sleep tight

Jeansen åker tillbaka, är jag inte hundra så finns en risk att dom aldrig används och det är synd. Men koftan är to die for, funderar starkt på att köpa fler i andra färger. Mamma var mucho imponerad. Nu ska jag nog hoppa i pyjamasen och kolla på scrubs, ska försöka somna tidigare än vanligt idag. godnatt!

8.00: duscha
8.20: frukost samt plugga det sista till no-provet
8.50: fixa kläder, sminkning, håret m.m
9.15: snabbt blogginlägg
9.20 borsta tänderna
9.25: gå till bussen
9.30 the bus arrives!


shopping is a girl's best friend

Blev inte så mycket shopping idag, mest sånt som var nödvändigt. Själv köpte jag ett par jeans (osäker dock), en vit cardigan, vitt linne och lite smått. Hinner tyvärr inte skriva så mycket då jag måste sätta igång med pluggadet, gaaah!!!!!!!!!

morning glory

Sitter här med mitt te, det var länge sen. Borde kanske börja dricka det oftare då man finner sån ro i det hela. Nu på morgonen har jag ett muntligt "läxförhör, även kallat prov och lite senare på dagen har jag ett matteprov. 13.15 slutar vi idag, ruskigt skönt och behövligt då vi vanligtvis slutar 15.30 på torsdagar. Sen bär det in till stan med felicia. Vet ni vad? Jag tror det kommer att bli en toppendag!


à la perfektion

image143

onsdag

Skoldagen rullade på som vanligt, mycket skratt och roliga stunder. Min klass är dunderbra! Engelskan gick åt att prata, jag och fiffi hade gjort det mesta *host*, på matten jobbade jag vidare med repetitionsuppgifter då vi har prov imorgon. På svenskan gick vi igenom lite texter inför nationella proven som btw är nästa vecka. Därefter lunch och håltimme och till sist bild. I höstas gjorde vi limerickar på svenskan och vår lärare har nu köpt ramar som vi ska sätta in dom i. Så på bilden är vi två grupper (fyra i varje) som ska piffa till dom lite. Vi blev klara idag och jag är grymt nöjd med våran, den är elegant med svart, silver och lite vitt i färgerna. Nu ska jag plugga, ciao!


franska-prov [X]
so-prov [ ]
matteprov [ ]
no-prov [ ]

felicia du är bäst!

Tack felicia!

272829-141
du förstår nog inte hur mycket du faktiskt betyder

hemlighet

Jag har nog aldrig gråtit av glädje, några tårar visst men aldrig såhär. Tack!

En nostalgitripp till 2007

Fysen idag, shit säger jag bara, grymt jobbig men som vanligt älskar jag känslan som kommer därefter. Lägger in en bild från helsingborg, 2007's höjdpunkt. Vid den här tiden förra året var det bara jobbigt på träningarna, inget var roligt.
Men, det lönade sig. Vi kom ihop som ett lag och vi vann match efter match och till slut hela serien. Glädjen var enorm.

image140
"klaga inte över något du inte kan påverka"


beautiful

image139
"Allt är vackert..." /andy warhol

måndag

Idag var nog den tråkigaste dagen någonsin, har ingen aning om varför. Ändå är det alltid lika roligt att träffa vännerna. Borde ha pluggat när jag kom hem då jag har franskaprov imorgon men jag orkade inte, sov till halv sex och därefter åt jag. Om en timme ska jag på träning, grymt otaggad men förhoppningsvis ändras det. Har inte tränat sen i torsdags, men jag ångrar inte att jag skippade fysträningen i lördags, behövde verkligen få sova och plugga. ciao!


makes my heart go boom

Tror ingen har missat att gossip girl börjar på tisdag. Jag kommer inte sitta bänkad då jag har träning men jag har som tur är redan sett första säsongen. Ville bara lägga in en bild på penn badgley aka dan humphrey som är min favorit i serien.
Ögongodis är aldrig fel!
 

image138
you know you love me, xoxo...

söndag

Har varit duktig idag, tvättat, dammsugit och skurat golvet i rummet, bytt sängkläder och bakat en sockerkaka till familjen, det visar stooor mognad. Har också pluggat franska till provet, känns helt okej. Funderar på vad jag ska ha på mig imorgon, blir nog en big fet tjocktröja för jag orkar inte bry mig! Ikväll blir det scrub, aniktsmask och att måla nytt nagellack, måste läsa Fredag också. ciao!

