i shall rise again

jag kommer snart att falla, men förhoppningsvis kommer något gott utav det...

think or act?

Jag vet inte varför jag skriver det här egentligen. Det känns bara så himla löjligt och sjukt. För ett halvår sen var nuläget inte ens aktuellt, jag hade planerat något helt annat. Men vänskapen tog en tvist och allt ändrades, den skarpa linjen som gick genom vår vänskap började suddas ut och nu syns den knappt. Jag kan blicka tillbaka, kolla gamla inlägg i bloggen och se små sekvenser som jag saknar, men jag ser inte riktigt anledningen till varför det blev som det blev. Vissa dagar bryr jag mig inte, kan känna att jag klarar mig, medan jag andra dagar saknar det enormt, kan känna mig lite vilsen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, ibland vill jag bara skicka iväg ett sms, ett meddelande på msn eller ringa. Jag har tänkt om jag skulle må bättre om vi "slöt fred" och började prata igen, för i nuläget kan jag nog säga att allt inte är hundra. Om du skulle ta första steget hade du nog fått en positiv respons, men om du inte gör det, kommer det vara såhär föralltid? Är det jag som ska ta första steget? Ge mig ett tecken då, ett tecken på att du vill. Jag som störde mig förut på att alla gick tillbaka, eller tog tillbaka, håller jag på att göra samma sak? Du läser nog inte min blogg längre, och om du gör det, skulle du då förstå att det här inlägget angår dig? Time will tell...

update

Dagen har rullat på bra, körde ett pilatespass, lika jobbigt vilket känns megaskönt, älskar när det tar! Tog en snabbdusch och mötte sedan anna i jakan en snabbis. Gick sedan hem till olivia och spenderade hela eftermiddagen där. Hon är brunett!!!!!!!!!!!! AAH haha fast det va jättefint :) Nu ska jag lägga en ansiktsmask, awesome!

G.D

Young love is sacrifice, young love is tough
Young love is innocent, young love is us



tosdag

Nu ska jag ta tag i det tråkigaste men nödvändigaste på lovet, plugget. Hör hur tråkigt det låter, men samtidigt ät det något som måste göras, har ett prov på g som jag bara inte får misslyckas på. Annars känner jag att jag har allt under kontroll, en helg som lär bli oförglömlig! Men vi tar det som det kommer. Nu ropar samhällskunskapen, ciao!




Tack Malin, det kunde inte komma mer lägligt..

dots dots dots

Jag har kramp, från tolv till fyra har jag suttit hemma hos mika och sytt på vita prickar på min kjol, fick ryck till slut och kände bara att jag ville spaing därifrån och spy. Aja, har nu uppdaterat mig i bloggvärlden och väntar på ett samtal från annapanna som kommer hem idag!!!!!!!!!!!!!!!!! Vet inte riktigt vad jag gör, känner mig helt borta efter alla dessa prickar, vi höres!

du vet inte vem du är

quit playing games with my heart...


outfit, snart klar

Kjolen blev klar för ett tag sen så sitter nu och klipper ut vita prickar. Hade ett litet problem förut, om jag skulle sy eller limma på dom, men syr några enkla stygn så jag lätt kan ta bort dom sedan. Vissa vet kanske redan vad jag håller på och förbereder sig, ni andra får vänta ^^
Nu är det bara en grej kvar, sen är jag redo för helg!


tisdag

Till skilland från igår så har jag utrett en del ärenden idag. Tog bussen med mika till jakan vid tolv, gick runt överallt och letade efter en röd kjol eller rött tyg, hittade inget. Vi tog då en lunch på tasty's (pastasalladen med kyckling är to die for btw) och tog sen bussen hem. Drog ner till ica och snackade med helle en stund, gick till syaffären och köpte tyg och for sen hem. Nu väntar jag bara på mamsen så hon kan hjälpa mig. Ikväll ska jag vara med nicoooole!!!!!! :D


rest

Tränigen ikväll innehöll mest små tävlingar, pris ska delas ut på avslutningen om två veckor. Gick hem med carro, det är så mysigt att ha någon i just samma situation, som lyssnar och är så himla underbar. Hon vet precis hur jag känner nu.

