ingen träning

Ska ta mig i kragen och plugga lite mer geografi, ska kolla om broder vill förhöra mig. Skippar träningen idag, känner att jag verkligen behöver få en dag ledigt och mamma höll med, det blir lätt för mycket. Nej, nu ska jag vara duktig!

sneakpeak - klagomål hör hemma någon annanstans

Ja, efter gårdagens nämnda flipp finns inga flyttkartonger kvar och det känns pretty damn fine. Har insett nackdelen med att ha rummet nära ytterdörren, måste städa 24/7 och det gillar vi inte! Så få inga tankar om att jag är pedantisk och städar varje vecka för att jag tycker att det är underhållning i vardagen, hell no.


tisdag

Tog mig en sovmorgon och snoozade till elva idag, BY GOD vad skönt! Låg i sängen, kollade på tv och pluggade lite geografi tills det var dags att ta bussen till skolan. Möttes av ett vårväder och vips så var både ballerinaskorna och glajjorna på. Mötte upp mami och hade utvecklingssamtal och allt visade sig vara tiptop. Vi slog på stor och köpte varsin glass och tog en promenad hem i vårvädret. Ibland är min mami helt underbar!


helt klart godkänd!

måndag

Har inte kunnat blogga på hela dagen, internet och telefonen totaldog och telia kan dra åt helvete. Fattar verkligen inte varför vi bytte och ett tag såg det ut som att vi skulle få vara utan båda tills nästa vecka.

Tillbringade iaf en timme i skolan med matte, drog "hem" och insåg att jag var helt ensam, undebart! Satte mig och gjorde geografin, känns sjukt skönt att ha den gjord. Fick något flipp sen och började kasta, städa, fixa och sånt i rummet. Träning vid sju och fyfan vad underbart säger jag bara, hade världens spring i benen och ville aldrig gå därifrån. Däckade vid halv tio och vaknade upp två timmar senare. Fick igång internet och kom tillbaka till civilisationen. Ska jag vara ärlig var det rätt skönt att vara borta från den ett tag.

fem dagar med tigerbalsam



Jag kan andas!

miss independent

Känner mig lite stolt faktiskt. För jag har helt själv skruvat upp en gardinstång och spegel på väggen, topnotch liksom. Ska försöka få bort lite flyttkartonger i veckan, har fortfarande fyra stycken kvar...
Över till imorgon, har bara en mattelektion på en timme så jag ska verkligen råplugga geografi och matte sen så att jag har det gjort. Inget mer skjuta fram utan måste ta tag i saker. Jag brukade vara bra på det, brukade inte låta allt ligga som tygnder på mina axlar.

ljuset i slutet av tunneln

Har nog aldrig i hela mitt liv varit så otaggad på match. Ja förlust blev de och då jag samtidigt var hungrig tänkte jag låta en pizza liva upp dagen. Tyvärr fick jag hem den äckligaste pizzan jag någonsin smakat, bye bye viksjögrillen säger jag bara. USCH! Ja, det är i ett deppigt läge jag befinner mig i. Vänta, grey's börjar ju om fem minuter. Hallelujah!

söndag

Vi vann matchen med 10-0 igår, vilken boost för självförtroendet!! Gårkvällen gick inte som planerat och mådde inte bra så ville bara åka därifrån. Fick umgås med ella lite och ta igen iaf vilket var skönt. Ska snart bege mig på match igen, hare!


tack <3

För att du har funnits med från början.



lördag

Gårkvällen. Jag hade sjuuukt kul och tackar både linn och fanny! Började med att jag mötte upp sara och amanda och drog sedan till lokalen. När väl folket började strömma in blev det härligt drag och alla dansade. Dock slutade det hela kanske inte så lyckat...

