valborg

Ett av mina motton är njuta och ha kul och det är precis vad jag ska göra imorgon. Valborg var det va och jag är faktiskt en av dem som faktiskt inte kommer ligga deckad i en park, jag har bättre mål. Det vankades partyparty men körde på en totalvändning och grillar hos felan istället med några söta tjejer. Sedan drar vi nog till en killpolare och sitter ute med filtar och chillar och snackar en massa inpå småtimmarna. Det kommer bli mys och det kommer bli kanon. Godnatt


Maj kommer bli galet!

Jag säget bara F to the o to the t to the b to the o to the l to the l



jag saknar er


era leenden visar mig vad lycka är <3


svenska nästa

Efter en skoldag på sisodär en åtta på tråkighetsskalan och en träning är det nu dags för en fet dusch. Hela köret ska det bli, från rakning till ansiktsmask, och därefter ska jag låsa in mig på toaletten och skriva ett avslut till en novell. På något konstigt sätt koncentrerar jag mig sjukt mycket bättre om jag sitter på badrumsgolvet eller golv överhuvudtaget för den delen. Min svenskalärare måste ha tyckt att jag var en underlig människa senast vi skulle skriva på lektionen.
Nej, jag blev inte tappad i golvet när jag föddes. Jag är helt normal.

onsdag

Somnade vid en skaplig tid i natt vilket gjorde att jag vaknade upp ganska så utvilad. En bra start på dagen med andra ord. Dagens tre lektioner är väl knappast något att hurra för, franska, matte och geografi. Men träning ikväll och det mer än jublar jag för! Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig utan att vända upp och ner på garderoben. Tricky...

10/4


Vad jag saknar vet jag inte, men jag saknar det.


tisdag

Dåligt med uppdateringen men det är annat som händer. Idag var det vanlig skoldag, musiken igen var dagens höjdpunkt och vi "rockar fett" som vanligt. Är nu hemma och har hämtat domarkläder, ska tillbaka till jakan och träffa nicole en stund. Hör av mig senare ikväll, ciao!

måndag

Kom till skolan kvart i nio imorse och var riktigt stolt över mig själv för att jag hunnit med bussen för en gångs skull. Det var ju bara tyspiskt att min lärare skulle vara sjuk idag vilket gav oss en håltimme på lite mer än två timmar. Vi satt ute på soldäcket och lyssnade på musik innan det blev dags för dagens enda och sista lektion, matte. Nu är jag hemma och ska ta med skolböckerna ut och försöka få lite färg, see ya!

?



En värld som inte jag förstår.





små saker som betyder

Fotograferingen gick super, lilla olånga jag sträckte på mig så mycket att jag hamnade på översta raden, happy moment! Tog sällskap med mellpan hem, duschade och for till nicole. Vi var väl ute och gick i tre timmar, hamnade i kallhäll och fann ett ruggigt stort Ica gömt i skogen. Det avr i alla fall jättemysigt att gå runt och prata om precis allt möjligt, jag tror vi hann pricka av många punkter på vår lilla tur. Så glad att jag har dig




söndag

Vid 13.00 stod Viksjö som vinnare på vallen. 5-1, vilket kunde blivit ännu mer men huvudsaken är vinsten. Ska snart dra iväg på fotografering och därefter vet jag inte vad som händer, återstår att se. Vädret är to die for, love it! Njut njut njut...

sussa

Gud vet inte vad det har varit med mig den här helgen, är helt död även fast jag inte har gjort något. Imorgon är det i alla fall match igen så ska dra mig tillbaka och samla krafter. godnatt!

lördag

Dålig uppdatering. Efter matchen igår drog vi till maxpojken som fyllde år, galna och fulla grabbar så det blev mycket skratt! Dessumot fyller fannyflickan år idag så ett stort grattis till henne!!