Har ingen aning om vad jag ska hitta på nu, känner för att lägga mig i min mysiga säng och kolla på tv. Kan man göra så på ett lov? Fast loven är ju till för att kunna vila ut sig. Jo, nu blire scrubs. weee!

HÖSTLOV

Gårdagen var jobbig men inatt sov jag ändå gott. I nytvättade sängkläder dessutom. Ska träffa malin om tre timmar så vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess. Kanske en promenad men nej, då tänker jag för mycket, det behöver jag inte nu.
Längtar gaaalet till i helgen, det behöver jag!


pilates

Det blev två pilatespass nu ikväll, ett för rumpa- och lår, och ett för överkroppen. Kan säga att det tog rejält i rumpan, det riktigt brände. Nej, mer rumpträning ska det bli! Med start imorgon då det även är träning, wiiie. Nu ska jag duscha, ciao

healing process

I'm not ready to let you out of my life yet. I know i probably should, it would be for the best. I wouldn't spend a whole day in bed crying and feeling sorry for myself if it weren't for you. It's all your fault! I can't even spend a normal day in school without thinking about you. All of my music is ruined because from the first note, you are the one to pop into my head. I've cried so many tears and gained false expectations, let my heart be filled with these stupid emotions. And for what, for whom to be correct? YOU

the skirt

Kjolen jag köpte i onsdags, guuud vad den är snygg på


London shopping

Här är då en del av vad jag köpte i London, varsågod

 
Blusen är egentligen riktigt lila, helt underbar!

 
mysiga sovkläder
 


Bara älskar den svarta väskan och jackans fickor

sunny sunday, NOT

Nu är bästa vän i London, tillbaka på onsdag, can't wait. Nu är det hennes tur att besöka, se och uppleva vackra London, och om hon kommer att shoppa! Jag saknar henne redan, hade behövt henne i just denna stund.
Dagen har hittills mest bestått av filmtittande och tvtittande, woho! Slappt, visst men jag ska vara duktig ikväll då det blir två pilatespass. Ja ni hörde rätt, pilates. Bara för att fotbollen tar en paus kan man ju inte säcka ihop.
Nu blire bodysculpting av över och underkropp, hahah, mjaa, vi får väl se.

confession

Du kan le hur mycket du vill, dina mörka ögon kommer att få min kropp att smälta varje gång.
Du kommer aldrig veta hur förkrossad jag är.

why didn't i go left?

walking. face down. left or right. right. look up. her. him. his eyes. his smile. look down. pass. hurt

viksjöskolan

var tillbaka i gamla skolan idag, minnena ploppade upp som maskrosorna en försommar. Alla känslor vällde över mig som jättelika vågor. Jag kände saknad. Saknad för den trygghet, de undebara lärare och skolsystern, salarna, korridorerna och dessa katastrofala med ändå så underbara fredagar vi alltid hade. Jag ska inte ljuga, fick kämpa lite för att hålla tillbaka tårarna, det var otroligt känslomässigt jobbigt. Men jag är så glad att jag gick dit iaf. Varför gymnasiet, jag vill inte ens vara där, jag hör inte ens hemma där. Det är synd att man ska behöva lämna den plats man känner att man kan kalla hem. Tänk nu att detta är en skola, förstår nu då hur speciella jag tyckte att dessa tre år var.