Idag ska jag försöka få lite gjort. Olivia kommer någon gång under dagen och mitt rum går att jämföra med ett bombnedslag så ska försöka rusta upp lite. Klockan fyra är det match som gäller!

fredag

Både min franskalärare och svenskalärare är sjuka i huvudet, nästan lite pinsamma faktiskt. Orkar inte ens berätta då det är så löjligt. Drog och solade efter skolan med anna vilket var hur skönt som helst, värme säger jag bara, höll på att somna. Nu taggar jag inför kvällen, tror den kommer bli grym!


bring it on

Nu ska jag bege mig till kojs. Dagens huvudvärk har inte varit att leka med kan jag säga och botet tror jag minsann är en rejäl beautysleep. Inför en helg som denna behövs alla krafter man kan greppa tag om. Det vankas roligheter och jag och mina flickor är inte rädda för att köra fullt ut!




det som skulle bli så bra



Tanken av att du skulle finnas många mil ifrån mig i en månad gjorde mig hoppfull.
Som vanligt krossas alla förhoppningar till slut...

torsdag

Vilken lång dag det har varit! Jobbade på bra i skolan idag, är ta mig fan riktigt stolt över mig själv. Carolinfin kom och hälsade på också tillsammans med davido vilket var galet trevligt. Mötte upp olivia i jakan och for in till stan i hopp om att finna lycka i form av kläder. Utbudet var inte på vår sida då inget kändes 100% lockande. Men jag tror det löser sig, det brukar det göra. Nu blir det tjockt med plugg!

jag är villig att ta emot presenter när som helst



L to the O to the V to the E

det är fett taskigt men ändå...



Ge mig helg bara

Sämsta dagen på länge. Började med att sollan var en bitch på franskan, sen konstant huvudvärk, trötthet och har haft en fuldag. Usch, har bara velat därifrån. Har precis kommit hem från a-lagets match och innan dess var jag på vallen och dömde, skönt med lite extra cash. Nu blir det plugg och sen sussa!

onsdag

Totaldäckade igår och har nog aldrig sovit så bra. Ska snart bege mig mot bussen och påbörja skoldagen, är verkligen inte taggad. Hoppas mina mates livar upp stämningen, det brukar dom göra bra <3

yesterday



Jag skrek tillbaka, stod upp för mig själv. Inte fan blev det bättre.


i think i'm falling for a heartbraker

Det är sjuuuukt hur grovt bra vi är på musiken! Ella hade valt heartbraker med Pink så vi bad lärarna att ta ut ackorden och sen körde vi igång. Det låter så galet bra så det är bara finjusteringar kvar nu, självlärda jävlar är precis vad vi är! Skoldagen fortsatte med tråklektioner, värk (ella knows) och tjejsnack med anna och trulls. Nu har jag precis snackat med olivia, på torsdag blir det stan gullet!

goddammit.

Usch bajs blä. Värk! Har i alla fall fått i mig en brakfrukost, men det blir till att knarka alvedon idag, ser fram emot. Men nu måste jag springa till bussen, tusan också!

staying positive

Det blev ingen träning idag, fucking snö! Dock måste jag nog erkänna att jag är ganska glad för det då kroppen säger nej till varje rörelse. Lägg kvinnoveckan på de och det blir ännu värre, ladies, you know what i'm talking about. Så nu blir det tv och godis, bara för att det är så jävla gott!


måndagslyx eller medicin mot humörsvängningar?

milky

Tänk om mjölkpaketen skulle se ut så här året runt, fyfan vad coolt det skulle vara!

 




vacker




kort dag

Älskar att jag slutar halv tolv på måndagar och speciellt idag då vädret gjorde mig på så pass dåligt humör. Ska lägga mig i sängen och kolla på tv en stund och bara tycka synd om mig själv. Har ont överallt och är helt slut. ciao

helvetes jävla skit

Att snön verkligen är tillbaka igen gjorde att jag startar dagen på ett dåligt humör. BORT!

