torsdag

Vet inte riktigt varför jag är vaken, kunde inte sova, resfeber i guess. Sitter iaf här med en igentäppt näsa, kliande hals och rinnande ögon. Alltså mår jag inte topp, inte nånstans. Tänkte bara säga hej iaf, tror inte jag uppdaterar mer idag och heller inte en vecka framåt. Ha det bra allihopa, ta hand om er och njut av sommaren. Och till mina nära, i'm gonna miss you!


Au revoir som man säger

För att någon åker till frankrike imorgon


La garde freinet, here we come!

todledoo



Varje gång den där orangea msnrutan blinkade till ikväll fick jag nästan svårt att andas. Du finns kvar.





träning

Var nere på individuell träning med steph och carro, så himla skönt att få röra sig nu efter en vecka utan träning. Men nu är det slut på vila, träningsförbudet är över. Trodde att jag enkelt skulle klara en vecka men efter ett mental breakdown i lördags som slutade i tårar, bevisade jag mig fel. Jag är inte gjord för att vila.

brother by the pool

onsdag

Fotbollsskolan var faktiskt helt okej idag, det går bättre och bättre, trots värmen. Jag och jossan stannade kvar för ett litet chat med coachen micke som varit runt och kollat ledarna. By god vad mycket feedback och beröm vi fick, då känns allt verkligen värt de, att veta att man gör ett grymt jobb även fast man inte alltid har turen på sin sida. Kom hem vid fyra och har legat vid poolen sen dess, bättrar brännan inför, ja, IMORGON!!! Känns sjukt, är galet taggad!

tjejer har aldrig varit bra på packning

Hej bloggen! Haha. Tror värmen börjar slå till nu, känner att huvudvärken är på väg. Tyckte ändå att jag var duktig med att dricka vatten idag men ja, behövs nog mer. Kvällen spenderades framför Sverigematchen, tycker killarna var riktigt duktiga och det är sjukt kul att vi har ett så pass bra u21-lag. Rolig fotboll! Försökte packa lite samtidigt, fick lite smått ångest när jag insåg att det är nog var lite för mycket. Tog ut en tröja och ett linne, sen var jag stolt, det räckte för lilla mig. Men nu är den packad, ingen övervikt och det finns plats för mer om jag skulle hitta nåt därnere. Hallelujah! Nu blir det en snabb dusch och sen suss. Natti

afternoon

Efter det inte så tunga jobbet däckade jag på en madrass i poolen, är sjukt trött. Har varit på ica en snabbis också och kirrat solskydd, after sun, schampo, tidningar och sånt inför torsdag. Blir nog klar med packningen idag vilket känns skönt, inget sista minuten liksom. Nu blir det käk, ciao!



tisdag

Hemma ifrån ännu en dag på fotbollsskolan, idag var bättre men fortfarande stirriga barn. Värmen är perfekt och har fixat lite färg på armarna, känns bra. Ska nu hjälpa jeppe med resten av häckklippningen, sedan blir det sola och bada i poolen. Ciao

toppenkväll

Vid sex-tiden mötte jag upp nicole på centralen. Vi spatserade till pk-huset för ett besök på ginatricot, gick ju såklart inte tomhänt därifrån. OUPS! Tog sedan tuben till medborgarplatsen och satte oss på ett urmysigt fik och bara snackade massa skit. Åkte hem till henne, mötte upp anton för ännu lite snack. Sedan lämnade jag de små turturduvorna och mötte anna istället, drog hem till mig där hon hämtade upp allt hon lämnat kvar. Kvällen slutade med en påminnelse om ett visst cashflow som kommer sättas in på kontot imorgon, hade helt glömt bort det!



måndag

Ny vecka, nya tag som man brukar säga. Det blev tidig uppgång idag, rättare sagt klockan sju. Befann mig i klubbhuset klockan åtta och tio startade sommarfotbollskolan. Har hand om de yngsta tjejerna i år igen vilket är lite tråkigt, hade gärna haft killar men det blir det vecka 33. Målet för veckan var att få dom att kalla mig kungen, men det lyckades jag ju med på fem minuter så är pretty damn proud. Blev mest lite lekar och att lära känna varandra idag, alla blev trötta fort på grund av värmen. Men klagar inte, bättrar gärna på brännan inför france! På torsdag gäller det!!!!

