today



dööööd

Grey's är satt på bandning så nu ska jag ta tag i plugget. Onsdagar måste vara den sämsta dagen nuförtiden, alla, verkligen alla läxor är till torsdagen vilket gör att man måste sitta kvällen innan och memorera glosor och repetera texter. Herregud, kill me now -.-



Matt Nathanson

Sjukt duktig, en ny favorit! Kolla in hans Angel på spotify, you won't be disappointed.


"If I fuck it up, it's cool. It's art"


onsdag

Jag har hållit mig vaken på alla lektioner idag! Blev lite jobbigt på historian men jag klarade mig. För övrigt hade vi skolfoto idag. Ni vet det där fotot som stavas ångest, det där fotot som bara måste bli perfekt, det där fotot som alla kommer att se. Känns som att det blev katastrofalt, hade ju faktiskt inte varit helt omöjligt med tanke på att september sakta men säkert försöker göra mitt liv till ett rent helvete. Varför inte passa på sista dagen nu.
Ikväll är det träning men därefter blir det hem och drunkna i plugg.








Väck mig när september är över...

efter att ha skrapat ihop lite pengar

Kjolen kändes rätt otippad för att vara jag, men har används både till vardag och fest. Koftan är sannerligen redan en favorit, flitigt använd. Jeans-skjortan fick jag av mamma idag, har letat runt i hela Sverige känns det som. Och var hittar jag den inte om inte i självaste jakobsberg centrum.


tisdag

Ska jag vara helt ärlig kan jag ju säga att jag rådissade plugget igår utan pratade med mami stället. Så eftersom det inte är någon träning idag tänkte jag passa på att få religionen klar idag. Spotify is on!



Har nåt att visa sen, så be back

fittseptember

Vad är det här för jävla helvetesmånad? Seriöst, tror aldrig att jag, under mina 17 år, har haft så mycket otur någon gång. Idag försvann mitt absoluta favoritarmband. Skulle ge vad som helst för att få det tillbaka.


it meant the world to me


måndag

Ny vecka, nya tag, snart är september över tack och lov! Provet idag gick jättebra, kändes som att jag prickade rätt på det mesta. Nu ska jag lägga mig med datorn i sängen med guds gåva till människan, te och spotify, och göra klart religionen. Imorgon är det tandis.

Bildbehandling

Tjare! Har precis avklarat första lektionen vilken är bildbehandling. Känns trögt att behöva gå till tjugo i fem idag, bläääää. På de har jag ingen musik heller för mobilen pajja så är fast med broderns förra som vägrar att samarbeta. Nu vankas prooooov

hard work work

Sitter fortfarande och pluggar religion, dock är jag otroligt trött och dizzy i huvet efter att ha försökt få någorlunda svar på frågor som egentligen inte har några svar, eller kanske har svar men som man hittar förr eller senare i livet. Har faktiskt hunnit med en tripp till kista också och har finally (!!!!) kirrat nya laddningsbara batterier + laddare så nu kan jag äntligen fota igen!


Med en rykande stor kopp te och lite Paolo Nutini ska jag försöka ta mig an kemin.

 


söndag

Har inte varit mycket till uppdatering idag, internet har krånglat konstant. Sitter och kämpar mig igenom religionläxan, är inne på min tredje iskaffe och försöker ta reda på meningen med livet. Låter det djupt? Thank god för musik i dessa lägen och på tal om musik blev jag riktigt sugen på att dela med mig av min spotify-playlist atm, den är tung. Nej, religion kallar, ciao!

ifk viksjö-vaxholm

Matchen var i första halvlek katastrofal, inget funkade och vi låg under. Som tur är finns det två halvlekar och i andra var vi betydligt bättre och tog ledningen och vann. 4-2 blev resultatet och det var riktigt skönt att få vinna på hemmaplan, ännu skönare att få göra målet som avgjorde allt. Det kallar jag avslutning på hög nivå.


when i go..

I GO ALL THE WAY!