Idag har släkten från pappas sida varit och fikat, fick träffa mitt lilla kusinbarn Saga, ett riktigt lyckopiller. Sitter nu hos anna med flickorna. Vi har ätit gott, skrattat och spelar nu twister, det går vilt till här. Nu ska jag vara social igen, ciao!

mitt andra hem



18.15 på Viksjövallen. Avspark.






sommrigt från salt

Min älskade chicy-klänning kom med posten i måndags men där stod jag inför mardrömsscenariot, den var felsydd! Då sedan storleken var slutblev det till att skicka tillbaka den. Kirrade en annan söt sommarklänning från SALT istället, det blir nog bra.



fredag

Det är ju typiskt att det första (och förhoppningsvis sista) provet man missar är ett nationellt prov. Ja, det är sant, min väckarklocka ringde aldrig och där stod jag på busshållplatsen en timme senare och insåg att det var försent. Försöker intala mig själv att det är ettärligt misstag och kan begås av vem som helst, men ändå, det känns lite pinsamt. På håltimmen satt jag och min kära vän anna ute i solen och bara snackade pojkar och känslor, riktigt mysigt.
Efter skolan blev det en glass i centrum med steph, sara, sara och hassel och sedan hem. Nu taggas det för fullt, match ikväll!

avrundning

Nu ska jag hoppa in i duschen, läsa lite franska och sedan försöka sussa. Imorgon väntas nationellt prov i engelska, ska sitta i skolans aula i två timmar och bara skriva. Hoppas på det bästa iaf.
Mycket plus idag för omväxlings skull. Vinst för AIK, tjänat pengar, pluggat, mindre stress, mer sömn. Jag ska komma tillbaka

torsdag

Det blev till att stanna hemma idag, behövde få vila lite och komma bort från allt. Har mest sovit och pluggat matte, känns skönt att ha jobbat ikapp med det nu. Ska sätta mig ner och göra lite geografi också. Kör på en ny taktik, släpper alla mål och krav på hur mycket som ska göras och berömmer mig för det jag faktiskt har fått gjort i stället.



Min mamma har ett hjärta av guld.

pick a side

You're not the person I thought you would be. But on the other side, you have shown a mixure of people and emotions, a mix that doesn't blend well togheter. Outside the mix I have my favorites but also my doubts. Today, standing before me is doubt. Your name is falseness.


come back when you are you

who?

Veckans snackis hos kvinnorna är utan tvekan helgens 8-pack. Ägaren är ingen mindre än...


..ja vem?

tisdag

Sover dåligt, äter dåligt och mår allmänt dåligt. Det enda som lättar på trycket är minnet av känslan efter gårdagens träning och dem som torkat mina tårar med hjälp av kramar, telefonsamtal, visdomsord och förståelse. Positivitet i bloggen saknas, men jag lever.



.

Kan jag få åka iväg och gömma mig någonstans? Eller bara aldrig komma tillbaka.






gifts

När jag kom hem från matchen var min tredje bror hemma. Jag och mamma drog till korfu och kirra käk och sen hem för ytterligare lite firande. Fick lite försenade presenter efter deras ålandstripp så det var kul!


tack mami och papi <3

a night to remember

Humöret är väl inte på topp, är så arg på mig själv och samtidigt rädd...


Har ju inte riktigt berättat om gårkvällen, började iaf med tjejmiddag, helt underbart och alla var så fina och fick undebara presenter. Det skålades ute på altanen samtidigt som det sjöngs, därefter mat vilket jag och nicole hade gjort ett grymt jobb med. Efter mycket slit fick vi till slut igång musiken och ella the lekledare satte sin plan i verket, korvar och bananer hit och dit och det skrattades som bara den. Sen kom mina favvisgrabbar och mina partypinglor och tillsammans dansade vi genom natten.



mina flickor







lånad av charlie

också lånad av charlie

söndag

Blev inte många timmars sömn men känner inte av det så mycket. Har städat lite och rustat upp efter gårkvällen,inte för att det såg så hemskt ut men det behövdes dammsugning och tvätta golv. Ska nu fixa mig lite innan jag och anna drar till ica och pantar lite. Sen far jag till samlingen och spelar match, vi höres i eftermiddag. Ciao!

minnesvärt

Gaaaaalen kväll! Verkligen tack till alla som på ett eller annat sätt bidrog till firandet av min födelsedag, jag kommer aldrig att glömma. Att fylla 17 år har verkligen startat bra och att få ha större delen av mina vänner samlade på ett och samma ställe gjorde hela kvällen. Tusen tack!
Måste också få klämma in några extra tack till Nicole, Anna, Ella, Linn och Charlie som hjälpte till med förberedelser och städning.


Bilder kommer men nu tackar jag för mig

snyggast på fossingarna i sommar!




tack tack tack tack!