gör borlänge osäkert så kirrar vi södra frankrike <3

"the one"






Ellen Strandberg 2009

bättre sent än aldrig




Klänning: köpt idag
Skor: köpta i maj
Tröja: "julklappen" från Nicole


back to reality

Har varit föör dålig med uppdateringen, sorry guys. Gårkvällen var inte speciellt händelserik, satt hos anna med henne och irma hela kvällen och pratade frankrike och sa sedan hejdå till e.

Idag hann jag med en sväng i kista, umgås med ella, träffa charlie och fanny och sedan lite catch up med mika. Kom hem och åt och fick sedan topparna klippta av mamma. Efter 14 månader kan jag nog gott och väl säga att det behövdes.

Bilder kommer

midsommar

Midsommar var galet! Drog på fest i spånga, precis när vi gick av bussen kom spöregnet så man var ju lagom snygg när man anlände till partyt. Vid halv ett drog vi tillbaka till spånga station, satt i en halvtimme och väntade på tåget till jakan. Med inte alla hästar i hagen skämde vi ut oss lite tror jag, men det hör väl till. Mötte upp grabbsen i jakan strax innan två, lite hade hänt så det blev mest till att kolla så att alla var okej. Kom hem vid halv fyra efter en störd tur på nattbussen (vad händer INTE på nattbussen?!!?!) och fick i oss lite fyllekäk, awesome och oförglömligt!

Har inte gjort ett piss idag, men det hör väl också till dagen efter. Mår ändå toppen, unlike min vän anna som är rätt blåslagen och körd.

fredag

Sov länge idag, vi vaknade vid halv ett och käkade gårdagens rester till frukost/lunch, mumma. Drog till akalla för att hälsa på annas häst, troligtvis första och sista gången, shit, hästar är farliga djur :o
Är nu hemma och har duschat och klätt på mig, ska snart dra till anna. Efter strul i planeringen och skitSL så kommer kvällen att spenderas i spånga. Trevlig midsommar folket!

jag vill ha sooool

Jag tycker det kan sluta regna nu, det är somamrlov förfan! Jag vill sola, bada, shoppa, gå runt i tunna sommarkläder, bara ben och umgås. Tack och lov utlovas det sol hela nästa vecka och som jag längtar till dess. Först fotbollsskola och sen frankrike. Helt jävla awesome :D

igår


torsdag

Gårkvällen spenderades hos anna tillsammans med robin, eldin och nicke. Vi körde UFC live på hennes studsmatta och lekte med simba. Vid ett sa vi hejdå till robin och nicke och följde sedan eldin hem, hann ta ganska mycket kort innan dess som kommer upp på bloggen snart. Hade galet kul, länge sen man skrattade så.

Anna sov här och kommer göra tills på söndag så vi låg och snackade en stund innan vi däckade. Nu har vi krattat och lastat in lövhögar från den nyklippta häcken. Nu ska anna till stallet och jag själv ska fortsätta jobba. Ciao!

tack för att du finns a <3




det är en solig dag mina vänner

Då var det onsdag och jag har sovit som en stock, trots ett litet chockbesked på kvällskvisten. Vaknade pp med smärta i högerbenet, haha shit asså, helt blåslaget. Kämpade mig i alla fall upp och ska snart kämpa mig ut på en promenad till mitt föralltid älskade högby. Där hämtar jag upp nicole och sen traskar vi hem till henne och solar och badar. Hade gärna tagit bussen men så går det när man inte kirrat sommarkortet.


it's over

Nu är det över, vårsäsongen är slut. Inga fler matcher och träningar förrän augusti, dock blir det en vecka i danmark i juli. Dagens match förlorades, vi mötte serieledarna vilka var riktigt duktiga. Men vi kämpar ändå matchen genom och visar att vi inte är rädda.
Men, nu ska jag vila. Hör ni det!? Efter x antal tillsägelser ska jag faktiskt göra det, benhinnorna kommer vara perfekta, fötterna kommer vara läkta och benen och låren kommer vara fria från blåmärken när allt sätter igång igen. Ska göra mina övningar så att axlarna kommer vara tiptop också. Hör ni det!? På 16 dagar har jag haft fotboll 13. NU ska jag ta hand om mig.