"Gråt inte för att det är över, le för att det hände"
Jag gråter iaf men jag är lycklig och tacksam för att det hände

those summer nights


Jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går ♥


torsdag

Skoldagen var soft, riktigt härligt, hade roligt. Hade engelskaprov också vilket jag tyckte gick bra, det kändes bra, eller asså det var inte svårt. Men har väl gjort slarvfel som vanligt...
Gick sedan till centrum och köpte kjolen, det blev en svart, klassiskt och den är beeeeyond perfektion, ursnygg!

dagens dilemma

Sovmorgon till kvart över elva vilket var helt underbart! Skoldagen rullade på bra, speciellt på naturkunskapen då jag, jocke och abbe hade ett riktigt seriöst samtal. Efter skolan drog jag till banken, satt och väntade läääänge, som vanligt men nu har jag iaf mitt id-kort. Träffade malin och kollade lite i centrum, hittade två kjolar som var perfekta men ska bara bestämma vilken jag ska ha. ÅNGEST!

kvällsmys

Nu ska jag träffa nicole en stund, vet inte vad vi hittar på men emd den sötnosen har man aldrig tråkigt, ciao!

London by ellen and mika


The birthday kid and me



mikaah


chillin'


probably the best frappuccino in the world


walking the streets of London


Mika in the shopping jungle

tisdag

Gled igenom skoldagen smidigt, tröttsamt men den är avklarad. Man märker att alla vill ha lov, ingen fokus på lektionerna och alla är allmänt skoltrötta. Men tre dagar till ska jag nog orka. Fick sluta två istället för tjugo över tre idag så har bara legat och kollat på tv, chillat. Ska försöka lägga upp lite fler pix från London nu, annars publicerar jag dom ikväll, ciao!

london from a tourists viewpoint


the city of happiness


phone booth


liverpool station


london eye


my companion

i have a cold

Jag var förkyld hela förra veckan och trodde att det skulle börja avta nu, men icke. Hostan är värre vilket gör det svårt att somna och nu har näsan börjat rinna och är täppt. Blir sällan sjuk och krasslig men när jag väl blir det, då är det ordentligt. Känns iaf ruggigt skönt att veta att provet i samhällskunskap inte är förrän efter lovet, det ger lite mindre stress i min vardag, endast några få glosor i franska och ett engelskaprov denna vecka. Nu hoppas jag bara att jag tillfrisknar snabbt, nattinatt.

besök

Nu dra jag ner mot viksjös kära ica och inventerar, back in a few hours!
För övrigt är bror här, hoppas han är kvar när jag kommer hem, ciao!

söndag

Helgens/veckans uppdateringar har inte varit på topp folket, det kan jag själv medge. Men plugget går före, det är prioritering nummer ett. Igår drog jag till spånga för att träffa kära malin, vi åt gott, kollade på film och hade det allmänt mysigt. Idag klev jag upp straxt efter tio och mötte upp olivia för en promenad, och som vanligt blev det prat om allt.

Nu har jag pluggat geologi, jag tror jag har det mesta under kontroll, det är så mycket bara. Ska läsa lite samhällskunskap också, sen kan jag känna mig nöjd.

numb



Jag dras till mörkret, där kan jag gömma mina tårar.

mohaha

Nu sitter jag och bloggar, fast jag inte får för malin. Jag får inte vara kontaktbar alls för malin.Malin tvingar mig att plugga för jag har två prov på måndag. Men jag är busig, för jag sitter och bloggar och msnar i alla fall :P



Jag kanske ska göra som malin säger i alla fall....

if you want to move forward

Nu är det nog din tur att ta på dig skulden


sedan hösten 05

Då både jag och olivia är lite halvsjuka bestämde vi oss för att ta det lugnt ikväll. Drog dit vid halv åtta och kollade på film, gick sen en låångpromenad och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var verkligen skönt att få prata så mycket, att få ut känslor man trodde var glömda sedan länge. I love you boo <3

today was a good day

Det var uppstigning tidigt imorse, skulle samlas på stationen halv åtta för avfärd mot haninge. Jag och några andra tjejer från skolan är med i vm-truppen och skulle spela match mot Fredrika Bremer. Alla var ganska nervösa men taggade ändå till när matchen startade. För att inte ha spelat med varandra var vi grymt bra, alla hade den rätta inställningen och hjälpte varandra. Allt resulterade i att vi vann matchen med 2-0, helt rättvist. Det bästa är att vi är i final!!!!!!!!! Så jävla grymt.
Vi unnade oss sedan lunch på donken och fortsatte sedan den långa vägen hem.

bara så ni vet

London-bilderna kommer så fort som möjlig.
Mika är bara jobbig och tvingar mig redigera alla först så skyll inte på mig.