Tack tjejer, för en underbar säsong!


löööördag

Gårkvällen var kul, det var härligt att se dimmigt en stund. Bästa var nog att det var på hemmaplan, vem tackar inte nej till en 5-minuters promenad hem? Låg sedan och pratade i timmar med bror, du hörde det, du duger i krig.
Idag är det sista sanktan-matchen som gäller, slutspel eller inte är frågan. Kom igen nu tjejer, nu lägger vi ihop alla pusselbitar som vi samlat ihop under året och visar vad vi kan.


trevligheter

Den vankas partyparty så klackarna ska fram och törstsläckarna ska packas ner. Riktigt taggad. Ha en trevlig fredagkväll :D

fredag

Denna skoldag var inte vidare speciell, lite tråkigt att fotografisk bild var inställd men längtar till tisdag istället. Efter skolan träffade jag olivia en stund och tog igen lite förlorad tid, mycket behövligt och mysigt. När jag kom hem bytte jag om och drog ner till vallen och dömde en match vilket gick super. Är för övrigt astaggad inför matchen imorgon, sjukt! Måste prestera. Leverera. Imponera.

savior

TACK till underbara malin som hittade min mobil igår, trodde jag hade tappat den förevigt.
I love you <3


.



godnatt.

words


Vissa ord kräver handlingar.
Förlåt är ett av dom...


torsdag

Försov mig imorse, inte bra! Pallrade mig till skolan men bestämde mig för att plugga historia och engelska istället för att gå på de sista 20 minuterna av franskan, två ämnen istället för ett och ingen utskällning lät som en bättre idé. På håltimmen drog jag, ema och ida till wayne's och chitchattade, riktigt mysigt!
För övrigt vill jag att det ska sluta regna och att klockan ska slå "träning".


l'amour



onsdag

Idag har det orienterats och motionerats, kom runt på en skaplig tid. Nu är jag hemma hos nicole, har tagit mig en välförtjänt dusch och ska snart bänka mig framför tristan och isolde med lunden-mat. ciao!

Est quaedam flere voluptas


Vad säger vi om fasader? Att de präglar utsidan och döljer det äkta och onda, låter insidan hålla känslorna i hårda tyglar. Låter tårarna förvandlas till gnistrande och klara åtråvärda ögon, den stängda och sorgsna munnen skina upp i ett iögonfallande leende och gör smilgroparna på kinden ännu mer tydliga och trollar bort bekymmerrynkan mellan ögonbrynen. Allt är perfekt. Allt är inte perfekt. Puttad och nerkastad på marken, blåslagen, öppna sår, brustna hjärtan. Jag står upp. Efter alla sparkar, slag och hårda ord så står jag upp. Jag stod upp. En starkhet som blivit svag. En svaghet som blivit stark. Jag orkar inte mer, jag vill kura ihop mig och gömma mig för omvärlden, släcka lampan och låta mörkret få vara ifred en stund. Jag vill ligga på marken en stund, känna det strödda saltet i såren svida och bränna. Jag vill skrika och låta tårarna forsa, jag vill vara ledsen. Det trodde ni inte va? Fasader är allt. Fasader är jag.

Plötsligt händer allt som aldrig skulle få hända..

gone darker




tisdag

Hemma efter en lång skoldag, höjdpunkten var ju solklart fotografisk bild. Längtar galet till höstlovet då vi ska få låna varsin kamera och fota runt lite överallt. Fick många komplimanger för håret också vilket var riktgt kul, ingen flopp alltså. Nu ska jag snart tagga ner till träning och sen döma en match.

feeling ill

Stannade ju som sagt hemma idag, förutom min tripp till frisören. Har känt mig dåsig och svag hela veckan, har haft konstant huvudvärk, halsont från och till, varit yr och känt att benen ska ge vika när som helst. Skitjobbigt faktiskt och vi har en viktig match ikväll. Ska lägga mig och vila en timme nu.


Den är hääääääär!!!!!!!!!!!!!!!


måndag

Hej bloggen! Vilken helg det har varit. I lördags skulle vi ju som sagt gör lite förändringar med håret, hade helt tröttnat på det gulblonda håret. Men det gick ju inte riktigt som jag hade hoppats och vid tio på kvällen kunde ni hittat mig gråtandes hemma hos nicole. Detta löste hon ju fint med en galen svullokväll med godis, kakor, chips, grönsaker, dipp och te.
Söndagen kom och engentligen var det sagt att mamma skulle köpt färg så att hela håret fick bli brunt istället för massa mörkblonda slingor. Men jag höll mig bort från civilisationen (förutom under matchen) och besökte frisören imorse istället. Till råga på allt igår så spärrades min pinkod till mobilen också och efter samtal till kundtjänst (vilken var stängd) var jag inställd på att allt var lönlöst. Men sen på något vrickat sätt så löste pappa det. Men till nästa år. Stanna inne i sempteber!