äntligen



Jag är så glad för din skull. Och glöm aldrig, du är äkta <3



klagomål på kvällskvisten

Då var denna veckan slut. Drog hem till anna, färgade hennes hår och blev bjuden på lyxmiddag, oxfilé for the win! Sen mötte vi upp några pojkar och drog hem till jocke. Väl där skulle alla lira wow så jag, anna och danne kollade på beck istället. Nu sitter jag med värmekudde på axeln och tycker synd om mig själv. Har inte kunnat andas utan att det gör ont på hela dan. Förhoppningsvis är det bättre imorgon. Nu ska jag försöka få lite sömn, godnatt.

colour?


Jag är nog inte den enda som tänker satsa på gladiatorsandalerna i sommar då dom är så galet snygga. Vilken färg ska man ha?


söndag

Det blev en vinst idag, dock skulle det blivit storvinst men bollarna ville inte in i mål. Började faktiskt tro att allt var ett skämt när bollen gick i stolpen för 89onde gången. Nej, det får nog bli ännu mer anfalls och -skottövningar i veckan. Kändes ändå skönt med vinst efter gårdagens match, är taggad för säsongsstart nu. Nu blir det dusch!


jag vill ha värme!

-.-

Tydligen publicerades inte inlägget jag skrev igår men vi torskade iaf matchen, var lite surt men man får ta nya tag, win some lose some liksom. Kvällen spenderades i spånga, lite chill och massa skratt med anna!!! Nu ska jag snart byta om och möta hassel för att tagga till match. Hare!

lördag

Blev ingen update igår då jag stupade i säng direkt när jag kom hem (vilket inte var allt för sent). Vaknade upp, tog en dusch, åt lite och mös lite i sängen. Fick reda på att machen är ändrad och ska spelas två timmar senare så nu kan jag chilla och försöka tagga till rejält. Ciao

fredag

Denna dag har varit alldeles perfekt! Började med en tripp till solariet med anna och därefter en ubergod lunch på tastys. Sen började skolan och vi började skriva en reflektion på svenskan. Därefter tog jag och mika bussen till kista och inhandlade en klänning vilken är helt underbar. Nu har jag duschat och ska fixa mig, är annas plus one ikväll och det kommer säkert bli riktigt kul! Uppdaterar nog när jag kommer hem, lär inte bli för sent då jag har match imorgon. Taggad till tusen!



Detta blir även kvällens outfit. Matchar med nya skorna!

beauty lovin'


Nu sitter jag och ska snart hoppa in i bastun och scteeka (som vi så fräckt kallar det). Slog på stort och körde scrub, ansiktsmask och hela köret. Och som sagt, solning på det imorgon med anna!

James Morrison

 

To you everything was just a game
And oh yeah you played me good

förändring

Äntligen! Nu har vi internet i hela huset, no more dongels hit och dit! I'm a free woman. Kanske inte riktigt men det känns toppen. Har inte gjort så mycket idag vilket känns lite konstigt, brukar annars ha så himla mycket men nu har jag varken fotboll eller läxor. Träffade jockish en stund iaf vilket alltid är lika trevligt.


Och ja, jag har ändrat headern, tillfälligt eller långvarigt återstår att se, hade bara tröttnat.

torsdag

Dagen har rullatpå riktigt bra, den kändes mindre lång än vanligt. Slutade med ett prov i engelska men tror det gick hyffsat. Hoppas verkligen att det är över med prov för ett tag nu, pallar inte fler! Morgondagen kommer bli hur soft som helst. Har bara svenska och den börjar kvart i ett så jag och anna ska sola och gå i centrum innan dess och bara umgås. Kommer bli toppen!


long time, no see

Längesen man körde en sån här, hinner verkligen inte och känner mig bara tråkig och i brist på inspiration. Men en sjal fick liva upp idag tillsammans med en vit tunika och jeans. Skönt att man kan ha vårjackan på heltid nu!



onsdag



Galet skönt väder idag, totalälskar våren! Vi snodde nån snubbes pilotbrillor på rasten och tog lite schtekarbilder. För övrigt var dagen rätt kort, drog på träning vid sex och dömde match klockan sju så det va cashflooow! Sånt gillar vi.