Dagen

Skoldagen fungerade bra, alla ville höra om resan. Fick även tillbaka matteprovet, lyssna och häpna, JAG, ELLEN var en av två som fick mvg!! Är så jävla stolt över mig själv, åååh vad härligt. Efter skolan drog jag hem till anna, vi får till konsum och köpte godis och åkte hem och pluggade. For till kyrkan senare på kvällen för att träffa kompisar. Nu ska jag sussa, upp tidigt imorgon.


Back from London

HEMMA IGEN!!!!!

London was awesome. Kläder har shoppats, foton har tagits och roligt har jag haft. Har inte lagt in bilderna på datorn än så fixar det imorgon. Då blir det tillbaka till skolan, rååååplugga för att hinna ikapp. Annars har jag gått och blivit halvsjuk. Skit, och jag som måste bli friskt till torsdag. Ciao

LONDON BABY YEEAH!!!

Om fyrtio minuter lämnar vi huset och far mot flygplatsen, om fyra timmar och 15 minuter går planet, plussa på ca två timmar och vi är där!!!!! Fyfan vad kul vi ska ha det, åh vad jag har sett fram emot denna resa. Sakna mig inte för mycket, är tillbaka på tisdag, ciaaaaao! :D


Jag älskar dig

Jag är så stolt över dig. Jag sitter här och är fortfarande chockad, kan inte förstå att det är sant. Du gjorde det! Du gav 110%, la ner all din kraft och passion och du lyckades, du kan börja forma din framtid. Jag beundrar dig för att ha viljan till något så stort, strunta i andras kommentarer och möta rädslan, det osäkra men samtidigt finna lyckan och glädjen. I tio månader har vi känt varandra men det känns som en evighet. Jag minns fortfarande första gången vi träffades, jag tyckte du verkade skitcool och pratade om dig dagen efter i skolan. Det va första träningen, du va först ut och taggad som vanligt, började småprata lite och skoja, sådär normalt. I slutet av träningen gjorde vi give me five och sa, ey yo homiiie! Jag är säkert helt löjlig som tar upp allt det här, fick bara en extra tankeställare. Nästa år kommer att vara helt annorlunda, du kommer inte finnas där på samma sätt, du kommer inte kunna bomba min inkorg med en massa sms, pusha mig på träningar och matcher eller ge mig en kram när jag behöver en. Men, måste vara positiv. Jag ska stödja dig, se det från den ljusa sidan. Du slog dom med häpnad och är faktiskt en av dom få som får chansen, ta den.

Tårar faller ner för mina kinder när jag skriver. Inte för att jag vill att du ska stanna, utan för att jag älskar dig så mycket att det gör ont i hjärtat att låta dig åka.
Åk, följ dina drömmar, du har inspirerat mig till att göra detsamma när jag väl finner dem där extra stora.

Glöm mig aldrig.

kvällsplaner

Nu känner jag att jag har allt under kontroll inför imorgon så jag ska, efter att jag har ätit, bege mig tre gator neråt mot mika och chilla framför idol med henne, olivia och irma (det ryktas även om guacamole och chips). Har inte sett ett enda idol-avsnitt iår så vi får väl se om jag hänger med, vilka är bra? Vi höres kanske senare!


