31-5april



so long långkalsong!!!!!!!!!!



jag vattnar dina växter än

/moi
Jag vill kunna skriva igen, kunna greppa tag om närmaste penna och printa ner mina tankar och känslor i vackra och genomtänkta meningar och ord. Jag känner mig stängd och kall och får inte fram några budskap över huvudtaget. Jag vill beröra och etsa mig fast hos folk, men jag vågar inte längre. Jag tror att jag är rädd för att bli bortkastad, bli utnyttjad och sedan oönskad. Du fick mig att känna lycka, känna hur ett glädjerus spred sig genom hela kroppen. Du fick mig att känna mig värdefull. På ett ögonblick stod jag sedan tomhänt och såg på allt jag hade förlorat, på alla inbillningar som fortfarande inte gör mig klokare. Jag tror att jag är rädd för att öppna mig, rädd för att förlora det viktigaste. Rädd för att förlora mig själv.

April kommer bli awesome

Idag har jag hunnit med ett utveckligssamtal, vilket för övrigt gick super, mysdejt med hasslan och en jävla massa packning. Känns sjukt att jag sitter på ett flygplan vid den här tiden imorgon. Kan knappt fatta att jag har en resväcka med shorts, linnen, bikinis och jeansjacka! Skadar ju inte att det är lov när jag kommer tillbaka heller och veckan därpå fyller jag år.

lördag

Idag har jag verkligen inte haft några planer alls och stängde därför av väckarklockan och sov så länge jag ville. Därefter har der blivit galet massa bloggläsande och plugg. Inte galet med plugg dock. Lyckats göra klart en inlämningsuppgift och ska nu påbörja nästa. Gud vad jag älskar att öppna ett nytt word-dokument! Var det någon som sa plugghelg? Nej, rehabhelg kallas det.


L.W


Sånger för er, sanningar för mig


jag förklarar härmed vår

Mina kära vänner vet mycket väl hur mycket jag har beklagat mig för min borttappade stövlett. Ja, singular för den andra har befunnit sig i skohyllan. Förtvivlat har jag letat, vänt upp och ner på hela huset och letat på ställen jag inte trodde fanns. Gått promenader och tänkt att jag på något konstigt sätt kanske tappat den. Idag går jag samma väg som jag gått waaaaaay to many times before, ser en gympasko och talar högt för mig själv, "fan, kunde det inte varit min sko istället". Jag skymtar något svart tio meter längre fram men anar att det är en bajspåse på vift. Men, vad är det om inte min underbara stövlett!
Det som göms i snö kommer upp i tö.

-


Jag väntar men du hör aldrig av dig.


Alicante 2010

Känns skönt att veta att man flyr till spanien nästa vecka. Värme, fotboll och en drös med härliga människor. Can't wait!
 





jag kan vara rätt cool




the one and only

Redovisning med stort R. Darrande röst. Händer som skakar. Flackande blick. En hjärtrytm bortom existens. Jag hatar det här.
Men det var värt det. Att få språka om något betydelsefullt, något som speglar ens personlighet och hela ens liv. Något som identifierar mig. Något och någon som gör mig komplett. Det var det värt.

bra dag


Målregn på torvalla ip, seger med 10-1. Ikväll vankas det lagfest eller fest med laget som det så flott kallas! Kan det bli mer awesome?

för det var ju så

Nu är det så här, att jag kunde ha gjort ett kick ass prov i franska om bara min lärare hade hållit sig till planeringen. För nu var det så här att jag hade pluggat satan och kände mig pretty damn självsäker. Jag tror nästan att jag satt och smålog när hon delade ut proven. Sen var det så här att delarna på provet inte alls stämde med planeringen. Så nu blev det så här att jag fick gissa och dra till med grova chansningar för att över huvudtaget kunna lämna in något. Lyckat!