lördag

Har varit riktigt duktig och tvättat fönstren idag vilket bidrog till lite extra klirr i kassan. Ska snart cykla till centrum med mamma och kolla hårfärger. Japp, ni hörde rätt. Om allt annat ska förändras så ska jag också de. Hur lång jag är villig att gå återstår att se. ciao!

i want it gone. all gone

don't say you're sorry when you're not. don't say i'm important when i'm just like everybody else. don't look at me with those dark intense eyes when you know it's my weekness. don't try to act like everything is alright when you know that i'm hurt. don't you ever think that you are on my good side. don't you dare. i want it gone. all gone.


today


fredag

Sov hos nicole igår, därav den dåliga uppdateringen. Vi satt ute och drack te till halv två, gick sen till sängs men låg och snackade till tre. Låg däreftervvaken ytterligare en halvtimme och bara tänke. På allt. Det blev uppgång halv åtta, på med allt snabbt och mötte anna en halvtimme senare vid lunden och gick till skolan. Fotografisk bild och det blir bara roligare, framkallade några riktigt bra bilder i mörkerrummet. Därefter gick allt rätt fort, slutade halv ett då jag och anna åkte och hälsade på i gamla skolan, gaaalet små alla va. Tog ett behövligt snack med underbara lottie och mötte sen upp jessica för en pratstund. Hemma nu och ska käka och sen till nicole.

17/9


och september som skulle bli så bra...


sjukdag

Ligger hemma med halsont idag, nu jävlar ska här tillfrisknas. Hittills har morgonen spenderats framför bloggar, spotify och tvn. Nu ska jag koka nytt te och pendla mellan top model och sjunde himlen, love it!

underbart


awesome dudes!!!


le foot

Har både tränat och kollat på match ikväll. Åkte direkt efter träningen med natta och familj till hennes mormor och följde inte-barca-matchen med spänning. Eller blev rätt besviken för det mesta var stillastående, leken existerade inte och det var helt enkelt inte barcas dag. Kom hem för en liten stund sen och ska hoppa i i duschen nu, sen blir det till att öva på lite engelska-glosor. Känns som att det kommer bli en lång natt...

This is me




"jag är jag och jag är det för mig själv och ingen annan"


onsdag

Satan vad ont jag har i halsen! Jag har haft känningar den senaste veckan men nu gör det verkligen ont, fattar inte varför det inte går över då jag praktiskt taget knarkat te. Inte kul. Dagen till ära har vi endast en lektion, därefter en redig håltimme (var på vi kommer att dra till centrum och käka) för att sedan ta tåget in till stan och gå på medelhavsmuséet. Har man historia så har man...

living on the edge

Klockan är 23.46 och jag sitter och plitar på en uppsats som har inlämningsdatum 16/9, alltså imorgon. Känns riktigt gött att jag började för någon timme sen, inte alls förrförra veckan då vi fick uppgiften. Nej, skjut upp att till sista minuten, gör det bara. Men har trots allt, under förutsättningarna, det mesta under kontroll, ska börja runda av. Någon som vet när jag börjar imorgon? Tio i nio? I tio?


folk kallar mig kungen


tisdag

Började inte förrän tolv idag så det blev en redig sovmorgon imorse också. Kom till skolan och praktiskt taget led genom matten och franskan innan det blev dags för fotografisk bild. Var hemma strax efter fem och det, bokstavligt talat, exploderar snart i skallen på mig, jävla huvudvärk! Ska bege mig till vallen om en timme och döma en match, vilken jag hoppas bara flyger förbi. Ciao folket!


forrest shoot




studiedag

Jag gick upp halv elva imorse, grabbade tag om samhällsboken och började läsa. Efter en stund gick jag in till felix och diskuterade och efter ytterligare en stund satte jag mig och började skriva. Nu är jag färdig med läxan. Ibland är allt så enkelt, det gäller bara att ta tag i problemet och verkligen bestämma sig för att lösa det. Inte sluta när man är halvvägs utan verkligen fullfölja. För då kan man stå där sen och klappa sig på axeln och säga "fyfan vad bra jag är".


söndag

Matchen spelades oavgjort, en riktig pissmatch var det som bara kan glömmas. Blir nya tag idag, ska gå ut och tralla en kvart eller nåt så man kommer igång innan samling. Annars hände inte mycket igår, blev en repris av fredagskvällen med te i mängder! God i love it! För övrigt måste jag ladda batterierna till kameran, har velat fota hela veckan..Men först, en prommis


lördag

Gårkvällen var mys, stannade inte hemma men tog det lugnt hos nicole med te och popcorn. Vaknade strax efter elva imorse och taggar nu för match, viksjö-rotero 14.00 på hemmaplan! Nu tar vi det här!!!!