fredag

Gud vad bra allting känns när man har något att se fram emot, denna vecka har bara rullat fram, London har varit mitt mål. Visst har jag även Anna och Jocke att tacka för att dom livar upp mina skoldagar. När skolan slutat (11.00) drog jag och anna till banken, satte in lite pengar och käkade sedan på tasty's. Sen drog vi hem till henne och chillade lite. Mötte mamma på ica för ett tag sen och fick skjuts hem.
Btw, på väg hem fick mamma sms om att det är en till som budat på huset, och tre minuter efter fick hon ett till om att ännu en familj lagt över, så nu är det på g också. ciao så länge!
  
tråkigt på franskan, as always...

kvällen

Drog till jakan vid halv sex, träffade jocke och gick runt och snackade med honom länge. Han e så bra den där, bästa killkompisen jag har. Vid åtta drog jag till anna, gick ut med henne och hennes hundar, snackade lite och for sedan hem. Ska lägga mig och läsa lite franska, sen sussa, mycket ska fixas imorgon. Godnatt!

 

i'm a shoeshopper

Medan andra köper pumps, shoppar jag fotbollsskor!



vem är snygg i hjälm?

Skoldagen började med idrott, skridskor. Jag vill tro att jag är duktig och marscherade därför in i ishallen med huvudet högt och självförtroendet på topp. Jag entrade isen och det visade sig att jag inte var så duktigt som jag hade velat, jag var bokstavligt talat bambi på hal is. Jag tog mig iaf igenom den hemska timmen utan att faktiskt ramla en enda gång men det värkte otroligt i fötterna och jag frågar mig varje gång, varför är hockey en sport? Annars hade vi det väldigt roligt, alla skrattade med eller åt varandra och det kändes som att vi kom lite närmre varandra. Tummen upp!

Fyfan för dessa hjälmar!

i may be the one to blame...

...men jag saknar olivia jättemycket <3


en mening gjorde min dag

"Vi vill jättegärna ha dig i laget och att du spelar för oss."

helt ok

Dagen har varit allt igenom bra, började med en lång sovmorgon och därefter skola. Åkte in till stan för att träffa mamma och for vidare till hammarby sjöstad, köpte nya fotbollsskor och åkte hem. Drog till kyrkan vid åtta, träffade härliga människor och bara umgicks. Nu ska jag snart sussa, matteprov imorgon, wish me good luck...

desire

Om du var till salu skulle jag köpa dig på en gång


pluggish

Kom hem från skolan för en hakvtimme sen, puh, vilken tråkig dag. Och tills vidare händer inget roligare, måste plugga. Men som vanligt kommer det kännas skönt efteråt, när man är klar med allt, får ha den känlsan som motivation. Nej, nu sätter jag igång!


godnatt

Nedstämd. Dyster. Tystlåten.

i'm off

Nu ska jag snart dra mig ner till träningen, eller jag kommer vara en timme tidigare då jag måste lämna huset för visning, men troligtvis skulle carro och malin också komma tidigare. Mamma och pappa har suttit på sjukhuset hela dagen, pappa har röntgats och tydligen så har han en spricka i höftbenet. Men dom hinenr iaf inte hem så jag och jeppe har städat och fixat. Nej nu ska jag packa väskan, ciao!

whenever i wake up

Godmorgon, har sovit hela 11 timmar i natt!!!! Ändå är det inte den piggaste ellen som sitter och skriver i nuläget, men det kanske kommer efter frukosten. Har en ganska lång dag idag, många tråkiga lektioner men jag får väl stå ut.

En sak jag glömt att berätta var att vi hade visning igår, det var tydligen ganska många som var intresserade, sen om dom köper vet man aldrig. Idag är det ännu en visning så jag får väl se vad jag hittar på, måste ju lämna huset. Aja, ha en bra dag!

weekend

Om jag ska sumera min helg har jag mest vilat faktiskt, något som jag både fysikst och metalt har behövt. Har känt mig som ett litet barn igen då jag gått och lagt mig vid halv tolv både fredag och lördag, inte ofta för en nattmänniska som jag. Känner att jag verkligen har lyssnat på min kropp, gjort som den har sagt åt mig och det ska jag fortsätta med, tror att jag kommer bli en mycket gladare och piggare människa. Tror jag tackar för idag, musten är helt borta och jag har ingen kraft kvar. Nej, ännu mer vila behövs, i veckan är det mycket i skolan och till helgen far jag till London, äntligen...


