Imorgon ska jag visa dig



Jag vill och kan, det vet jag.




 


i keep on livin'

So many times we just give it away
To someone who couldn't even remember your name. Bullshit


Första advent

Idag ska jag bara njuta. Ska roffa åt mig några clementiner, krypa upp i en fåtölj och läsa min bok. Sen blir det nog en prommis till ica, måste ha pepparkakor och julmust! Ha en underbar söndag, i know i will


when all is said and done

Jag tror aldrig att du riktigt kommer försvinna, jag kommer nog aldrig kunna glömma dig helt. Du etsade dig fast i mitt hjärta och i min hjärna för länge sedan och finns fortfarande kvar. Du var nog aldrig någon i mängden för mig, jag vill tro att du var speciell. Annars förtjänar jag inte den smärta du försakat mig med.
Du kommer aldrig få veta...


Salu

Det är tragiskt men mina lackpumps är förstora och kommer aldrig komma till användning hos mig. De söker därför en ny ägare, annars åker dom till tippen. Storlek 39.
 


seee ya folks!

MVG på samhällskunskapen, är jag överlycklig? OM jag är! Helt underbart. Slutade tidigt och åkte in till stan. Fick hem en underbar tröja från monki och stövletterna från h&m som är to die for. Lycka med andra ord.
Har precis tryckt i mig lite pasta och pesto, muumma. Ska om nån timme eller så möta upp en gäng härliga tjejer och dra till kungsängen. Det blir säkert skitkul. Hoppas inte mamma oroar sig för mycket, lovar att ta det lugnt :)

Jag älskar min mamma.

thuuuuursday

Pillis, Mika var bäst ikväll, no doubt! Imorgon ska jag hälsa på mina vänner Monki, GT, H&M med flera. We're gonna have an awesome time! Sen blire tillbax och möta upp pillifjollan. Nu ska jag bege mig till sängen, måste läsa, ciao!


tonight the stars shine brighter than ever

Den djupblå natthimlen lägger sig med ett lugnt över världen. Likt en tornado för den med sig all ondska och oro till det tomma intet, endast frid och lycka exicterar. Stjärnor i miljontal pryder den svarta duken, lämnar något magiskt och förtrollande i varje själ.
Natten tillåter oss att drömma.


Nu blir mamma stolt!

Excellent, Magnifique, Parfait, Formidable


.


you own the place
where all my thoughts go hiding

today was pretty good

På engelskan idag fick vi äntligen skriva, dock bara en händelse ur ett annat perspektiv, men ändå, det går framåt. På samhällskunskapen hade vi prov, sista för terminen hoppas jag och det kändes helt okej, lämnade klassrummet med en lättnad då jag tyckte att jag kunde allt. Men vi får väl se, det kan ju rent ut sagt gå rätt åt helvete också. På geografin fick vi fortsätta med kartografi, vilket är riktigt lätt, tackar ann-marie för all lärdom från högstadiet. Fick sedan kuta till bussen för att inte missa den, vilket gjorde att min mössa flög ur väskan så den är nog veck nu, tråkigt då jag tyckte om den...

Träning om lite mer än två timmar, snälla, make it work!


i'm tired of searching



I'm going crazy in my mind. Where are you?

bring me back

Ingen träning idag, ovädret tog över och planen har inte plogats. Istället blir det två pass pilates, ett för rumpa och lår, och ett för armarna. Back to workout

I LOVE MONKI


 

mer kan jag inte ge dig

fyra dagar, mängder av känslor, allt på papper


sätt på dig en extra jacka om du fryser så jävla mycket, eller spring själv!

SERIÖST, kan ni sluta ställa in en massa träningar!!!!! So what om det regnar lite eller om det är kallt, det är november, hur skulle vädret annars vara! Vi är inga jävla mesar, vi har tränat i spöregn och i snö, vi är vana vid att vädret inte alltid är på vår sida OCH VI BRYR OSS INTE!! Fotboll spelar man inte för att solen skiner, utan för känslan och friheten man får av att få springa hur mycket man vill, för att få känna lycka! En vecka, en jävla liten vecka har gått och ni ligger redan på minus. Låt oss spela, låt oss träna, det är därför vi är här, därför JAG är här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i love you and your freckles

När jag varit ensam har du bara varit ett samtal bort
När jag behövt dig har du alltid funnits där
När jag blivit ställd inför svåra val har du alltid stöttat mig
När jag känt mig misslyckad har du fått mig på fötter igen
Du har suttit med mig i dåliga stunder och bara varit
Du har delat mina bästa stunder och skrattat med mig
Jag tappade leendet någonstans, du hittade det och ställde allt tillrätta
Den lyckligaste dagen i mitt liv, den spenderade jag med dig.



tack för att du är du

i felt something today

Är du nyckeln till passionen? Jag hoppas inte det, för att leva förkrossad gör ingen väl.

beverly hills 90210

It. Is. Awesome.