nytt på armen


Det gula armbandet köpte nicole till mig förra veckan och jag ett till henne.
Det bruna köptes idag, looove it!

tisdag

Gårkvällen spenderades hos fanny med film, popcorn och massa girltalk, det. var. underbart! Tack sötis

Idag blev det uppgång tidigt, kändes det som i alla fall, då jag skulle vara hos sjukgymnasten 10.45. Fick lite massage och övningar att göra under sommaren. Väl tillbaka i jakan gick jag till banken och satet in pengar, sen en tur i affärerna och sedan hem till nicole. Där solade vi lite men när dom skulle dra och käka åkte jag hem istället. Nu sitter jag och taggar för match!

måndag

Är hemkommen från träning och har precis käkat. Känns som att man går på sista krafterna nu, men imorgon är sista matchen, efter imorgon kommer dessa två hektiska veckor  höra till det förflutna och jag har tre veckors uppehåll. Nu blir det duschen!

syster ♥ bror

I brist på annat drog jag och jeppe på oss fotbollsskorna, tog en varsin boll och gick ner till vallen. Vet inte hur länge vi var där men det var en stund, vi stod och lallade och skottade, umgicks helt enkelt. Nu ska vi kolla på film och ta det lugnt.



Har jag sagt att jag älskar dig? För det gör jag. Massor till och med.
Du är som jag. Eller jag är som du. Du är bäst ♥

l'amour

     



Ellen Strandberg 2009


söndag

Vaknade tidigt idag, rättare sagt klockan åtta. Vid nio befann jag bror och meller oss utanför nicole då vi hämtade upp henne och sedan for till sollentuna. I spöregnet och blåsten stod vi där och supportrade våra vänner då dem skulle möta brorsan i korpencupen. För våra grabbar gick det inte särskillt bra men jeppe tog däremot hem hela vinsten! Men grabbarna kämpade på bra och det var roligt att kolla på. Drog till nicole och mötte sedan upp kilalrna igen på lunden, drog sedan hem till axel där vi kollade på film och spelade spel hela kvällen. Är helt döööööd!





tööööng <3

"alla heter glenn i göteborg!"

Är hemma från en turbulent kväll. Har haft jätteroligt med mina flickor men det slutade men lite gråt, illamående och bråk för vissa. Jag klarade mig ifrån allt tack och lov. Det var så kul att äntligen få köra fullt ut med mina ladies, tycker verkligen om er och det hoppas jag att ni förstår nu. Sommaren med er kan inte bli annat än bäst, eller hur?

lördag

Det var länge sen jag var såhär slut efter en match, fick en annan position idag och sprang tills jag rent ut sagt stupade. Tre minuter kvar av matchen tvingades jag av, kunde inte andas, allt snurrade och det kändes som att benen skulle ge vika vilken sekund som helst. Sen gjorde allt regn att man bara blev kallare så nu sitter jag här med världens magont, illamående och darrar som ett as. Hatar när det blir såhär. Blir så rädd.

Hoppas att jag mår bättre snart, det snackas om fekke och jag vill vara där. Tar det lugnt, imorgon blir det tidig uppgång. Ciao!


skolavslutning

Jag klarade ettan! Och med riktiga killerbetyg! Vilket år det har varit, säg något som inte har hänt. Nu ska jag njuta av sommaren, det har jag och mina vänner förtjänat.



