mellandagsrea

Förlåt, jag är verkligen ledsen för denna usla uppdatering. Men ett mer betydelsefullt ord än förlåt finns väl inte? I alla fall, morbror, moster och ena kusinen kom från skåne igår, mysigt mysigt så nu är det fullt hos oss. Idag blev det till att gå upp tidigt för en tur på stan, med början på söder, genom gamla stan och även city. För mig blev ändstationen jakobsberg då jag åkte hem tidigare. Trodde inte att jag var på jakt efter något men när jag väl tänkte efter så stod jeans högst upp på listan. Och tror ni inte jag hittar dom perfekta? Och lika perfekt är klockan som jag suktat efter men nu slog till på. Det var nog länge sedan jag var så nöjd med mina köp.

 
Det stavas perfektion

love at H&M

Deras vårkollektion är to die for
 

sjukling

Ja, jag blir inte bättre men halsontet har försvunnit så det är ju bra. Dock har det ersatts av en dunderförkylning vilket nästan är jobbigare. Men hey, vem är jag att klaga när det finns så mycket värre. Idag kommer i alla fall några släktingar från skåne så det lär knappast vara tyst i huset på fem dagar. Men jag älskar det!
Nej, du ska jag duscha

lördag

Mår inte särskillt bättre idag, snarare sämre, halsen gör mer ont och kroppen är helt slutkörd. Har varit och lämnat mobilen på lagning, en till tre veckor om inte mer, jaaaaaaaaa! *ironi* Reservmobilen jag fick är i samma klass som en 3310, gröngul skärm och hackiga ringsignaler. Pillis den ängeln har nog räddat dessa veckor, ska få låna hennes "gamla".
För övrigt kommer både mika och olivia hem idag. Synd att jag mår som jag gör dock, är nog den tråkigaste människan på jorden just nu, men jag lever.

jag tänker mycket på dig...


those days...<3

i am your father

Nu låter jag typ som dart vader, positivt eller negativt är frågan. Mamma blev chockad iaf.

hemma

Hemma från släktbesöket, god mat och trevligt umgänge. Dock var jag nog inte så rolig tillbaka, fattar inte vad som hände. Kände av halsen igår kväll och idag kan jag knappt prata normalt. Det blir hemma ikväll, ladda inför kommande vecka då besök från skåne och nyår står på schemat. Nu ska jag och mamma sy, ciao!

annandagen

Jag har gått och blivit sjuk. Halsen gör ont och sen är det något med luftrören så jag låter som en jag-vet-inte-vad. En säl kanske. Idag ska vi träffa släkten, som alltid på annandagen. Så om en halvtimme bär det av till kussen för ännu mer mat och godsaker. Herregud för jul säger jag bara.

mamsen

Idag sov jag ut och sedan tog jag och mamma en långpromenad, precis som man ska göra på juldagen. Vi pratade mycket, om framtidsplaner, familjen och ja, det mesta. Underbara mamma ♥


vintertid = vackert

Juldagen

Varför säger man att julen är över så fort man fått alla klappar? Det är så fel, julen är så mycket mer! Klyschigt, javisst, men det är ju så sant. Gårdagen var mysig, vemodigt men överlag var allt på topp. Fick precis vad jag ville och mer. Min älskade skolåda och parfymen tar nog hem priset. Tack!

 
 


merry christmas

Hemma från farmor och ska nu sätta oss framför kalle. Vad är väl en jul utan honom? Jag hoppas att ni får allt ni önskar er och riktigt njuter hela dagen. Tack tomten, jag fick min snö till slut...



Från mig till er alla, en riktigt god jul!

it's the most wonderful time of the year

Nu har jag dammsugit, plockat undar och bytt sängkläder. Åh, vad gott jag kommer sova inatt, jag känner det på mig. Det enda som saknas nu är faktiskt snön, förlåt men jag bara älskar dessa vita flingor som tyvärr orsakar trafikolyckor och halka. För mig är snön jul och bland det vackraste som finns...

<3



I've got dreams of love and i love you


julstök

Är hemma hos malin och har varit hela dagen och julfixat. Köttbullar, lussebullar, knäck, kola, apelsiner och snart pepparkakshus. Det luktar verkligen jul nu och det är underbart. Tänk att man kan få så mycket gjort, ha så kul och må så bra. I love you hun!

i have myself to blaime



förlåt...

afternoon

Ja, då har man ett rim kvar, det svåraste av dom alla...jaja, no can do, får tänka tänka tänka. Gjorde en sats kola också, mucho gott! Nu blir det chill framför tvn med en varm kopp choklad och minimarschmallows. Underbart...

dan före dan före dopparedan

Jag tog en lång sovmorgon idag, eller till tolv men det är ju ganska länge, speciellt nu inför jul då det är så mycket som ska göras. Jag är helt ensam hemma vilket är gudomligt skönt. Jag har suttit med julklappar och försökt rimma och tog nu en paus för lite käk. Ska göra kola sen tänkte jag, så har jag det gjort liksom. Trevlig dag!

jag ser...

