great

Alltid samma visa, FUCK!

chiiiiill

Jag och irma har chillat vilt hela dagen, legat och stekt i solen med varsin iskaffe, varit lite med rosa (ni vet). Till lunch gjorde vi grymt goda sallader och snart ska vi hoppa i poolen. Ville bara göra er lite avundsjuka, ciao!!!!!!!

torsdag

Godmorgon! Här är allt bara bra, liiite för lite sömn men jag klarar mig, får sova ut i helgen. Dagens planer är bara lite ärenden hit och dit, kanske chilla lite med irma och sen ikväll träffa lite kompisar. Nu ska jag klä mig, ha en trevlig dag!

always

Tankar på dagen, drömmar om natten, du är fast i mitt huvud konstant.


dress for success

Jag och mamma drog till banken, fixade med nytt bankkort och kollade sen runt. Lyckades charma till mig en tröjklänning och köpte tre par örhängen för 17 spänn, varav jag ville ha ett par. Pics? of course..

  

the call

åtta minuter


onsdag

Gårkvällen var härligt chill, vi satt på badberget hela kvällen, några badade och andra rökte vattenpipa (nu mer känd som rosa och kommer att kallas för det). Jessica P kom också, blev så glad för det va jättelänge sen vi sågs. Idag vet jag inte vad som händer, kanske ut med en båt eller fixa id-kort, det är ju så bra väder så man vill ju helst vara ute!

GRATTIS!!!!!!!

Idag fyller både felix, anna och robert år!! Anna är dock inte hemma men efter bion igår, som btw var grymt bra, sjöng vi för henne på telefonsvararen. Jag, jeppe och felix är iaf vakna, vi har precis tagit ett dopp i poolen som jeppe köpte igår, det var ju inte varmt direkt. Idag ska jag sola och träffa vänner, ciao!

 

puss.

the dark knight

Ikväll blir det ett kompisgäng bestående av mig, mika, gurra och jocke som ska se batman, yäääh. Nån mer som vill nga på så visst. Hare bra! 

vackare bild får man leta efter



Nu är det bokat och bestämt, 11 oktober drar vi till London, FYFAN vad najs!

söndag

Jag och mika cyklade till görväln och la oss och stekte, spelade lite kort och kom sedan på att irma kommit hem. Vi ringde henne och snart var hon också på plats, vi fick höra aaaallt om hennes usa-resa, man blev ruggigt avundsjuk. Söt som hon är fick vi varsin present. Min var body splash från victoria's secret som jag velat ha länge. Kom hem lagom till middagen då även johan kommit, vi skulle fira felix lite så det blev grillat och skumpa. Träffade vänner nu på kvällen vilket alltid är trevligt.



kisse mjau mjau kissemisse mjau

Det var rätt dött igår kväll så vid halv elva drog alla. Jag stack hem till jessica och kollade på film och snackade, pride på lördag och inget annat kommer i vägen. Vid fyra drog jag hem, la mig och kollade på scrubs men somnade på en gång.
Nej, nu ska här göras nytta!

pool cool

Idag har jag chillat lite vid görväln med mika. Träffade adam, jocke, gurra, david, erik, kikkan och satt med dom en stund. Sen bestämde vi oss för att dra hem till david och bada i hans pool och där blev det vattenkrig och allt. Kom hem för en stund sen och ska nu duscha, förhoppningsvis käka och ikväll ut och träffa folk. Nicole har kommit hem!!!

-







I think about you all the time...








Underbart

Idag har nog varit den bästa dagen på heela sommarlovet. Det bestämdes igår att vi skulle ut med ragges båt så idag vid nio var alla nere vid ica för att köpa färdkost. Klockan tio lämnade vi hamnen för en heldag ute på sjön. Då det inte var så mycket vind tog det ett tag att komma någonstans men så småningom var vi vid gåseborg där killarna plus mika hoppade från klipporna, jag vågade inte. Sen drog vi förbi bruket och hämtade upp jocke, david, podde och kikkan, körde runt med dom en stund och lämnade dom sen. Helt underbart, helt fantastiskt, helt oförglömligt! Vi coolingar som schteekte hela dagen var jag själv, mika, ragge, eldin och david. Detta blir det lätt en repris på! TACK

      
 


fröken duktig

Drog ut på en joggingrunda straxt efter att jag vaknade, det var grymt jobbigt då det är så varmt plus att det var ett tag sen. Men är man envis och har viljan så klarar man allt. Det säger min tränare, vilja vilja vilja.