Gratismode.se

Nu är det snart dags att börja leta efter julklappar, man vill ju inte vara i sista sekunden. Ni kanske har samma problem som jag, att plånboken oftast är ganska tom och det slutar med att man köper nåt som man egentligen inte vill ge. Du kanske har sett er jättefin kllänning som du bara måste ha men det saknas några slantar. Blir du medlem på gratismode.se har du chansen att köpa massor med fina presenter´, både till dig och andra. För lika roligt som det är att köpa saker till sig själv, är det att ge till andra. Du samlar poäng genom att delta i tävlingar och bli medlem på olika sidor, genom att värva dina kompisar och genom att använda sidans erbjudande. När du sedan har samlat ihop tillräckligt med poäng växlar du in dom och får i utbyte presentkort i valfri affär. Registrera dig nu.


Klicka på denna länk om ni vill bli värvda av mig, lycka till nu!

Kläder, släng er i väggen!

Jag börjar få en förkärlek till tekniken under, alla dessa prylar som jag bara vill ha, främst för dagens snygga design men även också deras funktion. I februari börjar jakten, då ska här köpas, wiiiiiiiie!



typ tillbaka, fast jag vet inte

MAT MAT MAT! Idag var det matmässa i kista, jag var där för alla er som bryr sig.
Gårkvällen var rolig, tjejkväll hos anna med maja, nikita och mämmäh. Länge sedan man skrattade så att man fick hicka, jobbigt men skönt på ett sätt. Nu ska jag snart äta mat...



..igen.

vilja

Nu är träningen igång, vilket känns otroligt skönt för jag måste komma i form igen. Bort med dåliga vanor och fokusera på de bra istället, jag ska satsa nu, allt eller inget! Jag vill ha tillbaka augusti och september, jag vill ha tillbaka passionen...

lycka i vardagen



I will always remember

Jag har på senare dagar inte skrivit särskilt mycket, fantasin flödar inte lika vilt längre och jag har helt tappat gnistan. Igår var den lyckligaste dagen i mitt liv, jag fick för första gången se mannen vars låtar jag spelat om och om igen i fem års tid. Det var så magiskt och känslan går inte att beskriva, med hans passion sjöng han rakt in i mitt hjärta, en blick och jag var fast. Jag vill att gårdagens händelse ska pryda min blogg och vara det första jag ser, jag vill minnas det för alltid, det ska jag...

<3

Gavin Degraw

Jag har varit på konsert ikväll och jag har nog aldrig varit lyckligare.
Malin, mina tårar visade nog hur mycket det betydde för mig...


i'm sorry

Just nu ångrar jag att jag inte gjorde nåt, att jag inte skyddade dig. Jag var feg, förlåt...


när det man aldrig tror händer en själv infaller

Gårkvällen var inte lika populär som fredagen. Allt var helt bra tills hemvägen då vi skulle ta bussen från spånga station. Jag säger bara, jag vet inte vad som kunde ha hänt om inte dom där underbara 21-åringarna satt på bussen med oss. Aldrig förut har jag varit så rädd, både för mig själv och mina vänner, speciellt anna. Jag ska hjälpa dig igenom det här, tillsammans.

Jessica och den andra 21-åringen, tack ♥

gårkvällen

Herregud säger jag bara, fyfan vilken kväll!
SÅ JÄVLA HÄRLIG!
synd att det ska behöva gå så långt att vissa förstör och tar andras saker. Lyckligtvis drabbades jag inte själv. Nä, det här kommer sitta kvar lääänge. TACK till alla som gjorde kvällen underbar!

...

Tack för att du svarade, jag kan andas igen...

jag tappade svansen i toaletten!

Kvällens bravader är värda att hyllas, allt var på topp, stämningen var näst intill perfektion. Det började med middag och föör hos mig mothafuckaaaaaaaaaaaaaaaaaah huuhuhuhehhuhuhi

/ ana banana :)
hej ekken

nu fortsätter jag...
vi drog oss mot hässelby för ett kärt återseende av en barndomsvän och kompis till moi. Nytt folk (not to mention truls och grim, annas bebisar), gammalt folk, bekanta och Jocke! Hahaah, tööönt.
Nu är vi hemma hos mig, har fått i oss lite nattamat (billys!!!!!!!!!). Får se hur vi avslutar kvällen, hare gott folk.

RSS 2.0