Födelsedagen må vara över men absolut inte firandet! Matchen torskades igår men drog sedan hem till jonte med anna och ella och blev uppvaktad så det stod härliga till, galet mycket sång och gratulationer vilket är så sjukt kul! Ikväll kommer tjejerna över så det blir till att städa, handla och förbereda massor idag. Men i slutändan kommer nog allt vara värt mödan som man brukar säga. Uppdaterar lite senare, nu ska jag dammsuga loss till Britney!

bästo <3



"För att du fyller år och så och så ja, för att du är min bästaste"

för det är ingen vanlig dag

Åh vad jag har underbara vänner! Blev uppvaktad med kramar, sång och tårta i skolan och sms har rullat in hela dagen, tack till alla som brytt sig. Träffade jessica på bussen och andra jessica vid gamla skolan. Fick krama om henne lite extra då hon blev 16 i tisdags, sen uppdaterade vi varandra lite snabbt innan vi sa hejdå. Nu sitter jag här framför datorn, ska snart bege mig till centrum och inhandla en sallad och sedan sätta mig och sola, vädret är ju to die for! Ikväll blir det match och sedan ska jag träffa några flickor. Parteeey blir morgondagens syssla, glam och galet! Puss på alla <3





    

17 år!

FÖR JAG FYLLER ÅR IDAG!!!!!!!!


aldrig mer 16

Nu säger jag godnatt, ska lägga mig i sängen och kolla på tv tror jag. Vi hörs imorgon bittiruktasom en tidig väckning. Godnatt allesammans och farväl 16!

grädden på moset

Vet ni vad det bästa var med den lediga dagen igår? Eller det bästa var ju att träffa malin men det näst bästa då? Det var att vi missade franskan för då hade sollan inte ens chans att ge oss läxa tills imorgon. Tänk att jag sitter här, klockan tio på en torsdagskväll och inte har ett skit att göra, inte ett endaste verb att lära in, inte en ynkaste glosa att plugga på och ingen som helst press inför morgondagens lekiton. Det är fan guld!


Kolla vad jag hittade!!

catchiiiiiiiing

Det känns ju bara jävligt bra att ha tjänat 400 spänn i veckan, och på hur många timmar? 2 timmar och en kvart för att vara exakt. Nu ska jag bokstavligt talat hoppa in i duschen, tänk vad sprallig man kan vara

utelåst och stressad

Mja, någon vidare uppdatering idag har det ju inte blivit. Råkade nämligen låsa mig ute, eller rättare sagt, både jag och min käre bror hade glömt nycklarna så vi blev sittandes på baksidan. Dock blev jag bara ännu mer stressad när jag ringde pappa och fick reda på att han inte skulle vara hemma förrän sex och jag skulle stå som domare halv sex på vallen. Carro fick bli min räddare i nöden! Åkte upp till henne och fick låna alla grejer och sedan en snabbis inom ica för lite proviant och däreftergick jag till vallen. Matcherna gick jättebra att döma, dock kände jag mig fortfarande stressad men nu har jag för första gången idag satt mig och tagit det lugnt. Gud vilken kväll, tänk bara skola på allt det här också!

löst mysterium

Här har jag gått och trott hela dagen att det är tre dagar kvar tills jag fyller år när det slår mig att det bara är två. En hel dag har liksom försvunnit. Så imorgon fyller jag år imorgon :D

forever and always

11.17 Äntligen!

Vi möttes och stod och kramades länge, saknat dig så...
Fjolårets #14-31 är nu #20-26, dock inte tillsammans men ändå <3



onsdag

För jag ska träffa maliin idaaaaag!


emotional


I kind of like your sweet talk
And that could make a good start
But if you want to move me 
Play it straight with my heart


chillanini

Hej allesammans! Matchen gick super att döma, första sanktanmatchen för i år och fick mycket beröm efter. Det var faktiskt riktigt kul, var de yngsta killarna på 7-manna så man fick vara extra tydlig och visa när dom gjorde fel. Drog till jakan och träffade några grabbar, dom rökte vattenpipa och chillade galet. Fortfarande helt underbart med en ledig dag imorgon! Vi drog sedan till graningevallen och lirade lite boll. Hemfärd för några timmar sen och ska sussa, helt död.

tisdag

Seg skoldag, inte alls pepp. Det som gjorde mig glad var väl mitt MVG på engelskaprovet, det satt fint. Ikväll ska jag döma en match och därefter vet jag inte, är ledig imorgon så kan chilla gaaalet. 

