måndag

Stressade till skolan helt i onödan då det visade sig att jag inte hade en enda lektion. Nu blir det till att joina solen på baksidan och försöka bli klar med samhället. För alltid!


mannen assoow


tummen upp!

Fredag: Fina Nicole fyllde 18. Firades först hemma hos henne med släkt och vänner innan det sedan bar iväg till stan. Sköna människor, roligt och en aning dimmigt! Appletini, easy on the tini!

Lördag: Spanade på fotbollsmatch i spöregnet med vinst för viksjö. Grillning och dricka @ my place med sköna flickor. Därefter bar det av till stan igen för mig och Nicole för att möta upp Sophie. Vi drog till metro där det kördes både tequila, black jack och deeptalk. Lämnade stället för att möta upp laget på kära mp. Ännu mer härligt folk, dricka och dans. Slutade hemma hos mig med hassel och djupt deeptalk. Fyllekäk också för den delen.

hur kul är det nu då?

Kom tre veckor senare och låtsas som att allt är okej och som vanligt. Gör det. Jag har tagit alla bortförklaringar förut och inte brytt mig, lagt dom åt sidan och inte visat hur sårad jag har blivit. Tänk om för fan, tänk på vad du ger upp, tänk på vad du förlorar. Tänk på vilka du skjuter åt sidan, väljer bort och sedan tror ska krypa tillbaka. Bestäm hur du vill ha det för jag tänker inte svansa efter mer, jag tänker inte ställa upp på dina villkor och när det passar dig. Vem är du?

jonatan, jag ser ljuset!

Det är så skönt när saker börjar bli klara, när den förut långa listan bara blir kortare och kortare. Idag hade jag mitt allra sista matteprov och efteråt jag kunde riktigt känna hur det lättade i bröstet.

2 engelska skriftliga redovisningar [check]
franska nationella muntligt [check]
franska skrivtlig redovisning [check]
naturprov evolution [check]
msk-prov invandring [check]
samhälle sammanfattning [check]
fotografisk bild [check]
engelska skrivning [check]

Där har ni/jag det. Det sista och sen är tamejfan tvåan avklarad!

hur pluggar man till ett matteprov?

Magknip. Ryggont. Illamående. Matteplugg. Amen det var ju en rolig tisdagskväll.

beställning

Jag vill ha sommarsol och ett 20tal plusgrader. NU!


söndag

I ett spöregn och en vattendränkt plan kammade vi hem den femte raka segern. Motståndarna var täby som är stortippade bland många, men skönt att visa att med mycket vilja och en härlig kämparglöd klarar man det mesta. Allt var genomblött innan matchen ens hade börjat och jag har nog aldrig uppskattat en varm dusch så mycket som jag gjorde idag.
Min fina bror kom med hans fina tjej och deras fina dotter på besök och hälsade på. Min ögonsten är i en klass för sig!
NNu är jag hemma hos min andra bror där det vankas övernattning och plugg. Hurra för fem prov den kommande veckan. Love it. Ciao. Ovettigt inlägg.


lördag

Hade flera planer denna lördag men följde ingen av dem. Istället ska jag ikväll spendera kvällen vid en brasa med Mell, Linn och Emma. Det vankas picknick, musik och massa mys. Kör en WW (White Weekend) då en viktig match står på morgondagens schema. Ha det bra people!


tack mami & papi

Idag blev jag ägare till dessa skönheter, legendariska inom fotbollsvärlden.

Adidas Copa Mundial, Legenden


<3


i'd rather be with you


20 maj

Det här fina vädret gör verkligen gott, äntligen kan man gå i shorts och tunna tröjor, strosa runt i stan med klassen, chilla vid soldäcket på rasterna och äta glass i solen. Gårdagen tillbringades i stan och på Naturhistoriska med klassen och idag stod sista historiaprovet på schemat. Tror att det gick helt okej faktiskt, lyckades fylla lite mer än 11 sidor så jag hoppas att jag fick ner något vettigt. Ikväll är det träning och sen ska jag fira min fina mami som fyller år idag.