9b 05-08

Ett år. Jag minns fortfarande hur jag vaknade på morgonen och hur tårarna redan då började falla. Minns hur jag gick in i aulan tillsammans med klassen, hur jag upplevde den sista avslutningskören, hur det under "den blomstertid nu kommer" brast igen. Jag brydde mig inte om vad alla runt omkring tänkte och tyckte, tror inte de yngre förstod. Inte då. Jag minns hur vi gick upp till sal 14, gav blommor till satu och åsa, hur jag och anna ställde oss upp inför klassen och förklarade att vi hade en sista sak att visa. Minns hur jag satte på filmen, kollade anna i ögonen, log och tog henne i handen. Jag minns hur förtexterna rullade till Sum 41 - With me, hur jag blundade för att sedan öppna de tårfyllda ögonen. Jag minns tystnaden, respekten, tacksamheten och vemodet. Alla var vi där. Alla hade vi upplevt det tillsammans. Alla hade vi något som band oss samman. Jag minns hur jag lät blicken svepa över klassrummet, hur jag såg tårarna och den där känslan av att komma till att sakna något, i varje person i rummet. Jag minns hur niklas kom fram när filmen var slut, tårögd och sa, det där var fan bra, men ni kunde skippat förtexten, det var riktigt jobbigt, det tog direkt. Jag minns hur adam sedan tog fram gitarren och började spela samtidigt som podde sjäng hallelujah. Det högg i hjärtat, minnena och stunderna passerade i revy, allt hade gått så fort. Jag minns hur jag ville stanna tiden, hur jag ville spola tillbaka och aldrig låta vistelsen på viksöskolan få ett slut. Jag minns hur jag grät, hur tårarna aldrig ville ta slut. Hur jag kollade på mina betyg och kände stoltheten, kände hur jag allt jag kämpat för hade fått utdelning. Jag minns hur folket började avtappa, allt fler sa hejdå för en sista gång och gick. Jag minns hur jag inte ville gå hem, då skulle allt verkligen vara över, aldrig mer. Till slut kom även den stunden.
Idag pryds bland annat facebook av årets niors saknad, ingen vill hylla lovet. Idag är det bara jobbigt. Idag förstod ni vad vi gick igenom förra året, samtidigt som åttorna står ovetandes. Det har gått ett år, jag minns det lika starkt nu som då. Jag känner fortfarande saknaden och smärtan, också det lika mäktigt. Man glömmer inte. Jag glömmer inte. Jag glömmer aldrig er...



"gråt inte för att det är över, le för att det hände"


why do all good things come to an end?

förlåt för att jag inte har glömt.
glömt något som jag kanske borde ha gjort
gjort för länge sen
sen den dagen då jag insåg
insåg att jag var där igen...




du var aldrig borta.

torsdag

Ja, då har sista skoldagen passerat, när vi äntligen fick sluta från engelskan sprang vi ut och sjöng freedom i korridoren, glädje på hög nivå! Det bästa av allt var att jag tack och lov fick mitt mvg i svenska, det är guld värt...
Umgicks lite med ella efter skolan men så småningom sa vi hejdå i jakan och jag mötte upp nicole. Vi kollade runt, köpte lite smått som jag kan visa imorgon. Vid åtta hade jag träning, först individuell och sen vanlig. Nu ska jag ta en dusch och sedan sooova. Skolavslutning klockan åtta (!) imorgon, men vafan, lov juu!!

today was a good day

* MVG i franska
* MVG i geografi a
* Vinst med 3-2
* Kärleksmums
* Frankrike spikat


Jag är så jävla stolt över mig själv!

sweet

Vi kirrade hem vinsten, skönt att avsluta vårsäsongen så. Nu är det två matcher kvar i div 4 sen är det finito. Får se till att vila ordentligt så att man kan prestera till max. Var även skönt att komma hem och mötas av Sverige-ledning, sånt gillas. Ska duscha och sedan baka med bror, lutar åt något chokladigt :D

onsdag

Jag satte det! Jag är så jävla stolt över mig själv, mvg i slutbetyg i både franska och geografi! Den här karamellen ska jag suga på länge, så gött känns det. Mycket händer inte i skolan just nu, mest betygsnack men är iaf hemma, har käkat lite och taggar gaalet. Revansch står skrivet i pannan!



nighty

Har varit riktigt skönt att bara ta långa promenader idag, måste ju ta vara på vilan och ta det lugnt när matcherna ligger så tätt inpå varandra. Jag och carro var väl ute i säkert tre timmar, gick runt lite överallt och snackade om det mesta, taggade framförallt. Imorgon gäller det, sista matchen i ena serien, på hemmaplan och allt.

tisdag

Usch vilken seg dag och gud vad trött jag har varit. MEN, jag har mvg i engelska a!!!!!!!!! Mötte upp olivia efter skolan och var ute och gick ett bra tag vilket var skönt. Känns jättekonstigt att inte ha någon fotboll eller annan aktivitet över huvudtaget idag, jag klarar det verkligen inte. Jag har blivit en person som blir sällskapssjuk alldeles för fort. Ska snart möta upp carro för ytterligare en promenad och säkert en massa snack och skvaller. Me like!


