le weekend

Spenderade min helg nere i skåne med bror, mamma och lite släkt. Anlände i fredags efter en 4,5 timmars (rekord) roadtrip med bror i helsingborg där vi mötte mami och kusin och tog färjan över till danmark. Blev en snabb tripp, återvände hem till kusin och tog en powernap. Blev rödtjut resten av kvällen som slutade i en dimma.
Lördagen spenderades med N. Gick mest runt i helsingborg och pratade om det mesta, kul att träffas efter rhodos! Åkte hem igår men sov hela bilresan. Sköönt. Bror, jennie och mollie kom över på middag, min ängel har blivit så stor!

min skatt

För ungefär ett år sen var det du som ställde upp när jag behövde. Du kom springandes och kramade om mig när tårarna bara rann, när jag var sårad och sviken. Du fanns alltid där, precis som jag fanns där för dig. Vi hjälpte varandra, tillsammans fick vi distans från det som bekymmrade oss i verkligheten. Du har missat så mycket, så många händelser som jag egentligen ville dela med dig. Jag har så mycket att berätta, så mycket jag vill att du ska veta. Vi planerade en sommar med varma nätter framför brasan med winnerbäck spelandes på gitarren. Vad hände med den sommaren? Jag saknar dig.


"om jag nu var din ängel, varför lät du mig flyga iväg?"

fliiing




22 Aug 2010 15:40     Min<3




live från sängen

Hade ju mina planer på att tillfriskna. De gick sådär. Senaste veckan har varit ett helvete med en hosta som inte hänger med duga. I torsdags blev det en tripp till vårdcentralen där det efter två timmar konstaterades att jag har ett virus. Fick hostmedicin och gick hem. Efter två dagars feber bar det av till doktorn igen igår, fortfarande bara virus. Trodde aldrig jag skulle säga detta men just nu vill jag faktiskt ha halsfluss, allt för att få pencillin och bli bra på nolltid. Kul med virus som måste gå över av sig själv....vila och vänta var det, kul!

WAKA WAKA EY EEEY!

Vänner, ni kommer att bli besvikna. Det jag brydde mig minst om nere på rhodos var nog kameran för antingen sov vi, käkade på balkongen eller röjde sööööönder på bardiskarna. Tog det säkra före det osäkra och lämnade kameran hemma på nätterna, kanske ganska smart med tanke på hur mycket man flängde runt, hällde drinkar på varandra och alla dessa nattbad. Råkade ju bara tappa nyckeln på stranden en gång...

Första kvällen, hela gänget körde på pasta. Grekiskt var det va?



Göteborgaren som däckade i min och felans säng. Lämnade även en fin present på vår toalett...



Waka Waka = Rhodos 2010


Inte mycket men lite. Bilder finns på fejjan. Lär ju lägga upp lite fler när nostalgin är i full fart.

flytt

Juste! Huset såldes för två veckor sedan.
Juste! Fick lägenheten vi kollat på nyss. Kontraktskrivning ikväll.


rhodos 2010

Den senaste veckan har jag levt loppan på rhodos. Det var helt jävla underbart och jag hade inte bangat på att stanna där längre. Nej, det blir definitivt en repris nästa år. Återkommer med en bättre resumé men innan dess tänkte jag tillfriskna och vila upp mig lite. Tänkte bara nämna att jag med nöd och näppe fortfarande lever.

<3

I torsdags fyllde min bästa vän 18. Jag kan seriöst säga att ända sedan min dag har jag gått och väntat och velat att tiden ska gå fort, just för att få börja leva livet ordentligt med henne. Hon är fin, vacker och otroligt omtänksam. Hon räddar mig ur knipor och förhoppningsvis känner hon att jag gör detsamma.

Jag älskar dig <3


RSS 2.0