fuck

du har lekt med mina känslor, jag tycker om dig

if you don't love me, pretend

Hade tråkigt så vid fyra-tiden drog jag och marika till jakobsberg centrum för att shoppa. Fick hem en tjocktröja och en parfym. Köpte samma som jag har nu, biotherm då jag tycker den luktar fräscht. ha en bra kväll!
image137


lördag

Godmorgon, godmorgon! Ingen uppdatering igår men det var full rulle hela dagen. Direkt efter skolan åkte jag och fiffi hem till moi för att hämta min mobil, den har kommit nu! Sen åkte vi till jet och käkade, därefter åkte vi hem till fiffi, snabb tur till jakan igen och tillbaka hem för att möta marika och freja. Sen var vi ute på kvällen, inte lika roligt som förra fredagen dock. Idag skippade jag träningen, behövde få sova och måste plugga till mitt franska-prov. Ha en bra lördag!

du är en dröm...

image136

torsdag

Otroligt rolig dag i skolan. På andra so-lektionen delades vi in i fem grupper och alla grupper representerade var sitt land. Vi var Sudan. Sen möblerade vi om i klassrummet då det skulle föreställa fn, vår lärare var ban ki-moon. Ämnet var befolkningsökning och hur vi skulle vi skulle sänka den. Det var grymt roligt då alla hittade på egna saker och försökte få sitt land att se bäst ut. Det var så roligt att hälften av klassen fortsatte på den tredje so-lektionen. Skulle till ubg men sket i det, har bestämt mig för jakan nu. Fick hem mina kläder från hm idag, är jättenöjd med väskan, lite skeptisk på tunikan då den såg lite fyrkantig ut (kan ju också bero på att den legat vikt  i några dagar) så jag får se om jag behåller den. Är lite irriterad över att mobilen inte har kommit, det står att den finns på posten men vi har inte fått nån avi så vi kan inte hämta ut den, surt. Ska ner och göra mat nu, träning ikväll! ciao

 

jeans - mq
vitt linne - ginatricot
svart kofta - hm (brors)
sjal - mammas

hard work work

image133
Tar ett litet break men fattar ni hur många jävla skitläxor jag har eller?

homework!

Engelska - glosor+text [x]
SO - skriva om allt som tillhör demografi [x]
NO - papper med uppgifter [/] (två frågor kvar)
Franska - text+glosor+grammatik+vg/mvg-grammatik, plugga ingör prov [/] (halva grammatiken kvar)
Matte - läxa 12 [ ]

Nästa vecka har jag prov i:
-SO
-NO
-Franska
-Matte
 
wish me good luck, ciao!


tisdag

Dagen har rullat på som vanligt med lektioner som svenska, no, matte, språk, lunch (ingen lektion) och bild. Ganska många lektioner men vi slutade ändå halv två, ruskigt skönt. När jag kom hem beställde jag en mobil, dock inte den jag skulle köpt då den saknade vissa funktioner som jag tyckte var nödvändiga. Istället blev det en sony ericsson w580i, walkman, snygg och lätt att hantera. Jag vet att det inte är den nyaste men den andra jag var intresserad av har 1)inte kommit ut en och inget release-datum har getts och 2) det går på runt 6000. Tog efter beställningen en powernap på två timmar och är fortfarande galet trött. Ska på träning ikväll så jag måste börja göra mig iordning. ciao!

image132

how to do?

Trodde jag hade svaret men nu känns allt mer förvirrande, jag är lost och vet inte hur jag ska göra...

måndag

Ny vecka, nya tag. Dagen började med ett klassråd, därefter håltimme då våran idrottslektion ställdes in. Under tiden gick jag, felicia och nicole runt i skolan och pratade av oss. Sen no, lunch, so och språk. Man märker tydligt hur lärarna ger mer och mer läxor. Har två prov nästa vecka, samt ett "läxförhör" (sure) och veckan efter det börjar nationella proven, tror jag har två stycken vecka 6, båda i svenska, plus att vg/mvg-delen i matte säkert är då också. Det mest positiva idag var att jag fick reda på hur det gick på musikprovet. Jag hade varit besviken i onödan för det hade gått "äckligt bra" som min lärare sa, hoppas det blir mvg i slutbetyg nu. Ikväll blir det att gå på öppet hus i jakan igen, den här gången med fiffi, lisa skulle också med men hon är sjuk. Efter det ska jag iväg på träning men nu blir det chill! ciao


sunny sunday

Söndagar är och har nog alltid varit den tråkigaste veckodagen. Varför är det så? När man var liten var det för att man var tvungen att gå och lägga sig tidigt men nu då? Jag bestämmer ju själv nu, varför medför söndagarna en konstig men tråkig känsla?