...det snöa, jag ser det snöa!!!!!!!!!!   Jag ser inte i syne, det är vita flingor som stormar ner från himlen. Äntligen

i heart king size beds

Jag sov i min brorsas säng i natt, han va borta och han säng är så stoor och hans tv likaså. Så där låg jag och kollade på scrubs, helt underbart. Det bästa med den kommande flytten är att jag också ska få en stor säng, wie.
Så småning om vaknade jag, hasade mig ur sängen och gick ner och klädde granen, rött och guld. Sen åkte jag och mamma iväg till kista och kollade runt, hon fixade de sista julklapparna och sen for vi till ika och julhandlade. Älskar det verkligen, så nu är kylskåpet proppat. Gissa vem som ska göra julskinkan i år? JAAG! from scratch säger jag bara!
Nu blire middag, tortelini italiano


fjärde advent

Sista advent för i år, gud vad tiden går fort. Jag vill bara att allt ska gå i slowmotion nu, känner ingen brådska till julafton. Det är dagarna innan som är mysigast, alla förberedelser, paketinslagningen, julbaket, det sista julpyntet och den melodiösa musiken som svagt strömmar ur högtalarna.
I treans luciatåg läste jag och mika denna dikt, tror att det finns bildbevis någonstans, och jag kan den fortfarande. Varje år, fjärde advent, läser jag den tyst för mig själv.


När fjärde ljuset brinner
vi hämta julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dan före dopparedan


busy busy

Dålig uppdatering idag men har verkligen inte varit hemma. For in till staden med mika och var överallt, galet mycket folk. Hon hittade det hon ville ha och vi snackade som vanligt om precis allt och alla, seriösa grejer och likaså helt sjuka och störda saker. Kom hem och käkade och drog till nicole. Det var så länge sen vi sågs så vi hyrde film och snackade oss genom kvällen. Loven är verkligen till för att umgås och ta igen med vänner som man inte hinner träffa så mycket. Eller det är så för mig i alla fall, har så mycket annat på fritiden annars. Har en hel drös med vänner som jag vill träffa, och lovet har bara börjat! Imorgon ska vi klä granen, lovely!!!!

nästa stockholm

Usch vad illa jag mår idag, känns som att jag ska spy vilken sekund som helst. Jävla lingonvecka! Hur som helst ska jag försöka få tankarna på annat genom en tripp till satden med mika. Kommer säkert hitta så mycket att jag jag kommer få ångest för min tunna plånbok. Jaja, det är ju faktiskt jul och bara tanken på det gör mig glad. Nej, nu måste jag fixa mig, ciao!
 

Jullov

Ja, nu har det börjat, mitt efterlängtade lov! Efter avslutningen i skolan åkte jag, anna, mimmie, nikita, maja och hannah hem till nikita och fixade. Åh vad mycket gott hon bjöd på, helt underbart! Tack söt. Nu ska jag städa lite, johan kommer ikväll och lämnar julklappar då han far till sin mamma över jul. Sen får jag se vart kvällen tar mig. ciao

tomteverkstad

Efter maten drog jag fram allt papper, snören, saxar, dekorationer vi hade för att börja fixa med julklapparna. Så småning om kom även felix ner och då satt vi där tillsammans, sjöng och snackade. Det är dessa stunder med mina bröder som jag absolut älskar, det spontana! Hur som helst valde jag att försöka lägga lite extra tid på inslagningen då jag är en fattig tonåring utan jobb. Jag är faktiskt väldigt nöjd med resultaten, nu saknas bara rimmen...


mamma gav mig tillåtelse att köpa mig något gott


mika kan nog gissa vad jag tänker köpa...

awesome

C'est fini, the end, slut! Jag har klarat en hel termin i gymnasiet, sjukt. Terminens sista skoldag slutade med ett mvg på svenskauppsatsen! Jag tror ingen förstår hur mycket jag behövde de, blottade en del av min uppväxt, min hemlighet. Det var ingen vanlig uppsats för mig, det var personligt och ett sätt för mig att äntligen gå vidare. YÄY!

 


victory


sovmorgon

Idrotten var inställd vilket då betydde, INGEN SIMNING! Gick och la mig i sängen igen och somnade, vaknade för en stund sen och ska bege mig till skolan för att käka. Tänk att vi får lov imorgon!

