told yaaa


ljusare tider

Spanien vidare =  awesomeness! Blir vattenpipa med bror på balkongen nu. Uppdatering för helgens bravader kommer med både text och bilder. Men först ska jag gå och bli blond. ciao!

can i get a woop woop

Nu är Rhodos-resan betalad och om 6 veckor sticker vi. Det kommer bli så himla underbart och troligvis ett minne för livet ♥

update

Har varken haft tid eller ork att uppdatera. Eller nej, där ljög jag. Första veckan av lovet har endast bestått utav ett sängliggandes fotbollstittande. VM är igång och jag har nog aldrig varit så engagerad. Har träffat fina vänner, min underbara brorsdotter, spanat på sista matchen för säsongen (vinst såklart och ännu obesegrade), tränat foten och känt ångest för att inte kunna spela.

Igår började fotbollsskolan så där tillbringar jag mina dagar. Unga flickor och pojkar, pollenhelvete, härligt solsken och en förjävligt snygg bränna. Blir kylbalsam på nosen inatt.

Har även ikväll varit på avslutning med mitt underbara lag. På schemat stod bowling och jag tog sista platsen. Stolt, mycket stolt. Middag på korfu och jag gick därifrån mätt och belåten. ciao

untz untz

Utgång ikväll! The Bridge står på schemat, möts vi i dimman?


VM



NU ÄR DET FOTBOLL SOM GÄLLER. GO SPANIEN!



onsdaaaaaag

Nu blir det storstädning då mäklarna kommer om cirka 2 timmar. Hade gärna lapat lite sol nu när den äntligen tittar fram men man kan ju inte få allting. Höres


I'm a child who became another child

Jag är ett känslobarn
Jag är ett roligt barn
Jag är ett vilset barn
Jag är ett vårbarn
Jag är ett sportbarn
Jag är ett yngsta barn
Jag är ett sista barn
Jag är ett fredagsbarn
Jag är ett aprilbarn
Jag är ett flickobarn
Jag blev ett skilsmässobarn


i could really use a wish right now

Onsdag: Betygsnack. Utgång!

Torsdag: Sliten. Betygsnack. Därefter chill på tastys med tjejerna. Skjuts till skälby för ett jobbigt farväl till Sophie med tårar och kramar. Skjuts till Nicole där det blev poolchill och rosé/sangria-drickande med tjejerna igen. Stor grillning och sleepover. Med tjejerna.

Fredag: Avslutning. Kul med spöregn. Middag och fest hos finaste Lisa. Mötte upp gänget vid tolv på lokalfest.

Lördag: Vill inte göra någonting. Ska inte göra någonting. Vill vara på Gotland och spela match. Ska göra världens comeback i höst.


freedom!

Aldrig mer samhälle, aldrig mer matte, aldrig mer franska! Jag nämner inga namn men någon stod och grät som ett litet barn när sista franskalektionen var över. Sinnes!

thank you, thank you very much

Aldrig mer fucking samhälle. Du är ute ur mitt liv för gott och jag älskar dig för det!

sucks to be me

De senaste dagarna har innehållit studentfirande, mottagningar, tandemcykling, match och ett besök på akuten. Har precis kommit hem och vill bara sova eller typ dö. så känns det nu. Ingen fotboll. Absolut inget Gotland. Ingen jävla frihet!

lisa, i know how you feel

Imorgon blir det ta mig fan thai. Galet sugen. Fett hungrig.

Min ögonsten


100515
3770g
51cm

Mollie


RSS 2.0