tisdag

Lyckades komma upp imorse och slapp faktiskt stressa till bussen, framsteg!! Musik var första lektionen och som vanligt var mitt band helt grymma, nästa vecka ska vi välja låtar själva så det ser jag fram emot. Något som var roligt idag var alla komplimanger jag fick, helt sjukt hur mycket sånt kan lyfta vardagen till en ny nivå. Helt nöjd med dagen, bästa var vårsolen som tittade fram!

you'll never see me fall apart


Jag är starkare än du!

ont i vaden

Galet rolig träning, har nog aldrig tyckt att det har varit så roligt med fys. Dock förvärrade allt bara sträckningen i vaden, det kändes inte då men nu kom allt. Det konstiga är att inget känns när jag springer, bara när jag går. Hoppas det är bättre imorgon. Ska försöka runda av kvällen här och sova. Ska upp tidigt och ha musik med bästa bandet och sedan väntar en lång skoldag. Godnatt.

I'm holding you closer than most

Har jag någon gång berättat om hur mycket hon betyder för mig? Hur mycket hon stöttar, pushar och inspirerar mig till att bli bättre och uppnå saker? Hur mycket gädje hon sprider i sin omgivning, hur hennes leende smittar av sig och livar upp den allra dystraste dagen? Hur många gånger jag har gjort bort mig, skrattat och gråtit och hur hon aldrig har lämnat? Hur hon har suttit kvar, delat mina skratt och torkat mina tårar? Hur hon alltid sätter sina vänner i första hand? Hur hon aldrig viker ner sig utan kämpar in i det sista? Hur hon är den första jag berättar något för? Hur vi kan sitta och prata i telefon, timme efter timme utan att egentligen säga något vettigt? Hon är du. Jag älskar dig.


matchen

Har ju helt glömt bort att berätta att vi hade match i lördags vilken vi vann med   9-3! Dock åkte Mini aka Natta på en fet smäll har har brutit benet så nu kommer vi sakna en sjukt bra spelare :/

måndag

Kommer fullständigt älska måndagar framöver! Då vi inte längre har datakunskap har jag endast två lektioner och slutar halv tolv, kan det bli en bättre start på veckan? Har nu landat framför datan med left-over pizza från igår (skolans potatisbullar ar inte lika lockande) och ska nu kolla in lite bloggar innan jag kastar mig över samhällskunskapen. Har ytterligare ett prov imorgon men sen hoppas jag för kung och fosterland att ekonomidelen är över, tack och farväl, den har varit ett riktigt helvete!


söndag

Är taggad på vad nästa vecka kommer att bjuda på. Förutom prov och x antal läxor, ryktas det om roligheter. Och jag gillar roligheter. Ska inhandla klänningen med stort K som jag och nicole spanade in i fredags. Och på tal om i fredags så var vi hemma hos micke som troligtvis har världens sötaste valpar, så sjukt gulliga!


5 av 5 toasters

Mamma är hemma vilket betyder att jag är tillbaka till civilisationen. By god vad skönt det känns, har varit lite småjobbigt. Helgen har varit tiptop, speciellt gårdagen. Det bjöds på födelsedagsmiddag hos hassel, melodifestivalenskandal, drinkar och skratt. Vid halv elva tog vi bussen till vattmyra där det va fest. Och vem hittar man inte där om inte jocke och massa andra kända ansikten. Kanonkul

the only night


I was young and I was a victim of his killer smile






torsdag

Jobbigt situation man sitter i nu när man inte har internet, det är nästan lite läskigt hur beroende man faktiskt är. Men jag har mina guldkorn här och där och idag är det äldsta brorsan som kan hyllas. Annars har dagen bjudit på skridskoåkning för klass SP1B, matteprov, film och annat smått och gott. Fick också tillbara dramareportaget och betyget var pretty good. Imorgon blir det kista med nicole efter skolan och det ska bli så sjukt kul! Nu ska jag plugga franska och därefter bara försöka ta det lugnt. Har haft sömnproblem hela veckan så huvudet värker rejält nu. Men allt löser sig, ciao!