Idag händer absolut ingenting tror jag, har i alla fall inte planerat något. Gårkvällen gick bra, det är så skönt när man inte behöver döma ensam. Nu ska jag fortsätta med att fundera ut något som jag kan göra. ciao!

lördag

Jag och felicia somnade ganska snabbt igår, vaknade ändå flera gånger då det spöregnade. Tränade två timmar på morgonen, fys. Det var ruskigt jobbigt men gud vad jag älskar känslan man får efteråt. Åkte hem och duschade och har sedan dess suttit vid datorn. Som sagt, för kanske tredje gången ska jag då döma ikväll så tills dess ska jag bara ta det lugnt, ska faktiskt inte göra nånting! ciao


kissat på en åker

don't ask! Jag och fiffi är hemma nu och käkar marabou daim, mums... snart ska vi chillerilla och käka cheescake, underbar kväll säger jag bara, tack!

Äntligen fredag!

Äntligen fredag!, säger många. Visst jag också ibland men jag tycker det är ganska roligt dom andra dagarna också (dock inte torsdagarna). Jag tycker det är jätteroligt att vara med mina vänner, är oftast upptagen på helgerna eller för trött för att göra något. Denna helg är i alla fall uppbokad, idag blire helkväll med felicia, sånt är så himla mysigt! Imorgon är det träning mellan 10-12, lite skraj då det är fys och höll på att dö förra gången (även fast min tränare sa att han skulle köra en mjukstart den gången), sen får jag vila och halv sex ska jag vara i viksjö sporthall och döma till tio. Hoppas mamma börjar med maten snart, hatar när vi äter sent!
Har ingen bild på dagens oufit men hade vit långärmad tröja, svart kjol med hög midja, mörkgrå strumpbyxor, sjal och svarta stövlar. trevlig helg!

pengar i plånkan

Har tränat och sett första halvleken i sverige - island-matchen, gud vad handboll är roligt! Vi körde det på idrotten idag och jag längtar lite till nästa torsdag. Micke ringde mig och frågade om jag ville döma på lördag och tjäna några hundra så det ska jag göra lördag kväll, får se om jag orkar gå ut på kvällen, det slutar vid 22.00 och jag ska ändå ut imorgon med felajcia, jao! NU ska jag duscha, ciao!

torsdag

Ganska soft dag idag, seg men soft. Även om våra håltimmar är onödigt långa har dom blivit otroligt mysiga stunder då vi tjejer pratar om allt mellan himmel och jord. Hade matteprov idag, tror det gick bra, helt klart godkänd och det var de provet gick ut på. Nu ska jag gå ner och göra lite middag, tidig träning ikväll, ciao!

far far far away

ta mig härifrån, dit ingen annan når mig
ta mig härifrån, dit ingen annan ser mig
ta mig härifrån, dit ingen annan sårar mig
ta mig härifrån, för jag orkar inte mer

onsdag

Dagen har bestått av tre lektioner, engelska där vi jobbade med adverb, började faktiskt förstå hur man gjorde men sen försörde felicia för mig så nu är vi båda ovetande. Andra lektionen var matte, jobbade på som vanligt och sen hade vi svenska, vi pratade om främlingsfientlighet och rasism. Sen åkte jag in till stan och köpte ett par budoskor, kom i ett par 37:or, skönt så slipper jag skämmas över mina big feet. Hittade även en enkel tröjklänning med fickor på ginatricot för 129 kronor som fick följa med hem, hoppas det kommer i fler färger. ikväll blir det plugg, orkade inte igår och jag har sjukt mycket engelska! ciao

 

...

image129

Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl snubbla lite i alla fall...