Jag vill ha en riktigt fin skolåda i julklapp


uuuuuuusch

Vad ska man göra nu när inte grey's anatomy går? Faaan, allt tar ju slut nu, ge mig mysiga julfilmer!! Blir väl till att sussa snart, ångest inför imorgon, simmning på idrotten ;S fanfanfan

onsdag

Vaknade, åkte till skolan, redovisade, åkte hem, kollade på film. Riktigt kortfattat av hur min dag såg ut.

Vet ni vad jag tänker på nu? Att jag kan sitta här, ta ett djupt andetag och bara va, stressen är nästan helt borta. Jag ser hur människor irrar runt i jakt på julklappar, att få det sista skolarbetet gjort, att julbaket ska vara kirrat och liknande. Vilken jädra framförhållning jag hade i år, är det enda jag kan säga till mig själv. Men det förtjänar jag faktiskt, efter allt slit, nytt och främmande denna termin och höst. Nu är det bara en liten sak som fattas tycker jag, snön...


peekaboo!

you've got a friend in me

Du är en av de starkaste jag känner. Du kommer att klara dig, det vet jag och jag finns här om du behöver mig. Efter regn kommer solsken, det finns alltid ett ljus i slutet av tunneln. Glöm inte det.


min skatt ♥

sleep tight

Imorgon börjar jag kvart över elva, funtar dock på att dra dit tidigare och käka den veckorliga onsdagslunchen med nikita, det är ju trots allt julbord. Och då jag klarade matteprovet och redan har haft min redovisning i naturkunskap, står endast franska på schemat. Jag och marika ska ha en muntlig redovisning om Lyon, mja, vi får väl se hur det går, anna är sjuk så vi missar lite men vi får väl charma alla på nåt sätt! Och med det säger jag godnatt!


tisdag

Hade ingen geografi idag så slutade två vilket var riktigt skönt. Så jag tog bussen hem , mötte mika och har suttit och pluggat franska ända till nu, duktigt. På svenskan idag skulle vi visa upp våra pjäser som vi jobbat med under sex veckor. Det gick förvånansvärt bra för min grupp och fler tyckte vi var duktiga. Jag antar att allt ordnar dig när det väl kommer till krita.


look for the girl with the broken smile

 
Våga aldrig ta mig för givet. Jag har ett hjärta, lika sårbart, som alla andra


måndag

 

Det känns bara som att jag går till skolan utan att göra någonting, man kanske har en lektion (som oftast slutar tidigare) och sedan en lååååång håltimme och till slut dagens sista lektion som egentligen inte är så viktig. Idag var håltimmen så lång att jag, mimmie, hannah, nikita och maja tog tåget till kungsängen och tillbaka till jakan, i brist på underhållning.
Vi fick tillbaka matteproven idag, i did it again! MVG, 29,5/30. Vad har hänt med mig och matte säger jag bara? Jaja, ska inte skryta för mycket, ska nu fixa käk och sedan plugga. Sen blir det att kolla på match och sedan träning, ciao!

...

I thought you'd changed.
You proved me wrong.


GLORIIIAA!!!!!

tjenna! Nu har jag precis fixat allt inför min redovisning imorgon, asnice. Mika var här igår och efter två ben&jerry's, juno. nachos med guacamole och tonvis med scrubs deckade vi. Idag ska vi vara duktiga och plugga inför vår franskaredovisning, blööö!!!!!

du kan dra åt h*lvete



Jag vågar inte säga att jag hatar dig, men i just denna stunden känns det ändå så.


resultat

Jag tror mina fötter är lite putt på mig. Nu har jag rivit upp mitt skavsår på tramdynan för tredje gången, jag vet att det låter nasty men fatta vilken smärta det är. Det är inte bara första hudlagret borta! Usch, fula fötter är nog fotbollens minus, annars är det helt jävla underbart. Nu till cupen, det gick väl som vi (jag) hade tänkt oss, stortorsk, men samtidigt spelade vi mest för skojs skull och gav ändå allt (vissa av oss). Dom två första matcherna sög, men de två resterande krigade jag som fan. En incident fick mig verkligen att inse hur en riktigt lagspelare INTE gör, helt oacceptabelt i mina ögon. Tänker inte gå in mer på detaljer men nån kommer att få tufft motstånd på träningarna!