dongel på vift

Jag vet att jag lovade bättre uppdatering men jag kommer inte ha något internet förrän på söndag då mamma har tagit med sig dongeln till malmö. Istället får jag snylta hos andra så nu sitter jag hos anna. Det har väl ändå inte hänt så mycket förutom att vi hade prov igår, känns ju inte tiptop men svarade ändå på allt. Efter skolan drog jag till centrum en stund och sen åkte jag till outlet och träffade nicole. Vi tog en fika och snackade om lite allt möjligt, kommande helger och sommarplaner. Längtar gaaaalet! Nu ska vi snart dra till skolan. Hare!

Jag är stolt!



Har ju helt glömt bort att berätta att världens ballaste och bästaste Ella fick MVG på sitt spanskaprov. Det är ju bara helt gaalet bra! Puss pårej

måndag

Slocknade direkt efter skolan vilket var ganska förväntat. På tre och en halvtimmes sömn håller man sig inte en hel dag. Så nu, lite lagom nyvaken sådär har jag precis fått i mig lite käk och ska snart vandra ner på träning. Mer uppdatering senare, inte för att mycket händer nu men ändå. Ciao

måndagsbarn

Godmorgon! Hur mycket jag än nyper mig själv har jag fortfarande lite svårt att förstå att jag är uppe. Och jag har till och med hunnit med att duscha, hur coolt är inte det på en skala?
Helgen stavas ju inte direkt uppdatering men ska försöka bättra mig i veckan, även om det kommer bli stressigare än någonsin. 3 prov, en inlämning och säkert en jävla massa franska på de. Nej, nu ska jag faktiskt äta frukost för omväxlings skull. Ha en riktigt härlig dag!

söndag

Tråksöndag. Har inte gjort sälskillt mycket, mest fixat och trixat i huset. Nu har jag äntligen en rullgardin och i veckan ska gardinstänger upp. Det börjar arta sig, sakta men säkert.

ovissheten

Precis när jag känner att jag vet var jag har dig, då gör eller säger du något oväntat. Allt det skarpa blir mindre tydligt och det som förut var svart och vitt blandas ihop till en grå dimma. Konstig tankeställare.


huvudvärk

De senaste timmarna:
- Att sola var galet skönt, men någon vidare bränna blev det väl inte.
- Matchen vann vi med 1-0, toppen toppen
- Drog sen till västra men inte mycket hände så jag och felan drog hem til vår assisterande tränare där hennes pappa va (f.d tränare), spelade lite tärning och skojade.

lycka kan köpas för pengar

Fick ju som sagt inte bara hem ett par skor igår. Är sjukt nöjd med mina köp, känns användbart vilket är toppen!
Nej nu väntar lisa, puss


  

lördag

Godmorgon folket. Det enda som står på dagens schema är en tripp till solariet med lisa och sedan match ikväll. Ska bli riktigt skönt att sola för det var ett tag sen, hoppas bara man får någon färg. Nej, nu ska jag kolla bussarna. Hare så hörs vi!

My new shoes


Ett av dagens inköp. gaaaaaalet snygga!