Rastlösheten tråkar ut mig

H*ROOOOOR

**** kan ju ta sig, hatar dom och har alltid gjort! Vill bara skriva massa fula ord för så jävla arg är jag. Dom tror att dom är så jävla oskyldiga och ska anmäla folk hit och dit när dom är så himla mycket värre. Sen när blev fotboll ett samlingstillfälle att ropa klåpord, håna folk, knuffas, starta bråk och klanka ner på motståndare? Ni kan bara dra åt helvete, aldrig har ni kunnat spela fotboll och aldrig kommer ni kunna göra det heller. Jävla fittor allihopa!


måndag

Skoldagen var över fort, fick reda på att jag kirrat mvg i matte a, så jävla najs! Sen bar det hemåt, chilade vid datorn och åkte sedan in till stan med mamma för att besöka sjukgymnasten. Reaktionen och svaren gav inte särskillt mycket, vet att jag är stel och måste öva på hållningen, blablabla. Blev till att åka hem igen så nu har jag fått i mig käk och sitter och taggar till samling. Match mot Täby ikväll och jag ska kämpa tills jag spyr!


kärlek


Ett år, det är helt sjukt. Finns det något ni inte har klarat er igenom?

Grattis Grattis Grattis

Idag fyller min underbaraste sötaste och bästa Lisa 17 år! Ha den äran!

Satc och csi

Har inte gjort ett piss sen matchen och har ont i huvudet. Ska antingen kolla på csi med bror eler så hoppas jag till kojs och drömmer mig bort till Sex and the city. Hur som helst är det kort dag imorgon, börjar tio och slutar halv tolv så det är skönt. Vid fyra sen ska jag iväg till en sjukgymast och kolla mina axlar, hoppas dom hittar nån lösning. Äh, nu pallar jag inte mer, godnatt!

gula faran

Matchen slutade oavgjort och tur det för vi spelade dåligt. Åkte på ett gult kort igen, dock heeeelt onödigt, skulle knappt blivit frispark. Domarn har ju knappast varit på vår sida denna helg. Men men, bara tagga om till imorgon då nästa match står på tur. Ja, det är gaaaaaalet!



snälla!!!!!!

Matchstart 17.00. Viksjövallen.


lalalaaa

Wish I could stop by, and maybe say hi


söndag

Sveriges förlust var ju nästan väntad, Lagerbäck är för feg för att våga satsa på nya spelare och vissa tror ju att det räcker med att ha ett stort namn, Z skärp dig förfan! Så småningom tog vi (jag, nicole, anton) bussen och mötte anna, jocke och leo. Vi stannade i en lekplats och lyssnade på musik och snackade. Sen följde jag anna hem, satt och snackade massa deeptalk, puss pårej. Gick tillbaka och tog bussen hem sen.

Idag är det match som gäller igen, dock inte förrän ikväll så ska väl försöka hitta på något roligt tills dess. Ska ta tag i sista matteskiten tror jag. Over and out

goddamnit!!!!!

Efter en riktig krigarmatch vann vi, 2-1, rättvist också för vi kämpade in i det sista. Jag själv tyckte att jag presterade, trots ett gult kort (wooops). Nu är man med på varningslistan också. Men nu jävlar får Sverige ta och vinna!!!!

lördag

Gårkvällen blev lugn, behövdes som sagt efter veckan som varit och den som kommer. Dömde en match och drog sedan till nicole och kollade på film med henne, anton och pierre.
Nu ska jag bege mig till vallen med natta och kolla match innan vi har samling till vår egen. Hör av mig när jag kommer hem, ciao!

fredag

Gårkvällen spenderade hos felan med henne, marre och malin. Vi kollade på film och svullade och sedan somnade vi gott. Innan dess hade jag först individuell träning, vilken var superkul och jag längtar verkligen till nästa, och därefter var det vanlig träning. Är ganska mör och trött i kroppen nu.