17.03

Efter en ohyggligt tidig uppgång (ja jag kom faktiskt upp) och ett prov som förhoppningsvis kan duga, väntade ett kärt återseende hos anna där det blev lunch, solchill och nostalgimusik i mängder. Att återvända till franskan var ett minne blott vilket ingen av oss orkade leta reda på. Efter några timmar av smarrigt skvaller och lite (läs mycket) sommarlängtan snodde vi på oss skorna och promenerade tillbaka till skolan. Har haft foto i dryga 90 minuter och ska nog tacka för dagen nu. Hemma väntar en powernap innan träning, my goood vad jag är trött.

tre veckor, tre veckor, tre veckor

Mörbultad och slut i hela kroppen, därav en helt urusel träning. Annars tillbringade jag en väldigt trevlig stund i Fruängen med Ella, Kajsa och Hannah inför vårt samhällsarbete. Det var inte alls tråkigt utan vi njöt ganska lagom i solen med glajjor och glass. Nu blir det historiaplugg och lite förberedelser inför NP i matte imorgon. Kul? Nej.

Lyckades på något mirakulöst sätt att se väldigt munter ut imorse. Eller bara allmänt trött med ett redigt fejksmile. Välj själv.

Viksjö-BP

Match mot BP på bortaplan. Vi sög rent ut sagt men kämpade trots allt till oss en seger. Det är väl som man säger, "mål förtjänar man inte, dom gör man"

15 maj

JAG HAR BLIVIT FASTER!!!!


RÖSTA RÖSTA RÖSTA

Då börjar vi pimpla vin framför talang. Sweet. Glöm inte att rösta på the double g så gurra går vidare! Det ska jag göra iaf!

LOOOOOOOOOOOOOVE IT

Haha sjukt schysst, verkligen!

bästa skivan 2010

Gårkvällen var slående! Skivan med stort S väntade och på förkröket hos camilla befann sig ett gäng taggade brudar. När vi väl kom fram till Garbo, som btw var helt awesome, var det bara till att köra. Packade dansgolv och grym musik, ok barpriser, glada studenter och härliga laget var på plats och ingenting kunde förstöra kvällen. Blev tyvärr till att åka hem med sista tåget men fan vad vi garvade och hade oss på hemvägen. Fina lagkamrater!

Träning imorse och alla var....pigga? Naaaaat. Men vi tog oss igenom den och köpte sedan bakismat från grillen och kollade på b-lagsmatchen.

Nu är bror och jenny här och vi ska grilla. Senare ikväll blir det 20-årsfirande för Anna. Ciao

even the best fall down sometimes

Känns jävligt skönt att få reda på att det står mvg efter varje moment vi har haft i svenska det här skolåret. Speciellt efter ett så sugit skolår som detta. Mycket har hänt, framförallt i starten vilket troligtvis varit avlösarknappen till bristen av motivation. Jag vet, min familj vet och mina vänner vet vilket räcker gott och väl. Men fan vad stolt jag är över mig själv!

le weekend

Fredag: Partyparty hos anton med härliga människor. Slutade hemma med två fyllon att dela sängen med. MYS!
Lördag: Hemmamatch och vinst med 2-0. Grillat och öl hemma hos ex-tränare och sedan en spontantripp till MP med felan. Blev dans och briska i plural.
Söndag: Visade tydligt vem som är the grillmaster!

00.00

Godnatt alla fina.



det är inte lätt när det är svårt

Det är jobbigt det där. När man konstant går och undrar vad som hände, vad som gick fel och varför allt slutade så abrupt. När man går igenom exakt allt i minsta lilla detalj för att försäkra sig om att man agerade rätt. När man vet att det inte hade spelat någon roll hur man handlade, vad man sa eller vad man gjorde. När inget hade varit annorlunda oavsett om allt skett då, nu eller på senare dagar. När ingenting är ens eget fel. När grubblandet inte ger något annat än en obotlig huvudvärk och sömnlösa nätter. När varken gåtorna eller frågorna har några svar. Det är jobbigt det där.

fattar inte att jag pallade

Hej mina vänner. Efter mycket tjat tänkte jag nu publicera en del av vad som fick följa med mig hem från London. Orkar verkligen inte fota varenda litet plagg, sko, väska eller sak, utan ni får ta vad ni får helt enkelt. Om outfitbilder någonsin hittar tillbaka till denna blogg lär ni få se mer. Om det nu var något att ha..








i love you

I've got an angel
She doesn't wear any wings
She wears a heart that could melt my own
She wears a smile that could make me want to sing


when you lose something you can't replace

Nu ska jag kirra te och popcorn och sedan kolla på the big bang theory med min bror. Ska krama sönder honom då han flyttar imorgon. Vemod var det. Fan. Lämna mig inte..

London 2010

Jag är hemma helskinnad och känner mig som en ny människa. Eller inte, men jävligt skönt var det att komma bort i alla fall. Har njutit, skrattat och framförallt shoppat med min fantastiska mamma och mina undebara bröder. Kunde inte bli bättre helt enkelt!






RSS 2.0