möte + träning

Mötet gick fint, mycket att prata om, speciellt när vi satt i smågrupper. På något sätt kom vi in på rektorn och matte och så small det till, blev as ususal lite smått förbannad men fick en adrenalinkick så på träningen gav jag ganska mycket. Det gick otroligt mycket bättre idag är idag och fick faktiskt lite beröm. Nu ska jag duscha, imorgon slutar jag 11.15!

tisdag

Idag har jag haft ont i magen, konstigt? Inte magknip utan ont, jättesvårt att förklara. Vi hade iaf svenska på morgonen, gjorde inte så mycket. Därefter en no-lektion som var mycket lärorik, matte och språk. Till lunch blev det en baguettmacka och en caprisonne, den nya menyn på träffen. Mumsigt värre! Sen hade vi musik för sista gången och vi hade prov, det var svårare än vad jag trott. Kan ju fetlätt glömma ett mvg. Nu ska jag snart sätta igång och göra no-läxan, so-läxan och engelska-läxan. Ikväll är det blb-möte och träning, ciao!


Everybody's changing

Hemma från skolan med en huvudvärk som inte går att beskriva, så sjukt ont gör det. Eftersom det är måndag började dagen med klassråd där vi gick igenom kalendariet för vårterminen och efter det info om klassresan. Allt är beställt nu och pengarna ska vara inne imorgon så no turning back. Det blir då Stöten, en skidort i Sälen som vi åker till den 9 mars och beräknas vara hemma den 13 mars. Nu när klassresan är fixad kommer vi till skoltröjorna som min klass absolut ska ha med sig på klassresan men förhoppningsvis blir det inte så jobbigt. Träning ikväll igen, får inte glömma shortsen! ciao

kan man ha träningsvärk i ryggen?

Idag var det åter igen träning, denna gång var det mest på skoj då tränarna ville ha lite nya bilder till hemsidan. Det gick inte bra, hade glömt mina shorts så jag fick springa i underställ och mjukisbyxor som kasade ner hela tiden. Men men, man kan inte alltid vara på topp, satsar på morgondagens träning istället. Nu ska jag duscha och sen plugga musik. ciao!


spring

image128

lördagen är förgylld

272829-127
detta är min största last just nu

slappat och zappat

Nu vaknade jag nyss efter en timmes vila, grymt skönt. Innan dess kollade jag på fotboll med bror, tror vi zappade mellan tre olika matcher. Träningen vad jobbig, det var verkligen jobbig. Själv var jag inte på topp då jag hade ont i magen och mådde illa, gjorde iaf alla övningar även om jag inte presterade till max. När jag kom hem ringde mamma och beställde tåg/buss-biljetterna till klassresan, och vi tjänade ungefär 7000, ringde felicia som vars pappa bokade boendet och även där fick vi lite rabatt på några tusingar, härligt! Nu ska jag lägga in musiklåtarna på datorn och läsa för andra gången, vet namnen och hur alla instrument ser ut nu och det är ju nåt. ciao!

morgonträning

Godmorgon allihopa, ska snart iväg på träning, ville bara säga hej. Idag blire plugg, har musikprov på tisdag så det blir båda att läsa och lyssna, hare bra!

a drop in the ocean

Somnade direkt när jag kom hem från skolan och vaknade vid åtta. Åt och kollade sedan på tv men mam&pap, där har ni anledningen till varför jag inte har skrivit. Dagen flöt på som vanligt, började med engelska då vi för tredje gången gick igenom adverb. Du och jag felicia, det kommer ta en evighet innan vi fattar! Därefter var det språk, förhöret gick bra även fast jag inte hade övat men vi hade haft dom förut. Sen var det lunch och efter det matte, som fortfarande känns bra, grymt soft, har aldrig kunnat koncentrera mig så bra förut. Sen var det no, måste ha varit högstadiets roligaste no-lektion och jag lärde mig jättemycket, gillar verkligen vår nya lärare och hon sa faktiskt "ni är nog den bästa klassen jag har", exakt dom orden, jag och nicole skröt inför våran kf senare. Sista lektionen var svenska där halva gick åt att prata om klassresan och den resterande halvan åt att diskutera våran likabehandlingsplan. Imorgon är det träning så jag ska sussa snart. godnatt!