För övrigt måste jag bara gratta min fina, underbara och söta vän. Hon är min skatt och min själsfrände. Jag älskar dig ♥


kärt återseende

Det va ju inte bara lite kul med vinst, det var GRYMT!!! Ska snart sussa, blir upp tidigt imorgon då skolan börjar igen. Ska bli rätt tråkigt, har verkligen bara njutit nu på lovet, tagit det lugnt och låtit mig själv få andas. Men det som väger upp allt är att jag får träffa mina underbara vänner, har saknat varenda kotte! Så imorgon, då återförenas hela kvinten. Can't wait



AIK - Kalmar

Mika kom över och tillsammans tog vi en lång promenad och snackade om lite allt möjligt. Det är så skönt att bara kunna prata av sig. Nu har jag käkat och sitter och kollar på matchen, känns skönt med ledning. Sånt gillar vi!



annandag påsk

Goddag! Helt pigg och utvilad men fortfarande rätt mör i kroppen. Dagen är verkligen inte planerad men jag borde försöka plugga lite samhällskunskap, även omjag hellre hade spenderat sista dagen med vänner. Jag får se helt enkelt. Ciao så länge



Jag märker själv att mina inläggi nte är välrdens roligaste, men det kommer.

le weekend

Aa, eller jag har egentligen varit hemma i ungefär lite mer än en timme nu, är bara helt slut och trött. Gårdagen innehöll träningar i underbart väder, så sjukt skönt att kunna springa omkring i linne och short, vilken bränna liksom. Idaggick vi upp åtta, åt frukost och tränade i två timmar. Drog sedan tillbaka till rummen och packade och städade, käkade lunch och begav oss mot Parken. Vid tre spelade vi match, vi torskade men vad är oddsen när fyra spelare är skadade och man fått låna spelare från motståndarklubben. Pinsamt var det iaf men vad ska man göra, bara till att köra på och kriga. Är ändå nöjd med min insats så det känns på ett sätt ganska skönt att vara halvdöd nu, då vet man att man gett allt. Fotboll är guld men jag tackar ändå att träningen är inställd imorgon!

back from norrköping



HEMMA!!!!!

påskafton

Ja, visst är det ett under att jag är uppe? Har packat väskan och ska bara borsta tänderna och sedan far jag. Ska bli rätt skönt att komma bort från järfälla, även om det bara är över en natt. Mobilen är självklart med så mina kära vänner kan få tag på mig hur lätt som helst. Glad påsk allesammans!

over and out

Mycket hände ikväll, inte allt men en hel del. Hade galet kul med tjejerna och killarna på dansgolvet (för det var ju där vi höll till) men som vanligt kommer det alltid oinbjudna människor som tror att dom är välkomna och bara klampar in. Vi hade i alla fall rediga grabbar som fick ut dom ur huset. Tackar ändå albin och hoppas att han inte får ta skiten från alla andra.
Nu ska jag snart upp så ska fösöka få några timmars sömn innan dess. Försöker slänga iväg ett inlägg imorgon bitti, annars hörs vi på söndag, då ärjag tillbaka!!!

Kvällens ord: Dominant
Kvällens outfit: Roberts tröja med equalizer


phonography

Här pumpas det Britney Spears och taggas för fullt, bastun är på och det väntas avslappning på hög nivå. Kvällens outfit är kirrad och klackarna är redo för dansgolvet. What comes before part B?

love from the past

När vi rensade ännu fler flyttkartonger hittade vi en mapp med massa födelsedagskort. Hittade ett från när jag fyllde ett som min brorsa skrivit. Söta bror<3


långfredagen

Har varit iväg till ikea idag också, mest för att skånefolket ville det. Nu är dom på promenad så tänkte försöka packa inför imorgon. Sen måste jag plugga ltie också, tyvärr men en redovisning i samhälle väntar direkt efter lovet och kan ju säga att jag är långt ifrån att ens ha börjat. Nej, vi kör en timme nu så kan jag känna mig stolt sen. Ikväll vankas det ju festligheter!!

help!



Vad kan man önska sig i födelsedagspresent? Förslag tas mer än gärna emot.


nya vänner

Har ju helt glömt bort att visa de senaste tillskotten till garderoben. Fick i förra veckan med mig hem två tunikor och shortsen med stort S. Så sjuka snygga och kommer bli väl använda i sommar!