 



fredag

Efter min otroligt korta skoldag drog jag och mika in till staden. Är nu några plagg rikare vilket känns skönt, allt användbart vilket också är ett plus. Kvällen spenderades i gamla skolan där vi lyssnade på våra kompisar som hade spelning. Det var väl inte riktigt min musiksmak men dom var grymt duktiga. När det sen inte fanns något att göra drog jag, olivia, mika och irma till mig och drack te och tjejsnackade. Överlag en helt okej fredagkväll.

kom änglar




Den vackraste stunden i livet var den när du kom.




miss beachmountain tackar för sig

Det var riktigt härligt att springa men nu är jag helt slut, tog ut mig totalt. Imorgon har jag äntligen sovmorgon och sedan halv buffertdag, vilket gör att jag slutar efter franskan, lovely! Är riktigt sugen på att dra in till stan men jag får se hur det blir med det. Orkar faktiskt inte plugga mer nu, min hjärna har gått på högvarv  nu i eftermiddag.

i'm running towards something that doesn't exist

Gud, det var länge sen jag kände adrenalinet såhär, eller visst igår på träningen. Men nu funtar jag faktiskt på att dra ut och springa några lite. Galet! Jag? Springa? Det är verkligen två saker som inte går ihop. Nej, det får bli några kilometer, så får jag bort allt spring i benen och kan koncentrera mig på ekonomin sen. Ciao!


jag har hittat kärleken




tjiii på "dig"


Nu är franskan, svenskan och matten kirrad. Så sjukt stolt! Ska ta en paus nu och kanske fortsätta med lite ekonomi sen. Har ett skitprov på tisdag och fattar ingenting, fast det i och för sig ingen annan i min klass. Men jag ska ge det ett försök,s ke be felix hjälpa mig. Shit, inget kan stoppa mig!












om det är någon jag lovar, så är det mig själv

När till och med ens bästa vän påpekar att man tappat fotfästet, det är då man måste leta reda på koncentrationen och hitta fokusen igen. Jag tänker inte låta någon eller något komma mellan mitt mål, inte ens jag själv...



Jag har suttit och pluggat sedan jag slutade skolan, hade rätt inställning och tog användning av den. Så nu är man klar med veckans matte och sitter och plitar på en svenskareflektion, och det går mycket bra kan jag tala om. Varför är det alltid början som är så svårt? Vissa brukar ha svårt att fullfölja något, att man börjar och sen tappar intresset. Jag är tvärtom, så fort jag kommer över den där tröskeln rullar allt på. Nej, nu ska jag fortsätta!

kalla det svammel

Fasar inför imorgon. 8 hela timmar i skolan, nästan utan några raster, det är vad jag kallar underbart! Not. Hoppas att idrotten imorgon är rolig, bollspel skulle inte sitta fel. Hursomhelst är jag galet trött och känner att jag bara svamlar om allt och ingenting. På allt detta är jag uttagen till match på lördag, tjoho, roligt och tjohej. Minus är väl att den slutar halv tio på kvällen, det återstår väl att se vad jag gör därefter. Nu ska jag packa väskan, ciao!

almost lovers




I'm trying not to think about you, can't you just let me be...

pumpa veronica maggio

Träningen gick gryyymt, kan inte säga något annat! Är så himla glad att man kan köra 100 på planen nu, att snön hålle rpå att smälta bort och att graderna börjar öka. Ikväll är det grey's men innan dess ska jag höja volymen på mina bärbara högtalare och hoppa in i duschen. Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv, situationen är så sjuk :D

i'll be back

Chill skoldag idag och började med franska. Man blev inte lite utpekad på lektionen så det blev ett snack efter för att reda ut lite missförstånd, sollan är bra omogen! Har verkligen tappat lusten på skolan totalt, känner att det går neråt. Behöver en push i ryggen nu, lite jävlar anamma. Nu blir det träning, taggaaad!


skrattretande





Gå vidare bara! Palla.





i can't love you from a distance

Träningen gick bra, hade grymt spel under tvåmålen, riktigt härligt att se. För övrigt känner jag att det här inte har varit min dag, trodde det skulle vända efter den inte lilla försovningen imorse men tyvärr hade jag fel. Tror ni inte att min baby, mitt liv och mitt allt, also known as min mobil har fått feta sprickan på skärmen. Jag bokstavligt talat blöder inuti, det är hemskt. Känns ju bara så passande mitt i mitt cashflow, ville ju bara köpa massa underbara och snygga vårkläder! Jag funderar ändå på att pussa på den extra mycket så att den klarar våren, så lämnar jag in den senare. My boo....