massage skulle sitta fint

Kom hem från träningen för bara några minuter sen. Egentligen slutade träningen åtta men min bror var riktigt snäll och lät mig gå hem. Är jättestel i axlarna, har knutar som spänner hela tiden, tror att det är fotbollsväskan och skolväskan som gör det. Får se om jag kan fjäska till mig massage av mamma eller nån. Internet funkar fortfarande, jääj!

irriterad

förlåt igen för att jag inte skrev mer igår, ni kanske kan gissa vad som hände, jo internet la ner. Idag har iaf pappa ringt och sagt till dom. Även idag, skola som vanligt. Började med so, engelska (pratade klassresa), so, matte, lunch, so, håltimme och till sist idrott. Mycket so? Det kan ni inte mena... Sitter nu och käkar pannkakor, träning klockan sju, skönt att den inte börjar så sent. När jag kommer hem blir det franskapluggande, några glosor till imorgon men ddet är enkla å det går snabbt. Jag har planer på att skriva ett inlägg senare ikväll, gör jag inte de så har internet slutat funka igen. ciao!

huvudvärk

Denna dag var något segare än gårdagen. Började med engelska (vår lärare/kf var frisk idag så ingen vikarie) då vi först fick datumen för nationella prov och började sedan jobba. Sen var det matte, satt i en halvtimme innan fiffi kom och hämtade mig, ska nu prova en vecka i hennes mattegrupp. Det var såå mycket bättre! Sen var det svenska då vi mest pratade om klassresan, alla är med på det så nu ska vi bara kolla upp lite småsaker innan vi kan beställa. Därefter var det lunch/håltimme innan hemkunskapen började. Fick tillbaka lägenhetsprojektet, MVG- så jag är ganska nöjd, synd att det bara tog så mycket på krafterna. Resten av den lektionen fikade vi, allt vi hade bakat under fem veckors tid fick vi nu äta. Lektionen nästa vecka är inställd så vi slutar väl runt 11.15, LYX! Efter skolan åkte jag buss hem, jag och fiffi skulle kolla lite saker till klassresan och efter att hon åkt tvättade jag moppen, några ska komma och kolla på den ikväll. Nu ska jag vila, galet ont i huvudet, ciao!

mina fötter har domnat bort...igen

Träning ikväll igen, sååå grymt skönt att få springa. Allt blir ju så mycket bättre när man har otroligt roliga och glada människor runt sig. Imorgon har jag dock en paus från fotbollen men på torsdag är det träning igen, och på lördag och söndag, ingen mjukstart här inte. Nu ska jag snart sussa, godnatt!

tisdag

Hejsan. Hade oturen att vakna två i natt och hade ruskigt svårt att somna om så det var inte lätt att komma upp imorse. Dagen gick iaf ganska snabbt, började med svenska (tyvärr var vår lärare/kf sjuk så vi fick ha en jobbig vikarie), därefter no, matte och till sist språk (hade ingen musik). Hann precis med bussen, åkte hela vägen till jakan för att lämna tillbaka parfymen. Den luktade verkligen fräscht i butiken men när jag kom hem och öppnade min egen flaska riktigt stank det, usch. Hon i butiken kände såklart ingen skillnad men sen kom typ butikschefen och luktade och det slutade med att jag fick mina pengar tillbaka. Måste ändå hitta en till parfym, kanske köper dkny-parfymen igen, we'll see. Imorgon måste jag iaf köpa en fysikbok, den har varit borta sen början av åttan, har haft tur då vi inte har behövt den förrän nu. Ny no-lärare, hon verkar bra, hon är ju utbildad lärare så det kanske gör lite skillnad då. Och i matten ska jag få byta grupp, skönt för jag orkar verkligen inte med lärare, guuud, fatta att du inte kan lära ut till nån! Nu ska jag snart jobba lite matte, ligger efter pga lucia. ikväll är det träning igen, är ganska trött men det blir nog skönt att röra på sig. ciao

mina fötter har domnat bort

Hemkommen från träningen och har precis duschat. Det var grymt skönt att få komma ut och röra på sig nu efter det långa lovet. Det kändes riktigt bra ute på planen, speciellt under tvåmålsspelen. Imorgon börjar då plugget, ser fram emot att träffa kompisarna och få lite rutin i vardagen men lektioner som matte, no och so vill jag helst glömma. Nu ska jag sussa, helt slut i kroppen, godnatt <3

shopping

Det som inhandlades var en parfym, jo, jag fick en i julklapp men jag vill kunna variera annars kommer den ta slut hur snabbt som helst. Den var på rea så den kostade 196:-. Sen blev det också en skjortklänning från ginatricot, perfekt i vår.
image132

dagens

For till jakan med pillis, mysigt att äntligen träffa tjejen. Vi hade en del att ta igen så det blev mycket prat. Shoppingen för min del visas i nästa inlägg. Istället får ni en outfit-bild. ciao

image130 

äntligen!