fredag

Fredagen har rullat på helt okej, är inte så farligt att börja halv nio när man har fotografisk bild som första ämne. Det är riktigt jävla roligt! Efter skolan tog jag och lisa tåget in till stan och strosade lite, alltid mysiga att ta igen med den tjejen. Kvällens planer är att bara ta det lugnt, vila benhinnorna, knarka te och alvedon och bli frisk till imorgon. Och helt ärligt, det är inte fy skam de, ser faktiskt fram emot en hemmakväll.


förändring nu tack!

Ge mig en sax och lite hårfärg..

...eller iaf cash till en redig frisör PUNKT


att förlåta är inte att glömma, men jag försöker..




Lars Winnerbäck - Timglas


torsdag

Diss 1: Skolan
Hiss 1: Ingen samhälle = sluta tidigare
Hiss 2: Jag är ledig på måndag så hej långhelg!
Hiss 3: Träning ikväll
Diss 2: Ont i benhinnor, vad och baksida lår.

Som varje dag i guess, framgångar och motgångar. Allt har en baksida.


francais

Franska. Tänk att jag tvingas läsa språket ett år till. Att jag tvingas stå ut med sollan ett år till. Att jag tvingas stå ut med kränkningar, spydiga kommentarer och bli illa behandlad (ja vi har gått till rektorn men hon misslyckas ju aaaaaaldrig med sina elever) ett år till. Ett helt år. Det är tamejfan ett mirakel om jag klarar det. För tillfället finns det väl inte så mycket mer att göra än att greppa tag om Esprit textbok 2 och banka in glosorna och fraserna i huvudet. Men jag ska i alla fall ha te och lars winnerbäck vid sidan om.


även om jag inte vill erkänna det så kan det ibland ändå vara väldigt vackert...


090909

Kort skoldag och sånt gillar vi! Ikväll blir det till att döma en match och sen träning men innan dess, historiaplugg och mackor, med leverpastej och gurka såklart! Har visst fått dille på det också.

onsdag

Love it love it love it! Har sovit som en gud inatt och vaknade 11. Nu måste jag springa till busen, ciao!


jag har fått dille på varma drycker

Förut: Te
Nu: Chailatte




MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm..


thank god

Börjar 13.00 imorgon. Hallelujah!


träning på g

Skoldagen har varit lång, helt oändlig känns det som. Träningen imorse gick bra, sen kom bristen på sömn ikapp och man va väl inte på topp under de övriga lektionerna. Skippade knatteträningen idag, ville inte stressa ihjäl innan min egen träning ikväll så åkte hem direkt och tog det lite lugnt. Nu ska jag börja göra mig iordning och sen tagga till vallen, ciaaaaaaao!

Och btw:


tisdag

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖD. Sitter fullt påklädd, väskan packad och är redo att knyta på mig conversen. Det borde vara olagligt att behöva åka till skolan såhär tidigt. Kul att man slutar halv fem också, NOT! Men har bestämt mig för att hoppa av knatten, kommer aldrig klara av att stressa så mycket. Men nu blir det att ta ruschen som vanligt, ciao!

i don't want us to be the end of me

Jag var hemma rätt tidigt idag, många lektioner var inställda så jag drog hem. Fick lite matte gjort och läste lite msk, även det lilla är något och måste uppskattas. Får inte gräva ner mig som jag gjorde i ettan och sätta för stor press på mig själv. Jag ska klara tvåan! Gjorde sedan en kopp te och la mig i sängen och läste, somnade dock kort därefter men vaknade lagom för att tagga till match. Kort sagt, vi vann rättvist med 8-1, kirrade en assist och taggar redan till nästa match. Imorgon blir det upp tidigt, godnatt!


måndag

Nu ska jag snart gå till bussen, är inte alls taggad för skoldagen. Hade gärna gömt mig under täcket hela dagen, för vacker känner jag mig inte heller direkt. Måste bara säga att det här var den bästa helgen på länge, fredagsmys, lördagsparty och en fotbollsprestation på söndagen. Lördagen kommer jag sent att glömma och massa bilder finns på fb. Tusen tack igen bästa charlie <3


söndag

Tog en powernap efter duschen och vaknade lagom till 18.00. Då blev det till att börja med maten då bror med flickvän skulle komma. Nu är jag bara trött trött trött och ännu mer trött, och på det börjar jag åtta imorgon -.-
Hoppas faktiskt på lite halvkyligt väder så att jag kan använda min nya jacka men sen till kvällen får det gärna bli varmt, 20.00 är det matchstart på lidingö. Can't wait så att säga

helgen

Har inte direkt haft tid att blogga den här helgen, varit fullt upp hela tiden. Fredagen var jättemysig, hittade äntligen en skinnjacka! Efter shoppingturen blev det god mat i kungshallarna och därefter kvällsbio, Harry Potter i all ära och det blev både skratt och tårar.

