London calling

Nu lämnar jag återigen Sverige och flyr till världens kanske bästa plats, London it is. Tänk er shopping i överflöd, promenader i Hyde park med en starbucks i handen eller att bara strosa runt längs Oxford street och bara va. Ska försöka fota så mycket som möjligt men främst tänker jag bara slappna av och suga in allt och tänka på hur lyckligt lottad jag faktiskt är. Saknaden går till fina vänner ♥


vecka 16

Helgen har varit sjukt bra!
Fredagen spenderades med anna och nicole och resulterade i timmar med tjejsnack och skvaller.
På lördagens agenda stod säsongspremiär på schemat och sollentuna var våra motståndare på hemmaplan. Vi vann med 3-0 och firade vinsten på kvällen. Började med ella på emils och efter några rundor och en shotsbricka vinglade vi vidare till MP. Mötte upp kajsa, agnes och linn och styrde kurs mot dansgolvet. Senare under kvällen dök laget upp och allt slutade med DT i rökrummet med kaptis. Haha sjukt!

studentvår

I torsdags var det dags för första skivan, min första ever! Jessica och hennes klass höll till på viperroom så efter lite förkrök hos mallan bar det av till stan. Hade så sjukt kul, musiken var på topp, folket var på topp och min äldsta vän var glad och log hela kvällen. Det var nog det bästa <3


jessicas

eighteen

Det har gått en vecka sen jag fyllde 18 och det känns fortfarande helt sjukt. Jag fick på fredagen sjunga in den nya åldern tillsammans med mina fina fina vänner. Jag måste nog vara den lyckligaste i världen som har sådana underbara själar som finns där och ställer upp, som alla är unika och bidrar med något gott. Tack för en underbar kväll!




Lördagen spenderades med familj, släkt och skumpa från morgon till kväll. Kvällen till ära fick jag besök utav ytterligare underbara vänner och det skålades oh skrattades till klockan slog halv elva. Då bar det iväg till MP där det dansades och toalettbesöken var många. Slutade med nattkäk från träffen och nattbussen hem med steph. Matchen dagen efter vanns med 7-4. Slående helg!




plugg mode

mjukisbyxor CHECK

spotify CHECK

håret i en boll CHECK

mysfilten CHECK

halvuppäten kexchoklad CHECK

Då börjar vi!

aldrig mer 17 år!


18!


can i get a wohooo!

Jag och Anna kirrade mvg på ungdomskulturen i msk. Det var KICKASS!

nanananaa


samhälle in my ass

Samhället är klart och inskickat, två veckor för sent men vad gör det? Prov på torsdag också, kan ju inte bli roligare. Jo det kunde det visst för lektionen är inställd imorgon igen, big surprise.. Jag förklarar nu sista helgen som 17 över. Godnatt!


sammanfattning, eller nåt...

Efter x antal mental breakdowns idag och några panikattacker flydde jag från datorskärmen och samhällskunskapen hem till anna. Fann min borttappade plånbok på en minut och paniken försvann. Hon är en bra tjej på att leta den där anna, naaaat. El Classico stod på schemat och jag kunde inte vara mer nöjd! Nu tänkte jag försöka mig på lite nattplugg men ångrade mig snabbt, tänker inte sitta upp och panikgråta timmarna innan match. Gick jävligt bra i torsdags så jag vill prestera. Ett väldigt "dizzy" inlägg, har helt enkelt glömt bort hur man gör.


Hörde jag spåra?!?

Det vankas fekke hos en viss Erik. Ryktas om en dunderfest och jag och mina ladies ska spåra.

när väggarna rasar..


..och jag undrar vad som hände.

längtan

Nämnde jag också att jag vill till London NU NU NU!


Om 20 dagar möts vi primark, du och jag i perfekt symbios


habegäääär

När h&m släpper sin vår/sommar 2010 kollektion och jag får tag på mina godbitar, då är mitt liv fulländat. Nästan iaf.


aamm


Jag orkar inte ställa upp för folk som inte ger något tillbaka. Man passar när det passar er. Var det inte så?

Benidorm 2010



Är hemma men hade inte bangat på att ta första flyget tillbaka. Det. Var. Underbart.

RSS 2.0