Efter 16 timmar funkar äntligen internet och telefonen igen! Sista dagen på lovet idag och jag vet inte vad jag ska göra. Det blev ingen pulkaåkning igår utan vi skulle försöka idag istället men nu har det blivit slaskigt. Ikväll är det träning, länge sen men det ska bli kul. Får träffa pillis, har inte pratat med henne sen innan lovet så det ska bli roligt. Var duktig idag och gick upp 9, ville bara säga det!. ciao

söndag

Tjo, vaknade ett idag igen, inte bra. Men som tur är så börjar jag inte skolan imorgon utan på tisdag då vi har studiedag. Idag ska gardinstänger upp i rummet och sen pratas det om att åka pulka, hoppas hoppas! Ha en bra dag, ciao!

tunika & tights utan extra kostnad

Nu har jag beställt en tunika/blus och en väska från h&m
image129

lördag

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timme sen och börjar bli lite smått orolig för tisdag när det är upp tidigt. Idag hände inte så mycket, ska försöka göra något i alla fall, komma ut och sen måste jag fixa med tv:n och dvd:n, många sladdar. Hejs!

Colbie Caillat - Bubbly


fredag

Dagen har spenderats hemma, såklart! Vi har som vanligt fixat i rummet, fick äntligen rullgardiner så nu kanske det blir lättare att sova. Har också letat efter en mobil, ruskigt sugen på sony ericssons nya walkman. Vid halv sex for jag och mamma iväg till jakan, hon fyndade en del medan jag fönstershoppade. Ha en härlig kväll!

image124
MIN FREDAG!

torsdag

Uppe tidigt idag men jag måste börja vänja mig inför skolan. Vaknade och såg snö ligga på fönstret och reste mig upp och kollade ut, allt var täckt! Idag blir det nog att använda dom svarta uggsen jag köpte i london, dom är så mysiga och varma. Ska som sagt till olivia idag, åker dit snart då jag inte har så mycket att göra här hemma, mam&pap är borta och bröderna sover. CIAO

image123
mysigt värre i snöväder;
-svarta jeans h&m
-grått linne ginatricot
-skogsgrön kofta gammal
-svart sidenband

fixat

Nu är det mesta klart tills vidare. Behöver fortfarande ett skrivbord i ek men vi väntar ett tag. Vet inte heller hur jag ska göra med möbleringen, den lär också ändras med tiden. Nu ska jag snart duscha, godnatten! 

möbler

Idag har vi varit på ikea, mamma, bror och jag. Där inhandlades två byråer till mig och ett skrivbord åt bror. Blev precis klar med den första byrån så nu tar jag en paus. Inte sovit så mycket inatt, sov två timmar innan middagen så jag var nog uppe till halv fyra, fyra och kollade på scrubs. Nu är mamma och bror tillbaka på ikea då hjulen inte fanns med. Tänkte vara snäll och skruva ihop det men insåg sen att dom hade tagit med sig ritningen. Annars har det inte hänt så mycket och det blir lugnt ikväll också, eller jag lär ju sitta uppe och snickra hela kvällen men sånt älskar jag. Det är så grymt kul! Imorgon ska jag träffa sötnosen olivia, också grymt kul! ciao

nytt år, nya möjligheter

God eftermiddag! vaknade vid halv ett idag och satte på tv:n. Gårkvällen var rolig, kom hem vid två och somnade vid halv tre. Roligt att även snön har kommit, här har det snöat hela dagen så nu är det vitt överallt. Idag blir det nog bara chill, det finns inte så mycket att göra. Funderar på att lägga en ansiktsmask och sätta på en bra film. Hare!

RSS 2.0