Känner mig rätt snurrig nu, försökte ställa mig upp men blev alldeles svimmfärdig. Får ta det lite lugnt ett tag och hoppas att det blir bättre. Vi hörs!

görväln

Va och badade med pillis idag, när det är sånt här väder måste man ju passa på så vi låg och stekte ett bra tag innan det blev bad. Även om vattnet inte var jättevarmt så var det ändå skönt att svalka sig. Därefter drog vi hem till mig för att hämta en tröja och sedan till pillis. Där låg vi en stund i hennes utomhusjacuzzi, soooooft. Cyklade hem och har nu precis käkat. Är helt solo hemma, grymt skönt. Bröderna jobbar och mamma och pappa drog på nån konsert. Kvällen spenderas nog ute, vare sig det är mycket folk eller inga alls, pallar inte sitta i detta överhettande hus. CIAO!

open your eyes

SE MIG SE MIG SE MIG!
 
 


something i have to realize

For all of you who cares, I don't feel very well today. I have this huge clump in my chest and stomach. In my throat there's this rock that makes it hard to breath and I just want to cry. I really don't know why cause deep inside of me I know that these things takes time, these things don't rush. I want it so badly that I let my emotions fly away to wonderland and believe that everything will happen like snap, just like that. I always want what I can't have, at least it feels like it...

beneath the unknown surface

Why can't you see?

 

Home sweet home

Yes, jag är hemma! Eller jag landade för ca 6 timmar sen men jag har varit med mika idag, roligt, roligt :) Vi tog en sväng i centrum och sedan åkte vi hem till mig att fastnade framför datorn, gud vad jag har saknat dig, tihih.
Ikväll är det vänner/folk som står på schemat, jääj, ciao!

hejdå

Detta blir mitt sista inlägg nu innan jag åker, kommer inte ha tillgång till internet förrän jag är hemma. Denna skåneresan har nog varit den minst roliga, dåligt väder och mycket saknad efter vissa personer. Urjobbigt att dessutom inte haft tillgång till internet på samma sätt som förut. Nu ska jag hem till nyhamnsläge och käka, sen blir det packning, ciaoooo!

söndag

YES, det är soool. Vi har varit och solat idag igen men tänkte nu dra ner till stranden och ta ett dopp. Bara en dag kvar nu, imorgon tar jag flyget hem, jääj. Då blir det verkligen till att träffa folk, längtat som bara den! Mikmik är snäll så hon kommer och möter mig på centralen och tar sällskap med mig imorgon bitti. Nu blir det bad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




...om jag vågar

lördag

From the butterflies in my stomach, the smile on my lips, the sparkle in my eyes, the thoughts in my head, the excitement in my voice and from the bottom of my heart, I miss you...


fredag

Jag har gjort det värsta man kan göra på sommaren, jag har solat solarium. Jo, det är sant, jag var desperat efter sol, kände att jag höll på att bli vitare än var jag var när jag kom. Det ska tydligen fortsätta vara dåligt väder här nere över helgen så jag var tvungen. Har äntligen fått tag på mika, det var najs att snacka efter tre veckor men nu är hon ganska seg på sms, anledningen behöver vi inte gå in på, hon är inte klar i bollen iaf i detta läge.

Helsingborg

Tjooo, nu har jag äntligen fått tag på ett internetcafé här i helsingborg. Jag och anna har varit i danmark hela dagen och chillat lagom, shoppat lagom och busat lagom mycket. Snart blir det käk på donken och sedan mamma mia. Igår ville inte datorn koppla upp sig så det blev inget inlägg. Har seriöst msn-abstinens, gnäller, klagar och är sur hela tiden, kan inte riktigt koppla av. Men nu känns det lite bättre.

TLL MIKA: Fixa din fucking jävla pissmobil!!!!! Annars får du ringa mig från hemtelefonen, jag pallar inte vänta!

Annars är allt ganska okej, vill dock hem så jag är lite putt på mamma som bestämde sig för att stanna längre, måndag blir det som sagt. Ha det bra, kika in om ni vill!



JAAA

Tjena, har varit runt och letat trådlöst i en timme nu, satt mig på varenda gräsfläck och sökt. Nu har jag entliget funnit men när nåt bra händer mig ska ju något dåligt självklart också hända. Har mammas jobbdata och det finns inget msn och det funkar inte att installera heller, skiiiit. Ska kolla om pappa kan fixa. Idag drog jag och mamma till danmark och kollade runt lite, det var mysigt. Moster och morbror åkte också till danmark men dom skulle hälsa på kusin som campar så dom är borta tills torsdag. Men nu när jag vet var det finns bredband lär vi ju höras, förhoppningsvis :)

Ja, jag har tjatat som fan på mobilt bredband men nej...