tråkig dag därav tråkiga bilder

Det tog ett tag att få ut trasslet i håret, vet inte blir sådär när det regnar, stört! Sista matchen jag dömde spelades på en gyttjeplan (fd gräsplan), tyckte så synd om killarna där dom halkade hela tiden och blev helt geggiga.
   

helvetes-dag!

FYFAN! Det är allt jag har att säga efter den här dagen. Från klockan åtta imorse till sex har jag stått på veddestavallen och dömt. Vädret? Jo, solsken heeeeela dan...NOT!! Regnet har piskat, och jag har sprungit i våta kläder i tio timmar, det riktigt droppade från shortsen. Men jag fick faktiskt pengar för det och dom ska spenderas i London, på något som jag verkligen vill ha, för dom här pengarna har jag verkligen, rent ut sagt, kämpat för!

inlägget i din blogg värmde

 

Din färgglada och spralliga personlighet har etsat sig fast i mitt hjärta.
Där stannar du förevigt...



lördag

Det blev till att gå upp tidigt imorse, hade samling för match halv tio. Sista matchen för säsongen och vi spelade riktigt hyffsat, dock förlorade vi. Inte rättvist då det var vi som hade matchen men två av deras tre mål gjordes på solklara offsider, annars var domarn riktigt bra. Har också hunnit med att träffa lisa och sola, riktigt härligt att träffa tjejen, saknar våra tiden enormt... <3

utmattad

Efter temyset hos jessica gick jag hem och la mig i sängen igen, kollade lite project runway men somnade nästan direkt. Mamma väckte mig vid halv sju och har sedan dess varit lika trött, så kvällen har spenderats hemma framför datorn. Jag må låta hur tråkig som helst men jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, jag tror aldrig jag har varit såhär trött och sliten förut, har nog aldrig varit i så stort behov av vila som jag är nu. Ha en fortsatt trevlig natt!

helg!

ÅÅh härliga fredag! Provet gick sådär, svarade på nästan allt men tror en del är fel, jag har försökt iaf. Kom hem för lite mer än en timme sen och ligger nu i sängen och kollar å project runway, hur skönt som helst. Ska snart över till tolvan för lite te med jessica, spontant fredagsmys!

last minute

Nu har jag gjort två killer-skrivuppgifter/reflektioner i svenskan, riktigt nöjd faktiskt!  Börjar tidigt imorgon men slutar ändå skamligt tidigt så det är helt okej. Det enda jag oroar mig för nu är franska-provet imorogn, kunde ha lagt ner mer tid och pluggat men det får gå som det går. Nu tackar jag för mig, godnatt!
 

torsdag

Började med idrott imorse, därefter lunch och matte. Sedan en lång håltimme då nästan hela klassen satt i lärarcenter och pluggade. Sen tog vi skolfoto, står på andra raden bredvid anna, helt perfekt! Sista lektionen var engelska men vi fick sluta tidigare så det va najs. Nu sitter jag och skriver till svenskan imorgon och lyssnar på lite soft musik. Snart kommer äldsta bror och då ska vi käka, ciao!


Ni är underbara <3

heartbroken

Även om jag vänder huvudet bort och inte ser, är smärtan fortfarande kvar.

onsdag

Endast två lektioner idag och började 11.15, helt underbart att få sova ut. Efter skolan åkte jag och anna till barkarby för att käka lite på donken, skulle sen hem till anna och plugga men jag hade träning så jag for hem och bytte om. Lill-carro va där och tillsammans med svedis så ägde vi dom andra, snyggaste målen!!! Nu ska jag duscha och sen blire grey's med mami och iskaffe!

RSS 2.0