Edit: Någon gång i livet kommer jag att ha nytta av de 405 verbböjningarna jag lärde mig den här veckan. Någon gång. Det vet jag. Eller det ta mig fan hoppas jag!

du är ett mirakel, alldeles för söt för mig


du är så perfekt, jag skulle kunna dö för dig.


man ska halsa, inte sippa

Jag har tänkt på en sak. Jag dricker te, sjukt mycket te. Jag dricker det inte så där harmoniskt och njuter varje gång läpparna lämnar kanten på koppen med det lilla, rykande, smaksatta vattnet. Jag nästan häller i mig, tar stora klunkar och halsar enorma mängder. Jag kan finna mig själv sitta med huvudet bakåtlutat och banka på undersidan av koppen för att få i mig den sista droppen. Onormalt som fan. Men å andra sidan..när vad jag normal?

fire up


Jag har ett mål i sikte och det är att göra ett kick ass bra prov i franska på torsdag.


awe "wait for it" some!


 DILLE DILLE DILLE DILLE DILLE DILLE DILLE DILLE DILLE DILLE DILLE DILLE DILLE DILLE


mars

Jag slog till på en ny skinnjacka igår, den jag köpte i höstas är alldeles på tok för stor och h&m lockade med ett erbjudande som inte gick att tacka nej till. Sjukt skönt att få inviga den idag tillsammans med ett par glajjor och härligt blå naglar. Jag känner våren i luften och håller alla tummar och tår för att plusgraderna är här för att stanna.

ignorera den brutala utväxten, den är också här för att stanna...ett tag till.

detta är ju awesome

Jag är tillbaka till civilisationen igen och faktiskt så känns det väldigt bra. Det finns något som kallas rutiner och jag borde införa lite sådana för att styra upp mitt liv något. Det är liksom dags att vakna nu, dra bort täcket som vilat över huvudet och hälsa på berget av läxor som väntar på mig. Livet är bra nu. Not.

fy fan




"sorry."



hade jag haft pengar hade jag varit lycklig

The garden collection har börjat göra debut hos h&m, love love love it! Önskelistan är redan skickad till mami men ska kanske unna mig något fint redan när jag kommer hem *hehe*. Så mycket begär men så lite pengar. Attans.

mocka latte

Jag har alltid haft en sån jävla dille på mocka. Någon som bjussar på dessa?


om nicole fortsätter att vara så här "diskret"...

Dröjer det nog inte länge förrän hela ramundberget vet att jag har lingonvecka. En sak. Underbart!


söndag

Underbar dag i backen. Vädergudarna kunde dock bjussat på lite mer sol men annars var allt tiptop. Lite ringrostig i början men det artade sig, tog mig till och med genom röda backar och för mig är det stort! Kom hem till stugan och påbörjade after skin direkt i bastun. Pussbiljetterna flödar och nu ligger jag i fosterställning (aningen överdrivet) med en bubblig mage. Helt död och ska prestera i backen imorgon, ser ni någon som glänser är det jag. I'm out!

vi drar till fjällen

So long farewell auf wiedersehen goodbye


-För övrigt var gårkvällen en av dom bästa, fy tusan vad kul vi hade. Allt var rätt.
Awesome helt enkelt


fredag



NU: tripp till kista
SEN: packa
IKVÄLL: fekke

-



Kan jag få tillbaka delen av mig själv, jag gav bort alldeles för fort?


3/3

Dans, alkohol, people, skratt, kramar, pussar, hångel, hook-ups, halvnaket, fylla, spya, toalettbesök, deeptalk, musik, pussbiljetter, glädje, sång, vänner, bekanta, fyllekäk och en jävla massa mer. Jag var nog inte den enda som hade jävligt kul. Tack som fan!


i år ska jag resa

6-13 mars - ramundberget
31-5 april - alicante
27-30 april - london
4-11 augusti - rhodos

tisdag

Lov i all ära, jag älskar't! Får inte mycket gjort med det är så det ska vara. Gårkvällen bjöd på tjejmys hemma hos fanny med charlie och linn. Var riktigt härligt att få träffa mina flickor igen, händer verkligen allt för sällan. Skärpning! Annars måste jag råplugga i veckan för på lördag far jag till ramundbergen med familjen widéen + anton och therese. Det blir till att glassa galet i backarna i en vecka. Can't wait så att säga!

RSS 2.0