Skinkcupen

Efter mycket stress ska jag snart bege mig till sporthallen. Åkte in till stan för att fixa nya skor  då mina andra är trasiga och ger mig skavsår hela tiden. Nu sitter jag med fötterna i ett fotbad men ska snart fixa mig och springa till bussen. Ha en trevlig kväll allihopa, det ska jag, med mina allra bästa!

julcupen

Trots att det var kämpigt att ta sig upp imorse lyckades jag på något konstigt sätt. Anlände till idrottshallen med min kompanion hassel, taggade för cup. I mitt lag var det jag, steph, sara, danni, fia, linnea och emelie och vi spelade grymt. Det resulterade i att vi vann hela cupen, asnaaaajs. Vann även skytteligan men emilia och sara var värda den vinsten också. Det är så sjukt kul att få spela med grymma, härliga tjejer!!
Nu gäller det bara att vila och tagga om inför cupen ikväll :)

HAHAHHA

ANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jocke på pricken eller vad!?!?!?!?!?! :D

for what it's worth


Je veut seulement d'entendre ta voix


gud vad jag vill ha mjukisbyxor imorgon

Just nu känner jag verkligen hur begäret efter lovet städigt ökar. Veckan har varit kaotisk, dock inte i skolan utan mer under fritiden. Stress, stress, stress. På något underligt sätt har jag ändå njutit, kännt att allt har rullat på bra. Det är inte förrän nu under småtimmarna som det verkligen kommer ikapp. Stelheten, smärtan och framför allt utmattningen. Som tur är, är det en vecka kvar, sen får jag bara ta det lugnt.

coach for one day

Fick skippa matten idag, då vi har prov imorgon fick man åka hem och plugga vilket var precis det jag gjorde. Fast jag pluggade inte matte, men jag fixade och donade med min affisch till naturkunskapen. Träning om en timma och innan dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske planera lite. Det är faktiskt jag som ska leda träningen då ingen annnan tränare kunde och jag vägrade ställa in den. Så idag är jag tränare, för en dag!

just look over your shoulder

Det bästa är känslan man får när man är på väg ut ur en svacka, när allt börjar gå lite bättre. För mig är det en lättnad, att äntligen inte behöva vända upp och ner på alla kuddar för att hitta den där passionen och glöden jag vet gömmer sig. Jag vågar inte säga att jag är tillbaka, men efter två träningar idag kan jag ändå säga att jag är på väg uppåt. Och högre upp ska jag, så högt jag bara kan.


överpigg

Det blev en lång natts sömn, 13 hela timmar. Deckade i sängen halv nio och vaknade halv tio imorse, helt underbart var det. Skolan va rolig, har skrattat otroligt mycket, mimmie är en knäppis!!!!
Snart blir det träning, sedan hem och fixa det sista i engelskan så jag får sovmorgon imorgon, aaasnice.

andra advent

Hos familjen strandberg i underbara men ack så tråkiga Viksjö städar den yngsta i barnaskaran hela huset. Hon ska precis ta sig an toaletterna, det hemskaste och äckligaste som finns. Hon bestämmer sig för att blogga istället. :D
Idag kommer hela släkten från pappas sida, dock inte famor men resten. Och jag som älskar att få komplimanger stannade därför uppe till halv fyra för att fixa och dona med mitt hemliga projekt, pepparkakshuset! Är inte helt klart, några småsaker att fixa men jag känner på mig att det här var kreativt och att det kommer belöna sig.
Nä, nu ska jag dra på skurhandskarna, toaletterna ropar!


P.M

Jag hatar när tiden inte räcker till, när varje liten atom i mig är upptagen. Det är mycket nu, det är bara att inse att jag är i den mest växlnade och tidskrävande perioden i mitt liv. Skolan kräver enormt mycket och i fotbollen kräver Jag mycket av mig själv. Det allra jobbigaste är när man inte har tid för dem underbara personer som funnits där så många gånger för en själv. Men ni ska veta att tiden som spenderas med er värdesätts högt, det är guld!
Idag var en sådan dag. Jag fick träffa pillis, min älskade pilliplutt som jag nog inte har riktigt suttit och tagit igen allt med sedan i somras. Det är hemskt, det får verkligen inte gå så långt. Du ska bara veta hur glad jag är att jag har dig.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

lovelyloo

Snart drar jag till kista för pröjsad middag och sällskap i form av maliiin. Helt stört att jag inte sett skymten av flickan på hela veckan. Nej, nu ska jag bestämma kläder, ciao!


my hands are shaking

Vad fan har jag gett mig in på!!

julbaaaak

Igår gjorde jag lussebullar, jag fick ett sådant sug på att bakaoch tänkte varför inte. Vi ska ha adventsfika på söndag och helgen är uppbokad med annat. Om jag är klar med svenskan och franskan snart tänkte jag faktiskt ge mig på pepparkaksbygge. Jag har en idé, en grym idé men jag tänker inte dela med mig av den nu, mohahah. Ciao så länge!

väntan

snart melanie, snaaaart. då jävlar, aiight?

RSS 2.0