Idag är jag ledig, alla treor tar studenten så jag och carro ska till kista. The big problem är bara att hon inte har någon mobil så jag kan verkligen inte få tag på henne..to be continued


fotboll

Nu, efter x antal powernaps är jag uppe och kollar på klipp från vm-94 med bror. Roger Ljung gjorde precis Sveriges första mål, fyfan vad snyggt!!! Slår dock inte Messis på långa vägar


torsdag

Helt onödig dag, slutade halv elva och drog till barkarby med nicole och felan, sen tillbaka till jakan och sedan hem. Nu ligger jag i soffan och kollar på film med bror, twiiilight, dadadamdammdamdaaaa!!!!!!! underbart, ciao!

30/5-09


Du är min kung.


määäätt

Goddamnit, har precis tryckt i mig en pizza, första riktiga maten på ett och ett halvt dygn ungefär så den satt mer än bra. Träningen gick helt okej, längtar redan till imorgon och hoppas vi är fler då. Har inte mycket mer att skriva nu utan ska hoppa in i duschen. Ciao!

btw

Nu är det även bestämt, hänger med till dana i sommar.

adjektiv?

Gjorde inte mycket på franskan, satt i lärcenter och snackade med mika. Geografiredovisningen gick super, är så jävla grymt oerhört mega mucho stolt över mig själv! Och matteprovet känns också som att jag kirrade! Nu har jag bara någon liten skit plutt mini obetydlig sak i matte kvar att göra, ska in på tisdag och sen är det NO MORE!


en av många helt seriösa bilder som togs idag

onsdag

I'm up, eller har varit ett tag. Idag blir det tråkfranska, redovisning på geografin och sedan ett litet prov i matte. Hatar vädret också, vad hände med solen och värmen? Efter skolan blir det hem och tagga för träning, inte mycket annat att göra hoho. Ciao!

rastlööööööööööööööös

Har så himla tråkigt och ingen vill bidra med roligheter så drar ut och springer i brist på annat. Folks who know me, förstår ni nu hur uttråkad jag är?



Update: Gaah, tog ut mig helt men det var galet skönt. Härligt tempo och intervaller på det och jag känner mig som en ny människa. Eller en trött människa. Som är hungrig. Mat?

And we ain't gonna stop until we get that

FREEDOM, FREEDOM, FREEDOM, FREEDOM



tisdag

Häll på att missa bussen imorse men tog en grov rush och kom i tid till musiken. Det var sista g¨ngen idag och det känns skönt att både jag och bästo kirrat ett mvg, det var vi värda! Skoldagen rullade på, inte mycket hände, det gör det sällan nu. Har inga rester så går typ bara runt i korridoren hela dagarna, boooooooooring. Hade sista knatteträningen innan sommaren också, lite tråkigt för dom är så söta och snälla, längtar galet till sommarfotbollskolan. Nu är jag helt rastlös, har inte ett jävla skit att göra -.-

trallalallaa

Straxt efter tre kom mini och tillsammans käkade vi pastasallad och snackade. Sen drog vi till vallen och lirade lite boll, snackade ännu mer och taggade till träning. Tre timmar senare var det dags, har längtat sen i lördags och nu längtar jag till onsdag. Tack för en myspysig dag snuttis...
  


..."även fast jag var tjock och hade tandställning som liten" ;D

right now


+chris brown @spotify, notch top!

måndag

Helt otroligt konstig dag so far. Började med att jag missade bussen och i väntan på nästa får jag reda på att samhället är inställt, jippie liksom. Hoppas på bussen en timme senare, blir avprickad på matten och får sedan gå hem. Egentligen skulle man ju jobba med matte men jag drog hem istället, ska sätta mig och göra klart engelskan, matte slka pluggas imorgon, Höres !

RSS 2.0