktiskt på att missa bussen imorse men gjorde det inte. Sen kirrade man mvg på religionen. Dock väger förlusten av baby lite mer...

3/11 2008

3/11 2008 står för lycka. Den massiva, exploderande, okontrollbara känslan av att stå där framför någon som sjunger rakt in i hjärtat, den känslan är obeskrivlig. Detta minne står för toppen av lycka och det bär jag med mig överallt. Gavin DeGraw, Annexet 081103, bästa dagen i mitt liv.


"Are you here with the person you wanna be with?"


you're never satisfied


I'm no one to be tossed around and thrown away..


tisdag

Vi slapp fotot idag och kan  säga att det var tur för jag är inte klar med uppgiften. Det har varit alldeles för dåligt fotoväder under lovet, i alla fall för de gamla analoga kamerorna vi använder. Kändes skönt att vara hemma en timme tidigare också. Nu ska jag till ica och handla mat!

kreativitet

I lördags var jag även i farmors lägenhet, som ska säljas, och kollade runt om det fanns något jag ville ha. Hittade massor av gamla klänningar som jag tänk sy om.
 Ankellånga klänningar är inte riktigt my thing.


måndag

Ja, det var ju inte det roligaste att kliva upp för att gå till skolan imorse. Ännu mindre kul när jag märkte att solen hade gått ner när jag slutade tjugo i fem. Kom hem och praktiskt taget kastade imig mat, var så sjukt hungrig! Nu har jag fixat och sytt lite och ska snart göra mig iordning för träning. Jag fasar för starten, känns som att all fys och teknik är borta fastän det bara var en månad sen. Gissar jag rätt har jag en skaplig träningsvärk imorgon...

söndag

Bad update men så är det ibland. Igår tågade vi till nacka på fest efter en tjejmiddag hos nicole och i fredags var vi på spelning. Där har ni helgen. Idag har det bara blivit plugg, datorn har varit på sen elva imorse.

Historia (x)
Svenska (x)
Engelska (x)
Msk (x) har skjutit upp det hela veckan men nu är jag skitnöjd!

SM-GULD!

ALLMÄNNA IDROTTSKLUBB!



RSS 2.0