lace lace lace

Det vankas svart spets ikväll. Ta hand om er 


splittrad

Ja visst gör det ont när knoppar brister..    /Karin Boye



thank god it's friday


Feb. 26 2010

Var är jag? Jag känner inte igen mig själv. Var är min grund, vilka är mina mål? Tankar och känslor har trasslat ihop sig till ett garnnystan och jag hittar varken början eller änden. Jag är så förvirrad att jag får ont i huvudet, det bankar och slår hela tiden. Jag är fast i ett virrvarv och hittar inte ut, nya moln bolmar upp och jag ser ingenting klart och tydligt längre. Jag letar förgäves efter svaren på mina frågor. Jag vet inte vilken väg jag vandrar eller vilka dörrar jag ska öppna. Jag vet ingenting..


Sa jag att...

jag kör bara, parkerar aldrig!


Tvivel

det kallas tvivel, det där som stör
det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
en obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
det känns tomt - eller hur?


Detta är inte riktat till alla i skälby!

När 10 taggade brudar ska bege sig ut på äventyr kan det inte bli annat än spårat. Det började bra i alla fall. När vi kom startade festen, dansgolvet fylldes och macarenadansen utfördes på flera oslagbara sätt. Sen föll tallrikar i golvet, glasskärvor, blod och bindor ledde till bråk, misshandel och ett telefonsamtal till polisen på hemvägen. Det är inte bara jag som ogillar skälby, vi alla gör det!

memories


I just wanna let it go for the night, that would be the best therapy for me.


gråskala

Nej bloggen kommer inte att se ut på detta viset, bara ett tag framöver. Det är varken höst och sol ute och jag är långt ifrån blond. Färg har inte varit min nisch heller men jag väntar fortfarande på vad våren kommer att bjuda på, jag är ju rätt för förändringar nuförtiden. Jag är fortfarande förkyld men tvekar ändå på att stanna hemma imorgon, är ganska känd för min rastlöshet också. Ny toning blir det imorgon i alla fall, hallelujah!

förkylningstider

Jag har åkt på en fet jävla förkylning igen men jag måste nog ta på mig en stor del av skulden då jag faktiskt både spelat match och tränat ändå. Att man aldrig lär sig..
Morgondagen ska spenderas hemma, det är redan spikat och då ska en hel drös med läxor göras, men med måtta. Måste kurera inför helgen! Nu blir det te, big bang theory säsong 2 och kärleksmums. Man fyller bara 17 år och 10 månader en gång i livet!

ord som lyser



"Jag är stolt över dig"


heartache on the dancefloor

Gårdagen stavas k-a-o-s! Jag var kaos, fullast och tar nog hem priset för kvällens drägg också. Huvudvärken var inte nådig när jag vaknade imorse, men som jag förtjänade den. Länge sedan man var bakis och blev sängliggandes hela dagen framför en dvd-box. The big bang theory blev dagens räddning. Jag gillar't!





Edit: Ska tacka mina fina vänner som hjälper, lyssnar, torkar tårar, pushar och kramas när man som mest behöver det. Glöm aldrig bort att ni är värdefulla och att jag älskar er ♥


higher


♥ Just hold my hand and never let me go..


LUST


och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om.

det går bra nu

Igår spelade jag min allra första match med a-laget. Kan ni fatta lilla jag med a-laget!? Två parter jag aldrig trodde skulle slås samman. Det gick faktiskt bättre än förväntat och efter en klapp på axeln av nya tränaren gick jag därifrån nöjd. Vinst blev det såklart, över spånga med 3-0. Bra start!

now i'm really speechless

Det är ta mig fan inte sant, jag gick upp!


.


Bara så ni vet ;)

Det ryktas om att någon *host* fyller år om 2 månader och 2 veckor. Någon som är helt såld på Lars Winnerbäck. Lars Winnerbäck som spelar i Stockholm 7augusti. Alla vet vi att denna någon hade blivit överlycklig om hon var där.


onsdag

Är rätt trött och lite seg med reaktionsförmågan, men å andra sidan slaggade min trogna kompanjon Anna här i natt så det kanske inte är så konstigt. Blev aningen sent men vad spelar det för roll när man har studiedag? Ja ni hörde rätt. Trots mitt ogillande ska jag försöka mig på att skriva klart min engelska som ska redovisas imorgon. Har bunkrat upp med kokoste, riskakor och en spelningslista à la Winnerbäck så nu kör vi!


Kom ihåg mig då


RSS 2.0