Inte som planerat

Hej, jag vet att jag inte har skrivit men jag lever. Anledningen är att det trådlösa nätet vi brukar koppla upp oss på när vi är här har blivit lösenordsskyddat så jag har ingen tillgång till internet. Förlåt men jag kan inget göra, ska kolla om jag hittar nåt internetcafé i helsingborg. Annars har mamma bestämt sig för att vi ska åka hem på måndag, två dagar senare. Jag känner bara att jag vill hem till alla kompisar, saknar dom. Vi har köpt ny bil btw, najs att bli av med skrothögen, vi kanske hörs

CIAO

Nu drar jag snart hemifrån, ville bara säga hejdå. Eller egentligen vi ses för pappa har den bärbara därnere så jag kan fortfarande blogga. Allt är klart, sitter nu mest och väntar på att få åka. Lär inte bli så många inlägg idag, i så fall sent ikväll, men imorgon :) Ha en trevlig dag allihopa!

kvällen är räddad

Rubriken säger för en gång skull allt. Har varken orken eller lusten att gå ut ikväll, jag menar, kolla vädret. Så felix är min hjälte, nu ska här ses sex and the city igen och därefter what happens in vegas. Underbart!



By the way

När jag va i stan med lisa passade vi på att köpa varsin klocka, det var så sjukt billigt. Jag tog en vit och hon en svart, dock är det lite strass på min då den vita utan var slut. Men men...



packat och klart

Japp, känner mig otroligt duktig att jag redan har packat klart, och svårt var det inte. Blommiga kjolar och klänningar, enkla linnen och såklart mina chinos. Nu hoppas jag bara på bra väder därnere, känner att jag vill ha färg! Imorgon bär det av till skåne för er som har missat det, tror faktiskt inte att jag har nämt det i bloggen.

 

i'm not crazy

Ja, idag bär det av till stan igen, börjar smått tröttna. Men, dagens anledning är inte shopping eller att spendera tid med vänner utan jag ska bara in och hämta min tågbiljett. Känns ju sådär lagom slöseri med tid. Aja, måste klä på mig nu, bussen går om en kvart, höres!

P Mårtensson

Jag blev upphämtad av pillis vid sju och vi satte kursen mot veddestavallen där vi kollade på matchen hennes syrra spelade. Sen körde vi hem till mig, satte moppen och tog en promenad till vattnet. Väl där satt vi bara och pratade.
Jag hoppas allt löser sig för dig hjärtat, det gör jag verkligen.
Det känns skönt att ha dig tillbaka <3



moments

I rise up from dreams of happiness and joy, opening my eyes carefully to slowly capture the day. The morning glory's scent is a mixture of heavenly roses and freshed baked scones. It reaches my cute little button nose with a gentle breeze. I feel cheerful in a way I've never felt before, like something good has been added to my life. I now get flashbacks from yesterday, the wonderful yesterday. The butterflies in my stomach have woken up, going on turbo and repeat. The smile on my soft, peach coloured lips are wider than ever, you can notice a hint of my front teeth beneath the upper lip. So, what happened yesterday? Well, I met you.



Jag dansar aldrig nykter

Gårkvällen va sjukt kul, vi var några från klassen som samlades hemma hos nicole och åt, chillade, badade (blev iputtad i poolen) och en massa mer. Härliga låtar strömmade ur högtalarna, bland andra kung i baren, här kommer sommaren, sommartider och annan partymusik. Mycket bilder och filmer togs också men dom vågar jag nog inte lägga upp här, vi får se om det kommer upp något under dan. Ciao


Tack jessica, för att du på din egen födelsedag cyklade och mötte mig så att jag slapp gå hem själv, stort tack

onsdag

Idag ska jag träffa LISA!!!!!!!!!!!!! Har saknat henne så. Vi ska dra in till stan, strosa runt och förhoppningsvis hitta en jeansjacka till henne. Ikväll blir det middag hos nicole, mys. Nu ska jag fixa mig, ciao!

love

-I think i'm falling for you, do you feel the same?
- Baby, I fell a long time ago ♥

tisdag

Chillar hemma och tar hand om sånt som ingen annan gör, tvätten och dylikt. Ensam är jag också, jeppe är hos en kompis och felix på jobbet. Varför är det så svårt att komma på saker att göra?

forever

Det är så skönt när mamma och pappa är borta, då är det bara vi liksom. Vi gör så mycket mer tillsammans då och håller ihop. Jag har så helt olika relationer till var och en av er, jesper, min beskyddare, aldrig skulle du låta någon såra mig. Ibland är det ombyta roller och då är det jag som får leka vuxen, vi tar hand om varandra helt enkelt. Felix, du är den jag pratar mest med, om såna saker mamma och pappa inte vet. Du skulle aldrig svika. Johan, saknar att du flyttat, vi pratade ändå ganska mycket när du bodde nära. Det berörde ändå när du sa att du ville köpa bil för att kunna hälsa på oss oftare, att du saknade det.