taggad



Nu drar jag snart iväg på träning. Fick höra att carro och steph också kommer så det ska bli riktigt kul! Hoppas rillepille har kirrat några hejdundrande roliga teknikövningar och att planen inte frusit på. ÅH, fyfan vad kul!







tisdag

Man skulle ju nästan kunna tro att det är ett skämt. Gissa vem som försov sig imorse och kom två och en halvtimme för sent? Jo, JAG såklart! Hann ändå med lite engelska, nån teaterföreställning, en pucko med trulls och geografi. Har pluggat lite med brorsan och ska snart käka. Träning ikväll och det går rykte om att teknik står på schemat.


jag vill ha vår!

sleepless in viksjö

I don't really know what to write about. I'm kind of in that phase when you're too tired to fall asleep and too exhausted to actually do something. But what is there to do at this hour anyway? The clock or even time fot that matter are no friends of mine, they seem to have something against me. I'm lying in an almost dead/zombie-like position and can't bring myself to sleep. My alarm clock is set at 06.30 but I know that I'm just fooling myself. I'm never gonna be ready set sharp at that horrifying time, rather the opposite. It's a hallelujah-moment if I'm even up twenty minutes before the bus arrives. The big and main issue is always What to wear? I'm one of those who get panic attacks the day before and it usually ends with me whining about it and regretting all day long. But I still think I'm normal because I know that this is common and that I'm not the only one to feel this way.
Well, I guess it's time to give it another shot, I'm off to dreaming. Of someone special? No, I'll probably make a distinct and punctual list of how I will catch the bus without having to run the last 400 meters. It's a performance of one kind, hard to fulfill.
But someday, I will...

måndag

På tal om skolan... Det var tråkigt att komma tillbaka till lektioner och läxor men ändå kul att träffa alla. Dock är min bästa killkompis jocke sjuk och han är en riktigt glädjespridare, men jag har massa andra små sötnosar som tur är!
Slutade iaf tidigt så det blev till att åka till huset och sova i några timmar. Därefter träning vilken mest bestod av fys men det var riktigt skönt att ge 110 procent och ta ut sig totalt. Toppen



ursäkter ursäkter ursäkter

Hallå folket, det har blivit läskigt dålig uppdatering på sistone men vi har fortfarande inget internet då telia fuckar sig och vägrar sammarbeta med oss. Så måste vänta varje dag på att mamma ska komma hem från jobbet då hon har en dongel som vi kan använda. Och har inte riktigt pallat att få igång min dator så sitter med pappas bärbara, därav inga bilder. Men ska försöka fota lite nu när skolan dragit igång.

ta hand om mig själv

Jag är så himla trött. Känner att jag behöver lov från lovet, för ja, lugnt och sansat kan jag väl nog inte påstå att det har varit. Men samtidigt har jag själv valt att använda tiden till så mycket qualitytime som möjligt. Det slog mig idag, eller nyss när vi satt och åt middag. Det var första gången i det nya huset som vi alla satt ner tillsammans, och för mig var det nog första gången jag faktiskt åt här. Allt kommer väl ikapp nu antar jag. Så ikväll är det bara jag. Bastun är på uppvärmning och därefter väntar dusch, scrub, ansiktsmask och sedan ska jag bara mysa i min stora säng framför tvn. Jag kommer nog sova gott i natt...

söndag

Gårkvällen hos ella var galet mysig. Vi kollade på filmer, svullade lite halvt och hade massa girltalk till 4-5 ungefär. Drog därifrån vid tolvtiden idag och kom hem och bytte om och fixade lite. Drog ner till samling men det vara bara att gå tillbaka igen då vi tydligen inte kunde spela på planen. Känns lite surt då jag verkligen ville spela. Blir lite fix och sånt i huset istället. ciao


RSS 2.0