  

skärtorsdagen

Har varit runt lite överallt idag. Tog sälle med mamma till ikea för att köpa en ram. Dessvärre kom vi hem med ett bord och lite andra småsaker, pappa var mucho glad...not, fast jag tror att han gillade allt iaf. Har käkat middag hos felan men drog tillbaka till mig för att duscha och städa det sista innan moster och morbror kommer. Så nu blir det hopp in i duschen, sen hoppas jag att dom kommer och sen ska jag tillbaka till felan en stund :)


Notis: Inga påskkärringar har varit här idag, vad har hänt? När jag var liten kämpade man med att göra påskkort för att sedan vara först ut och ha störst chans att få godis. Länge sen jag såg något sånt, ganska tragiskt för vad jag minns så hade jag jätteroligt. Sen kunde man verkligen njuta av godiset efteråt då att man tjänat ihop det själv.
Dock såg jag väldigt många små påskkärringar på ikea...

I världen är ni bara några, men för mig är ni hela världen

Jag saknar er alla grymt, Danmark förblir oförglömligt




torsdag

Drog från anna för en timme sen så nu sitter jag och chillar framför datorn. Ska snart börja städa rummet igen då det väntas släktbesök ikväll. För övrigt börjar sakta men säkert nedräkningen, 8 dagar kvar!!!

trött

Hemma hos anna och ska slagga nu, är helt döda. Vet egentligen inte varför? Kan vara för att jag och felan totalägde på tränignen idag. Det tar ju på krafterna att ligga på topp ;)

stay


You don't have to be part of the problem
I just need a second chance...


onsdag

Gårdagen vad hur mys som helst. Efter min prommis med bror drog jag till nicole och vi satt ute på hennes altan, solade och snackade om precis allt. Vi for sedan hem till mig, fixade oss lite, tog en rush till felan och sen ica för att sedan hinna med bussen. Det bar av till översjön med grabbsen, tände en brasa som värmde för kvällen. Jag, felan och nicole var väl hemma hos nicole vid halv ett, kirrade nattmackor och varm choklad och spelade kort. Däckade kort efter det och vaknade upp utvilade imorse. Vid tolv kom max, andre och viktor över och utmanade oss på kubb och vi tjejer regerade självklart och vann skiten! Är hos mig nu och ska fixa lite, trevlig dag!
 
Bilder från måndagen







tisdag

Gårkvällen var mysig, drog till kallhällsbadet och tände en brasa med grabbsen och ella. Dock saknade vi anna och jocke :(
Nu ska jag och bror ta en promenad till ica och kirra en glass och därefter ska jag få tag på nicole. Njut av dagen!

tears come streaming down your face, when you lose something you can't replace


I will never forget...

C to the hill

Rådissade promenaden och ringde hit mika istället. Sen dess har vi bara chillat, lyssnat på massa musik och utforskat kvarteret, var kanske på tiden. Nu håller vi på att kirra käk och ska chilla ännu mer. Ikväll blir det träning och ska efter den träffa lite sköna människor, dagen stavas CHILL



i-landsproblem

Har suttit och jobbat lite med olika saker, skolarbeten och saker till mammas jobb. Funtar på att bara lägga mig på terassen och få lite färg, har ändå inget bättre för mig. Bror min försöker dra ut mig på en tråkig promenad men jag vet inte om jag pallar att gå till hässelby bara för att. Tål att tänkas på...

måndag

Har precis kommit tillbaka från doktorn. Var på en vanlig årskoll så det var inget farligt. Gårkvällen spenderades hos felan, det var redan några där så drog dit och kollade på film. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, öppen för förslag :)

prommis

ÖH, är heeeelt proppmätt. Underbar födelsedagsmiddag från korfu, de kan verkligen det där med mat. Ska bege mig ut och bara sätta mig någonstans och tänka. Och önska...





where is everybody?

damdamdidamdam

Har precis kommit tillbaka från domargrejen och njutit av en födelsedagsfika. Jag har verkligen bakarskills för det var sjukt gott!



söndag

Ja, det är som sagt ingen vanlig dag idag, min käre broder fyller år. Dock är han inte hemma så vi har varken sjungit eller gett honom presenter men han kommer i eftermiddag. Då kommer även min andra bror som också ska firas, april månad säger jag bara, minst halva släkten fyller år då! Nu håller jag på och bakar och så småningom ska jag springa ner till vallen och roffa åt mig lite matcher. Nja, springa ner kanske var att ta i, mer lunka på med soft musik i öronen. Ha en bra dag människor!