Igår kollade jag först på a-lagsmatchen, mötte sen upp jessica och snackade lite för att sedan börja göra mig iordning inför kvällen. Min fina fina charlie skulle firas! Vi var sju tjejer som tillsammans skålade och åt gott innan resten kom, paketöppning blev det också. Blev så glad för att hon blev glad <3 Jag hade otroligt roligt och är så himla glad över mina vänner.

Vaknade vid tio idag och bestämde mig för att göra en dunderfrukost så det fixade jag. Hade match vid ett och ville ju prestera bra. Efter mycket vilja och slit i underläge lyckades faktiskt jag själv kvittera till 2-2. Kändes skönt!


tgif

Hej bloggen! Ska snart ta rushen till bussen och bege mig till skolan. Kommer bli dålig uppdatering idag då jag och nicole ska in till stan efter skolan, kolla runt i affärer, äta gott och avsluta med bio. Kommer bli super tror jag! Men nu måste jag dricka upp resten av mitt te och som sagt, KUTA TILL BUSSEN!

regnigt

Jag brukar tycka att regn är jättemysigt, att åka ner till skåne i spöregn och grå himmel är underbart. Då blir det extra mysigt att krypa ihop med en filt och en bra bok. Men att träna i det vädret är ingen hit, inget sitter ordentligt då. Nu ska jag bortsa tänderna och somna bums, godnatt

-





jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns...



hemma

Filmen va...eeeh, bra? Har faktiskt ingen aning, jag somnade med huvudet på bänken och missade större delen av rullen. Men det var iaf skönt att ha en dag utan lektioner och tvång att ha huvudet på skaft, behövdes! Nu ska jag äta lite lunch, ciaoooo.

torsdag

Det är knappt så att jag kan hålla ögonen öppna, herre min skapare vad trött jag är. Som tur är så har samgymnasiets tvåor mentorsdag idag vilket gör att alla lektioner är inställda så att vi ska kunna umgås med vår klass. Vi har bestämt att vi ska kolla på film så efter den hoppas jag på att få gå hem. Så nu ska jag snart tagga till ica och köpa lite godis, höres!

jag vill inte bli bortglömd av dig

Jag skall värma dig
Jag skall lyssna och förstå
För trots all tomhet
trots det timglas som sliter i oss
Så ska vi hitta en väg ändå
Vi skall hitta en plats ändå
Hitta ett hem vi två

 


en straff senare

Vi vann matchen, ingen direkt överraskning då vi krossade dom förra gången också. Var nära att nicka in bollen flera gånger men var tydligen inte min dag idag, inte på huvudet i alla fall men jag satte en straff. Känns lite konstigt att man gjort mål eller assist i de senaste matcherna när man aldrig gjort det förut, men kul är det! Nu ska jag hoppa in i duschen, ciao

one for you, one for me, one for me, one for me




my cupcake


onsdag

Idag fick jag äntligen sovmorgon, det var guld. Hade inga överdrivet jobbiga lektioner heller så var rät nöjd (med trött) när jag satte mig på bussen hem 15.13. Visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag drog fram socker, mjöl, ägg, bunkar och elvisp och satte igång och bakade. Blev kladdiga muffins som ska njutas av efter kvällens match!


a light in the dark



Allt var hemskt, irriterande, ilsket, argt, besviket, oroväckande, lönlöst, läskigt, panikframkallande, ångestfyllt, dåligt, nedstämt och fel den kvällen, utom himlen.
Den var stjärnklar och vackrare än någonsin.



stress

Usch vilken dag! Var i skolan mellan 8-16.40, därefter knatte direkt, hem och byta om, ner och ha egen träning, sen springa till andra planen och döma. Så ja, är rätt slut nu.  Och då har jag ändå haft träning med skollaget och haft idrott i skolan, nej, inga fler sådana här tisdagar!

RSS 2.0