Tillsammans är vi ett.


gurra x2

Hemkommen från en kväll tillsammans med gurra o och gurra d. Det var roligt att träffa dom och ta igen, blev först film och sen en massa snack. Blev även lite planering för vecka 30, hoppas dom går i land, det tror jag säkert. Morgondagen är oplanerad, vi får se var den tar mig?


i'm not alone

I love the rain. Something about it just makes me able to sit and look out of my window for hours. There is this cosy feeling that fills my body whenever these beautiful waterdrops falls and hits the ground repeatedly. To wrap a blanket around me and grab the best book I can found and just crawl up in an easy chair, is one of the things I love the most. I remember times when I was smaller, when in school we all compeated in who became the most soaked. I don't think we ever declared a winner. I love that the clear happy colours often trades places with the grey and unappreciated, it gives the whole weather that little extra, like the cherry on top of an ice cream sundae. The more it rains, the better, the cosier, the more pleased I get. Thank you God, for today.

tjejkväll

Efter att jag och tilda spenderat dagen tillsammans bestämde vi oss för att ha en liten girl's night only nu på kvällen. Framför Råttatouille körde vi  fotbad, fotpeeling, pedikyr och hela faderullan. Vi hade även köpt jordgubbar, körsbär och nötter, helt perfekt!


söndag

Idag ska jag spendera lite tid med tilda, det var ett tag sen. Vi brukar ofta åka till kista så det ska vi göra idag också, är inte på jakt efter nåt men håller ögonen öppna i alla fall. CIAO

Klänning, sytt själv
Jeansjacka, hm's barnavdelning

magic

I round every corner in hopes of you becoming the first thing that I lay my eyes on
When i fall asleep it doesn't take long until you start dancing trough my dreams
Your tender touch is what caught my attention, i'm down, falling
I give up, i'm defeated, you win.

lördag

Nja, det blev inget bad för mig och pillis, vi satt på altanen och chillade. For sedan in till stan med jeppe och felix, mötte upp johan på st: eriksplan och gick till sjukhuset. Farmor mådde bra, lika pratglad som alltid så det var mest att finnas där, men hon blev glad. Ikväll har jag kollat på scrubs-maraton, spelar in allt så jag tar en liten paus nu. Morgondagen är oviss, vad ska man hitta på?

fredag

Idag åkte jag till stan med pillis. Det var roligt att träffa tösen för jag har saknat henne så mycket, det var länge sen vi gjorde nåt. Köpte iaf ett par jeans på rean, ska bara sy in dom lite men annars var dom jättebra. Har inte gjort så mycket annat idag, var med lite folk på kvällen.

Imorgon ska jag upp tidigt, säga hejdå till mamma och pappa, sover nog en timme efter det och sen far jag till ica för att möta pillis. Vi bunkrar upp med frukt och dricka och far till görväln och steker. Drar vid fyra in till stan med bröder för att hälsa på farmor på sjukhuset, hon fick åka in i torsdags men mådde tydligen ganska bra. Nu har jag förutspått dagen, nu återstår bara att se så att allt går rätt.

Blå lagunen

Dagen har spenderats i blå lagunen tillsammans med mamma och jeppe. Blev inte mycke bad då jag tyckte vattnet var kallt men jag flöt omkring på madrassen och solade istället. Solbrända blev vi allihopa. Har mest suttit vid symaskinen ikväll, sydde två necessärer till och började sy in ett par jeans, fortsätter imorgon. Nu ska jag bara ta det lugnt framför tvn.


shopping

Det som inhandlades igår var en jeansjacka (som vi letade!!!!!!!!!) och en söt liten volangklänning, perfekta för varandra och på varsitt håll. Jackan är från hm's barnavdelning och klänningen från hm divided.

 


stockholm summer games

Va uppe vid sju imorse, åt och fixade lite och fick sen skjuts till spånga ip. Va där mellan halv io och halv fem och dömde, skittråkigt men som alltid, cash. Är nu grymt trött och har drabbats av solsting. Ska sätta mig vid symaskinen en stund och sedan blir det project runway, SJP ikväll om jag inte har fel?


Btw, shoppingen igår blev inte stor men var bara ute efter två saker och dom inhandlades, bilder kommer ikväll.

city

Gårdagen stavas C-H-I-L-L då allt den innehöll bestod av yatsy, sjuan, 10 000, promenader, snack och film, sweet! Idag bär det av till staden för lite spring i affärer. Dagens klädsel i all ära består av en enkel t-shirt och en kjol, förmodligen tygskor till det. Ni får ha det så bra, ciao!


grop i halsen

Jag saknar dig, oss och vad vi hade. En oönskad tomhet som inte fanns där förut har börjat klarna och bli tydlig. Inte en dag går utan att tankarna går tillbaka. I detta läge skulle jag nästan ta på mig skulden för allt för att få dig tillbaka...


RSS 2.0