Grattis bror!



lördag

Underbart mysig lördag! Sov ut, chillade och drog sen till kista med ella och jocke vid fyra. Vi kirrade undebara jeansshorts till mig och ett par chinos till jocke så i sommar kommer vi schteeeka. Jag och ella drog sedan till mig och tog det lugnt, snackade lite och promenerade sedan till felan där det va chillkrök med vattenpipa. Nu ska jag sussa, imorgon vankas det födelsedagsfirande!


heeeelt galna!



doooh -.-

Domen är ställd. Vita prickar i halsen = halsfluss. Ja, det var precis vad jag ville ha lagom till lovet. Dock är inte jag den som tycker om att sitta hemma och gnälla, även om det kan vara jävligt skönt att tycka synd om sig själv, så jag har bestämt mig för att bokstavligt talat knarka alvedon, njuta, ha så jävla roligt och hoppas att jag lever i slutet av nästa vecka.


the mail

Tror aldrig jag har blivit så glad över ett mejl förut. Ljuset är tillbaka, vindarna har vänt, karma lönar sig, efter regn kommer solsken. Klänningen är tillbaka om två veckor!

LOOOOOOOV!



fredag

Skoldagen var kort. Som alla andra nätter den här veckan har jag sovit dåligt så jag tog beslutet att helt skita i franskan och sova istället. Blev en svenskalektion och nu har jag officiellt lov!! Jag och ella slog på stort och köpte varsitt armand i jakan och därefter hängde vi på kajsa och linn till stan. Hittade massa saker men köpte ingenting, jäkligt stolt faktiskt då ett par skor var på väg att få följa med hem. Ikväll blir det lugnt, både jag och min kropp behöver det, har fortfarande skitont i halsen. Ska dra hem till olivia och vara med henne. Lär bli en mysig promenad också för sånt är vi bra på!

 
chinos på, härmed förklarar jag vår!

allt hänger på dig



Snälla snälla snälla snälla snälla snälla!
Du säger att du inte kan göra någonting
Men säger du ja, då gör du nästan allting...






brother <3

Måste bara berätta att jag är så sjukt stolt över min bror som ska till schweiz och plugga i höst. Men hur jobbig han än kan vara kommer jag att sakna honom enormt.
För han är en av dem bästa.
För han är en av dem som förstår.
För han är en av dem som står på min sida.



torsdag

Mja, sam-dagen var väl inget att hurra för direkt, föreläsningarna var helt ointressanta och tillbringades istället sovandes i aulans obekväma fåtöljer. Dagens plus var de underbart goda dumlekakorna som nikita bakat, toooo die for! Tog en tripp till centrum efter skolan emd jocke och hampus, checkade lite kläder och luktade på parfymer. Dock kunde de två killarna endast jämföra med avgaser, arlanda och ogräs. Kan väl säga att jag var ute efter något annat så får be någon annan hänga med. Hela kvällen har tillbringats på en tråkig fortutdbildning för domare, samma sak varje år så höll på att somna där med. Nu ska jag kirra te, min hals gör ont :(

kalla mig gnällspik

Fortfarande helt depp efter igår och på det så vaknade jag upp med världens halsont. Ska snart bege mig till skolan där vi har sam-dag, vilket betyder att vi måste gå på en massa föreläsningar hela dagen, trååååk. Åh, suck, det bådar inte gott humör idag.

helvete!

Blir väl en till sömnlös natt, kommer ligga och sörja över att klänningen jag ville ha i födelsedagspresent tydligen inte finns längre. Fan, ville verkligen ha den.


Skulle verkligen kunna dö för dig

girltalk

Efter träningen mötte jag upp ella. Vi satt på bondevägens hållplats och bara snackade massa, om pojkar, kärlek, hur knäppa pojkar är och hur jobbig kärlek kan vara. Vi fick inte några direkta svar och blev inte särsklit klokare men det var ändå skönt att bara prata ut.

vårkänslor

April, april, april, april, april, jag älskar april!



onsdag

Härligt vårväder idag med, får mig verkligen på bra humör! Inte helt utvilad (efter gårkvällens zombiefilm) tog jag ändå mig igenom skoldagen och geografiprovet. Men det var tungt så jag är helt slut i huvudet nu. Ligger och chillar framför tvn och top model och taggar galet inför träning. ciao


koffein ftw!

vår

Today was a good day




RSS 2.0